MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#30476 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-01-06 16:56

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#30477 Signatáři této petice čekají co bude dál......

2015-01-06 16:59

Jestli se svolá nějaká větší demonstrace při vhodné příležitosti, jestli se petice předá i Sněmovně a Senátu k vyjádření, kdy do Senátu půjde jednoznačně petice papírová. 

Věci mají svůj vývoj. Také přijde brzo pokles "preferencí" Zemana někam k preferencím komunistů tedy kolem 10 %, tedy drtivá většina občanů přestane věřit, že mluví pravdu. Což také jistě bude muset mít své důsledky, neboť to byl právě Zeman kdo ničil Sněmovnu v době vládní krize s odkazem na to, že "jí občané dle průzkumů nedůvěřují", tedy Zeman na věc bude muset reagovat - pravděpodobně abdikací ze zdravotních důvodů. 

Také se musí začít řešit bezpečnost. Na Hradě se pochybují lidé bez bezpečnostní prověrky v bezprostřední blízkosti Zemana a pohybují se tam dnes jíž daleko déle než rok. Zemanova pornografická dcerunka si vymínila 4 auta, která mají volný průjezd do chráněných objektů bez kontroly. Věci jsou opravdu již naprosto kritické a je potřeba je začít řešit okamžitě. Je více než pravděpodobné, že ze země unikají informace do Ruska. Je možné, že opět přijde rána v podobě výzvy USA, aby to ČR začala řešit, jinak USA přestatne předávat i onen zbytek informací, který ještě ČR poskytuje. Obdobné to bylo v době Grosse na vnitru a aféry Jakubík, který byl v přímém spojení s mafiánem Mogilevičem, v době kdy byl Zeman premiérem.  

Je možné, že nás také vyzve EU k řešení bezpečnostní situace i státy EU nemají zájem, aby bezpečnostní informace unikaly do Ruska. Je možné, že Sněmovna bude muset přistoupit k drastikým krokům mimořádných opatření, např. výběru úředníků, kteří budou moci na Hradě pracovat a přitlačení Zemana k tomu, aby je akceptoval. Možné je dnes opravdu všechno, právě proto, co Zeman nažvanil 3.1.

Velmi pravděpodobné je ale tvrdé politické řešení a abdikace ze zdravotních důvodů, je možné a že přijde do tří měsíců. Pokud bude banda kolem Zemana si chtít udržet alespoň základní zdání legitimy a mít vůbec naději na nějakou budoucnost v ČR a to především v politice ale i businessu, budou muset Zemana přinutit k abdikaci. Je logické, že se část této bandy přesune k novému kandidátovi od Zemanovců a budou chtít prodat sociální kapitál a vazby na Rusko. Je otázka, jestli občané vůbec budou ale jakéhokoliv kandidáta od Zemanovců akceptovat, když Zemanovcům jako takovým naprosto nedůvěřují. Část jich bezpochyby začně informacemi z Ruska vydírat Babiše a mnohé další a tím budou získávat zdroje na "politckou práci". 

Věci jsou velmi vážné, jsem přesvědčen, že Zeman ale již do Ruska rozhodně neodjede....


Nepřihlášený uživatel

#30478 Kam vlastně "vyšuměla" Kmoníčkova kampaň, že Zeman není ruský šváb?

2015-01-06 17:01

Rozplynula se v jeho bláholech z povánočního "projevu" a včerejších blábolech a denohestacích občanů této země.

I na tomto je zřejmé, že se působení Miloše Zemana na Hradě blíží ke svému závěru. Nikdo v jeho okolí se jej už nesnaží usměrňovat, nikdo se nesnaží ani o tu nejmenší korekci, všichni včetně Kmoníčka, Nejedlého, Mynáře, Augustina, Ovčáčka i šílenou Burianovou už si začali chránit vlastní existenci. 

Nejedlý s Mynářem se snží dostat evidentně k informacím, které by mohli prodat a v budoucnu prodávat, tedy především ke spisu soudruha Babiše a lidí z jeho party, tedy Krnáčová, jeho předsedy poslanců atd. atd. Buriánová neříká nic, Augustin jen trne, kdy na něj někdo podá žalobu ke Správnímu soudu, neboť v dopise úředníka nestoudně lhal, což ústava přímo zapovídá. Ovčáček se ještě nedávno zmohl na pochlebování, ale kdyby s ním dělali rozhovor dnes, už se hodně mírně v tom, jak je "Zeman vnímavým nadřízeným". 

Řekl bych, že se věci v nejbližších čtyřech týdne velmi pohnou. Je možné, že prijde masivní úprk lidí z Hradu. Ovčáčka pravděpodobně Klausova banda drží pod krkem, ale ostatní se teď "bude hodit", že nezískali prověrku a útěkem se budou snažit uniknout z dosahu svých zločinů, které se Zemanem na Hradě napáchali. 

Hrad bude mít obrovský problém se získáváním nových lidí, mimo jiné proto, že Zemanovci nemají koho nabídnout.  Do věci se budou muset vládní strany a převzít odpovědnost za situaci na Hradě, což udělají jedině tehdy, pokud banda kriminálníků kolem Zemana donutí Zemana k abdikaci. 

Řekl bych, že již dnes je vidět světlo na konci tunelu Hrad a řekl bych, že s bandou na Hradě již dávno probíhají zákulisní rozhovory, přsněji prostě pracovní jednání o situaci na Hradě.  Řekl bych, že ale mnoho lidí velmi trne, především Babiš, který je se Zemanem spojen pupeční šňůrou archivu KGB, kdy možná vůbec přesně neví, co všechno je či není k dispozici. 

Myslím si, že politické divadlo v nejbližších šesti měsících bude obrovská zábava pro ty, kdož jej nějakou dobu již sledují. Myslím, že se budeme velmi bavit, jak parta kolem Babiše a Zemana bude škvařit na vlastním sádle. 

Oni na vas prdi, cechackove

#30479 Je zle, a bude jeste hure........

2015-01-06 17:02

-filipovu-cestu-do-ruska-platila-snemovna-stala-zhruba-44-tisic-korun  Rusky kolaborant na Hrade , Porusti kolaboranti v armade a pro rusti kolaboranti v senatu plati vejlet   estebaka Falmera do ruska.


Nepřihlášený uživatel

#30480 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-06 17:05

#30465: - Re: Re: Re: Re: Re:  

argument Trianonom si už použil tiež... absencia kreativity  = debilita 


Nepřihlášený uživatel

#30481 už by ste mohli tú prehliadku kokotov zabaliť

2015-01-06 17:07

Nemyslíte? 

Nemyslíte!


Nepřihlášený uživatel

#30482 Re: Kam vlastně "vyšuměla" Kmoníčkova kampaň, že Zeman není ruský šváb?

2015-01-06 17:16

#30478: - Kam vlastně "vyšuměla" Kmoníčkova kampaň, že Zeman není ruský šváb? 

 To oni jsou v defenzivě, oni trpí úzkostí. Jejich triumfalismus je pryč. Oni cítí, že havlistická bezvýhradná podpora amerických zájmů kdekoliv na světě je menšinová. Nechtějí být identifikováni jako kůl v plotě.

Je důležité rozbíjet mediální manipulaci zprostředkováváním informací nezávislých na mainstreamových médiích. Samozřejmě, že na nás budou útočit a už tak činí. Z toho důvodu by bylo zásadní chybou chovat se jako v ilegalitě. Musíme odmítnout snahu „ilegalizovat“ internet. Proto je nepochopitelné doporučení odborníka, aby všichni čtenáři nemainstreamových webů byli anonymní . Pokud se většina bude bát, zase prohraje.

Prezident Zeman není mluvčím Kremlu, jak tvrdí The Washington Post, protože ze zásady není mluvčím nikoho. Je sice liberál, ale pracuje, při vědomí, že politika je uměním možného, víc pro nás, než pro ně. Proto nebylo dost těch, kteří „volili Karla“. Hrozí jim ztráta moci. Právě proto byli havlisté Schwarzennberg, Štětina, Bursík, Pánek, a spol. před rokem v Kyjevě žehnat Majdanu. Musíme jim dát najevo, že nemají žádné právo mluvit našim jménem.

Oni mají dvě možnosti. Buď přikrčeně pozorovat, jak ztrácejí pozice, nebo troubit do útoku. Washington prostřednictvím The Washington Post a velvyslance Andrew Shapiro „vyjadřuje znepokojení“, ale český občan ho zjevně nesdílí. Nepomohlo ani odhalení karikatury Václava Havla v Kapitolu. Špatně vyhodnotili svůj předchozí úspěch.

Každý režim, který nesplňuje očekávání je ohrožen. Může ovládat orgány státní moci, média a špehovali skoro každého, může skoro o každém vědět všechno a nakonec mu to může být k ničemu. Těžko si přivlastňovat stále víc z dostupných zdrojů a současně korumpovat většinu a udržet její spokojenost. Tam, kde rozdíl mezi realitou a jejím mediálním obrazem je příliš velký, nepomůže ani propaganda. Jak se říkalo: Lid buduje a lidi na to kašlou.


Nepřihlášený uživatel

#30483 Re: Je zle, a bude jeste hure........

2015-01-06 17:19

#30479: Oni na vas prdi, cechackove - Je zle, a bude jeste hure........ 

 Filopova cesta do Ruska padá přímo na Hamáčka a ten se tím zařadil mezi ultra komunistickou pakáž. 

Václav

#30484 Seznam vlstizrádců

2015-01-06 17:27

A vytvořil se nám tu krásný seznam přes 104 000 vlastizrádců podporující havlofašizmus a genocidu slovanských národů. Styďte se!

Doufám, že jednou budete souzeni! Překábátění už nebude možné a nepomůže vám.


Nepřihlášený uživatel

#30485 Re: Seznam vlstizrádců

2015-01-06 17:32

#30484: Václav - Seznam vlstizrádců 

 A vytvořil se nám tu krásný seznam všech vlastizrádců podporující zemanobolševismus a genocidu vlastních rodin a všeho inteligentního lidu.

Sami bolševici až budou u moci vás pošlou na popraviště jakožto užitečné idioty kolaborantské !!


Nepřihlášený uživatel

#30486 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-06 17:33

#30480: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

NÉM NÉM TRIANON

NÉM NÉM SOHA

Václav

#30487 Re: Re: Seznam vlstizrádců

2015-01-06 17:35

#30485: - Re: Seznam vlstizrádců 

 Hrdino, co kdyby ses alespoň podepsal. Na to nemáš dost odvahy, co?


Nepřihlášený uživatel

#30488 Re: Seznam vlstizrádců

2015-01-06 17:36

#30484: Václav - Seznam vlstizrádců 

ZEMAN, KLAUS, Filip,Randsdorf,Grebenicek,Semelova, Humel a dalsi a dalsi a dalsi....


Nepřihlášený uživatel

#30489 Re: Re: Re: Seznam vlstizrádců

2015-01-06 17:40

#30487: Václav - Re: Re: Seznam vlstizrádců 

 Teba Vašku bolševici odstřelí hned jako prvního


Nepřihlášený uživatel

#30490 Re: Re: Kam vlastně "vyšuměla" Kmoníčkova kampaň, že Zeman není ruský šváb?

2015-01-06 17:43

#30482: - Re: Kam vlastně "vyšuměla" Kmoníčkova kampaň, že Zeman není ruský šváb? 

 Tak alespoň k jednomu blábolů z mnoha. Tvz. názorové servery tak pěkně sdružené na pravdive.eu, publikují skutečně jen názory. U drtvé většiny z nich nelze zjistit dokonce ani kdo onen převratný názor např. o tom, že Zeman je "liberál" nějak "pracují" vlastně vyslovil, natož aby se dalo zjistit, jakou má motivaci takový názor vyslovovvat a jak vlastně takový názor koreluje s realitou, když je Zeman ve skutečnosti především komunistickým náckem a ruským švábem. 

Ony "názorové" servery mají obrovskou argumentační nouzy, neb ony názory jsou směrovány čistě jednostranně snažíce se vytvořit obraz, že svět je řízen jakými spodivnými silami, které pocházejí za západu a tudíž z demokrací a tyto síly jsou zločinné. Je to již v principu hloupost, mimo jiné proto, že v demokraciích víme koho volíme, tedy pokud logicky nelže jak komunistickou nacistická zrůdá Miloš Zeman. Mnohé které volíme, známe osobně, starostu, zastupitele, někdy též poslance senátory. Není na nich nic tajemného, jsou to naši sousedé. My odpovědnější logicky více chceme ty co volíme poznat, vám hloupější stačí ony lži z "názorových" serverů. 

Tedy běžte si s těmito žvásty k šípku demente. 


Nepřihlášený uživatel

#30491 Re: Seznam vlstizrádců

2015-01-06 17:45

#30484: Václav - Seznam vlstizrádců 

 Dopouštíte se velmi vážného trestného činu. 

Sigantáři petice jsou chranění zákonem. Je ovšem logické, že pro vás komunisticko nacistickou zrůdu to žádným problémem není. to nakonec komunsitický nácek Zeman se svojí partou zlodějů, StBáků a KGBáků předvádí na i na Hradě každý den. 


Nepřihlášený uživatel

#30492 Re: Seznam vlstizrádců

2015-01-06 17:49

#30484: Václav - Seznam vlstizrádců 

 Tobe VASKU spino kurevska,komunisticka narvu osobne do tve prdele flasku..Tu co vychlastalo to monstrum VIROZA z prazskeho Hradu. 


Nepřihlášený uživatel

#30493 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-06 17:49

#30455: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 V postsovětském období na sebe existence famózního protibolševického odboje strhává přirozeně značnou pozornost a stává se povýtce ikonickou záležitostí demokratického tábora, vůči níž se východoevropské společnosti vymezují, již všelijak módně zpředmětňují a na níž staví svou současnou identitu, jde-li o to, jak se vymezit vůči ruským politickým ambicím v regionu a sovětofilským náladám v zemi. Rozumí se, že řeč je především o Ukrajině, ale obdobně láskyplný přístup k vlastním hrdinům ve zbrani mají i pobaltské národy, pominout nelze ani „prokleté vojáky“ v lidově demokratickém Polsku atp. Bělorusko je jiný případ, dnešní státotvorný kult se soustřeďuje kolem protiněmeckých výkonů sovětských partyzánů, byť protisovětský odboj se v závěru války objevil i zde a také zde byl nemilosrdně potřen. Odpovídá to odlišné cestě, již země po rozpadu SSSR nastoupila a na níž se režim snaží vystavět svou identitu. Problém UPA lze nahlížet z různých hledisek. V pantheonu antikomunistického úsilí po právu zaujímá čestné místo jako doklad nezdolnosti národního cítění tváří v tvář totalitní mašinerii. Očima ukrajinisty se už problém tak jasným nejeví. Při vší úctyhodnosti jejího boje musíme vždy zpytovat společenský a dějinný kontext. A z něj jasně vychází, že množina ukrajinských identit je pohříchu mnohem obsáhlejší, než aby ji definoval jen heroicky antibolševický odboj. Srozumitelněji: moderní Ukrajina 20. století, to není jen Bandera, Šuchevyč, Šeptyckyj (nesourodé osobnosti, které ovšem spojuje vřelý vztah k ukrajinské státnosti), nýbrž i Semičastnyj, Podgornyj, Černěnko. Historik se s protisovětským odbojem samozřejmě může morálně ztotožnit, ale nesmí ztrácet smysl pro odstup, tak, aby byl vždy schopen adekvátně reagovat na otázku proč. Nejde tedy jen o obecnější otázku míry historikovy citové angažovanosti, ale schopnost vidět události v dějinných proporcích...antikomunismus stejně jako antifašismus se nerýmují nikterak samozřejmě s liberalismem. Válka s nejzákeřnější utopickou diktaturou 20. století ještě není absolutoriem z demokracie.

V případě ukrajinského „osvobozeneckého hnutí“ (uvozovky zohledňují normativnost tohoto pojmu a přístupnost k dalším interpretacím) je snad více než u obdobných hnutí ve východní Evropě namístě uvažovat o míře jeho poplatnosti evropským totalitním inspiracím (italský a německý fašismus), a je nutno zkoumat, zdali a jak tyto dílčí vzory promlouvaly do některých jeho drastických politických kroků. 


Nepřihlášený uživatel

#30494 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-06 17:53


Nepřihlášený uživatel

#30495 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-06 17:59

#30494: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ném vagyok égy ló és búszke vagyok arra, hogy én vagyok a Szlovák primitivikusz


Nepřihlášený uživatel

#30496 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-06 18:04

#30474: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Slováci vždycky poklonkovali Rusku


Nepřihlášený uživatel

#30497 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-06 18:06

Přemek

#30498 Re: Re: Re: Seznam vlstizrádců

2015-01-06 18:08

#30487: Václav - Re: Re: Seznam vlstizrádců 

 Klidně se podepisuju, ty mother_fuckere! 


Nepřihlášený uživatel

#30499 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-06 18:09

#30475: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vždycky dokázali zradit, když to pro ně bylo výhodné.

Vladimir

#30500 Нас много!

2015-01-06 18:10

Náš národ naučí tyhle čechistické blby jíst trávu!