MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

二度とミロシュ・ゼマン!

#189426

2023-03-07 18:23

   Pauk 5x 

二度とミロシュ・ゼマン!

   Omluvil se Zeman někdy za něco?  Podle všeho na něco takového si nikdo nevzpomíná.

   Byl Šlouf jedna ruka s Mrázkem? Šlouf to přiznal.   Ani tehdy Zeman nepřiznal chybu. Natož aby se omluvil. Něco udělal, až když se lidi smáli nahrávce Šloufova rozhovoru s Mrázkem. Zařízl Šloufa.

Zemanova říše zla


Nepřihlášený uživatel

#189427 Re: Zeman uź je v bungalovu.

2023-03-07 18:26

#189424: - Zeman uź je v bungalovu. 

 ten zlodědek by měl být hozen do hladomorny v daliborce

smradlavá lůza má svůj fesťák

#189428 Re: Chlastenovice na zahřátí při flasteneckém kvičení 11.3.

2023-03-07 18:28

Flastencova chlastenovice : kilo skřetích tekutých hoven, mixovaný sušený pandí trus v 2 litrech korona vývaru, 100 gramů uleželé smrduté mrdky turbandědků a 200 gramů březové kůry z moskalských bažin v 1 litru nálevu vepřočechaj chcanek z hajzlů na václaváku.

Lomozte, halaste, kvičte a zalykejte se vztekem flastenecký prasata a prasnice !! Pošlete všechny svoje prachy z dávek na účty vráblensko-rajchlovských stvůr !! Ožerte si vaše prasečí držky chlastenovicí a na závěr si s plešatou hnidou zapějte hymnus ubohý chghde thómów mauuuj, chghde thómów mauuuj !!!


Nepřihlášený uživatel

#189429 Re: Re: Chlastenovice na zahřátí při flasteneckém kvičení 11.3.

2023-03-07 18:30

#189428: smradlavá lůza má svůj fesťák - Re: Chlastenovice na zahřátí při flasteneckém kvičení 11.3. 

flastenci, chlastenci exekucemi drcení jsou, zuby nemajíce, tváře strhané chlastem a fetem, hnusně upocení svým blafstenectvím, východní prdele lízajíce, opuchlé uši z kraválu ortelů, nasráno v hlavách plešatých majíce, od lahváčů a tlačenek břuch naditý, hýkajíce u programů nova/barrandov/prima, listujíce ve slevových letácích, honíce se za kusem žvanců, číst to už pořádně neumí, natož psát, své odporné pazoury natahujíce po dávkách, křičíce svá ubohá hesla zrady a hanby, hořekujíce nad svou vepřočechaj malostí a ubohostí, nakonec tato zmítající se havěť pochcípá.

Numquam iterum Milsh Zeman!

#189430 Re:

2023-03-07 18:30

Numquam iterum Milsh Zeman!

#189431

2023-03-07 18:31

   Pauk 2x

Ulevilo se mi, že už skončila ohavná dekáda prasedentování Miloše Zemana. 

Je složité najít něco pozitivního na Zemanově éře.  Nevynechal jedinou příležitost, jak deptat. Na tom mu záleželo více, jak na pozitivním programu. Byl to pokus o rozklad ústavního řádu, rozklad zahraniční politiky. Nelze přehlížet vulgarizaci politiky, což není přijatelné ani mezi běžnými lidmi, natož ve veřejné funkci. To bylo něco zcela nepřijatelného.

   Už to samo o sobě, že se musíme nutit  abychom aspoň něco pozitivního řekli o Miloši Zemanovi, prostě ukazuje, jaká ta jeho éra skutečně byla.

---

   Jestli někdy v životě udělal dobrý skutek, není známo. Konstruktivním činnostem vyhýbal jako čert kříži. 

   Měl k tomu dobrý důvod. Nikdy nic užitečného neuměl.

   Můžeme se ptát, zda někdy pochopil, že politika je služba.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#189432 jednou provždy rozdrtit vepřočechaj svinstvo !!!

2023-03-07 18:31

To je přehlídka kriplů z psychiatrické léčebny : Pitomio debilotio jakožto pseudonipponský popelář zavrhnutý svou krkavčí matkou a przněný v děcáku. Posranej flákanec a zrůda KriploVolnej- slintající a prskající prase nenažraně přisátý na byznysu s chudobou. Kožeňácký imbecil Foldýnka slintající nad svou upoceností a opruzeninami a dávající jazyky. A tak by se dalo pokračovat do nekonečna. A abychom nezapomněli, duchem naprosto mdlé voličstvo patřící za elektrickou ohradu aby nepáchalo škody typu hysterák Balda kácející stromy na koleje !!!!

A co na to Pitomio Kadimůra ?? spřádá intriky a zrady proti naší zemi ve prospěch skřeta liliputina. A jeho Strana Primitivních Debilů ?? Vzteky prskají při zmínce o statečném odboji proti totalitám, raději by protektorský režim s fýrerem, co jim dá stabilně nažrat jako v chlívě a nenutí je myslet a žít svobodně. Celá tato partaj je velezrádná a měla by být postavena mimo zákon jako někdejší SDP henleinovců. A Kadimůru a další prolhané činitele této ubohé a zrádné vepřočechaj partaje postavit před soud a poslat do lágrů na doživotí makat nebo je popravit oběšením.


Nepřihlášený uživatel

#189433 jednou provždy rozdrtit vepřočechaj svinstvo !!!

2023-03-07 18:32

owar jelitovič pching bude upečen na rozžhaveném selském trůnu

ďáblova advokátka a kurva zwerimex-hampejzová bude uškrcena garrotou a její smradlavé body bude vyhozeno do odpadního kanálu.

smrduté, plešaté ortelovské hnidě bude useknuta hlava a vystavena na mostecké věži

putlerovské pelešivé nány z václaváku budou brzy vypátrány, dopadeny a pak rozsekány na kusy, stejně jako ostatní kvákající lůzovité trosky.

vráblensko-rajchlovská dvojstvůra bude nakonec rozčtvrcena na staroměstském náměstí a ubožácká vepřová demonstrující chátra bude nakonec rozstřílena z děl a utopena v krvi, bude to začátek konečného řešení a to : zlikvidovat tu škodnou a velezrádnou chamraď, a tu část, která nezhebne přímo při dělostřelecké palbě, tak bude nejlépe všechnu pochytat, zplynovat a spálit na prach v pecích krematorií.


Nepřihlášený uživatel

#189434 Re: Re: Občan se ptá, kdo to vypil?

2023-03-07 18:34

hradní mafie vedená krvavým mlynářem všechen chlast vychlastala na večírcích s russáckými a chanskými děvkami, se kterými se ten mafiánskej dobytek válel v postelích českých králů. FUUUUJ !!! HNUS !!! Celou hradní mafii zmrskat bičem a uvrhnout do žalářů !!! a vrchního jelito-owara popravit rozčtvrcením na 1.hradním nádvoří !!!

Numquam iterum Milsh Zeman!

#189435

2023-03-07 18:36

 Chlast? To byla tak ještě nejneškodnější jejich činnost.

 

Pauk 3x recyklát Chová se pauk přátelsky?

 

Situace na Hradě je horší, než jsem čekal. (Petr Pavel)

 

 


Nepřihlášený uživatel

#189436 jednou provždy rozdrtit vepřočechaj svinstvo !!!

2023-03-07 18:39

Za zcela veřejnou vlastizrádnou činnost v parlamentu ČR by měla být neprodleně SPD zakázána a rozpuštěna. A současně by mělo dojít k zákazu a rozehnání všech velezrádných hnědorudých houfů a tlup. Naše země si musí vzít příklad z ohrožení roku 1938 a zasáhnout tvrdě. Na provokační demonstrace takových odporných hovad udeřit, rozehnat ty vepřočechaj prasata vodními děly, střílet do nich ostrými náboji, pochytat je všechny, uvrhnout do žaláře a denně bičovat. Nic jiného si tyhle zrádný svině nezaslouží.

 

velezrádný vepřočechaj ksindl bude nemilosrdně rozdrcen. Strana Primitivních Debilů bude zakázána a její členové a přívrženci pochytáni, uvrženi do žalářů a umrskáni bičem k smrti. Podobně bude jednáno se všemi dalšími velezrádnými rejdy rudohnědých kriminálních gangů !!!


Nepřihlášený uživatel

#189437 Re: vlastizrádci volí SPD!

2023-03-07 18:40

SPD-Pitomiovci debilotiovci - to je konstatování holého faktu a pravdy, že jedinci mdlého rozumu postižení digitální debilitou a vystrašení k smrti svými vůdci typu Ovara, Okradmůry, Kikiny a jiných zázračně spasitelských fýrerů - můžou dopadnout takto : jsa vystrašeni a zblbnuti do té míry, že buďto za 1) dostanou kolaps a infarkt ze strachu a konečně zdechnou !!!! či za 2) vystrašení a vybičovaní pitomiovskými bludy do extrému začnou kácet stromy na koleje a rozhazovat pseudovzkazy od tajemného Sorose a jeho imaginárních houfů z Mordoru. Okradmůra je svoloč prasečí nejhoršího kalibru a jeho tupé vepřoidní voličstvo patří do vyhnanství !! Na východ s nimi !!! Tam ať se nažerou hnoje a sraček a konečně chcípnou !!!!


Nepřihlášený uživatel

#189438 Re: vepřočechaj desolátstvo nám jen škodí!

2023-03-07 18:41

Největšími škůdci této země jsou odporný nenažraný bachratý vepřočecháčkové, líný a lhostejný prasata, co jen žerou, chlastaj, kradou a ničej vše, co se tu vybudovalo. Tato imbecilní a hloupá čecháčkovepřoidní svoloč hýká a krká jak největší hovada pod sluncem a plazí se za svými nestvůrnými zločinnými fýrery typu ovara jelita, kanimůro-okradmůry, kradavých kikin, blijících prasat a prasnic z volnobloků, bolševických pohrobků a všehoschopných agrostvůr. Vypráskat tu svoloč na východ a bude zase dobře !!


Nepřihlášený uživatel

#189439 Re: Re: Už se těšíme na vymírání vepřočechaj svoloče!

2023-03-07 18:42

odporný tschechei schweinerei powl pod vedením zrůdných fýrerů z řad velezrádných pitomiovců, volnoblokařů, trikáčů, socánků, bolšanů a spol. hýká a naříká nad svou ublátěnou malostí a hnusotou jako ten nejodpornější kolaborantský hmyz, hlasitě vzlykají a halasí : chceme si žrát dobře, vozit si zadky v plechovkách a vše mít zadarmo a až pod rypáky dodané do svých zaprděných brlohů. Toť obraz otřesné zkázy vepřového tschechei postkomunismu a udavačského postnacismu. Toto stádo ubližovalo a škodilo pod prapory Grossdeutsches Reich, Sovětskovo Sajuza, Čung Kuo Žen min Kung chuo a škodí nadále. Desetitisíckrát hanba a hanba tomuto hovadskému škodícímu stádu.


Nepřihlášený uživatel

#189440 Re: Re: směšná a ubohá vepřočechaj svoloč pochcípá

2023-03-07 18:44

#189438: - Re: vepřočechaj desolátstvo nám jen škodí! 

 Až bude ta odporná chátra z václaváku chcípat a svíjet se ve smrtelných křečích jaderné války, to bude rajská hudba nebeských sfér. Všechny ty svině chcípnou i se svými vepřofamiliemi a haranty. To bude opravdu velké zadostiučinění a radost, až bude tenhle zbabělý a kolaborantský podnárod nenažraných a rozmazlených prasat zmírat masově v jaderném žáru a už se nikdy nebude množit. To bude nádhera, už se nemůžeme dočkat. Odporný Skřete Putlere, zmáčkni ten knoflík ať už je to za námi a ta vepřočechaj havěť navždy zmizí !!!

Numquam iterum Milsh Zeman!

#189441

2023-03-07 19:21

     Hele ho, Pauka. 5x. Výrazná čechofobie. Pauk je psychošmejd všech psychošmejdů.

Numquam iterum Milsh Zeman!

#189442 Re:

2023-03-07 19:35

#189361: -  

      Není to celé. Tyhle hrátky provozují lidé proto, aby si zajišťovali stálý přísun podnětů.

   Umělý přísun umělých podnětů.

   To znamená, že nevěnují pozornost realitě. Jako když někdo řídí letadlo, a hraje přitom počítačovou hru.

    Kladu si otázku, jestli jako cestující bych volil takového pilota

Numquam iterum Milsh Zeman!

#189443

2023-03-07 19:41

Aldrig mer Milosh Zeman!

#189444

2023-03-07 19:44

    Pauku, ty debile. Pouč nás o demokracii. Jestli to dáš dohromady, ty lepiči idiotických plakátů.

DO POSLEDNÍ VTEŘINY, VY ZMRDI!

#189445 Výsměch:

2023-03-07 20:01

Celých 10 let. Cha, chá! ✌️

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2023-03-07 20:40


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2023-03-07 20:40


לעולם לא עוד מילוש זמן!

#189448 Re: Výsměch:

2023-03-07 20:46

#189445: DO POSLEDNÍ VTEŘINY! - Výsměch: 

 Celou dobu víme, že jsi šmejd. Zeman je cosi jako Hitler a Goebbels v jedné osobě.

 Povšimněme si pozorněnotā bene, jak Zeman vyrychtoval ústavu a svobodu slova k obrazu svému.

 Zemanova moudrost? Cítíte-li, že na svého protivníka v debatě nemáte, vulgárně ho urazte. Český člověk, příslušník dolních deseti miliónů, to pochopí.

    Některé věci líp zapomenout. Vzpomenu-li někdy v budoucnu na Zemana, vzpomenu na jeho nepřetržitou samoúčelnou traumatizaci celého dostupného okolí. A budu si muset odplivnout. Fujtajbl šmejd.

 

===

   A Pauk? Nedal to.  Ani to nezkusil. A kdyby, dostal by klackem přes rypák. Je jen operátor klávesnice harrasingu.

   I to je součást hry na kazisvěta. Ergo, ti dva si rozuměli.


Nepřihlášený uživatel

#189449 Proto vlastizrádci Zemana nemají rádi.

2023-03-07 21:37

Zeman totiž v roce 2002 v rozhovoru s německým časopisem Profil prohlásil, že podle českých zákonů se mnozí sudetští Němci dopustili vlastizrady, za kterou tehdy hrozila poprava. „Jestliže tedy byli vyhnáni nebo přesunuti, bylo to mírnější než trest smrti,“ řekl Zeman s tím, že sudetští Němci byli Hitlerovou pátou kolonou.

 


Nepřihlášený uživatel

#189450 Mafie, demisi!!!

2023-03-07 21:38

Fiala se ptal nejvyššího žalobce Stříže, zda je Hladík obviněn v kauze brněnských bytů