MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Asenad

#31301 Zdeněk Škromach, příští prezident! Už se na to moc těším!!!

2015-01-09 00:01

"Kalousek, Schwarzenberg a Nečas přivedli zemi do nepokojů, do nenávisti, do problémů. Jsme jedinou silou, která může změnit, co vlády pravice napáchaly."

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-09 00:24



Nepřihlášený uživatel

#31303 Re:

2015-01-09 00:34

#14675: -  

 souhlas, hezky napsáno.


Nepřihlášený uživatel

#31304 Re: Re: Re: Re:

2015-01-09 01:41

#31294: - Re: Re: Re:  

 Zbytečně se snažíš tupý zemanovče.


Nepřihlášený uživatel

#31305 Re: Zdeněk Škromach, příští prezident! Už se na to moc těším!!!

2015-01-09 02:05


Nepřihlášený uživatel

#31306 Re:

2015-01-09 02:11

#31278: -  

 Vsimni si, ze jsi na strankach "havlisticke svoloce".  Tohle je protizemanovska petice.  Pokud chces cist neco dle sveho vkusu, najdi si neco od Stalina, nebo Gottwalda.  Taky si muzes poustet Hovory z Lan, nebo projevy opileho Zemana, misto Vecernicku.


Nepřihlášený uživatel

#31307

2015-01-09 02:41

Osud máme ve svých rukou...  Gottwald,  Zápotocký,  Novotný,  Husák , Klaus , Zeman...  Kéž,  nás v budoucnu už nic tak strašného  nepotká.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-09 03:15



Nepřihlášený uživatel

#31309

2015-01-09 05:14

Naše modla Vaclav Havel pocházi z kolaborantske rodiny Havlovych ktera kolaborovala v protektorátu s nacisty a zejména s Heydrichem . Nevěříci havlisté a uctívači modly ať si kliknou na google ,, havlove foto s heydrichem ,, a pak přečtou řádek ,,háčky a udice ,,. To jsou tí milovaní Havlova rodinka,naše pýcha  a vzor ve světe. Obyčejní kolaboranti s fašisty . Proto Havel rád i nemecká knížata které taky kolaborovali s nacisty. Kníže na hrad  !   To by jsme si nadelali ostudu.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-09 06:09



Nepřihlášený uživatel

#31311 Problém příznivců Miloše Zemana a to nejen v této diskusi je, že vykřiknout..

2015-01-09 06:11

...jaký je Miloš Zeman úžasný a jak jej chtějí mít prezidentem, ale nejsou schopni napsat proč je úžasný. Jeslti jim připadá úžasný, jak poslal komunistu a evidentního KGBáka Remka do Ruska na post velvyslance nebo jak jim vyhovují jeho "poradci" od Lukoil Nejedlého počínaje a konče StBákem Čubou. Není zřejmé, proč Miloš Zeman jeho voličům vyhovuje, co jim na něm imponuje, jak jej vnímají. Volili protestně a dnes bych řekl, je jim Miloš Zeman naprosto ukradený, nesledují co říká, nezajímá je to. 


Nepřihlášený uživatel

#31312 Re: Zdeněk Škromach, příští prezident! Už se na to moc těším!!!

2015-01-09 06:40

#31301: Asenad - Zdeněk Škromach, příští prezident! Už se na to moc těším!!! 

Komunistu na nafukovacím člunu už máme, teď ještě komunistu v dětském bazénku. 

Škromach se evidentně zbláznil, pokud se opravdu chystá kandidovat na prezidenta. 


Nepřihlášený uživatel

#31313 Ale né, komunistický nácek Miloš Zeman nebyl informován :-)

2015-01-09 06:43

Mynář si sice požádal, ale více jak rok nedodával žádné podklady. To jsou panečku věci, to je panečku záminečka pro jeho vyhození. 

Nepochybuji, že tu s námi opět komunistický nácek Miloš Zeman hraje odporné divadlo. 

idnes:Mynář zdržel prověrku, začala až nedávno. Zeman zuří, že to nevěděl

 

 


Nepřihlášený uživatel

#31314 Re: Re: Zdeněk Škromach, příští prezident! Už se na to moc těším!!!

2015-01-09 06:44

#31312: - Re: Zdeněk Škromach, příští prezident! Už se na to moc těším!!! 

 Naslo by se zase dost vypatlanych mozku, kter by ho volili, bohuzel.  Stejne jako opilce na Hrade.

Vráťa Mynáře

#31315 Ten hajzl, ta zrůda.....

2015-01-09 06:46

.....mně prodá takovou zbořeninu za 5,5 mil. a sám má krásný dům za 10 mil. v ceně min. 25

Mynářova vila není jediná. Široký koupil další za 30 milionů

 mil. ta jedna svině StBácká, ta ještě uvidí, čeho jsem schopen. 

 


Nepřihlášený uživatel

#31316 Re: Re: Re: Zdeněk Škromach, příští prezident! Už se na to moc těším!!!

2015-01-09 06:55

#31314: - Re: Re: Zdeněk Škromach, příští prezident! Už se na to moc těším!!! 

 Tak to bezpochyby, ale zkušenost s komunistickým náckem Milošem Zemana je pro tuto zemi, řekl bych, dost velkou katarzí. 

Škromach je v podstatě polodement a co více, vypadá jako debil. Řekl bych, že jeho upatlaný zjev bude dostatečně odpudivou záležitostí. 

Ruská pakáž si bude chtít na Hrad dopravit dlouhého, Škromacha evidentně odhadnou, jako takového hovado, že se s ním nedá spolupracovat. 

Vybrat přezdívku

#31317 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-01-09 07:03

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#31318 Zeman je absolutně beztrestný a tedy do velké míry v ČR absolutně mocný a to bohužel v páchání .....

2015-01-09 07:04

...zločinů i na cízím území a díky udělování milostí, může na tyto zločiny použít prakticky jakéhokoliv občana ČR.  

Je bohužel potřeba si uvědomi, že Zeman je absolutně beztrestný a pokud vytrhne z kontextu Ústavy, jak je jeho zvykem, není také ze svého jednání nikomu odpovědný, což si on vykládá naprosto v rozporu s Ústavou jako celkem tak, že si může dělat co chce. 

Zeman je opravdu děsivě nebezpečný. Má kolem sebe bandu zločinců napojených na ruské "tajné" služby, je schopen si objednat libovolnou politickou vraždu, má pravděpodobně přístup ke kopii archivu StB. 

To je důvod, proč jdou věci velmi velmi zvolna a proč mnoho lidí čeká, až budou mít masivní podporu veřejnosti pro rázné kroky proti stavu na Hradě. 

Pokud by zítra Zeman zveřejnil, jak Babiš přišel k majetku a jeho StBácký spis, stoupne mu důvěryhodnost na pro něj naprosto neuvěřitelných 70 % a do měsíce jsme bez vlády a Sněmovny a jede to tu nanovo. I to je jeden z milníků a bohužel zdaleka není jen z říše fantazie. 


Nepřihlášený uživatel

#31319 Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2015-01-09 07:05

Dopis panu Němcovi od místopředsedy SPOZ  Radka Augustina....obsahuje fatální lež (mimo vulgárního oslovení, překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slova některých čelných českých politiků" pro obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboť žádný český politik dosud nikdy neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich "jadrnou mluvu" (např. kdy Rusnok hovořil s Fischerem) pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo i v případě Rusnoka s Fischerem nějaký kontext, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. 

Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ připomenout Ústavu konkrétně článek 2 odstavec 3. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

Žádný a to skutečně žádný zákon natož ústava nedovoluje úředníkovi státní správy ve věci úřední lhát. 

Mistopředseda SPOZ Radek Augistín ale z pozice úředníka lže. Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve za své lži omluvit, ale musí také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, samozřejmě pokud jej Miloš Zeman neodvolá sám, což se evidentně nedá předpokládat. 

Dopis Augustina panu Němcovi. 


Nepřihlášený uživatel

#31320 Je tu velice vážné téma.......

2015-01-09 07:06

e zde aktuálně velice vážné téma. Zeman bez nejmenších pochybností v době volební kampaně masivně lhal, přímo v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. Dnes mu jeho voliči už ani nevěří, že mluví pravdu. Je to tedy věc velmi vážná, neboť je zřejmé, že jeho voliči byli obelhání, neví proč jej volili, dnes mu nevěří. Pokud si ovšem chtějí zachovat konzistenci, je pro ně přirozené "prostě věřit že mluví pravdu", ale už toho nejsou schopni. Když se dívají zpětně tedy neví, proč Zeamana volili a to je bohužel již věc velmi vážná, neboť  skutečně potvrzuje, že byli obelhání v době voleb, což je věc kterou páchají zločinci, kteří se chtějí dostat k moci a následně moc zneužívat. 

Zeman dnes bez pochyby moc zneužívá na dehonestaci oponentů z řad občanů, na dehonestaci oponentů z řad politiků, ne dehonestaci lidí odvážných ve světě včetně Ruska, na relativizaci hodnot. I to je velmi vážná věc, obzvláště v kontextu toho, jakými lidmi se Miloš Zeman obklopil a jak "snadno" či naopak velmi "nesnadno" získávají tito lidé prověrku a jak pravdivě či lživě komunikují s veřejností. 

To je potřeba řešit nyní. Již dávno měla proběhnout společná schůze Senátu a Sněmovny k situaci na Hradě.


Nepřihlášený uživatel

#31321 Tohle jsem napsal dávno předtím, než se v novinách objevilo, že Janoušek skutečně žádá......

2015-01-09 07:08

Chystá se Janouškova amnestie ze zdravotních důvodů, jako Zemanovům závěrečný komunisticko nacistický "majstrštyk". 

Mynář koupil vilu od Janouškova advokáta. Za 5, 5 milionu korun

Cena je naprosto nesmyslná, dokonce i kdyby to bylo rozpadlé, propadlá střecha a do domu dva roky teklo, byla by cena sotva adekvátní. 

Je dobře, že je to venku, je to evidentně jeden z možných milníků a z mého pohledu to vypadá velmi dobře. Mynář velmi brzo na Hradě skončí a tedy se věci začnou hýbat tak, jak jsem psal včera. Do věci se bude muset vložit vláda, bude muset převzít úřadování na Hradě připravit Zemanovu abdikaci. 


Nepřihlášený uživatel

#31322 Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky....

2015-01-09 07:09

Přesto bude možná poznat, podle milníků, které bez pochyby přijdou, kam se věci budou ubírat dál. 

 Prvním milníkem podle kterého bude možné ledacos usoudit dál, bude odchod Mynáře. 

V takové situaci už bude vláda postavena před hodotovou věc a bude muse věci na Hradě řešit lidskými zdroji, která má ona k dispozici. Zeman se bude možná snažit Mynáře nahradit Žákem nebo možná tako Fischerem, nabízí se i Balvín, v extrému Pecina.  V každém případě do toho bude masivně zasahovat vláda a především Babiš si bude chtí zachránit kůži "Nebureše", tedy dostat se k jeho kopii StBáckého spisu, který bezpochyby Rusko Zemanovi poskytlo. 

Další milník je vlna odchodů - pokud najde odvahu na odchod Buriánová, hlavní tlustý komoří a Kmoníček se umístí do nějaké důležité destinace, třeba do USA, tak je jasné, že je vymalováno a Zeman do týdne skončí u Holcáta a následně abdikuje pro "vážnou" a "těžko" nemoc. 

Obdobně ale existují milníky opačné.  Např. Mynář získá prověrku NBÚ - v takovém případě to znamená, že byly prolomeny demokratické principy v ČR a Zeman se tedy k abdikaci nechystá naopak, je zřejmé, že pracuje proti tomuto státu a viditelná banda není zatím viditelná celá. 


Nepřihlášený uživatel

#31323 Zeman je loutkou Putina, to je bohužel daleko pravděpodobnější.....

2015-01-09 07:10

..než to, že by se jednalo o standardní demokratického politika. 

Stejně tak je velmi pravděpodobné, že zpravodajské služby našeho státu již mají nezvratné důkazy o tom, že Zeman jedná pro rusky záměrně a je úkolován. Nikdo z okolí Zemana za celou dobu, co je Zeman na Hradě nezískal bezpečnostní prověrku. Situace je velmi vážná. 

 

Miloš Zeman je loutkou v Evropské unii a člověkem, kterého především řídí ruská KGB, uvedl pro server Ukrajinské národní noviny (UNN) ukrajinský politolog Alexandr Palij. Reagoval tak na to, že český prezident přirovnal Stěpana Banderu k Reinhardu Heydrichovi.


Nepřihlášený uživatel

#31324 Signatáři této petice čekají co bude dál......

2015-01-09 07:11

Jestli se svolá nějaká větší demonstrace při vhodné příležitosti, jestli se petice předá i Sněmovně a Senátu k vyjádření, kdy do Senátu půjde jednoznačně petice papírová. 

Věci mají svůj vývoj. Také přijde brzo pokles "preferencí" Zemana někam k preferencím komunistů tedy kolem 10 %, tedy drtivá většina občanů přestane věřit, že mluví pravdu. Což také jistě bude muset mít své důsledky, neboť to byl právě Zeman kdo ničil Sněmovnu v době vládní krize s odkazem na to, že "jí občané dle průzkumů nedůvěřují", tedy Zeman na věc bude muset reagovat - pravděpodobně abdikací ze zdravotních důvodů. 

Také se musí začít řešit bezpečnost. Na Hradě se pochybují lidé bez bezpečnostní prověrky v bezprostřední blízkosti Zemana a pohybují se tam dnes jíž daleko déle než rok. Zemanova pornografická dcerunka si vymínila 4 auta, která mají volný průjezd do chráněných objektů bez kontroly. Věci jsou opravdu již naprosto kritické a je potřeba je začít řešit okamžitě. Je více než pravděpodobné, že ze země unikají informace do Ruska. Je možné, že opět přijde rána v podobě výzvy USA, aby to ČR začala řešit, jinak USA přestatne předávat i onen zbytek informací, který ještě ČR poskytuje. Obdobné to bylo v době Grosse na vnitru a aféry Jakubík, který byl v přímém spojení s mafiánem Mogilevičem, v době kdy byl Zeman premiérem.  

Je možné, že nás také vyzve EU k řešení bezpečnostní situace i státy EU nemají zájem, aby bezpečnostní informace unikaly do Ruska. Je možné, že Sněmovna bude muset přistoupit k drastikým krokům mimořádných opatření, např. výběru úředníků, kteří budou moci na Hradě pracovat a přitlačení Zemana k tomu, aby je akceptoval. Možné je dnes opravdu všechno, právě proto, co Zeman nažvanil 3.1.

Velmi pravděpodobné je ale tvrdé politické řešení a abdikace ze zdravotních důvodů, je možné a že přijde do tří měsíců. Pokud bude banda kolem Zemana si chtít udržet alespoň základní zdání legitimy a mít vůbec naději na nějakou budoucnost v ČR a to především v politice ale i businessu, budou muset Zemana přinutit k abdikaci. Je logické, že se část této bandy přesune k novému kandidátovi od Zemanovců a budou chtít prodat sociální kapitál a vazby na Rusko. Je otázka, jestli občané vůbec budou ale jakéhokoliv kandidáta od Zemanovců akceptovat, když Zemanovcům jako takovým naprosto nedůvěřují. Část jich bezpochyby začně informacemi z Ruska vydírat Babiše a mnohé další a tím budou získávat zdroje na "politckou práci". 

Věci jsou velmi vážné, jsem přesvědčen, že Zeman ale již do Ruska rozhodně neodjede....


Nepřihlášený uživatel

#31325 Kam vlastně "vyšuměla" Kmoníčkova kampaň, že Zeman není ruský šváb?

2015-01-09 07:12

Rozplynula se v jeho bláholech z povánočního "projevu" a včerejších blábolech a denohestacích občanů této země.

I na tomto je zřejmé, že se působení Miloše Zemana na Hradě blíží ke svému závěru. Nikdo v jeho okolí se jej už nesnaží usměrňovat, nikdo se nesnaží ani o tu nejmenší korekci, všichni včetně Kmoníčka, Nejedlého, Mynáře, Augustina, Ovčáčka i šílenou Burianovou už si začali chránit vlastní existenci. 

Nejedlý s Mynářem se snží dostat evidentně k informacím, které by mohli prodat a v budoucnu prodávat, tedy především ke spisu soudruha Babiše a lidí z jeho party, tedy Krnáčová, jeho předsedy poslanců atd. atd. Buriánová neříká nic, Augustin jen trne, kdy na něj někdo podá žalobu ke Správnímu soudu, neboť v dopise úředníka nestoudně lhal, což ústava přímo zapovídá. Ovčáček se ještě nedávno zmohl na pochlebování, ale kdyby s ním dělali rozhovor dnes, už se hodně mírně v tom, jak je "Zeman vnímavým nadřízeným". 

Řekl bych, že se věci v nejbližších čtyřech týdne velmi pohnou. Je možné, že prijde masivní úprk lidí z Hradu. Ovčáčka pravděpodobně Klausova banda drží pod krkem, ale ostatní se teď "bude hodit", že nezískali prověrku a útěkem se budou snažit uniknout z dosahu svých zločinů, které se Zemanem na Hradě napáchali. 

Hrad bude mít obrovský problém se získáváním nových lidí, mimo jiné proto, že Zemanovci nemají koho nabídnout.  Do věci se budou muset vládní strany a převzít odpovědnost za situaci na Hradě, což udělají jedině tehdy, pokud banda kriminálníků kolem Zemana donutí Zemana k abdikaci. 

Řekl bych, že již dnes je vidět světlo na konci tunelu Hrad a řekl bych, že s bandou na Hradě již dávno probíhají zákulisní rozhovory, přsněji prostě pracovní jednání o situaci na Hradě.  Řekl bych, že ale mnoho lidí velmi trne, především Babiš, který je se Zemanem spojen pupeční šňůrou archivu KGB, kdy možná vůbec přesně neví, co všechno je či není k dispozici. 

Myslím si, že politické divadlo v nejbližších šesti měsících bude obrovská zábava pro ty, kdož jej nějakou dobu již sledují. Myslím, že se budeme velmi bavit, jak parta kolem Babiše a Zemana bude škvařit na vlastním sádle.