MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#16376 Re: Vy jste tu ovšem cosi vyslovil, dalo by se říci - tvrdou kritiku, ale argument jste nenapsal....

2014-11-22 19:37

#16371: - Vy jste tu ovšem cosi vyslovil, dalo by se říci - tvrdou kritiku, ale argument jste nenapsal..... 

Máte pravdu, omlouvám se, bylo to příliš opovážlivé. Faktem je, že mě velmi rozčilují Vaše názory, ale to neznamená, že mám automaticky právo Vás za ně kritizovat. 


Nepřihlášený uživatel

#16377 Re: Pokud Zeman skutečně masivně porušoval zákon o volbách, tedy ....

2014-11-22 19:41

#16360: - Pokud Zeman skutečně masivně porušoval zákon o volbách, tedy .... 

 Vy ste taký ústavný právnik z ľudu.  :-) A taký novodobý Josef Urválek. Dosť nechutné na môj vkus.


Nepřihlášený uživatel

#16378 Pohádky o Miloši Zemanovi jak o Gotwaldovi, Hitlerovi, Leninovi či Stalinovi s Putinem dohromady....

2014-11-22 19:43

Byl odpůrcem bolševického režimu a byl dokonce perzekvován - asi proto mu komunsitický režim přidělil panelákovou králíkárnu :-/

Miloš Zeman je inteligentní a moudrý - asi proto šel studovat komunistickoou ekonomii a vstoupil do KSČ :-/

Miloš Zeman se "sebevzděával" v ekonomii - jen k tomu nějak chybí nástroj, tedy znalost alespoň angličtiny, aby vůbe takové sebevzdělávání mohlo probíhat. 

Holcát - "Jeho cévy jsou cévy mladého chlapce," - a člověk by přitom řekl, že se jedná o alkoholika stiženého alkoholickou demencí.

 

V případě Miloše Zemana se vysvětlení těchto rozporů nabízí v tom, že si ho StBáci umístili mezi "ekonomický disent" a také si ho "vzdělávali". To je dnes, potom co je zřejmé, že se vždy obklopoval StBáky asi nejpravděpodobnější varianta jeho hanebného života. 


Nepřihlášený uživatel

#16379 Mne nazýváte Urválkem? Ústavní soud např. o Klaus-Zemanově makroamnestii prohlásil....

2014-11-22 19:50

#16377: - Re: Pokud Zeman skutečně masivně porušoval zákon o volbách, tedy .... 

 ....v přijatém stanovisku, že mu nepřisluší se z ústavního hlediska makroamnestií zabývat, ale zároveń s vymínil právo, se takovou věcí zabývat kdykoliv v budoucnosti. Nesouhlasná stanoviska byla naprosto srozumitelná a stručná a jasná, šroubovaná výmluva (doslova) ve většinovém názoru, tak to byl děs. 

Obodobné to bohužel bylo i s druhou věcí, tedy s velezradouKlause, kdy Us si připravil prostor právě názorem na Klaus-Zemanovu makroamnestii.

Tedy na rozdíl od vás, jsem alespoń některé (ty zásadní politické) nálezy ústavního soudu četl. 

Netvám na to, abyste mé názory na makroamnestii, velezradu Klause a případně velezradu Zemana akceptoval, ale názor samozřejmě vyjádřit mohu a co více, jako občan mám dokonce povinnost svůj názor vyjádřit obzvláště, pokud hrozí, že Miloš Zeman skutečně páchá velezradu setrváváním v ústavní funkci. 

 


Nepřihlášený uživatel

#16380 Je Miloš Zeman zrůda? Co je vlastně zrůdné?

2014-11-22 19:56

Zrůdné je, když odvážní mladí lidé vyjadřují svůj názor jsou dehonestováni člověkem s politickou mocí. Je to zrůdné především proto, že je tím zneužívána politická moc a se zneužíváním politické moci máme i my zde bohužel dlouholetou zkušenost. Zrůdnost takového zneužítí moco je v tom, že proti němu žádné obrany a mnohdy končí smrtí postiženého a beztrestností postihujícího, tedy zrůdy.  Je to o to zrůdnější, že dnes je již naprosto zřejmé, že Pussy Riot měly v kritice V.I.Putina naprostou pravdu, kritizovali jej přitom dávno předtím, než ukradl Krym, dávno předtím než vyhrožoval jadernými zbraněmi, dávno předtím, než rozpoutal válku na Ukrajině.

l

#16381 Re: Re: Že nezná englicky

2014-11-22 20:17

#16353: - Re: Že nezná englicky 

 To, mu předpřeložil už pan Jakl poradce jeho předchůdce, on jenom tu hovadinu zopakoval do rádia a tím sedl Babě Jaze na lopatu a podnět k hysterii byl na světě.

Ony ale holky taky prováděly soulož na veřejnosti. V chrámu si zastrkávaly do intimních otvorů posvátné předměty a vyzývaly Satana, za což by je v katolickym kostele, nabo jiné památečně chráněné budově nechaly sebrat státní instituce všude na světě. Ani v chrámu Svatého Víta by je to nenechly dělat a nikdo by si nenechal od nich vysvětlovat že to je normální punk a že by měli mít na tento druh projevu beztrestnej nárok.

I jinde šli Punkeři, třeba i v Americe bručet do basy za projevy ani zpola tak agresivní jako předvedly Pussy normálně bručet a nikdo z nich nedělal to že se nechal koupit a dělal by setkání s protistátními disidenty. Konec konců za kontaminování s politikou byly ty dvě holky z kapely vyloučený a akorát teď ze sebe dělají disidentky, přitom seděly za průsery který dělaly jako punkerky. Tím jednak zradily Punk a jakéhokoli Punkera, který je v zásadě proti jakékoli formě vlády a vychází z idee anarchizmu a nenechal by se zatahovat do politiky a nešpinil by se setkáním s nějakými politickými disidenty.

Na druhé straně je pošpiněn jakýkoli opravdový disident, který za svoje protistátní názory přímo fysicky trpí nebo trpěl a následkem tohoto utrpení i zemřel a je stavěný do jedné řady z pornografickým výtržnictním.

Udělal Miloš chybu že papouškoval překlad jiné veřejné osoby názvu kapely, který sám o sobě tak sprostý není, ale ty ženský prostě KUNDY jsou v každým případě. A Švarcenberg který si vědomě nechal na volební plakát namalovat punkerský číro, tak ten je zmrdakus a každej skutečnej punker by se nad tím leda tak vyzvracel.


Nepřihlášený uživatel

#16382

2014-11-22 20:18

You are really stupid. Everything is organized by the US Embassy, you are like a sounder, stupid and not thinking crowd. 

United Kingdom supports Milosh Zeman! He is a man, and he is the best president you have ever had! 


Nepřihlášený uživatel

#16383 Re: Je Miloš Zeman zrůda? Co je vlastně zrůdné?

2014-11-22 20:18

#16380: - Je Miloš Zeman zrůda? Co je vlastně zrůdné?  

 Čo to trepete o vyhrážaní sa jadrovými zbraňami? Čo sa babe chcelo, to sa babe prisnilo? Nekritické prijímanie informácií je typické pre mentálne retardovaných, nič také Putin nepovedal, ničím takým sa nevyhrážal. To ste sa dočítali v Blesku alebo v novinkách. Naopak, to Jacenuk alebo Tymošenková podobné šialené nápady mávajú a aj ich verejne pertraktujú. Takže najprv si overte, čo ste začuli u holiča, lebo budete za vola.


Nepřihlášený uživatel

#16384 Soudru V.I. Putin snad nevyhrožoval jadernými zbraněmi, když "upozornil" na to....

2014-11-22 20:26

#16383: - Re: Je Miloš Zeman zrůda? Co je vlastně zrůdné?  

 ....že Rusko je stále jadenou mocností a že svůj jaderný arzenál bude nadále rozšiřovat a modernizovat? A jak jste to pochopili vy na Slovensku, po ukradení Krymu a rozpoutávání války na Ukrajině? Že prostě soudruh Putin jen připomněl, si prostě co ukradl nechá a jinak použíje jaderné zbráně? 


Nepřihlášený uživatel

#16385 Vzdělání, tak to slouží k tomu, abychom byli schopni oddělit ....

2014-11-22 20:30

#16381: l - Re: Re: Že nezná englicky 

 ...pravděpodobné od nepravděpodobného či dokonce pravdu od lži. To co popisujete se jeví v kontextu s Pussy Riot jako velmi nepravděpodobné a jeví se bohužel jako velmi pravděpodobné, že to připravila ruská Putinova propaganda, mimo jiné proto, že ony dívky k takovému jednání nemají žádný důvod a s vlastními texty jejich písní to nemá vůbec nic společného. 

Parlamentní listy nejsou zdrojem informací, ale "názorů" které se vyznačují tím, že nevznikají na základě informací, ale jako lež na objednávku. Proto Miloš Zeman není obětí ruské propadandy, ale jejím realizátorem min. v ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#16386 Re: Pohádky o Miloši Zemanovi jak o Gotwaldovi, Hitlerovi, Leninovi či Stalinovi s Putinem dohromady

2014-11-22 20:31

#16378: - Pohádky o Miloši Zemanovi jak o Gotwaldovi, Hitlerovi, Leninovi či Stalinovi s Putinem dohromady.... 

 Asi nemá význam vysvetľovať niečo blbcom. Akú inú ekonómiu mohol asi vyštudovať za minulého režimu? A čo všetci tí právnici, čo vyštudovali "komunistické právo", žurnalisti, čo vyštudovali "komunistickú žurnalistiku" alebo herci, ktorí vyštudovali "komunistické dramatické umenie"  a dnes tvoria protizemanovský front spolu s Vami? Máte takú predstavu, že ich štúdium pozostávalo len z marxisticko - leninských poučiek a že odvtedy sa už nevzdelávali ? Boli i takí, čo po "revolúcii" skončili právo v Plzni, alebo sa stali z ničoho-nič filozofmi, i keď za totáča pôvodne študovali akúsi pedagogiku:)... a dnes vystupujú ako experti v telke v protizemanovskej kampani.  A neoháňajte sa stále s tým alkoholizmom, pretože ak sa pozriete do nedávnej minulosti, tak dvor pána Havla bol plný kamarátov z mokrej štvrte.  Na rozdiel od vás, mne neprekážal ani Havlov pulóver ( oni to aj tak v 89. nosili všetci, aby ukázali, ako sú blízko obyčajným smrteľníkom, že sú jedni z nás:)), ani jeho bohémske sklony a ani spôsob vyjadrovania s tou slovnou vatou a intonáciou a tiež všelijakými výrokmi. Nebol vhodný za prezidenta - a slúži mu ku cti, že to v tom Odcházení vyjadril.


Nepřihlášený uživatel

#16387 Mám obrovský problém s lidmi, kteří studovali za bolševika především práva a ekonomii.....

2014-11-22 20:43

#16386: - Re: Pohádky o Miloši Zemanovi jak o Gotwaldovi, Hitlerovi, Leninovi či Stalinovi s Putinem dohromady 

 ....jednalo se o lidi velmi dobře prověřené a je dokonce velmi pravděpodobné, že i rodiče těchto lidí loajální s režimem. Především to platilo v době normalizace. Ano, je to pakáž. 

Zrůdnější jsou snad už jen vojenské VŠ a policejní VŠ za bolševika, kde se navíc student přímo dobrovolně přihlásil do represivních složek zločinného režimu. Takový ministr Chládek, tak to je opravdu dílo. 

Obecně platí, že pokud student VŠ nemá dostatečný morální základ, VŠ z něj v podstatě vychová zrůdu, neboť dostane jakési znalosti, ale nemá morálku ani kulturu, to je zrůdná osoba, která je schopna např. následně psát sociologické teorie o nadřazenosti rasy, je schopna psát represivní zákony a tyto zákony uplatňovat atd. 

Miloš Zeman a Václva Klaus jsou typickými přiklady takových zrůd, lidi kteří se tváří, že "mají znalosti", ale nemají morálku nekrast a kulturu mají z panelákové králíkárny od smradlavých popelnic u jejich vchodu. 


Nepřihlášený uživatel

#16388

2014-11-22 20:43

Tak to je vážení pěkný podvod, chtěla jsem se jen podívat a najednou =můj podpis byl potvrzen, jsem věrný příznivec Miloše Zemana, bojujte alespoň čestnými zbraněmi, chudáci.
Eugelová

Nepřihlášený uživatel

#16389 Re: Soudru V.I. Putin snad nevyhrožoval jadernými zbraněmi, když "upozornil" na to....

2014-11-22 20:45

#16384: - Soudru V.I. Putin snad nevyhrožoval jadernými zbraněmi, když "upozornil" na to.... 

USA nemá arzenál jadrových zbraní a nevyvíja moderné technológie na zabíjanie? Rusko by podľa Vás nemalo modernizovať a rozširovať svoj arzenál - ale USA a NATO áno? Vy ste spadli z jahody alebo z hrušky? 

A čo Vám to ten Putin ukradol? Že si vzalo Rusko späť Krym za okolností, ktoré pomohli "vyrobiť" USA, majúce len veľmi hmlistý obraz o zložitých pomeroch na Ukrajine, to bolo-ako sme si už povedali - to jediné správne riešenie.  USA zle zrežírovali majdanskú revolúciu  a nahrali Putinovi, ktorý si pochopiteľne neželá základne NATO na pre Rusko tak strategických miestach...

Keby ste boli Krymčan, boli by ste šťastný, že to dopadlo tak a nie inak.  

A ešte raz: na Kryme žijú púredovšetkým ruskojazyční ľudia, ktorí cítia spolupatričnosť s Ruskom a nie s tým, čo vyplavila "revolúcia" na Majdane.

někdo

#16390 Re: Re: Re: Jako nepochybuji o autenticitě pornografie Kateřiny Zemanové.....

2014-11-22 20:50

#16369: - Re: Re: Jako nepochybuji o autenticitě pornografie Kateřiny Zemanové..... 

 Milý nepřihlášený uživateli...já jsem alespoň někdo,ale Vy jste nikdo...ale umíte psát souvětí a jako diskutující si počínáte zrale a vhodně...a projevujete se tak sympaticky,že jste na té správné straně....akorát nevím na jaké...ale to je dozajista můj problém...akorát nevím,proč reagujete ....můžete mě přece ignorovat...jestli to něco vypovídá o nás dvou nechám na posouzení jiným...ale,už je mi jasné,že Werich měl pravdu :Hloupost je největší zlo.......


Nepřihlášený uživatel

#16391 Re:

2014-11-22 20:51

#25: -  

Zdá sa, že vážnou duševnou poruchou - možno prechodnou - trpia zúriví protizemanovskí diskutéri a signatári petícií za jeho odvolanie a očividne bol vyšinutý aj ten vajíčkový dav na Albertove. Takže by bolo treba zvážiť, či by do terénu pri podobných zhromaždeniach nemali byť vyslané tímy psychológov a psychiatrov, lebo tí šialenci v dave by mohli vážne ublížiť sami sebe.:)


Nepřihlášený uživatel

#16392 Proč tomu rozumíme? Proč nám to připadá pravděpodobné či dokonce pravdivé?

2014-11-22 20:56

Protože jsme přece podpobnou zkušeností prošli v roce 1989, víme jaké to je být na ulic v mrazu, víme jako to je se bát ještě 20.11. známe ten pocit, když se pohnou desítky tisíc lidí, aby projela sanita a nikd onení ušlapán. Známe ten pocit, když Kubišová zpívala na Václaváku. 

Co je snad daleko horší, víme jak komunisté moc získávají, jak mění ústavy k jejich obrazu. Víme jak to dělali náckové a proto je zvláštní, že by tak činili lidé, kteří by jinak byli bytostnými demokraty. Tedy známe už ten mechanismus postupného utažení za pomoci represe v normalizaci. 

A co je snad vůbec nejhorší, víme co to znamená být okupován. Víme, že Rusko dovede ukrást celé země, nejenom části jako Krym a víme, že je potřeba se proti tomu postavit. 

Ano video z Majdanu se jeví jako velmi autentické.

někdo

#16393 Re: Re:

2014-11-22 20:57

#16391: - Re:  

 Bravo...konečně někdo normální....už jsem si myslela,že jsou tady v přesile morální devianti nebo šílenci....

peem

#16394 Není o čem

2014-11-22 20:59

Zeman z Hradu,nic víc a nic míň.Člověk,který ztrácí téměř veškerou soudnost a kontrolu nad sebou samým nemá v takové funkci co pohledávat.Konec konců, sklízí podle toho co zasel,není to nic jiného než působení přírodních zákonů,které platí bez ohledu na dobu a systém.A těší mě,že na rozdíl od jiných končin tohoto světa mám možnost  svobodně a bez obav vyjádřit svoje mínění.Měli bychom to mít stále na paměti,není to totiž vůbec málo.


Nepřihlášený uživatel

#16395 Re: Opět, vy nemáte argumenty. Miloš Zeman čerpal lži z Parlamentních listů....

2014-11-22 21:01

#16363: - Opět, vy nemáte argumenty. Miloš Zeman čerpal lži z Parlamentních listů.... 

 zato naše prodané a zmanipulované média jsou věrohodné, a ti blbci co jim věří, a žádné jiné informace jím nedochází si myslí, že jsou mudrci světa.


Nepřihlášený uživatel

#16396 Čím ohrožuje demokracie Rusko? Napište jedinou věc, čím demokracie kohokoliv ohrožuje?

2014-11-22 21:01

#16389: - Re: Soudru V.I. Putin snad nevyhrožoval jadernými zbraněmi, když "upozornil" na to.... 

 Zatím a to dokonce i hluboko do minulosti to bylo vždy Rusko, kdo rozpoutával války v Evropě. Netvařme se, že Rusko je schopno spravovat dobytá území, je schopno je ničit, ale ještě nikdy v jeho historii se o žádná území a tamní obyvatele Rusové nepostarali tak, aby to vedlo k prosperitě či mnohdy i jen k prostému dostatku tak banální věci jako je jídlo. 

Tedy vaše bláboly z Parlamentích listů, jak si "Rusko bere zpět Krym" to už je vrchol, když to bylo právě Rusko, kdy si část Krymu pronajalo od Ukrajiny, bylo to právě Rusko, kdo se zavázalo k neměnností hranic Ukrajiny a vy najednou tvrdíte, jak si cosi "bere zpět". 


Nepřihlášený uživatel

#16397 Jaké lživé informace máte v našich standardních poskytovatelích informací na mysli?

2014-11-22 21:05

#16395: - Re: Opět, vy nemáte argumenty. Miloš Zeman čerpal lži z Parlamentních listů.... 

 Pokud víte o nějaké lži v novinách, neváhejte a žalujte. Máte-li pravdivější ověřenou informaci, jistě v pohodě u soudu uspějete. Novinář na rozdíl od "tvůrce názoru na blistech, neonacistických parlamentních listech či zvedavci se vystavuje tvrdém trestnímu postihu, pokud se prokáže, že publikoval lživou informaci, pokud se dokonce prokáže, že publikoval záměrně za účelem zkreslení lživou informaci, je postih v demokracii již velmi tvrdý. 

Tedy "názory" z neonacistických parlametních listů jsou jen "názory" s informacemi a pravdou nemají vůbec nic společného. 


Nepřihlášený uživatel

#16398 Tohle je odporná komunistická pakáž.....

2014-11-22 21:09

....komunista, který jel na Kubu podpořit regionální firmy? Od kdy se komunisté zajímají o soukromé podnikání? Co to je za strašný protimluv, komunismu a soukromé podnikání? Ten člověk si celý život lže, jak Miloš Zeman. Komunista si jel na Kubu za 170 000 daní občanů Karlovarského kraje, tak to by jej občané měli asi nakopat do pozadí, nic jiného asi možné není.


Nepřihlášený uživatel

#16399 Miloš Zeman již jako premiér poškodil vztahy se spojenci. Do křesla min. vnitra posadil....

2014-11-22 21:13

 

....Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestali ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Toto vše Miloše Zeman již z pozice premiéra tehdy prováděl....

Miloš Zeman také masivně poškodil tuto zemi, neboť to byl právě on, kdo dokázal za 4 roky navýšit státní dluh a přitom nezajistit ani minimální pokles nezaměstnanosti. Naopak mu mezi lety 1998-1999 nezaměstnanost masivně narostla. Tedy kde jsou ony stovky miliard korun, z kterých zplácíme dodnes úroky? Kam se podely tyto peníze? To je skutečně Zeman-Klausova zlodějská banda všechny rozkradla? 

Makroekonomické údaje ČSÚ - Miloš Zeman byl premiérem 1998-2002


Nepřihlášený uživatel

#16400 Re: Je Miloš Zeman zrůda? Co je vlastně zrůdné?

2014-11-22 21:14

#16355: - Je Miloš Zeman zrůda? Co je vlastně zrůdné?  

 takže podle vás měly důležitý strategický bod Krym obsadit amicí, který stát by si takové ohrožení nechal líbit? a rusko mělo? A obsazuje to špatné rusko ze svými základnami body blízko USA. lidí jste opravdu tak blbí, máte tak vymýte ty blbé  mozky, že vám už ani jeden závit nezůstal? a při tom máte tak vysoké mínění o sobě a tím vyskakovaním si připravujete válku a velmi špatnou budoucnost.