MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#20426 Re: Re: A vy máte představu, že to bolševický nácek Mioš Zeman vyřeší? S Nejedlým za zády?

2014-11-30 22:10

#20414: - Re: A vy máte představu, že to bolševický nácek Mioš Zeman vyřeší? S Nejedlým za zády?  

 Miloše Zeman by bez nejmenších pochybností chtěl být Janukovičem České republiky. Řekl bych, že o tom se nedá pochybovat po jeho všech vyjádřeních k Ukrjaině a Rusku, KGBákem Remkem v Rusku a předevvším jeho volební větě "že poválečné uspořádání ve Evropě musí být zachováno" - tím myslel jediné, vliv Ruska na východní Evropu a dělá vše proto, aby to tak bylo. 


Nepřihlášený uživatel

#20427 Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní....

2014-11-30 22:11

...a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 

Toto bohužel naznačuje i to, jak na ANO nahllíží např. Žilková. ....


Nepřihlášený uživatel

#20428 Re: Re: Byla předsedou Bradavice, myslím si. Ale předpokládám, že schvaloval Zeman...

2014-11-30 22:15

#20425: - Re: Byla předsedou Bradavice, myslím si. Ale předpokládám, že schvaloval Zeman... 

 Ano, napovídal by tomu objem zlodějin kolem "Miloše" které pospal Jan Urban, Mrázek měl nejpíš o těchto zlodějinách a řekl bych především o MUS daleko větší přehled než pan Urban, měl je asi spíše z "druhé strany" a tudíž daleko průkzaznější. 

Profesionální vražda jak od FSB. 


Nepřihlášený uživatel

#20429 100 000 podpisů je děsivé číslo i vzhledem k počtu obcí, kterých je celkem 6 253...

2014-11-30 22:19

Je velmi vážnou věci, když statisitka jasně ukazuje, že je petice podepisována napříč celou republikou. Dnes již pravděpodobně neexistuje v ČR venisice a město, kde by nebylo hned několik signatářů petice. Je samozřejmé, že se většinou známe, máme stejné smýšlení, sociální vazby.  Je naprosto jasné, že jsem o věci diskutovali již z mnoha lidmi v našem okolí a dokonce logicky i s těmi, kdož jsou "odpůrci petic" z principu, protože přece "petice v demokracii nemají co pohledávat" a to přesto, že na petice přímo petiční zákon, kterým jsou signatáří jakékoliv petice chráněni. Diskutovali jsme jistě nejspší nevědomky s voliči Zemana, neboť ti se v našich sociálních vazbáchc prakticky nevyskytují, maximálně velmi vzdáleně . 

Je jednoznačné, že podepsat právě tuto petici má obrovský smysl, neboť petice naprosto střízlivě popisuje současný stav na Hradě, kde to dle mého vypadá opravdu jak za Gottwalda. ...


Nepřihlášený uživatel

#20430 Odlehčení, proč tedy při chlazení jaderných elektráren ,nevyrábět ....

2014-11-30 22:29


Nepřihlášený uživatel

#20431 Re: Odlehčení, proč tedy při chlazení jaderných elektráren ,nevyrábět ....

2014-11-30 22:31

#20430: - Odlehčení, proč tedy při chlazení jaderných elektráren ,nevyrábět .... 

 Pokud by to bylo rentabilní v současných cenách, co potom Rusko bude dělat, když jeho HDP tvoří z 50 % prodej plynu a ropy? 


Nepřihlášený uživatel

#20432 Z. se nám všem / volčům i nevoličům / vysmívá do obličeje

2014-11-30 22:40

Z. se nám všem / volčům i nevoličům / vysmívá do obličeje. Kdyby měl aspon drobek úcty k těm, kteří ho volili.  Bohužel,  opak je pravdou.


Nepřihlášený uživatel

#20433 Myslím si, že dnes již velká část jeho voličů neví proč jej volili a co více....

2014-11-30 22:44

#20432: - Z. se nám všem / volčům i nevoličům / vysmívá do obličeje 

 ....nechápou to, nejsou schopni si odůvodnit, proč mu dali hlas. Je to velmi vážná věc, Zeman v kampani nestoudně lhal prakticky o všem čeho se dotkl, tedy jak o sobě, svém působení v pozci premiéra, o svém týmu, rodině, financování kampaně, jeji délce a dokonce měl si velmi svérázný výklad k Zákonu o volbě prezidenta republiky, který ovšem právě jakoukoliv lež zapovídá, stanoví finanční limit a také omezuje délku kampaně. 

Jeho voliči se právem cítí podvedeni. 


Nepřihlášený uživatel

#20434 Jednoznačně je nutné, aby byl archiv prognostického ústavu okamžitě zpřístupněn...

2014-11-30 22:51

...badatelům, historikům i laické veřejnosti. Nikdy v životě by mne nenapadlo, že je archvi Prognostického ústavu nepřístupný. Je děsivé, že o takvé věci diskutujeme 25 let po revoluci. 

Václav Malý u Drtinové


Nepřihlášený uživatel

#20435

2014-12-01 00:10

Doma se určitě podepíšeme!Jsem tady v Ostravě u svého bratra a u něho se všichni už podepsali!Já o té petici nevěděl!Zkusím u nás ve Znojmě obejít svoje sourozence a příbuzné!Ani moje teta a tchýně nebudou proti!Zemanova vláda jim radikálně snížila už tak malé důchody a začínají si všímat jeho nemožných kroků a lží!Vytrvejte prosím,aby ta petice měla co nejvíc podpisů!Dle mojich tet a táty je to nejhorší člověk na místě presidenta!Nějaké řeči o jeho dobrých úmyslech si nechte od cesty!Stačí ho poslouchat a vidět na vlastní oči!Zvířata k němu přirovnávat nebudu!Ty jsou užitečné!Matěj Janků

Nepřihlášený uživatel

#20436 Re:

2014-12-01 00:16

#20379: -  

 Aby ste sa z toho nepos*ali... Demonštrujú proti reformám, zameraným na "šetrenie" ktoré v našom a vašom zdravotníctve už prebehli. Striedavo pozerám české a slovenské spravodajstvo a musím konštatovať, že RTVS je predsa len objektívnejšia ako ČT. Uvedie názor jednej a názor druhej strany a aj keď citujú z agentúrnych správ, ktoré už samy osebe sú skreslené, zdržiavajú sa jednostranných komentárov. U vás je to ako za totáča, spravodajstvo zmiešané s hodnotením, a tie mediálne "analýzy" sú výrazne naklonené Prasačenkovej Ukrajine a štvú proti Rusku. Už aj Litevci idú Kyjevu po Poliakoch poskytovať "vojenskú pomoc" :) proti civilnému obyvateľstvu Donbasu. Z vašej TV sa divák dozvie napr. že "separatisti" bývajú v bytoch po utečencoch, ktorí ušli pred nimi na západnú Ukrajinu. To je pekná kravina, veľká väčšina odídencov z Donecka a Luhanska našla azyl v Rusku, západným smerom sa vydala len malá časť utečencov a ani o tých sa nedá povedať, že by utekali pred obrancami Donbasu. Naopak, obávajú sa, že budú odvlečení do armády alebo do filtračných táborov, a tiež im je jasné, že od Kyjeva, ktorý ich vyhladzuje zbraňami hromadného ničenia , by sa ako utečenci z vojnovej zóny nijakej pomoci nedočkali. Jediný normálny už je snáď len ten pápež. Ale ešte aj jeho prejav v ČT dezinterpretovali.


Nepřihlášený uživatel

#20437 Re: Re: Je potřeba žádat aby byl zdigitalizován archiv bývalého Prognostického ústavu.....

2014-12-01 00:22

#20029: - Re: Je potřeba žádat aby byl zdigitalizován archiv bývalého Prognostického ústavu..... 

 vy ste tu navyše totálni debili:-)))... "archiv Prognostického ústavu nesměl být zveřejněn,aby nevyšlo najevo, jaké vazby měli celých 25 let bývalí estébáci-s ruskými tajnými službami? 

takto sa dnes človek hocikde nenasmeje


Nepřihlášený uživatel

#20438

2014-12-01 00:37

V Praze určitě .12.2014 budeme !pojede nás pět lidí!Odveze nás příbuzný z Moravského Krumlova!Oni pojedou ještě také jejich sourozenci a také oni mají plné auto!Z Brna Bystrc se k nám připojí i další auta od známých!Mělo by nás být menší kolona,pěti aut plně obsazených!Všichni jsme za jedno,že Zeman nebyl náš kandidát a od lživé přísahy až po jeho myšlenky,slova a skutky potvrzuje naše nejhorší obavy!Všichni jsou zbaleni a nachystaní,auta připravena a jsou vesměs dávno v ráji snů!Já už jdu také do pelechu!Ahoj dnes před Hradem!Vlasta Málková!

Nepřihlášený uživatel

#20439 Re: Re:

2014-12-01 00:38

#20258: - Re:  

 Anatolij Šarij je podľa tých idiotov, posadnutých ruskými agentami, Rus v službách Putina:-). Oni nevedia nič o tom, ako, PREČO a KEDY sa stal prvým ukrajinským azylantom v Západnej Európe, kto to vôbec je, že nie je Rus, ale Ukrajinec, aké má názory a samozrejme nerozumejú ani slovo z toho, čo vo svojich videách rozoberá. Takže je úplne zbytočné ich o čomkoľvek presviedčať. 


Nepřihlášený uživatel

#20440 Re: Re: Re: Re:

2014-12-01 00:45

#20278: - Re: Re: Re:  

 pane Skácele, máte zde nejméně 500 komentářů

A JIZ MAME CO JSME CHTELI , DO RACHOTY ZVESELA

#20441 100% M A G O R

2014-12-01 01:07


Nepřihlášený uživatel

#20442 Mr Earthling

2014-12-01 01:15

http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=mesic-zeme.jpg

A TAM NEKDE ZIJE" TO" VELIKANSKE NIC.....zeman

Usetrime at to stoji cokoliv.

#20443 Kdo setri, ma za tri.

2014-12-01 01:38

http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=plni_koule.jpg

Vyznamny cesky politicky predstavitel na sve nedavne navsteve Ciny, a  to z duvodu ciste ekonomickych pouzil mistni dopravu.

Horáková

#20444 Chce to třídní boj...

2014-12-01 02:36

Všechny šmejdy co podporujou tu pravičáckou pakáž,buržousty a sou spokojený s tim co tu je za havlovsko-klauzovskej bordel,všechny eliminovat...po našem,s nasazením...


Nepřihlášený uživatel

#20445 Re: Chce to třídní boj...

2014-12-01 02:44

#20444: Horáková - Chce to třídní boj... 

Kolik z nich melo rudou knizku,co myslis? Kapitalismus po Cesku je fraska.


Nepřihlášený uživatel

#20446 Re: 100 000 podpisů je děsivé číslo i vzhledem k počtu obcí, kterých je celkem 6 253...

2014-12-01 04:21

#20429: - 100 000 podpisů je děsivé číslo i vzhledem k počtu obcí, kterých je celkem 6 253... 

 Ne pouze na pric celou republikou, petici podepsalo mnoho cechu zijicich mimo CR. Vsude maji Zemana plne zuby, nechteji se stydet diky jemu za svuj pvod!


Nepřihlášený uživatel

#20447

2014-12-01 04:29

Nechci Miloše Zemana ve funkci prezidenta, není pro mne důstojným zástupcem České republiky.


Nepřihlášený uživatel

#20448 Re: Re: Re: Je potřeba žádat aby byl zdigitalizován archiv bývalého Prognostického ústavu.....

2014-12-01 05:19

#20437: - Re: Re: Je potřeba žádat aby byl zdigitalizován archiv bývalého Prognostického ústavu..... 

 Vítaj bratček...

konečně s tebou v něčem souhlasím. StB neměla a obávám se, že ani BIS nemá ponětí o spolupracovnících sovětských a ruských tajných služeb.

"Prognosťák" byl fyzicky založen v r. 1984.

Pokud má někdo informace o tom, kde se nalézá jeho archiv nebo, zda byl skartován, prosím o info. Člověk neví, všude se šeptá a hrdinové mlčí.

Ale jsem rád, že jsme tě konečně upřímně rozesmáli....


Nepřihlášený uživatel

#20449 Re:

2014-12-01 05:25

#20438: -  

 Vážená paní Málková !

Vám, Vašim příbuzným a přátelům ze srdce děkuji. Jeďte prosím opatrně.


Nepřihlášený uživatel

#20450 Re: Chce to třídní boj...

2014-12-01 05:40

#20444: Horáková - Chce to třídní boj... 

 Paní Horáková ?,

jste vnučkou "profesora Horáka" nebo se jen hrdě hlásíte k Fučíkovi ?

Chcete nás likvidovat po vašem. Tak to se musíme bát Leninových koncentračních táborů (jejich otec a zakladatel), resp. Hitlerových pracovních táborů (pilný žák).

Přeji vám klidné prožití křesťanských svátků a pokud je neslavíte, tak alespoň pohodu u JOLKY.

Je mi to líto, ale s vaší nenávistí se Vám bude těžce umírat.