MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#33026 Re: Re: Tohle je zásadní text. Já ovšem nechci, aby moji synové ztráceli čas s takovou zrůdou jakou

2015-01-16 20:13

#33022: - Re: Tohle je zásadní text. Já ovšem nechci, aby moji synové ztráceli čas s takovou zrůdou jakou je . 

 Tak napište lepší o tom, jaká je segregace úžasná, rád si to přečtu. 


Nepřihlášený uživatel

#33027 O Ukrajině....

2015-01-16 20:14

Volby v roce 2010 měli klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, soudruh Janukovič se sešel se soudruhem Putinem, zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národnstí velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peně ruské bony a padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 


Nepřihlášený uživatel

#33028 Zeman a zločinci kolem něj.....

2015-01-16 20:15

Je schopen Miloš Zeman naplňovat demokratickou ústavu našeho státu, když odjede na konferenci ruského oligarchy, který je navíc aktuálně z dobrého důvodu západními zeměmi blokován???   Jak se taková věc může stát, jak má být naše země v rodině demokratických států, když demokratické státy uvallí sankce na zločince spolupodílejícího se na ukradení Krymu a Miloš Zeman mu jede "jako prominentní" host žvanit jeho bláboly na konferenci. 


Nepřihlášený uživatel

#33029 O Václavu Havlovi...

2015-01-16 20:16

je obrovská škoda, že tu není. Zeman by v takovém případě nikdy neseděl na Hradě.....

Václav Havel nikdy žádnou modlou nebyl, ale byl člověkem, jasně si trvajícím na mravních principech demokracie, svobody jednotlivce i celé společnosti. Utkával se bohužel s odpornou zločineckou post bolševickou bandou nejspíše velmi intenzivně podporovanou z Ruska, viditelně reprezentovanými zločinci a komunisty Klausem a Zemanem. V tomto utkávání byl do velké míry dosti osamocen, neboť na politické scéně a s touto pakáží vždy museli menší politické subjekty nějak spolupracovat, aby vůbec země měla vládu. Úlohy, ale utkat se s touto pakáží, že vždy prezident Havel zhostil se ctí a to přesto, že jasně ve vypjatějších situacích věci pojmenovával velmi jasně. 

Podařilo se mu prosadit všchny zásadní demokratické instituce, jediné co nepodařilo ani do dnešních dnů, je základní zákon demoracie, tedy zákon o úřednících, který by oddělil politika od úředníka a postavil mezi ně v případě konfliktu moc soudní. 

Základním zákonem demokracie je to proto, že státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona, žádná jiná možnost neexistuje. Občan se může covat libovolně, pokud mu to takové jednání zákon výslovně nezakazuje. Pro státní moc nic takového neplatí a proto úředník má vždy postup, jak má jednat, pokud jej nemá, nemůže jednat libovolně, ale naopak, nesmí jednat vůbec a je povinností politika, tedy zákon pro takový případ navrhnout a je také odpovědností politika, aby úředník se do situace kdy "nejedná" nikdy nedostal. Nemá-li ovšem úředník zastání u soudu proti politikovi, v případě kdy se striktně drží zákona a politik po něm "požaduje" "mírné uhnutí", pak v situaci, kdy politik má moc nad úředníkem fatální úřaduješ - zítra neúřaduješ vzniká opravdu prostředí děsivé, které ale velmi vyhovovalo a vyhovuje dvěma hlavním porevolučním komunistům Klausovi a Zemanovi. 


Nepřihlášený uživatel

#33030 Tohle jsem napsal dávno předtím, než se v novinách objevilo, že Janoušek skutečně žádá......

2015-01-16 20:18

Chystá se Janouškova amnestie ze zdravotních důvodů, jako Zemanovům závěrečný komunisticko nacistický "majstrštyk". 

Mynář koupil vilu od Janouškova advokáta. Za 5, 5 milionu korun

Cena je naprosto nesmyslná, dokonce i kdyby to bylo rozpadlé, propadlá střecha a do domu dva roky teklo, byla by cena sotva adekvátní. 

Je dobře, že je to venku, je to evidentně jeden z možných milníků a z mého pohledu to vypadá velmi dobře. Mynář velmi brzo na Hradě skončí a tedy se věci začnou hýbat tak, jak jsem psal včera. Do věci se bude muset vložit vláda, bude muset převzít úřadování na Hradě připravit Zemanovu abdikaci. 


Nepřihlášený uživatel

#33031 Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky....

2015-01-16 20:19

Přesto bude možná poznat, podle milníků, které bez pochyby přijdou, kam se věci budou ubírat dál. 

 Prvním milníkem podle kterého bude možné ledacos usoudit dál, bude odchod Mynáře. 

V takové situaci už bude vláda postavena před hodotovou věc a bude muse věci na Hradě řešit lidskými zdroji, která má ona k dispozici. Zeman se bude možná snažit Mynáře nahradit Žákem nebo možná tako Fischerem, nabízí se i Balvín, v extrému Pecina.  V každém případě do toho bude masivně zasahovat vláda a především Babiš si bude chtí zachránit kůži "Nebureše", tedy dostat se k jeho kopii StBáckého spisu, který bezpochyby Rusko Zemanovi poskytlo. 

Další milník je vlna odchodů - pokud najde odvahu na odchod Buriánová, hlavní tlustý komoří a Kmoníček se umístí do nějaké důležité destinace, třeba do USA, tak je jasné, že je vymalováno a Zeman do týdne skončí u Holcáta a následně abdikuje pro "vážnou" a "těžko" nemoc. 

Obdobně ale existují milníky opačné.  Např. Mynář získá prověrku NBÚ - v takovém případě to znamená, že byly prolomeny demokratické principy v ČR a Zeman se tedy k abdikaci nechystá naopak, je zřejmé, že pracuje proti tomuto státu a viditelná banda není zatím viditelná celá. 


Nepřihlášený uživatel

#33032 Svolejme demonstraci na symbolicky na 1.2. (petice se předávala 1.12.) - situace je opravdu kritická

2015-01-16 20:21

....na Hradě je to bez pochyby jak za Gottwalda, StBáci, KgBáci, koministé a náckové. 

 

1.2. neděle na Hradčanském náměstí s programem:

Předčítání odpovědi blbečka Augustina, včetně všech jeho chyb v ní - symbolika 1.2. k 1.12. kdy byla petice na Hrad doručena. 

Předčítání některých příspěvků příznivců soudruha Zemana v této diskusi, především ty od slovenského blba by jistě zaujaly svojí "vtipností", stejně tak od toho idiota, co se dnes snaží demagogicky napadat kritity Miloše Zemana v této diskusi. 

Vážné téma:

Příspěvky z této diskuse zdvůvodňující proč by Miloš Zeman neměl být na Hradě. 

Prostor pro krátké projevy politiků, kteří by chtěli demonstraci podpořit. 

Výzva poslancům, senátorům a vládě, aby situaci na Hradě začala okamžitě řešit. (text výzvy zatím není, ale dám jej sem k diskusi) 

 

Znovu nejsem organizátor, ale jsem ochoten na tom již spolupracovat, situace na Hradě je opravdu děsivá, je to tam bez nejmenších pochyb jak za Gottwalda. 


Nepřihlášený uživatel

#33033 Re: Re: Re: Re:

2015-01-16 20:22

#33000: - Re: Re: Re:  

  Asenade, opet si sam odpovidas, jak ubohe..

Radim

#33034

2015-01-16 20:22

Soudruh Štěpán má podobný způsop vyjadřování jako ti lidi, které má Zeman na Hradě coby odborníky, tiskové mluvčí apod.! Alespoň vídíme, jakého rudého charakteru, náš prezident využívá! Je opravdu smutný, že se nám na Hradě roztahuje člověk podobného formátu jako byl tenhle natvrdlej a neschopnej soudruh! A ještě smutnější je fakt, že si to zvolili sami občané...


Nepřihlášený uživatel

#33035

2015-01-16 20:23


Nepřihlášený uživatel

#33036 Re: Re: Re: Tohle je zásadní text. Já ovšem nechci, aby moji synové ztráceli čas s takovou zrůdou ja

2015-01-16 20:23

#33026: - Re: Re: Tohle je zásadní text. Já ovšem nechci, aby moji synové ztráceli čas s takovou zrůdou jakou  

Smyslem všech účelově sesmolených, květnatých, bolestínských,vulgárních a veskrze stupidních verbálních cvičeních zde publikovaných či v ČT,ČR a ultrapravicových plátcích je zpochybňovat či pomlouvat a urážet demokraticky zvoleného pana presidenta Zemana.

Kdyby zde někdo zveřejnil foto počůraného knížátka, byl by oneň na střeše...

Jen a jen v tomto smyslu rozumím podobným příspěvkům, zde k této věci publikovaných.

Kdo vedl pisateli či pisatelce ruku, je nanejvýš jasné... 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-16 20:23



Nepřihlášený uživatel

#33038 Re: O Václavu Havlovi...

2015-01-16 20:26

#33029: - O Václavu Havlovi... 

 Škoda, přeškoda, že se nám uchlastati ráčil...

Prohulil, zdrogoval...


Nepřihlášený uživatel

#33039 Re: O Ukrajině....

2015-01-16 20:28

#33027: - O Ukrajině.... 

 Nedostal jste někde v zaplivané nádražní hospodě v Libni mokrým hadrem přes kebuli????


Nepřihlášený uživatel

#33040 Re: Re: Re: Re: Tohle je zásadní text. Já ovšem nechci, aby moji synové ztráceli čas s takovou zrůdo

2015-01-16 20:28

#33036: - Re: Re: Re: Tohle je zásadní text. Já ovšem nechci, aby moji synové ztráceli čas s takovou zrůdou ja 

 Velmi doporučuji k přečtení Ústavu a Zákon o volbě prezidenta republiky. 

Zákon o volbě prezidenta republiky má tři limity:

- nelhat

-kampan lze spustit až po založení volebního účtu a vše z volebního účtu zaplatit

-maximální objem který lze utratit za obě kola dohromady je 50 mil. korun. 

Zeman nedodržel první dvě limity a i u té třetí lze s úspěchem pochybovat, zdali jej celá kampaň nestála dokonce násobky oné maximální částky. 

Tedy o demokratické volbě na zoučasné úrovni "nedůvěry" že Zeman dokonce i jen mluví pravdu, když mluví na veřejnosti je vskutku vemli troufalé. Daleko pravdivější bohužel je, že zneužil demokratický zákon o volbě stejně jako to dělají komunisté a nacisté. 


Nepřihlášený uživatel

#33041 Re: Re: O Václavu Havlovi...

2015-01-16 20:29

#33038: - Re: O Václavu Havlovi... 

 Je zločinem, že jste jej vy komunisté zavřeli do kriminálu. To je podstatné. 


Nepřihlášený uživatel

#33042 Re: Re: O Ukrajině....

2015-01-16 20:30

#33039: - Re: O Ukrajině.... 

 Bylo to snad jinak? Někde jsem se dopustil nějaké nepřesnoti? Neváhejte napište to, je to přece tak snadné, jsem přece naprostý nedouk, já nevím, že Bandera řekl onen blábol, který mu Zeman přisoudil. 


Nepřihlášený uživatel

#33043 Re: Re: Re: Re: Tohle je zásadní text. Já ovšem nechci, aby moji synové ztráceli čas s takovou zrůdo

2015-01-16 20:33

#33036: - Re: Re: Re: Tohle je zásadní text. Já ovšem nechci, aby moji synové ztráceli čas s takovou zrůdou ja 

 Mimochodem používáte stejně ubohou lež jako Miloš Zeman. Miloš Zeman jí načerpal na neonacistických parlamentních listech, které použili "zdroj" nacistický zvedavec.org. 

Miloš Zeman se ovšem za tyto lži omluvil asi proto, že mu hrozilo vyloučení z voleb. Jste skutečně takový ubožák, že se za lži o panu Schwarzenbergovi neomluvíte? To je opravdu ještě větší ubožák než Miloš Zeman? 


Nepřihlášený uživatel

#33044 Svolejme demonstraci na symbolicky na 1.2. (petice se předávala 1.12.) - situace je opravdu kritická

2015-01-16 20:35

....na Hradě je to bez pochyby jak za Gottwalda, StBáci, KgBáci, koministé a náckové. 

 

1.2. neděle na Hradčanském náměstí s programem:

Předčítání odpovědi blbečka Augustina, včetně všech jeho chyb v ní - symbolika 1.2. k 1.12. kdy byla petice na Hrad doručena. 

Předčítání některých příspěvků příznivců soudruha Zemana v této diskusi, především ty od slovenského blba by jistě zaujaly svojí "vtipností", stejně tak od toho idiota, co se dnes snaží demagogicky napadat kritity Miloše Zemana v této diskusi. 

Vážné téma:

Příspěvky z této diskuse zdvůvodňující proč by Miloš Zeman neměl být na Hradě. 

Prostor pro krátké projevy politiků, kteří by chtěli demonstraci podpořit. 

Výzva poslancům, senátorům a vládě, aby situaci na Hradě začala okamžitě řešit. (text výzvy zatím není, ale dám jej sem k diskusi) 

 

Znovu nejsem organizátor, ale jsem ochoten na tom již spolupracovat, situace na Hradě je opravdu děsivá, je to tam bez nejmenších pochyb jak za Gottwalda. 


Nepřihlášený uživatel

#33045 Je zde velice vážné téma, které je nutné řešit.....

2015-01-16 20:36

Je tu velice vážné téma, zatím to vypadá tak, že se komunistický nácek Mioš Zeman dostal k moci masivním porušováním volebního zákona. 

 Je zde aktuálně velice vážné téma. Zeman bez nejmenších pochybností v době volební kampaně masivně lhal, přímo v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. Dnes mu jeho voliči už ani nevěří, že mluví pravdu. Je to tedy věc velmi vážná, neboť je zřejmé, že jeho voliči byli obelhání, neví proč jej volili, dnes mu nevěří. Pokud si ovšem chtějí zachovat konzistenci, je pro ně přirozené "prostě věřit že mluví pravdu", ale už toho nejsou schopni. Když se dívají zpětně tedy neví, proč Zeamana volili a to je bohužel již věc velmi vážná, neboť  skutečně potvrzuje, že byli obelhání v době voleb, což je věc kterou páchají zločinci, kteří se chtějí dostat k moci a následně moc zneužívat. 

Zeman dnes bez pochyby moc zneužívá na dehonestaci oponentů z řad občanů, na dehonestaci oponentů z řad politiků, ne dehonestaci lidí odvážných ve světě včetně Ruska, na relativizaci hodnot. I to je velmi vážná věc, obzvláště v kontextu toho, jakými lidmi se Miloš Zeman obklopil a jak "snadno" či naopak velmi "nesnadno" získávají tito lidé prověrku a jak pravdivě či lživě komunikují s veřejností. 

To je potřeba řešit nyní. Již dávno měla proběhnout společná schůze Senátu a Sněmovny k situaci na Hradě.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-16 20:36



Nepřihlášený uživatel

#33047 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-16 20:37

#33025: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Už se chystáte likvidovat lidi s jiným názorem soudruhu zemanovče?


Nepřihlášený uživatel

#33048 Re: Re: Re: Re:

2015-01-16 20:39

#32997: - Re: Re: Re:  

 Vy jste opravdu chudák, hlavně duševní.


Nepřihlášený uživatel

#33049 Věci nepůjdou tak rychle, jak by asi mnozí občané přáli, ale je zřejmé, že jsou v pohybu.....

2015-01-16 20:39

 Komunistický nácek Miloš Ubu je se Mynářem provázaný. Není pochyb o tom, že mu Sobotka neznačil, jak moc se BIS a Vojenské zpravodajství zajímají o situaci na Hradě.  Jak moc se zajímají o "kamarády" dcerunky, kteří volně přijíždějí a odjíždějí z chráněných objektů aniž by dokonce i Hradní stráž měla možnost zaevidovat kdo v automobilech projel. To vše bezpochyby nastalo, proto se do novin dostala zpráva, že se Sobotka sešel se šéfem BIS. 

Zatím to evidentně nestačilo. Komunistickému náckovi Zemanovi je naprosto jasné, že bez Mynáře to má spočítané a do několika měsíců skončí v abdikaci ze zdravotních důvodů. Bude se ho tam snažit udržet co to půjde. Navíc se evidentně Mynář snaží natlačit do role pokladníka a je možné, že se mu to částečně podařilo, neboť je možné, že Zeman Kellnerovi nedůvěřuje, přestože je také neprosto zjevné, že ten to táhne s ruskou pakáží obdobně jako Zeman a je tedy Zemanovi FSB doporučován, jako "skvělý pokladník", Zeman se ho pravděpodobně trochu bojí, neb evidentně na Kellnera nic nemá a Rusové mu nic poskytnou nechtějí. 

Věci bohužel tak rychle, jak bychom si přáli bohužel nepůjdou. 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-16 20:41