MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#15026 PÁTRÁNÍ - vánoční návštěva

2014-11-20 16:24

kde bydlí kokot Tomáš Kott?

desettisíc za info

 

Milan Skoupý,Ostrava

#15027 PROSÍM LIDI - PROSÍM OBČANY NAŠÍ ZEMĚ !!!

2014-11-20 16:25

VYTRVEJTE V TLAKU NA ODSTOUPENÍ NEZPŮSOBILÉHO PREZIDENTA !!!

PROSÍM NIC NEHÁZEJTE, NIC NEROZBÍJEJTE, NA NIKOHO NEÚTOČTE !!!

VE SVÉM OKOLÍ SE POKUSTE PŘEMLUVIT OSTATNÍ, ABY TO NEDĚLALI !!!

SKANDUJTE COKOLI - SVOBODA PROJEVU !!!

PIŠTE COKOLI - SVOBODA TISKU !!! 

NENÁSÍLÍ, VYTRVALOST A VYSOKÁ ÚČAST JE NEJSILNĚJŠÍ ZBRAŇ !!!

SPOLEČNĚ ZVÍTĚZÍME !!!

 

MOC VÁM DĚKUJI


Nepřihlášený uživatel

#15028 Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač

2014-11-20 16:28

#15003: - Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač 

 Bravo soudruhu zemanovče.


Nepřihlášený uživatel

#15029 Na IDNES se publikací s obhájkyní MIloše Ubu, co jela jednu šlapku za druhou....

2014-11-20 16:31

#15020: -  

 ....tak to byla propaganda jako řemen, to se Babišovci skutečně předvedli. 


Nepřihlášený uživatel

#15030 Zeman je daleko větším zločincem, než jsou ochotni připustit demokraté natož jeho voliči....

2014-11-20 16:32

Je nepochybné, že zveřejnění pozvání demokratických prezidentů a Putina, aniž by byla schůzka přijata či odmítnuta je zločinem a pokusem o destabilizaci střední Evropy. 

Pokud by demokratičtí přezidenti přijali a přijeli, stáli by vedle oplzlého hulváta a zločince, který ukradl Krym, který snaží se rozpoutat válku na Ukrajině a možná i v Evropě. 

Pokud demokratičtí prezidenti odmítnou a přijme Putin, může se v ČR stát prakticky cokoliv. Příznivců zločinnosti Putina je zde velmi málo, přesto jsou schopni vyprovokovat celou řadu konfliktů, viz. oplzlosti Miloše Zemana, které jsou bezpochyby jedním z příkladů takové provokace. Jak by také vypadala ruská propaganda v takovém případě? Nechtějí ani oslavit osvobození Osvětimi, tak co je za "demokraty". Přitom oslava osvobození Osvětimi navíc na území ČR, když Osvětim je v Polsku je vlastně naprostým nesmyslem a zneužítím celé oslavy už nyní. Je dobré také připomenout "schopnosti" současné ministra vnitra.

Jak by to vypadalo, kdyby Zeman abdikoval právě z důvodu toho, aby se schůzka s Putinem neuskutečnila, nebyl by nikdo, kdy by se s ním chtěl potkat? Jak moc by to destabilizovalo ČR. Voliči Miloše Zemana si nikdy nepřipustí, že je to zločinec natož aby nahlédli, jak gigantickým zločincem Miloš Zeman je. ..

Situace je velmi vážná, Miloš Zema pravděpodobně pracuje pro FSB


Nepřihlášený uživatel

#15031 Re:

2014-11-20 16:33

#15020: -  

 Kdo by chtěl mít něco se státem kde dodnes veřejně uctívají vycpanou zdechlinu největšího masového vraha v dějinách. Snad jen blázen.


Nepřihlášený uživatel

#15032

2014-11-20 16:34

 

Miloš Zeman jako prezident ČR nezastupuje české občany, ale ruský kapitál, díky kterému byl zvolen.

Slova „Nebojím se vás, jako jsem se nebál 17.listopadu 89“ jen dokazují, že na Národní třídě tehdy vůbec nebyl, protože tenkrát se tam báli úplně všichni.

Lhaní a manipulace s fakty Milošem Zemanem byly zřejmé již během prezidentské volební kampaně a pro něj a jeho věrné je to legitimní způsob politického boje a získání moci. 2,7 miliónu občanů této republiky s tím zřejmě souhlasí.


Nepřihlášený uživatel

#15033

2014-11-20 16:35

Viliam Buchert v Reflexu dokazuje, že Zeman lhal svým voličům, 6. listopadu 2012 uspořádala Asociace pro mezinárodní otázky diskusi o zahraniční politice, které se zúčastnili tehdejší prezidentští kandidáti: Miloš Zeman, Jan Fischer, Jiří Dienstbier a Přemysl Sobotka. Akci moderoval Jan Pokorný (ten samý, co vedl nedávno kontroverzní interview se Zemanem v Lánech). Podívejme se, co tehdy kandidát Zeman voličům řekl a co nedodržuje:

Zeman: „Prezident by neměl provádět zahraniční politiku prezidenta, ale ČR.“ Jak vidíme, to nedodržuje ani náhodou. Názory vlády na Ukrajinu nejsou shodné se Zemanem.

Zeman: „Co by ještě prezident neměl dělat: Poškozovat pověst ČR tím, že se dostává do konfliktu s vládou či parlamentem.“ Nedodržuje ani náhodou. Příklad – premiér Sobotka odsoudil jeho proruské výmysly na ostrově Rhodos.

Zeman: „Své odlišné názory (prezident) by měl tlumočit, a díky svým argumentům by měl umět přesvědčit partnery, že on má pravdu.“ Nepoužívá argumenty, ale často lži a hrubá slova.

Zeman: „Národním zájmem je nejen být v tvrdém jádru EU, ale podílet se i na konkrétních evropských projektech typu transevropské energetické sítě.“ Česko ale právě kvůli Zemanovi není v tvrdém jádru EU, je naopak na jeho samotném okraji, například společně s Maďarskem.

Zeman: „Má-li ČR hájit své národní zájmy, musí se spojit se zeměmi v podobných pozicích. Nejen v rámci Visegrádské čtyřky, ale i s Beneluxem.“ Nic takového neexistuje a opět kvůli Zemanovi. Polsko (Visegrádská čtyřka) má zcela rozdílné pohledy na Rusko, podobně jako Nizozemsko (Benelux).

Zeman pak v červnu tohoto roku v rozhlase řekl, že „když systém pomocí sankcí uzavřeme, vytvoří se mýtus obklíčené pevnosti, který je použit proti vám, že za vše můžete vy“. Podle něj je naopak k demokratizaci jakéhokoli systému potřeba co nejvíc kontaktů. Ale na diskusi AMO řekl (tehdy k Íránu a k otázce sankcí): „Jsem pro všechny možnosti diplomatického řešení včetně sankcí.“

Zeman: „V zahraniční politice EU se objevuje appeasment. Smířlivost k násilí vně EU se za posledních let zvýšila, viz i případ Kosova, které naštěstí je vně EU. Projevuje se neochota k pomoci při obraně každé demokratické země.“ Co platí pro ostatní, neplatí podle Zemana pro Ukrajinu? Platí jen jeho proruská stanoviska?

Udělejte si obrázek, hlavně Vy, co tu tak vehementně a ve většině případů vulgárně a sprostě, po Vašem vzoru, bráníte toho "blanického rytíře" z Hradu.

Je to lhář a stydím se za něho!!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#15034 Re:

2014-11-20 16:35

#15032: -  

 Možná tam i byl ale na druhé straně.


Nepřihlášený uživatel

#15035 PODPORUJEME MILOŠA A VÁCLAVA

2014-11-20 16:36

Hradní Miloš a Václav ve srovnání s ostatními prezidenty jiných zemí

..https://www.youtube.com/watch?v=RPp5aTYzKOs

AŤ ŽIJE MILOŠ OŽRALA A VÁCLAV ZLODĚJ

A JEJICH SLÁVA AŤ SE NEBES DOTÝKÁ

Je velmi pravděpodobné,

 

že nejspíš bývalí KGBáci Klaus a Zeman jsou nyní agenty FSB

Ivan (český)

#15036 Žebříček nejškodlivějších presidentů

2014-11-20 16:37

abcdef abcdef

V Československu a v České republice jsme měli až do dneška celkem 11 presidentů.

Před několika lety, když bylo presidentů zatím jen deset, jsem si položil otázku, kteří z nich byli nejhorší. K tomu mne tehdy dohnalo naprosté znechucení Václavem Klausem. Sestavil jsem si tehdy toto pořadí - nejhorší čtyřku:

1.  Klement Gottwald:  největší hrdelní zločinec mezi presidenty

2.-3.  Antonín Zápotocký a Václav Klaus:  dosud nedostižní hospodářští zločinci mezi presidenty; 

Zápotocký:  měnová reforma 1953 

Klaus: privatizace národního majetku, heroická zásluha na vytvoření "právního prostředí" pro tunelování veřejných financí, amnestie velkých hospodářských zločinců

4.  Gustáv Husák:  přijal roli vůdce normalizačního stalinistického vedení KSČ a země po sovětské okupaci 1968; za jeho presidentské éry došlo k mnohostrannému úpadku země v oblasti mravní, ekonomické a dalších, má ale jednu polehčující okolnost: jako vůdce - protektor v okupované zemi se osobně zasadil o to, že z arzenálu perzekučních metod totalitního státu vypadly politické vraždy á-la 50. léta (poptávka po nich mezi československými soudruhy-stalinisty po sovětské okupaci byla jasná - Bilak, Indra, Kolder, Šalgovič, ...)

Dnes, po gejzíru dalších neuvěřitelností, kterými nás za poslední cca 2 měsíce obdařil současný držitel jednoho ze sedmi klíčů ke korunovačním klenotům českých králů, a kdy máme již jedenáct osob vystřídavších se v presidentské funkci, jsem si svou tehdejší úvahu připomněl a pouvažoval o tom, kam směřuje současný president Zeman.

Zatím bych jej z opatrnosti zařadil na pátou příčku, těsně za Gustáva Husáka.

Současně se ale nemohu ubránit přesvědčení, že jeho potenciál zla a destrukce je natolik těžkým kalibrem, že může překonat i dosud téměř nedostižnou dvojici Zápotocký-Klaus (jinými formami než oni). Naše začlenění do NATO bude (doufám) překážkou pro to, aby mohl M. Zeman případně svést rovnocenný "souboj" s vrahem-alkoholikem Gottwaldem. Podřízenost ruskému imperialismu a jeho tajným službám ale mají oba zmínění škůdci asi velmi podobnou. Stejně tak závislost na alkoholu v míře rozkládající osobnost a paralyzující možnost samostatného jednání a rozhodování ve vážnějších věcech, než je „statečný boj“ současného presidenta za vlastní ego a iluzi o svém pozitivním obrazu u společnosti. Z čistě osobního lidského hlediska je mi občana Miloše Zemana ale spíše líto: je smutné pozorovat pád člověka až na dno, takový pád, jehož nejzásadnější charakteristikou je nezvladatelný alkoholismus umlčující zbytky vlastního svědomí před sebou samým. Zde je paralela s Klementem Gottwaldem myslím naprosto nezpochybnitelná. 


Nepřihlášený uživatel

#15037 Re:

2014-11-20 16:40

#14993: -  

 Tak to jste Vy,soudruhu!!! Vy jste zkonfiskoval mému pradědečkovi pilu,elektrárnu,mlýn,statek a polnosti.A mého tchána jste nechal zavřít,když překročil hranice na západ.Tak to se nedivím,že se Vám tenkrát žilo krásně! Gita


Nepřihlášený uživatel

#15038

2014-11-20 16:50

tak co debílci havlističtí :-))))))))))))))))))
http://kuc.cz/27zae3

Nepřihlášený uživatel

#15039

2014-11-20 16:51

Karel Kryl zjistil, co je Havel za svini, co komouše úmyslně nechal ve svých funkcích a setrvávají tam dodnes i když si dnes říkají "pravice" či "demokraté"...končíme vy hovada rudý ..."Lumpenkavárno neomarxistická" zpívá o vás, Havlovi šmejdi !!! ...https://www.youtube.com/watch?v=OR7-biKeVU8...!!!!!!! :-)))))))))))))))))))))))))

Nepřihlášený uživatel

#15040 Re:

2014-11-20 16:52

#14991: -  

 

Liao I-wu píše o věcech, které bychom neměli přehlížet. Pohled, který nabízejí pulzující čínské metropole, všechna ta světla, obchody a mrakodrapy, nakupující lidé, to je taková ekonomická bublina. Ale pokud chcete skutečný obraz čínského ekonomického boomu, musíte se podívat na to, kdo z něj profituje. Tohle je realita: jedno procento populace drží 30 procent HDP. Z rozvoje ekonomiky těží vysocí straničtí funkcionáři, jejich rodiny a s nimi spojené podnikatelské kruhy, zatímco většina populace Číny pracuje za mizivou mzdu, dusí se smogem a konzumuje kontaminované potraviny. Čínský dělník vyrobí botu za jeden dolar. Ta stejná bota se pak prodá za dvacet, třicet dolarů. Kde ty peníze skončí? V rukách strany – a významných hráčů světové ekonomiky, kteří s ní obchodují.

Dnešní doba napomáhá komunikaci společností, díky internetu je vše jednodušší. Navazujte kontakt s čínskou občanskou společností, podporujte ji, pomáhejte jí růst. Monitorujte svoji vládu, a pokud se chystá do Číny, tlačte na ni. Pokud vaše firma investuje v Číně, pozorně sledujte její počínání. A nebojte se ozvat.

Často se říká, že svět se dnes bez čínského trhu neobejde, ale přitom se opomíjí to, že stejně tak, ne-li víc, potřebuje Čína globální trh. Místo toho se kolaboruje s totalitním režimem. Stovkám zahraničních studentů ročně zaplatí stáž vzdělávací program Konfuciova institutu, který je spjatý s čínskou vládou a drží se stranické linie. V Číně působí zahraniční média, jejichž zpravodajství často postihuje autocenzura. Co z toho všeho vychází? Ohrožení svobod – akademických, mediálních, a především základních. Pokud se nebudete zasazovat za jejich dodržování, nakonec je můžete ztratit i vy. A přijít tak o všechno.


Nepřihlášený uživatel

#15041

2014-11-20 16:53

Tak to přiznejme.Jo,červené karty zprostředkovala skutečně americká ambasáda.Ještě máme slíbená auta.A pro nás,kteří se angažujeme nejvíc,budou i byty.No a co?

Jirka

#15042 o debílcích

2014-11-20 16:55

#15038: -tak co debílci havlističtí :-) 

 Sám jsi debílek zemanovský


Nepřihlášený uživatel

#15044 Re: o debílcích

2014-11-20 16:59

#15042: Jirka - o debílcích 

 

to je slabé, bolševiku z kurvy :-)))
Nechápavý jelen

#15045 Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač

2014-11-20 17:00

#14981: M.Zedníček - Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač 

 Dobrý den pane Zedníčku,

především děkuji za odpověď, ale moudřejší z toho nejsem. Z textu předpokládám, že stojíte na té samé straně jako já, ale já jsem chtěl slyšet od protistrany vysvětlení  jejich rozporuplných pohledů na demokracii a svobodu v naší zemi. Od revoluce zde prý vlasně nebyla a při přímé volbě tady najednou byla. Kde se vzala a kdo se o to tedy, sakra, zasloužil?  To je vše, co chci slyšet. Pak už přestanu býti jelenem.

Takže, někdo další?


Nepřihlášený uživatel

#15046 Re:

2014-11-20 17:00

#15041: -  

 Ano, řekli soudruzi z FSB.


Nepřihlášený uživatel

#15047 Re: !!! https://www.youtube.com/watch?v=OR7-biKeVU8!!!!

2014-11-20 17:06


Nepřihlášený uživatel

#15048 POZOR NA

2014-11-20 17:10

PARLAMENTNILISTY.CZ 

JE TO PARTA PRORUSKÝCH DEMENTŮ PLACENÝCH Z KREMLU

A PÍŠOU LŽI LŽIVÉ

Ps.JEDNÁ SE JIM O RUSKOU PROPAGANDU

Ivan (český)

#15049 Re: PODPORUJEME MILOŠA A VÁCLAVA

2014-11-20 17:11

#15035: - PODPORUJEME MILOŠA A VÁCLAVA 

Nejsem si jist zda jsou oba zmínění pánové přímo agenty. Zcela určitě se ale oba dlouhodobě veřejně chovají způsobem, který:

a.  člověku vnucuje nezapuditelnou doměnku o tom, že FSB (ST-KG-B) na každého z nich má v ruce závažné a těžko vyvratitelné kompromitující informace, kterými se daří dosahovat jejich poddajnosti pro zájmy ruského impéria současného putinovského typu

b.  v současné Evropě vyhovují snad jen Putinovskému Rusku (nevím jak je vnímá pan Lukašenko) 

c.  jde proti zájmům svébytné a demokratické české státnosti a prospívá jen případnému posunování České republiky do možné budoucí podoby autoritářské země s okleštěnou demokracií a vládou nemravných zlodějů nad slušnými a schopnými (ale ne všehoschopnými), případně i k návratu totality bolševického typu


Nepřihlášený uživatel

#15050

2014-11-20 17:13

Lidé přijďte o víkendu podepsat na Staroměstské nám. petici za odstoupení zlojeda a opilce Miloše Zemana, až bude 10 tis.podpisů, senát se tím již musí zabývat!!!!!!!!!!

Na Klementa bez Zemana dementa!!!!!!!!!!

Súdruh Babiš-estébák ze Slovenska by měl také odtáhnout!!!!!!!!!!!!

Basbišovy párky do každé rodiny v Čechách i na Slovensku :)))))))

(od r. 2015 zde jsou plánovány stánky s párky v rohlíku -plán Kosteleckých uzenin-potažmo A.Babiše)