MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#26901 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2014-12-26 08:09

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Jiří Vyvadil zakladatel Přátel Ruska, byl také kdysi předsedou Nejvyššího správního soudu, pokud tam má stále vazby a to je velmi pravdpodobné, tak se nedivím, že nejvyšší správní soud nerozhodl o zrušení voleb, přestože Miloš Zeman porušoval masivně všchny tři limity Zákona o volbě prezidenta repubiliky. 


Nepřihlášený uživatel

#26902 Re: O Krymu a Kosovu....

2014-12-26 08:09

#26890: - O Krymu a Kosovu.... 

 Kosovo tedy nejen, že nebylo ukradeno ale ani nebylo komu jej ukrást, státy bývalé Jugoslávie v době kosovské krize neexistovaly. Tedy vzniklo Kosovo na základě mezinárodních dohod, aby se zabránilo velké genocidě v Evropě. 

Kosovo patrí Srbom. Bolo ukradnuté Srbom. Srbi boli vyhnaní zo svojich domovov v Kosove. Havel bol dávno odkúpený disident. Je mi ľúto, je to čoraz zrejmejšie. Rád sa nechal chváliť ako hollywoodska hviezda.... a okrem toho bral za socíka podporu od svojich chlebodarcov na Západe, inak by nemohol veľmi vyskakovať, musel by makať na tom JZD... pohŕdanom.


Nepřihlášený uživatel

#26903 Denšní projev alkoholového dementa Miloše Ubu bude bez pochyby pečlivě připraven FSB.....

2014-12-26 08:10

#26888: -  

 ....


Nepřihlášený uživatel

#26904 Re: Re: O Krymu a Kosovu....

2014-12-26 08:12

#26902: - Re: O Krymu a Kosovu.... 

 A čím takovou blbost chcete dložit? Zase nějakou citací z nějaké neonacistického webu ruské propagandy - palramentní listy, zvedavec, svetlokolemnas, blisty......? 


Nepřihlášený uživatel

#26905 O Václavu Havlovi...

2014-12-26 08:18

#26902: - Re: O Krymu a Kosovu.... 

 je obrovská škoda, že tu není. Zeman by v takovém případě nikdy neseděl na Hradě.....

Václav Havel nikdy žádnou modlou nebyl, ale byl člověkem, jasně si trvajícím na mravních principech demokracie, svobody jednotlivce i celé společnosti. Utkával se bohužel s odpornou zločineckou post bolševickou bandou nejspíše velmi intenzivně podporovanou z Ruska, viditelně reprezentovanými zločinci a komunisty Klausem a Zemanem. V tomto utkávání byl do velké míry dosti osamocen, neboť na politické scéně a s touto pakáží vždy museli menší politické subjekty nějak spolupracovat, aby vůbec země měla vládu. Úlohy, ale utkat se s touto pakáží, že vždy prezident Havel zhostil se ctí a to přesto, že jasně ve vypjatějších situacích věci pojmenovával velmi jasně. 

Podařilo se mu prosadit všchny zásadní demokratické instituce, jediné co nepodařilo ani do dnešních dnů, je základní zákon demoracie, tedy zákon o úřednících, který by oddělil politika od úředníka a postavil mezi ně v případě konfliktu moc soudní. 

Základním zákonem demokracie je to proto, že státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona, žádná jiná možnost neexistuje. Občan se může covat libovolně, pokud mu to takové jednání zákon výslovně nezakazuje. Pro státní moc nic takového neplatí a proto úředník má vždy postup, jak má jednat, pokud jej nemá, nemůže jednat libovolně, ale naopak, nesmí jednat vůbec a je povinností politika, tedy zákon pro takový případ navrhnout a je také odpovědností politika, aby úředník se do situace kdy "nejedná" nikdy nedostal. Nemá-li ovšem úředník zastání u soudu proti politikovi, v případě kdy se striktně drží zákona a politik po něm "požaduje" "mírné uhnutí", pak v situaci, kdy politik má moc nad úředníkem fatální úřaduješ - zítra neúřaduješ vzniká opravdu prostředí děsivé, které ale velmi vyhovovalo a vyhovuje dvěma hlavním porevolučním komunistům Klausovi a Zemanovi. 


Nepřihlášený uživatel

#26906 Re: O Václavu Havlovi...

2014-12-26 08:24


Nepřihlášený uživatel

#26907 O Ukrajině....

2014-12-26 08:24

Volby v roce 2010 měli klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, jeden den Janukovič zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národnstí velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peně ruské bony a padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 

Nepochybuji a nikdy jsem nepochyboval, že Rusko vozí na Ukrajinu především zbraně


Nepřihlášený uživatel

#26908 Re: Re:

2014-12-26 08:37

#11876: - Re:  

 Zeman už je tak vypitý, že neví co dělá.Místo mozku ze slivovice kostku.Komouši a estébáci kolem toho jenom využívají a snaží se nás vmanévrovat pod Putina.


Nepřihlášený uživatel

#26909 Re: Re: Re:

2014-12-26 08:42

#26908: - Re: Re:  

 Ano, to je bohužel velmi pravděpodobné, nejen když si přčteme dopis, který napsal místopředseda SPOZ Radek Augustin autorovi této petice panu Němcovi. 

Zeman je bez nejmenších pochybností obklopen bandou zločinců a KGBáká Remka si evidentně neposlal do Ruska jen tak pro nic za nic. 

Dopis místopředsedy SPOZ Radka Augistina autorovi této petice...


Nepřihlášený uživatel

#26910

2014-12-26 08:54

Miloš Zeman a Václav Klaus jsou proletáři v ton nejhorším a nejodpornějším slova smyslu, jsou zavistiví a mstiví na těchto dvou vlastnostech stojí celá bolševická ideologie, jsou to tedy bolševici toho nejodpornějšího ražení a jako takoví se také ničím neliší od nacistů.  


Nepřihlášený uživatel

#26911 Re:

2014-12-26 09:41

-

#26912 Re: Re: Re: O Krymu a Kosovu....

2014-12-26 09:58

26904: - Re: Re: O Krymu a Kosovu.... 

a čímže ty vieš podlložiť svoj súd o KOSOVE,HAVOVI, ZEMANOVI, KGB-ákoch, čo Ťa tu údajne prenasledujú, kde máš nejaké racionálne overené fakty, ktorými by si mohol argumentovať  - odo mňa máš pár odkazov/linkov, ktoré si môžeš pozrieť, vypočuť, zvážiť a pripraviť si vierohodné protiargumenty, ak máš iný názor.... Ale Ty na názory nemáš. Ty si len taký   iááá ...  iááá ,... a striháš pritom ušami.


Nepřihlášený uživatel

#26913 Re: Re: Re:

2014-12-26 10:34

#26908: - Re: Re:  

 Stručně řečeno, on je hodnė "passy"


Nepřihlášený uživatel

#26914 Re: Re: Re: Re: O Krymu a Kosovu....

2014-12-26 10:36

#26912: - - Re: Re: Re: O Krymu a Kosovu.... 

 Tyto své rozumy si prezentuj někde v Rusku a neopruzuj normální lidi, čobolíku.

Asenad

#26915 Re:

2014-12-26 10:36

#26888: -  

 jj vím normálně bych to asi prošvihl, ale dnes se na to podívám na TV Nova. Dík že jsi mi to připoměl


Nepřihlášený uživatel

#26916 Re: Re:

2014-12-26 10:38

#26911: - Re:  

 Pravda o pluku Igorově. To ti nic neříká?


Nepřihlášený uživatel

#26917 Re: Re:

2014-12-26 10:41

#26915: Asenad - Re:  

 Buď rád, že to neprošvihneš a dívej se pozorně,vy zemanoidi to máte totiž od komunistického soudruha Veleby nařízeno sledovat povinně


Nepřihlášený uživatel

#26918 Re: Re: Re: Re: Re: O Krymu a Kosovu....

2014-12-26 10:41

#26914: - Re: Re: Re: Re: O Krymu a Kosovu.... 

 Ty a normální? Ty jsi srandista

Asenad

#26919 Re: Re: Re:

2014-12-26 10:43

#26917: - Re: Re:  

 Ty hloupý havloide, Já mám svoji hlavu a nepotřebuji aby mě někdo říkal na co se mám dívat. A to, že se na to budu dívat poděkuj hlavně sobě a vám podobním havlouidům


Nepřihlášený uživatel

#26920 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 10:50

#26874: - Re: Re: Re: Re:  

 Pane bože, to je ale blb.


Nepřihlášený uživatel

#26921 Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 10:51

#26919: Asenad - Re: Re: Re:  

 njn, ty primitivni komunisto


Nepřihlášený uživatel

#26922 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 10:52

#26878: - Re: Re: Re: Re:  

 Dík za poznámku soudruhu z FSB.


Nepřihlášený uživatel

#26923 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 10:56

#26880: - Re: Re: Re: Re:  

 Od něj to sedí od klerofašistického dobytka překabátěného do komunisty a ruského fašisty je to opravdu originální.


Nepřihlášený uživatel

#26924 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lofi

2014-12-26 11:02

#26885: - Re: Re: Re: Re: Re: Lofi 

 Na mlékové splašky a moukové párky tam mají babiše a to že rusák chce opět krást cizí území, to také není nepravděpodobné a to že jste proruský kolaborant tak to ja fakt!


Nepřihlášený uživatel

#26925 Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 11:03

#26919: Asenad - Re: Re: Re:  

 Zřejmě mají rádi ovar.