MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#31601 OTÁZOČKA NA BUDÚCEHO PREZIDENTA

2015-01-10 10:34

 :-) v tejto súvislosti zopakujem otázočku... ako sa po ročnom štúdiu matematiky na VŠ pán Sokol dostal ku kvalifikácii "filozof" ? :-) Nevedel som, že bytové semináre môžu nahradiť inštitucionálne vzdelanie a že štúdium pedagogiky je to isté čo štúdium filozofie... Obyčajne trvá 10 rokov na univerzite, kým sa niekto dostane k veľkému doktorátu z filozofie - ale možnože sa mýlim, ja som len nevzdelanec, nemám šajnu o vzdelávacom systéme.


Nepřihlášený uživatel

#31602

2015-01-10 10:40


Nepřihlášený uživatel

#31603 jak to bylo s hladomorem na Ukrajině

2015-01-10 10:42

Rozhádat příbuzné národy?

Jakých jen se nám, sovětským obyvatelům, už od roku 1917 nedostalo nestydatých, i když nesmyslných lží. Lží, které jsme slyšeli a museli je pokorně spolknout. Třeba že Všeruský sjezd nebyl demokratickým pokusem, ale kontrarevolučním úmyslem (a proto byl rozehnán). Anebo že říjnový převrat nebyl (oslnivým manévrem Trockého!) povstáním, ale obranou před agresivní Prozatímní vládou (složenou z nejinteligentnějších kadetů).

 

Ale tohle monstrózní překrucování historických událostí ani tehdy ani potom západním zemím nedocházelo. A ty neměly důvod hromadit obrannou imunitu před bezbřehou drzostí a objemem takových lží.

 

Veliký Hlad* roku 1921, který se táhl od Uralu přes Volhu až do hloubi evropského Ruska, tehdy otřásl naší zemí! Zkosil miliony lidí, jen se tehdy ještě slovo „hladomor“ nepoužívalo. Komunistickým pohlavárům se zdálo, že stačí Hlad připsat na vrub suchu a ukrutné okrádání rolníků o osivo bude lepší nevzpomínat.

 

 

 V letech 1932–33 při podobném Velkém Hladu* na Ukrajině a na Kubáni se partajní vedení (kde zasedalo i dost Ukrajinců) s problémem vypořádalo obdobně – mlčením a zakrýváním. Nikoho ani nenapadlo říct urputným komunistickým aktivistům a komsomolcům, že jde o plánované vyhlazování právě Ukrajinců. Takový provokatérský výkřik o „genocidě“ se zrodil až o desítky let později, nejprve tajně, v zatuchlých myslích šovinistů naladěných proti „Moskalům“, a teď se dostal až k vládním kruhům současné Ukrajiny, jako by šlo o závan z bolševického Agitpropu? „Parlamentům celého světa!“ – Ano, pro ucho na Západě bude toto zavilé otravování znít nejlépe. Západ naší historii nikdy nerozuměl, dejte jim hotovou bajku a oni ji vezmou, třeba i nesmyslnou.

 

A. Solženicyn


Nepřihlášený uživatel

#31604 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-10 10:50

#31596: - Re: Re: Re: Re:  

 Slovensko ruský komunistický nácku, vy perlíte :-) 


Nepřihlášený uživatel

#31605 Re: Re: Re: Se Zemanem je návrat před rok 1989 víc než jistý !!!

2015-01-10 10:50

#31598: - Re: Re: Se Zemanem je návrat před rok 1989 víc než jistý !!! 

 Klídek a smrádek. To už ste mali. Od 68. do 89. naposledy. Nezmenili ste ani rétoriku. Klid na práci a pryč s exoty.-)).


Nepřihlášený uživatel

#31606 Re: jak to bylo s hladomorem na Ukrajině

2015-01-10 10:52

#31603: - jak to bylo s hladomorem na Ukrajině 

 Jestli něco takového Solženicin napsal, těžko říci, už jste tu přiřknuli spouty lží různým lidem. 


Nepřihlášený uživatel

#31607

2015-01-10 10:53

Jaceňuk by měl být Ruské federaci jako nástupnickému státu Sovětského svazu vděčný za osvobození od nacismu a vlastně i za to, že Ruská federace naopak netrvá na tom, aby byl svět rozdělen podle výsledků druhé světové války tak, jak bylo dohodnuto představiteli vítězných mocností na Jaltské konferenci! Kdyby totiž Ruská federace trvala na neměnnosti této dohody, byla by Ukrajina pořád součástí Ruské federace, stejně jako byla předtím součástí Sovětského svazu a ještě předtímcarského Ruska!


Nepřihlášený uživatel

#31608 Re: Re:

2015-01-10 10:58

#31597: - Re:  

 a vy jste idiot co sleduje ČT 24 a čte super propagandistické a tendenční echo24


Nepřihlášený uživatel

#31609 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-10 11:04

#31604: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Komunistických náckov máte medzi účastníkmi Pražského Majdanu plnú riť. To sú ľudia, ktorí by sa radi dostali k spotrebe, akú závidia zlodejom a podvodníkom, ktorí sú "schopnejší" ako oni. Sú to frustrovaní úbožiaci, ktorí si racionalizujú túžbu po vyššej spotrebe túžbou po ozajstnej demokracii. Pritom si tú slobodu a demokraciu predstavujú tak, že by mala zrušiť akékoľvek obmedzenia, ale len pre nich osobne. Kľudne zároveň s touto debilnou petíciou podpíšu petíciu za zákaz stavania muslimských mešít, islamu, česko-rómskej vlajky a pod. Najradšej by zakázali každého, kto im protirečí. Keď nehádžu vajcia, hádžu aspoň nadávky. A potom sa spravodlivo pohoršujú, že narazia na hranice tolerancie na tej druhej strane, KOKOTI !


Nepřihlášený uživatel

#31610 Re:

2015-01-10 11:06

#31607: -  

Správne:-).


Nepřihlášený uživatel

#31611 Re: Re: jak to bylo s hladomorem na Ukrajině

2015-01-10 11:12

#31606: - Re: jak to bylo s hladomorem na Ukrajině 

 No, rozhovory sa snáď autorizujú. Je všeobecne známe, že Solženicyn mal k Putinovi rovnaký postoj ako má napr. Nikita Michalkov. JA ´MÁM RÁD PUTINA A MOZEM SA VYSRAŤ NA MIENKU DRUHYCH

A tu je jeho postoj k východu bývalej jednotnej Ukrajiny:-):

Rusové nepřijdou. Nepřijedou na tancích, nepřiletí vrtulníky. Nebudou žádní „zdvořilí lidé v zeleném“ s připravenou zbraní. Nepřišli do Kyjeva na Maidan. Ani v prosinci, ani v lednu, ani v únoru. Nerozehnali ho a nepomohli Berkutu. Nepřijdou ani do Oděsy. Bez ohledu na to, kolik lidí a jak krutě tam bylo zabito a kdo je zabil, nepřijdou bránit ruské a proruské Oděsany, nepřijdou je zachránit, nepřijdou potrestat pachatele ruské genocidy. Ruští vojáci nevstoupí na Ukrajinu, jakkoli to zní smutně a cynicky jedněm a neuvěřitelně a radostně druhým.

 Už bylo dost nářků a volání o pomoc, dost výzev k ruské armádě, rusofilové. Přestaňte se třást v paranoidních záchvatech, rusofobové

Nebude žádná ruská armáda. Proč? Pojďme počítat. Je zde Oděsa, město-hrdina, dejme tomu jeden milión obyvatel. Během tragických událostí na Kulikovom poli bylo lidí s georgievskými páskami několik stovek, banderovců několik tisíc. Osvobodit vězněné přišlo tisíc lidí. A nyní otázky.

Za prvé, pokud banderovci měli převahu nad proruskými, jakým městem je Oděsa? Pro-ruským nebo banderovským?

Podle tohoto je logičtější nazvat Oděsu v souladu s Farion, jakkoliv je to cynické, perlou Banderstadtem. Ne?

Pak druhá otázka: kde je ve skutečnosti celý milión Oděsanů? Kde byl v listopadu? Kde byl, když upalovali zaživa lidi v Domě odborových svazů? Kde byl další den? Kde je teď? Ne hrstka aktivistů, ale milión obyvatel? Nebo lespoň sto tisíc? Kde jsou? Řeknu vám to. Jsou doma. Nebo v práci. Nebo na chatě. Nebo v hospodě. Na spoustě míst! Kde jedině není – ve válce. Která již je v plném proudu.

A teď prosím pozor, třetí otázka: proč a kam by měla vstoupit ruská armáda? Koho chránit a koho bránit? K jakému zákopu, abych tak řekl, nosit náboje? Ve městě, kde jeden milión obyvatel žije normálním životem, když jich sto zabíjejí? Ve městě, kde jeden milión obyvatel žije normálním životem, když se jen tisícovka z nich snaží osvobodit nevinné zraněné? Aby tento milión nazval Rusy okupanty, a měl by na to právo a dobrý důvod? Co by měla ruská armáda pohledávat v banderovském městě, kde s banderovci bojuje nepatrná menšina?

Oděsané, Rusové nepřijdou. Rusové nikdy nepřijdou do města, ve kterém mohou pochodovat banderovci. Rusové přijdou jen tam, kde je budou vítat trikolóry a květiny. Jako osvoboditele. Jako na Krymu.

U vás, občané Oděsy, jsou vážné důvody o tom pochybovat. Proto Rusové nepřijdou. Rusové nepřijdou do Oděsy ani dnes, ani zítra, ani pozítří. Oni už tam přišli. Před dvěma sty lety. A od té doby neodešli. Rusové – to jste vy!

Nebo vy nejste Rusové? Rusové? Tak to dokažte!


Nepřihlášený uživatel

#31612 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-10 11:25

#31604: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Někdo ma svuj nazor,to nemusí být dle tebe komunista,stbkák,putlerista  atdále. Tva mozkova kura ma omezenou kapacitu. Jdi se ješte vzdelávat. To neznamená když máš papouščí mozeček že jseš borec. Tí kterí nejvíc řvou a prahnou aby si je někto všim svym kvakaním jsou přerdevším zakomplexováni retardi a to jest i tvoje osobnost. Mluví a tady se předvádi jenom heslami jako Putleriste.kgbáci ,rusofile atd. Na nic jinýho se nezmužou,chudáčdi. Přesvedčuj faktmi ať tva diskuse má něco pravdivé a jsi na urovni  a mne přesvědčíš. Když mne chceš ukolebat  že jsem debil,rusofil,kgbák atd. je jasný s kým mam tu čest. Ja Ti napíšu že Havlovi kolaborovaki s nacisty, fašisty,udavali české vlastence za   protektorátu . Oni ne byli a vubec nejdou žádni svatoušči a vubec ne příkladem. To jsou fakta. Co teda byli podle tebe Havlova rodina ? Napiš.


Nepřihlášený uživatel

#31613 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-10 11:35

#31612: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nenapíše. Bude nasledovať guľometná dávka blbcov, putlerov, boľševických švábov, zrůd, rôznych (z)mrdov :-),potom ešte nejaký sentimentálny výlev o sv. Václavovi a apoštoloch pravej viery, ktorí (by) sa mali stať prezidentami a následne sa veriaci budú potľapkávať po ramenách za bojové úspechy proti narušiteľom ich jednotného "názoru"... 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-10 12:30



Nepřihlášený uživatel

#31615 Re: Článek v LN 1.11.2014.

2015-01-10 12:32

#5433: J.Z. - Článek v LN 1.11.2014. 

 Josef Klíma na Hrad !!!


Nepřihlášený uživatel

#31616 Re: Re: Re: Re:

2015-01-10 12:37

#31592: - Re: Re: Re:  

 Havloide mluv za sebe.

Za sebe. Putin ani Zeman mě nevadí. Vadí mě Banderovci, supr hajzl Soros. kašpar a loutka Obama, kašpar a hlupák Jačenuk.,Štětina(váleční štváč).....


Nepřihlášený uživatel

#31617 :-))

2015-01-10 12:49

Jaceňuk vyhlásil v nemeckej televízii ARD, že ZSSR začal 2. sv. vojnu v r. 1941 napadnutim Nemecka na Ukrajine.

Online vydání časopisu Spiegel ve své rubrice nazvané Satira komentovalo vyjádření předsedy ukrajinské vlády následujícími slovy:

„Ano, skutečně již od roku 1942 se sovětská vojska bezohledně prodírala na západ. Dokonce se tehdy nestyděla pronásledovat armády demokraticky zvoleného německého kancléře Adolfa Hitlera přes ukrajinské území. Bylo jim evidentně zatěžko postupovat delší trasou jižně od Černého moře, aby se Ukrajině vyhnula. Nakonec Sověti narušili svrchované německé hranice, jak si my všichni s panem Jaceňukem dobře pamatujeme.“

Poslanec nemeckého parlamentu podčiarkol, že Jaceňuk nie je nik iný, ako provokatér, ktorý rozdúchava vojnu a úzko spolupracuje s pravými extrémistami. Kritizoval podporu Jaceňuka, ktorú mu poskytuje oficiálny Berlín – ako prezident Joachim Gauck, tak aj kancelárka Angela  Merkelová. Tvrdí, že to protirečí národným záujmom Nemecka.  

„Jaceňuk má záujem, aby Západ budoval rusofóbnú Európu. Preto pokračuje vo svojej pochybnej medzinárodnej politike. Keďže má mimoriadne tesné vzťahy s vedením USA, tak si musíme položiť otázku: za akým účelom tento raz navštívil Nemecko? Nesnaží sa zhoršiť nielen naše vzťahy s Ruskom, ale aj vzťahy Európy a USA? Nečudoval by som sa: Jačeňuk je predĺžená ruka oligarchov. Preto sa chová ako sa chová,“

MERKELKE ŠVIHLO ! PODPORUJE BLÁZNA JACENUKA!

PEKNÁ FOTKA

 

ČO BY DALI ANTIZEMANOVCI ZA TO, KEBY MALI TAKÝTO MATERIÁL NA PODPORU SVOJEJ PETÍCIE! 


Nepřihlášený uživatel

#31618

2015-01-10 12:58

Cobol, polub mi prdol.


Nepřihlášený uživatel

#31620 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-10 13:17

#31584: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Zasa zle Michal.


Nepřihlášený uživatel

#31621 Re: Re: Re:

2015-01-10 13:19

#31583: - Re: Re:  

 Koukám že mluvíš z vlastní zkušenosti, beranofile.


Nepřihlášený uživatel

#31622 Re: Re: Re: Re: NEZÁVISLÁ UKROTELEVIZE

2015-01-10 13:20

#31588: - Re: Re: Re: NEZÁVISLÁ UKROTELEVIZE 

 Nojo blb z FSB zase kecá hovadiny.


Nepřihlášený uživatel

#31623 Re:

2015-01-10 13:23

#31587: -  

 Táhni domů rusáckej rudohnědej kolaborante.


Nepřihlášený uživatel

#31624 Re: Re: Článek v LN 1.11.2014.

2015-01-10 13:27

#5536: Jirka - Re: Článek v LN 1.11.2014. 

 Já bych toho chtěl. Třeba hodinky s vodotryskem 


Nepřihlášený uživatel

#31625 Re: Re:

2015-01-10 13:32