MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#34076 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 18:40

#34073: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To je vskutku obrovský nesmysl. 

Ruská federace se nejen zavázala k neměnnosti hranic Ukrajiny výměnou za jaderné odzbrojení, ale také se zavázala k neutočení na všechny, kdož se za neměnnost hranic zaručily, tedy i Spojené státy. 

Co je ale daleko děsivější, že se Ruská federace prohlásila za nástupnický stát CCCP a tedy má ve svém pravním řádu Krym jako součást Ukrajiny a ani toto není schopen Hitler současnosti V.I. Putin dodržet. 

Okupace a ukradení Krymu je jednoznačně zločinem o tom bohužel nemůže být těch nejmenších pochybností. 


Nepřihlášený uživatel

#34077 Díval jsem se zpět do diskuse v petici a slovenský blb tu to po sobě.....

2015-01-21 18:46

....promazal opravdu řádně. 


Nepřihlášený uživatel

#34078 O Krymu a Kosovu....

2015-01-21 18:47

Kosovo a Krym je rozdíl obrovský např. v tom, že válku v Jugoslávii z venčí nikdo nevyprovokoval a pokud ano tak jedině Rusko, které má tak vřelé vztahy s prvním velkým válečníkem tam, tedy se Srbskem.  Další vývoj již byl nevyzpytatelný a v případě Kosova bohužel hrozila a byla realizována genocida etnika v takovém rozsahu, že by to už Evropa nemusela přežít, zásah tedy musel přijít. Je také velmi zajímavé, že Rusko bylo Pristyně zcela mimo mezinárodní právo daleko dříve než síly UN a dokonce vyvolávalo konflikt s UN. 

Druhý fatální rozdíl byl v tom, k neměnnosti hranic Srbska nikdo nezavázal, neboť ani nemohl, stát neexistoval. To, jestli součásti nově se tvořící Srbska bude či nebude Kosovo mohlo být právě důvodem k oné genocidě, která započala a kterou Evropa skutečně již dále nemohla jen tak sledovat s tím, že si to mezi sebou nějak vyřídí. 

Kosovo tedy nejen, že nebylo ukradeno ale ani nebylo komu jej ukrást, státy bývalé Jugoslávie v době kosovské krize neexistovaly. Tedy vzniklo Kosovo na základě mezinárodních dohod, aby se zabránilo velké genocidě v Evropě. 

Vidíte to jinak? Tak neváhejte a napište jak? 

Pokud toto Václav Havel ve velmi složitém a mnohaetnickém konfliktu v Jugoslávii dokázal přečíst a jasně vyjádřit názor, že se žádná genocida jednoho etnika v Evropě již nesmí opakovat, pak je potřeba mu vyjádřit obrovský obdiv, neboť drtivá většina občanů ČR ani netušila, kolik stran vlastně v bývalé Jugoslávii mezi sebou válčí. 


Nepřihlášený uživatel

#34079 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 18:48

#34076: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 A Spojené Státy samozřejmě nedodržely hromady jiných na tutu slavnou smlouvu vážících se dohod, takže nakonec je Ruská Federace jediná kdo dohody plní, hranice Ukrajiny nezměnila, protože nemohla změnit něco co právně legálně neexistuje. Ruská federace neporušila tudíš nic, Spojené státy a západ naproti tomu všechno, co porušit šlo. Ochrana obyvatel Krymu není zločin, ale morální povinnost. Slovo okupace v tomto kontextu je naprostý nesmysl.


Nepřihlášený uživatel

#34080 Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá na to....

2015-01-21 18:49

...aby zločince na Ukrajině vyplácelo, neboť ti zadarmo evidentně nebojují, dolary na vyplácení Rusko nemá a za 68 rublů za dolar se tam evidentně nikomu bojovat nechce. 

Bylo by velmi dobré, kdyby se potvrdilo, že fond "národního bohatsví" byl KGBáky z Kremlu vykraden a tedy centrální banka Ruska nemá na intervence. 

Zatím tomu vše nasvědčuje, včera utratili z celkového teoretické objemu 2 mld. dolarů a dnes evidentně utrácí to samé ne-li více. Celkově ohlásili, že "mají" 7 mld., přitom fond by měl mít celkem 100 mld. dolarů. 

Je možné, že velká část fondu je rozkradena na soukromých účtech, které jsou aktuálně zablokovány sankcemi. Nasvědčuje tomu ona šílená úroková sazba, kterou centrální banka Ruska vyhlásila, je vcelku možné, že skutečně masivně již musí tisknout peníze a tedy dojde v rusku opět když ne k hyperinflaci tak masivní inflaci. 


Nepřihlášený uživatel

#34081 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 18:54

#34079: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tak to skutečně dejte k lepšímu, které dohody Spojené státy nedodržely či nedodržují. 

Zatím je to bohužel tak, že Rusko bohužel roky masivně porušuje smlouvu o konvenčnícm zbrojení, obdobně jako to dělalo Hitlerovské Německo před II. světovou válkou. 

Administrativa Ukrajiny, vláda Ukrajiny, parlament Ukrajiny, policie Ukrajiny, armáda Ukrajiny snad chtěli nějak ubližovat občanům Ukrajiny na Krymu? Jak jste na takovou blbost vlastně přišel a čím jí chcete prokázat? Dnes mají tamní lidé úspory na polovině jejich hodnoty, jen tak pro informaci a prakticky jsou závislý na tom, jestli jim Ukrajina pošle elektřinu, vodu a plyn. 


Nepřihlášený uživatel

#34082 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 18:55

#34071: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Pry americke sperma chutna po hamburgrech a ruske po susenych slaneccich a vodce.  Kdybych byl zena, ktere sperma bych zvolil?  A vcil mudruj, fesaku.


Nepřihlášený uživatel

#34083 O Ukrajině....

2015-01-21 18:55

Volby v roce 2010 měli klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, soudruh Janukovič se sešel se soudruhem Putinem, zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národnstí velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peně ruské bony a padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 


Nepřihlášený uživatel

#34084 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 18:57

#34082: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vy voliče Zemana vskutku nezapřete. 


Nepřihlášený uživatel

#34085 Signatáři této petice čekají co bude dál......

2015-01-21 18:58

Jestli se svolá nějaká větší demonstrace při vhodné příležitosti, jestli se petice předá i Sněmovně a Senátu k vyjádření, kdy do Senátu půjde jednoznačně petice papírová. 

Věci mají svůj vývoj. Také přijde brzo pokles "preferencí" Zemana někam k preferencím komunistů tedy kolem 10 %, tedy drtivá většina občanů přestane věřit, že mluví pravdu. Což také jistě bude muset mít své důsledky, neboť to byl právě Zeman kdo ničil Sněmovnu v době vládní krize s odkazem na to, že "jí občané dle průzkumů nedůvěřují", tedy Zeman na věc bude muset reagovat - pravděpodobně abdikací ze zdravotních důvodů. 

Také se musí začít řešit bezpečnost. Na Hradě se pochybují lidé bez bezpečnostní prověrky v bezprostřední blízkosti Zemana a pohybují se tam dnes jíž daleko déle než rok. Zemanova pornografická dcerunka si vymínila 4 auta, která mají volný průjezd do chráněných objektů bez kontroly. Věci jsou opravdu již naprosto kritické a je potřeba je začít řešit okamžitě. Je více než pravděpodobné, že ze země unikají informace do Ruska. Je možné, že opět přijde rána v podobě výzvy USA, aby to ČR začala řešit, jinak USA přestatne předávat i onen zbytek informací, který ještě ČR poskytuje. Obdobné to bylo v době Grosse na vnitru a aféry Jakubík, který byl v přímém spojení s mafiánem Mogilevičem, v době kdy byl Zeman premiérem.  

Je možné, že nás také vyzve EU k řešení bezpečnostní situace i státy EU nemají zájem, aby bezpečnostní informace unikaly do Ruska. Je možné, že Sněmovna bude muset přistoupit k drastikým krokům mimořádných opatření, např. výběru úředníků, kteří budou moci na Hradě pracovat a přitlačení Zemana k tomu, aby je akceptoval. Možné je dnes opravdu všechno, právě proto, co Zeman nažvanil 3.1.

Velmi pravděpodobné je ale tvrdé politické řešení a abdikace ze zdravotních důvodů, je možné a že přijde do tří měsíců. Pokud bude banda kolem Zemana si chtít udržet alespoň základní zdání legitimy a mít vůbec naději na nějakou budoucnost v ČR a to především v politice ale i businessu, budou muset Zemana přinutit k abdikaci. Je logické, že se část této bandy přesune k novému kandidátovi od Zemanovců a budou chtít prodat sociální kapitál a vazby na Rusko. Je otázka, jestli občané vůbec budou ale jakéhokoliv kandidáta od Zemanovců akceptovat, když Zemanovcům jako takovým naprosto nedůvěřují. Část jich bezpochyby začně informacemi z Ruska vydírat Babiše a mnohé další a tím budou získávat zdroje na "politckou práci". 

Věci jsou velmi vážné, jsem přesvědčen, že Zeman ale již do Ruska rozhodně neodjede....


Nepřihlášený uživatel

#34086 Kam vlastně "vyšuměla" Kmoníčkova kampaň, že Zeman není ruský šváb?

2015-01-21 18:59

Rozplynula se v jeho bláholech z povánočního "projevu" a včerejších blábolech a denohestacích občanů této země.

I na tomto je zřejmé, že se působení Miloše Zemana na Hradě blíží ke svému závěru. Nikdo v jeho okolí se jej už nesnaží usměrňovat, nikdo se nesnaží ani o tu nejmenší korekci, všichni včetně Kmoníčka, Nejedlého, Mynáře, Augustina, Ovčáčka i šílenou Burianovou už si začali chránit vlastní existenci. 

Nejedlý s Mynářem se snží dostat evidentně k informacím, které by mohli prodat a v budoucnu prodávat, tedy především ke spisu soudruha Babiše a lidí z jeho party, tedy Krnáčová, jeho předsedy poslanců atd. atd. Buriánová neříká nic, Augustin jen trne, kdy na něj někdo podá žalobu ke Správnímu soudu, neboť v dopise úředníka nestoudně lhal, což ústava přímo zapovídá. Ovčáček se ještě nedávno zmohl na pochlebování, ale kdyby s ním dělali rozhovor dnes, už se hodně mírně v tom, jak je "Zeman vnímavým nadřízeným". 

Řekl bych, že se věci v nejbližších čtyřech týdne velmi pohnou. Je možné, že prijde masivní úprk lidí z Hradu. Ovčáčka pravděpodobně Klausova banda drží pod krkem, ale ostatní se teď "bude hodit", že nezískali prověrku a útěkem se budou snažit uniknout z dosahu svých zločinů, které se Zemanem na Hradě napáchali. 

Hrad bude mít obrovský problém se získáváním nových lidí, mimo jiné proto, že Zemanovci nemají koho nabídnout.  Do věci se budou muset vládní strany a převzít odpovědnost za situaci na Hradě, což udělají jedině tehdy, pokud banda kriminálníků kolem Zemana donutí Zemana k abdikaci. 

Řekl bych, že již dnes je vidět světlo na konci tunelu Hrad a řekl bych, že s bandou na Hradě již dávno probíhají zákulisní rozhovory, přsněji prostě pracovní jednání o situaci na Hradě.  Řekl bych, že ale mnoho lidí velmi trne, především Babiš, který je se Zemanem spojen pupeční šňůrou archivu KGB, kdy možná vůbec přesně neví, co všechno je či není k dispozici. 

Myslím si, že politické divadlo v nejbližších šesti měsících bude obrovská zábava pro ty, kdož jej nějakou dobu již sledují. Myslím, že se budeme velmi bavit, jak parta kolem Babiše a Zemana se bude škvařit na vlastním sádle. 


Nepřihlášený uživatel

#34087 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 19:00

#34081: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Spojené státy nedodržují, nebo nějakým způsobem obcházejí všechny možné dohody. Krym je třeba bránit proti na odkaz Bandery se vážícímu ukrajinskému nacizmu. Genocidu kterou provádí ukrowermacht na východě Ukrajiny rovněž nelze do nekonečna přehlížet a zakrývat si oči před válečnými zločiny ukrowermachtu.


Nepřihlášený uživatel

#34088 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-01-21 19:01

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Jiří Vyvadil zakladatel Přátel Ruska, byl také kdysi předsedou Nejvyššího správního soudu, pokud tam má stále vazby a to je velmi pravdpodobné, tak se nedivím, že nejvyšší správní soud nerozhodl o zrušení voleb, přestože Miloš Zeman porušoval masivně všchny tři limity Zákona o volbě prezidenta repubiliky. 


Nepřihlášený uživatel

#34089 Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2015-01-21 19:02

Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu

 

Dopis panu Němcovi od místopředsedy SPOZ  Radka Augustina....obsahuje fatální lež (mimo vulgárního oslovení, překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slova některých čelných českých politiků" pro obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboť žádný český politik dosud nikdy neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich "jadrnou mluvu" (např. kdy Rusnok hovořil s Fischerem) pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo i v případě Rusnoka s Fischerem nějaký kontext, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. 

Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ připomenout Ústavu konkrétně článek 2 odstavec 3. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

Žádný a to skutečně žádný zákon natož Ústava nedovoluje úředníkovi státní správy ve věci úřední lhát. 

Mistopředseda SPOZ Radek Augistín ale z pozice úředníka lže. Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve za své lži omluvit, ale musí také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, samozřejmě pokud jej Miloš Zeman neodvolá sám, což se evidentně nedá předpokládat. 


Nepřihlášený uživatel

#34090 Re: Re:

2015-01-21 19:08

#34056: - Re:  

 Ty jsi fakt hovado !!! Měl(a) by jste se stydět


Nepřihlášený uživatel

#34091 Re: Díval jsem se zpět do diskuse v petici a slovenský blb tu to po sobě.....

2015-01-21 19:10

#34077: - Díval jsem se zpět do diskuse v petici a slovenský blb tu to po sobě..... 

 Je ovsem mozne, ze slovensky blb se ucil intenzivne cesky a jeste ma k ruce ceskeho poradce.  Nektere prispevky se velmi podobaji jeho stylu.  A tu a tam se stane, ze se v prispevku objevi slovensky vyraz a je napsan podle slovenske gramatiky.  Takove vsi neni lehke se zbavit, ta bude rozsevat zlo porad.  Jiny smysl zivota nema.


Nepřihlášený uživatel

#34092 Re: Re: 1.2.2015 ve 14:00.

2015-01-21 19:10

#33649: - Re: 1.2.2015 ve 14:00.  

 Velvyslanectví USA to zorganizuje a zařídí i pořadatelskou službu.


Nepřihlášený uživatel

#34093

2015-01-21 19:12

Je neskutečné jaká hovada se tady zastávají té sociální mafie z Norska  Ty hovada nijak nazajímá jaký tragický osud zažívaji ty rodiče děti. Je zajímá kdo to natočil. No Norská televize to nebyla.

Norsko - Jak se dělá ten správný byznys s dětmi 16.11.2014 titulky CZ


Nepřihlášený uživatel

#34094 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 19:12

#34082: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To nevim teda to nemůžu posoudit tolik sperma jako ty jsem v životě zase nevychlastal, abych byl takovej odborník. :-)

 


Nepřihlášený uživatel

#34095 Re: O Krymu a Kosovu....

2015-01-21 19:13

#34078: - O Krymu a Kosovu.... 

 Po rozpadu Jugoslavie podle Vaší logiky si mohly všechny zermě bývalé Jugoslávie rozebrat sousedi či kdokoli!!!! 

Nejste padlej na hlavičku??????


Nepřihlášený uživatel

#34096 Re: Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2015-01-21 19:13


Nepřihlášený uživatel

#34097

2015-01-21 19:17

armáda kontroluje na doněckém letišti pouze tři objekty: řídicí věž, radarovou stanici a hasičskou stanici.

Skupinka vojáků by se měla nacházet v novém terminálu, o který sváděla marný boj s proruskými separatisty.


Nepřihlášený uživatel

#34098 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 19:18

#34076: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vzali si legálně to, co jim patřilo.

 Kde jste se potloukal, když ukrajinec Chruščov Krym Rusku ukradl ze své tehdejší mocenské pozice a přilepil k Ukrajině???

Bylo to v rozporu s mezinárodním právem a vy jste neprotestoval????


Nepřihlášený uživatel

#34099 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 19:22

#34094: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 V této věci by vám perfektně poradil znalec nad znalce - extrapolykač sperma -  pan profesor Putna.


Nepřihlášený uživatel

#34100 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 19:24

#34087: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Marný boj neustále budou blábolit ty svoje nesmysly. Krym byl protiprávně předan Chruscovem USSR v rooce 1954 Krym se vrátl tam kde má být do RF