MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

BEZ ROZUMU

#42351 ŠKODA SLOV

2015-03-12 00:35

AŽ TO VYPUKNE JÁ TU NEBUDU-http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=25376

JASNĚ TU JDE O TO JEDNO A KOLIK BUDE MRTVICH Čechu 


Nepřihlášený uživatel

#42352

2015-03-12 00:43

Jednání Indie o nákupu 126 francouzských stíhaček Rafale nebyly úspěšné. Mělo se jednat o cenu kontraktu a také o důvěryhodnost francouzské strany, která je pošramocená nedodržením kontraktu na dodání vrtulníkových lodí Mistral Ruské federaci. Indické noviny The Times of India informují, že indická vláda se snaží v zrychleném režimu dojednat kontrakt na dodávku ruských letadel Suchoj ndie se potýká s výrazným snížením počtu bojových letadel, proto chce urychlit nákup nových stíhaček od Ruské federace,“ píše The Times of India, kdy do budoucna dokonce uvažuje i o nákupu nově vyvinutého multitroniku Suchoj T-50, který nemá ve výzbroji Severoatlantické aliance (SA) Spojených států (SS) žádné obdoby.

„Indie původně plánovala koupit střední víceúčelové bojové letouny Rafale francouzského výrobce Dassault, ale firma přijala nekompromisní postoj k mechanismu tvorby cen v závěrečných fázích jednání,“ je oficiální stanovisko odmítnutí francouzského kontraktu,

BEZ ROZUMU

#42353 ŠKODA SLOV

2015-03-12 00:51

JÁ VAS VAROVAL-http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=29968

V PRVNÍM KOMENTU ŽE USA SOU TERORISTI!!!!!

TOHLE NEUVIDÍTE V ŽADNYCH MEDIACH!!!!!

TAK JAK FAKTA O MAJDANECH ZE TOP09 DAVALA 1000KC LIDEM  V TV ANI ZMINKA!!!!!https://www.youtube.com/watch?v=BBafDrho-Xk

JASNĚ SE TU ŽENEM DO VALKY A DIKY MAJDANUM TO BUDE RYCHLE!!!!!PROTOŽE VE VLADE DÁVAJ ECHO USA JAK TO TU MANIPULATIVNĚ PROBÝHA!!!!!TO JSTE MOHLY AJ SI PŘEČIST V TYCH ODKAZECH ALE O TOM MEDIA MLČI!!!!!A NEZAPOMENTE ZAS NADAVAT ME DO NEJAKEHO KOMANCA ATD JA NEJSEM ANI JEDNO!!!!!ALE DELAM DO PRAV TAK INFORMUJU!!!!!

TAK JAK TY CO NABYZEJ CERVENE KARTY LIDEM A PENIZKY TAK TIM SVRHAVAJ CESKY STAT DO SKAZE O JAKE SE NIKOMU NEZDA!!!!SAMI TO VEDÍ ALE RAČI SE SPOZA ROHU SMEJI!!!!PROČ VÁS MEDIA NEIFORMOVALA O ISLAMU ZE ZBRANE CO SE POSLOU DO IRAKU SE TAJNE DAVAJ PRES USA TERORISTUM ISIS PLUS AJI USA DODAVA TEJNE JIM ABY NAS MOHLY OKUPOVAT A ZE CESKO O TOM VÍ SKUPINY V SENATU TIM SE DOPOUSTEJ VELEZRADY NA LIDECH!!!!VIC NEREKNU AZ ZAS ME MUZETE NEINTELIGENTNE NAPADAT!!!!!JA PODLE ZAKONA MAM PRAVO VAROVAT LIDI CR TAK TO DELAM!!!!!!!BYLY JSTE SPROSTE ZMANIPULOVANI PORUSILY VASE PRAVA A VAM TO JE U P........!!!!!

Jiří

#42354

2015-03-12 05:27

Člověku se dělá zle,když čte některé zdejší příspěvky. Zato,jak volby dopadly,zato si může hlavně lesník sám. Kdyby si v televizní debatě odpustil ty hloupé kecy o Benešových dekretech a o tom,že by Prezident Beneš měl skončit  před mezinárodním soudním dvorem v Haagu,býval bych ho volil i já. A to byl jeden z důvodů že dopadl,jak dopadl. Nazdar


Nepřihlášený uživatel

#42355 Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.....

2015-03-12 06:02

Stejně tak se do superdebilů stilizují tzv. Zemanovi příznivci z "řad občanů". 

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v tzv. "názorovém serveru" Parlamentní  listy či jejich čistě neonacistické obdoby zvedavec.org a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša, Asenad atd.  

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor", včetně "nových" Protokolů sionských mudrců.  

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy jeji principy hájili a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k Hitlerovi či dokonce k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv proto co říká veřejně, ale protože je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhuvoje svým nejen superdebilním zjevem. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmoníčka, jeho tzv. "podporovatele z řad občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi...


Nepřihlášený uživatel

#42356 Re: ŠKODA SLOV

2015-03-12 06:03

#42353: BEZ ROZUMU - ŠKODA SLOV 

 Vy jste idiot, že věříte nesmyslům, pod které se vlastně ani nikdo nepodpíše, že věříte nesmyslům ze serveru, o kterém ani nevíte kdo ho vydává? Proč ze sebe děláte superdebila jako Miloš Zeman?


Nepřihlášený uživatel

#42357 Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-03-12 06:07

...okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat. 

Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizrady

Podle trojstranné dohody

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. 

Co tedy s požadavkem Porošenka?

Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko

 

Znalost tohoto A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf dokumentu, je klíčová pro posouzení toho, co se na Ukrajině tedy i Krymu odehrálo. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#42358 Komunistické zrůdy typu Miloše Zemana.....

2015-03-12 06:09

Nedávno se tu komunistická zrůda v této diskusi vyjadřovalo k unesení Čecha v Libii, že je to způsobeno "importem demokracie". EVidetně tato zrůda chtěla naznačit, že komunistická, nacistická, sektářská totalita je alternativou správy veřejného prostoru k demokracii. Proto je nutné takovho člověka charakterizovat jako zrůdu, neboť není tolerovat zrůdné totalitní systémy vraždící občany ať jsou to Rudí Khmérové, Severokorejský bolševický režim, Kubánský bolševický režim či teroristická banda sektářských bláznů, kteří si chytře do názvu dali slovo stát, ačkoliv žádným státem nikdy nebyli a nejsou. 

Je opravdu šílené, že lidé po dvacetileté okupaci ruskou pakáží, nerozumí tom, co Rusko předvádí na Ukrajině. Nejsou schopni si prostudova základní dokument o vzniku Ukrajiny A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf. 


Nepřihlášený uživatel

#42359 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-03-12 06:10

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době vládní krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#42360 Re: ŠKODA SLOV

2015-03-12 06:11

#42353: BEZ ROZUMU - ŠKODA SLOV 

 Vzdělání slouží k tomu, abychom byli schopni oddělit pravděpodobné od nepraděpodobného ideálně lži od pravdy, nemilý analfabete. 


Nepřihlášený uživatel

#42361 Re:

2015-03-12 06:13

#42352: -  

 Indie si dnes koupí ruská letadla? :-)


Nepřihlášený uživatel

#42362 Re: ŠKODA SLOV

2015-03-12 06:53

#42351: BEZ ROZUMU - ŠKODA SLOV 

 To jsou sračky!....


Nepřihlášený uživatel

#42363 Re:

2015-03-12 06:58

#42354: Jiří -  

 Vy " lesňáku "  podívejte se na video, jak to tam tehdy Váš vůdce soudruh Zeman překroutil ku prospěchu svému.  Jak se tento člověk , po tak velkých průserech ve své politické historii, mohl stát kandidátem a následně dokonce prezidentem, to je opravdu velká záhada a mělo to být již dávno vyšetřeno!!!


Nepřihlášený uživatel

#42364 Re: Re: ŠKODA SLOV

2015-03-12 07:53

#42360: - Re: ŠKODA SLOV 

 Bez Rozumu si zvolil velmi vhodne jmeno.  Znalost politicke situace ma v maliku, ochotne to, nam tupcum, vysvetli.  Ale nejak mu nezbyl cas naucit se cesky.  Zpocatku jsem si myslel, ze se jedna o vtipkovani nejakeho antizemanovce.  Uz si to nemyslim !


Nepřihlášený uživatel

#42365 Re: ŠKODA SLOV

2015-03-12 07:55

#42353: BEZ ROZUMU - ŠKODA SLOV 

 které bolčevické pako šíří takové nesmysly mezi lidi, kdo je zodpovědný za tuto dezinformaci....


Nepřihlášený uživatel

#42366 Zeman je sice superdebil, ale velmi se do teto role take stylizuje...

2015-03-12 07:56

Zeman: Kdyby tu přistáli zelení mužíci, pošlu je dodělat tunel Blanka


Nepřihlášený uživatel

#42367 Re: Re: Re: ŠKODA SLOV

2015-03-12 07:57

#42350: BEZ ROZUMU - Re: Re: ŠKODA SLOV 

 Dík za tip na tyto rusofašistické antisemitské stránky placené FSB.


Nepřihlášený uživatel

#42368 Re: ŠKODA SLOV

2015-03-12 07:58

#42353: BEZ ROZUMU - ŠKODA SLOV 

 Tebe, ty debile, mel tata radeji vystrikat do travy!


Nepřihlášený uživatel

#42369

2015-03-12 08:00

Pamatuji si velmi dobře, jak se zachoval Zeman, když ho tehdy nezvolili poslanci a senátoři. Utekl jako ubožák, zavřel se na Vysočině a začal kolem sebe plivat špínu v knížce, kterou napsal.

 Český národ plný tupců ho i přes to všechno zvolil prezidentem. Tento starý , ošklivý, duševně nemocný narcis , dle mého očekávání ve funkci pouze škodí. Všichni tupci, debilové, šmejdi, lháři a podvodníci, co ho volili, by se měli stydět, na osudu naší země jim totiž vůbec nezáleží.


Nepřihlášený uživatel

#42370 Re: ŠKODA SLOV

2015-03-12 08:00

#42351: BEZ ROZUMU - ŠKODA SLOV 

 Ty už budeš nacpaný v řiti svých rusáckých chlebodárců.


Nepřihlášený uživatel

#42371 dobře připomínat

2015-03-12 08:03

Na začátek si připomeňme první přímou prezidentskou volbu v lednu 2013. Před ní i po ní Zeman opakoval, že chce být prezidentem „dolních deseti milionů“ a že bude „hlasem občanů“. Nebyla to pravda tehdy a dnes se to už s realitou míjí zcela. Nová hlava strana státu samozřejmě měla možnost získat si další příznivce a podporovatele, ale nevyužila ji.

Jmenoval například svoji vlastní vládu, kterou v přestrojení vedl Jiří Rusnok. Tvrdil, že je plná odborníků, jak se ale ukázalo, opak byl pravdou. Navíc v posledních měsících má Zeman velmi špatnou konfiguraci planet.

Stačí si připomenout jen několik věcí:

Podpora ruského autoritativního vůdce Putina a slepota k ruské podpoře rebelů na východě Ukrajiny.

Nadbíhání Číně. Výrok o tom, že se tam učíme stabilizaci společnosti, byl za hranicí myslitelného.

Následoval nepochopitelný let soukromým letadlem z Pekingu.

Nesmysly o tom, že masakr na Národní třídě 17. listopadu 1989 nebyl masakr. U toho se ani neobtěžoval přijít na Národní, což se ještě žádnému porevolučnímu prezidentovi nestalo 

 Provokování názorových oponentů.

Ku.da sem, ku.da tam v živém rozhlasovém přenosu.

Prázdné vánoční poselství.

Dehonestace handicapovaných lidí 

Mohli bychom pokračovat dál a dál. U toho všeho Miloš Zeman používá neověřené a někdy dokonce přímo nepravdivé informace.

Mezitím nemá kancléř Vratislav Mynář už dva roky bezpečnostní prověrku a kupuje podezřele levně domy.

Mluvčí Jiří Ovčáček se pak sám hlásí o slovo, pořádá konference a tam dovysvětluje a upravuje výroky „pana prezidenta“.

Problémem ale je, že z „pana prezidenta“ se postupem doby stal jen „prezident“, pak pouhý Zeman a další přidělená jména nelze před desátou večerní zveřejňovat.

Miloši Zemanovi a jeho věrným se podařilo za velmi krátkou dobu zcela zničit důstojnost, která se tak dlouho vázala k Pražskému hradu.


Nepřihlášený uživatel

#42372 Re: ŠKODA SLOV

2015-03-12 08:04

#42351: BEZ ROZUMU - ŠKODA SLOV 

 TEBE BY MĚLI RYCHLE ODVÉZT DO BLÁZINCE!!!!


Nepřihlášený uživatel

#42373 Ty vole komunista a pojistovak Rusnok predseda CNB a pak ze Zeman ne debil....

2015-03-12 08:05

Zeman: Předpokládám, že guvernéra ČNB Singera nahradí Jiří Rusnok


Nepřihlášený uživatel

#42374 Mrazivá podobnost

2015-03-12 08:06

Jinými slovy Miloš Zeman  si nevidí do úst, plete se do věcí, o kterých neví zhola nic. Opravdu v mnohém začíná připomínat severokorejského vůdce a to je strašné !!!

Oba jsou přesvědčeni, že vždy mají pravdu, bez ohledu na to, co se děje kolem nich, vedle nich, či za nimi. U obou mužů toto přesvědčení extrémně zesílilo s tím, jak se dostali do nejvyšších funkcí ve svých zemích. Že pro některá jejich tvrzení neexistují žádné důkazy? To je jim úplně jedno. Důležité je něco říct, ať je to cokoli. Představa Kima i Zemana, že právě kolem nich se točí svět, je zdá se u obou neodbytná.

Oba dnes chodí s hůlkou a není úplně vyloučeno, že mají podobné zdravotní problémy. V tomto směru jim přejeme uzdravení. Zásadní rozdíl je pouze v tom, že některé Zemanovy problémy se objevily například poté, co mu údajně pes v noci sroloval koberec, on zakopl a narazil prudce do skříně (oficiální verze Hradu). Verze vlády v Pchjongjangu není žádná, protože o zdravotním stavu Kima se žertovat a spekulovat nesmí, za to je kulka či provaz.

Další podobnost je v tom, že Kim se po 40 dnech, kdy ho postrádal celý svět (všude se dokonce spekulovalo, že vůdce KLDR byl pučem odstraněn, což se Miloši Zemanovi rozhodně stát nemůže, protože naše armáda nemůže žádný puč uskutečnit, neboť trpí podle NATO akutním nedostatkem peněz a nemá moc vojáků), objevil a na jeho stolku mu ležela nezbytná krabička cigaret. Bez toho český prezident také nedá ani ránu.  

Oba mají i zjevnou zálibu v alkoholu a u obou z toho plynou zdravotní problémy. Jenže když „řídíte“ svět, co vás může zastavit?


Nepřihlášený uživatel

#42375 Re: Re:

2015-03-12 08:14

#42363: - Re:  

Priklad toho, ze jednou vyslovena a opakovana lez zije vecne.  Nekolikrat jsem na techto strankach vybizel volice Zemana, at si vyhledaji video a blahove jsem ocekaval nejakou reakci. Zrejme si je nikdo neprehral.  Co kdyby, nedej Boze, musel zmenit nazor.  V komunistickych lzich se prece tak bajecne a pohodlne zije !!!!!!!