MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#43651 Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti...

2015-03-21 09:21

...bylo to velmi citelné. Při příchodu k bráně se lidé zastavili, asi se chvíli zkoumalo, jestli nás tam pustí či nikoliv. Nádvoří bylo temné, žádné okno nesvítilo. U brány byl jeden policista a jeden člověk z hradní stráže (tuším) dva policisté přišli s námi. 

Po kratičké době se mohlo vejít, průchod přes bránu zapůsobil až tajemně, beboť se vešlo ze světla do tmy, vše bylo zhasnuto. Velmi podivné, následně se prochází "tunelem" kde se lidé osmělili a párkrát vykřikli ruský šváb a tady není kreml ....., vejde se na další nádvoří a nic, všude tma. 

Na hlavním nádvoří vlevo vedle balkonu svítila tři okna, to bylo vše, nic víc, konec tma, nikde nikde. Pusto, prázdno. Takto vypadal Hrad v době za Husáka, nic žádná výstav, žádná kultura, žádný koncert prostě nic, nula, mrtvo. Ve tři hodiny padla a byl konec. 

Když se pak skutečně pod balkonem předávala petice, pootevřeli se dveře, kdosi si papíry přezval a zase se zavřely. Vlastní chodba byla ponuře osvětlená a chyběla tam v dálce vskutku jen nástěnka s plakátem, že závěru komunistického sjezdu splníme. 

U sloupů u balkonů stály dva "jako" vánoční stromky, nevkusně ozdobené červenými mašlemi jak vytažené z copů ruských pionýrek. 

Děsivé, opravdu bez jakékoliv srandy, byl to skutečně děsivý zážitek jistě umocněný mrznoucím deštěm, zimou, ale především tím, jaká atmosféra dopadla na dav průchodem brány. Dýchla na něj ubohost a zločinnost Miloš Zemana. 

 

Odpověď jednoho ze superdebilů Zemana idiota Augustina prý vysokoškolsky vzdělaného jazykáře. Už začátek je "úžasný" - Vážený pane Němec - tedy jak od StBáka, či vlastně od agenta FSB Augustina. 


Nepřihlášený uživatel

#43652 Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-03-21 09:23

...okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat. 

Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizrady

Podle trojstranné dohody

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. 

Co tedy s požadavkem Porošenka?

Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko

 

Znalost tohoto A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf dokumentu, je klíčová pro posouzení toho, co se na Ukrajině tedy i Krymu odehrálo. 


Nepřihlášený uživatel

#43653 Re: Nejlepší je Zeman

2015-03-21 09:24

#43643: - Nejlepší je Zeman 

 To je velmi podivná logika bolševický blbe. Když Zeman ničil parlament v době vládní krize, právě na průzkumy se odkazoval. Je zvláštní, že my se najednou z ničeho nic na průzkumy odkazovat nemáme a to přesto, že podpora komunistického nácka Miloš Zemana byla mírně nad 50 % jen 3 měsíce z celého jeho dosavadního zločinného setrvávání v Ústavní pozici. 

Podstatné je také toto:

Proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyli v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila).

 

Zeman je nepochybně zločinec šílený bolševický blbe a není možné, aby setrváváním v ústavní pozici páchal velezradu. 


Nepřihlášený uživatel

#43654 Ovčáček je nepochybný superdebil, nezná Ústavu a základní principy...

2015-03-21 09:25

„Je to pokus přepsat výsledky svobodných demokratických voleb,“ odmítl protizemanovskou petici. Za zcela nepatřičnou označil výzvu petentů, že by měl Senát „prošetřit“ výroky prezidenta Zemana. „Prezident republiky, stejně jako kterýkoli jiný občan v demokratickém státě má právo vyjadřovat své názory,“ uvedl mluvčí. Nepředpokládá, že by se senátoři kvůli prezidentovi obrátili na Ústavní soud. Nechtěl předjímat, zda se Zeman do Senátu vypraví, pokud bude pozván.

Zeman je shodou podivných náhod, ruských finančních zdrojů, lží a odporných manipulací a zločinů v ústavní pozici, tedy úplatňuje státní moc a tu lze uplatňovat jen a podle zákona nikdy jinak, jak je naprosto zřejmé z Ústavy, článku dva odstavce 3. Zeman je v pozici, kdy jakékoliv jeho vyjádření je uplatnění státní moci, tedy ať si superdebil Ovčáček myslí co chce, podstata je taková, že Zeman si nemůže žvanit co jej napadne, to se velmi spletl. 

(1) Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.
(2) Ústavní zákon může stanovit, kdy lid vykonává státní moc přímo.
(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.
(4) Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá.


Nepřihlášený uživatel

#43655 Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.....

2015-03-21 09:26

Stejně tak se do superdebilů stilizují tzv. Zemanovi příznivci z "řad občanů". 

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v Parlamentních listech a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša nebo KVZ atd. atd.. 

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor", včetně "nových" Protokolů sionských mudrců.  

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy její principy hájily a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv jen proto co říká veřejně, ale především proto, že je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce bohužel i ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhovuje svým nejen superdebilním zjevem a podivnou oblibou u lidí hloupých. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmnoníčka, jeho tzv. "podporovatelů z řad občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi či jeho řícímu důstojnikovi z FSB soudruhovi Iljiči Putinovi.


Nepřihlášený uživatel

#43656 Miloš Zeman měl být bohužel již dávno souzen nejen pro velezradu, poškodil vztahy se spojenci dávno.

2015-03-21 09:29

Miloš Zeman dosadil na ministerstvo vnitra Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestaly ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Toto vše Miloš Zeman již z pozice premiéra tehdy prováděl....

Tedy Miloš Zeman páchal velezradu již jako premiér a i proto již měly obě komory parlamentu zasedat a pohnat Zemana před Ústavní soud. 

Zemanovy výroky by mohly vést k ústavní stížnosti, říká právník Kysela

Miloš Zeman také masivně poškodil tuto zemi, neboť to byl právě on, kdo dokázal za 4 roky navýšit státní dluh na dvojnásobek a přitom nezajistit ani minimální pokles nezaměstnanosti. Naopak mu mezi lety 1998-1999 nezaměstnanost masivně narostla. Tedy kde jsou ony stovky miliard korun, z kterých zplácíme dodnes úroky? Kam se podely tyto peníze? To je skutečně Zeman-Klausova zlodějská banda všechny rozkradla? 

Makroekonomické údaje ČSÚ - Miloš Zeman byl premiérem 1998-2002


Nepřihlášený uživatel

#43657 Re: Re: Nejlepší je Zeman

2015-03-21 09:29

#43646: - Re: Nejlepší je Zeman 

 Ty musíš být demokrat z Prahy.Je ti uplně jedno že vláda nedosahuje dané hodnocení, senát ani neříkám.Jenom Zeman musí splnovat co si přeješ.Zavři oči a rozběhni se proti zdi,snad se ti rozsvítí.


Nepřihlášený uživatel

#43658 O Ukrajině......

2015-03-21 09:31

 Volby v roce 2010 měly klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat, ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, jeden den Janukovič zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k okupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizování obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národností velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peněz ruské bony s padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 


Nepřihlášený uživatel

#43659 Re: Re: Re: Nejlepší je Zeman

2015-03-21 09:39

#43657: - Re: Re: Nejlepší je Zeman 

 Nikoliv nikdy jsem nepřikládal důležitost průzkumům oblíbenosti, dokud Zeman při ničení řádně zvolené Sněmovny tento argument nepoužil, stejně tak tento argument používal proti vládě. 

Tedy komunistický debile velmi važ slova o mé osobě. Zeman je bez nejmenších pochybností dle mého názoru velezrádce - dlouhodobě porušuje ústavu a to je daleko důležitější důvod, proč je potřeba požadovat, aby z Hradu odešel. Navíc si tam přivedl opravdu děsivou bandu zločinců, počínaje zloději EU dotací Mynáře, pokračuje přes zloděje petroleje z hmotných rezerv nejspíše také agenta FSB Nejedlého - ani jeden z nich logicky nemá prověkru NBÚ, dále si tam přivedl KGBáka Remka, kterého dokonce protlačil na post velvyslance do Ruska, Halo noviny Ovčáček je kapitola sama pro sebe, komunista Kmoníček, StBák Čuba dokonce vyznamenaný státním vyznamenáním, Augistin "jazykář" co dokáže napsat dopis s několika hrubými chybami jako odpověď na tuto petici, atd. šílená Buriánová...... a to je tam evidentně hned několik agentů FSB, kteří nejsou medialízováni. 

To je stav současného Hradu a to je důvod, proč je potřeba požadovat, aby Zeman i s bandou zločinců, které tam natahal odtáhl.  


Nepřihlášený uživatel

#43660 Superdebil opět v "akci"

2015-03-21 09:43

"Ples zahájil proslovem Zeman. Účastníky varoval, že v tombole je jako první cena pětichodová večeře s ním a jeho ženou. Zatímco druhá cena, roční pronájem Škody Fabia, má podle něj určitě hodnotu, večeře ceny fabie nedosahuje. Výherci proto slíbil, že se pokusí přesvědčit hradního kuchaře, aby připravil šestichodové pohoštění."


Nepřihlášený uživatel

#43661 Re: A s ním komunistická "pseudoumělcká" nomenklatura - předseda komunistické buňky "zpěváků".....

2015-03-21 09:45

#43660: - Superdebil opět v "akci" 

...Neckář opět na scéně :-).  

Na programu reprezentativního plesu bylo kromě předtančení Divadla Broadway a prvního tance první dámy také vystoupení Karla Gotta, Petry Janů nebo Václava Neckáře. Kdokoli z hostů si mohl během večera přisednout na volnou židli a pohovořit s prezidentem.


Nepřihlášený uživatel

#43662 Re: Re: A s ním komunistická "pseudoumělcká" nomenklatura - předseda komunistické buňky "zpěváků"...

2015-03-21 09:46

#43661: - Re: A s ním komunistická "pseudoumělcká" nomenklatura - předseda komunistické buňky "zpěváků"..... 

 Ze seznamu "umělců" je naprosto evidentní, že se Zemanem lidé skutečně kulturní a mravní nechtějí mít nic společného. 


Nepřihlášený uživatel

#43664 Re: Nejlepší je Zeman

2015-03-21 09:51

#43643: - Nejlepší je Zeman 

 To jsi si vymyslel. Prošel jsem všechny příspěvky ze včerejška a nikdo nepsal o tom, že by měl být Zeman odvolán pro nízkou důvěru. Manipuluješ s realitou. Kašleme ti na %. My jelita chceme, aby Zeman odešel do Ruska.


Nepřihlášený uživatel

#43665

2015-03-21 09:53

Krym byl je a bude Ruský

krásně to tam řekl ten veterán z vlastenecké války

Tady to místní havloidní sebranka nepochopí jakou radost tam lidé mají. Jistě přijdou těžkosti všedního dne, ale to nezlomí euforii z návratu do RF


Nepřihlášený uživatel

#43666 Komunistický nácek Zeman pořádá za naše daně "ples".....

2015-03-21 09:58

...neboť "výtěžek" tato "akce" nemůže mít žádný i kdyby lístek stál 20 000,- neboť je naprosto jasné, že do nákladů toto odporné bolševické hovado a jeho administrativa, vůbec nezapočtou poměrné náklady na Hrad a prostory jako takové, nezapočtou tam poměrnou část nákladů na  superdebily, co jich na Hradě  od Kmoníčka až po Nejedlého či Buriánovou je.  Tedy jako vždy co kdy Zeman dělal za celý jeho prohulený a prochlstaný život to bude opět zaplaceno z daní.

Byla na tomto "plese" alespoň jediná slušná osoba? Novináři zatím napsali jen o samých zločincích, Pecina, Kmoníček, Stropnický, Žilková, Chládek....komunistická pakáž Gott, Janů, Neckář....

 

Vítěze tomboly prezidentského plesu Zeman v nadsázce lákal na ovar, jitrnici a tlačenku


Nepřihlášený uživatel

#43667 Re: Byl na plese, který komunistický nácek Zeman pořádá za naše daně.....

2015-03-21 09:59


Nepřihlášený uživatel

#43668

2015-03-21 10:00

#43662: - Re: Re: A s ním komunistická "pseudoumělcká" nomenklatura - předseda komunistické buňky "zpěváků"... 

 Chceme znát kompletní seznam účastníku plesu Miloše Zemena. Je to veřejná informace. Zombies můžete klidně vynechat.


Nepřihlášený uživatel

#43669 Re:

2015-03-21 10:04

#43665: -  

 Rusko ukradením Krymu neporušilo jen trojstrannou dohodu, kde se zavázalo dokonce při jakémkoliv usilování o celistvost Ukrajiny požádat OSN o zásah, ale také dokonce porušují i svoje vlastní zákony, neboť Ruská federace se sama pasovala do role nástupce CCCP a tudíž má ve svém právním řádu i přesně vymezeny hranice Ukrajiny, které obsahují i Krym. 

Putin, je bez nejmenších pochybností Hitlerem současnosti a nic proti tomu nezmůže ani to nejblbější propagandistické video, kde i onen "veterán" se nejspíše v budoucnu projeví jako polodementní důchodce, který nidky v žádné válce skutečně nebojoval ale vždy byl agentem NKVD, KGB a dnes za odměnu FSB. 


Nepřihlášený uživatel

#43670 Re: Re: Nejlepší je Zeman

2015-03-21 10:08

#43664: - Re: Nejlepší je Zeman 

 Já se přidávám, nechť si tuto prohulenou a prochlastanou kreaturu živí teď Ruská pakáž z jejich daní. Miloš Zeman za celý svůj život nevyprodukoval jedinou korunu daní, nikdy nepracoval ani minutu v komerčním sektoru, tedy vše co kdy tato odporná kreatura pobrala za peníze na základě skutečné smlouvy pocházelo z daní, tedy všechny peníze které prohulil a prochlastal jsou z daní občanů!!!!! 

Bylo by tedy dobré, aby si jej teď soudruzi v Rusku vzali do "opatrování" a ukázali občanům v Rusku, jaké zločince také soudruh Adolf Iljič Putin po světě platí z daní, které Rusové platí. 


Nepřihlášený uživatel

#43671 Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-03-21 10:11

#43669: - Re:  

 ...okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat. 

Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizrady

Podle trojstranné dohody

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. 

Co tedy s požadavkem Porošenka?

Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko

 

Znalost tohoto A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf dokumentu, je klíčová pro posouzení toho, co se na Ukrajině tedy i Krymu odehrálo. 


Nepřihlášený uživatel

#43672 Re:

2015-03-21 10:14

#43668: -  

 Také bych rád věděl, kolik celkem lidí tam bylo a jestli tam skutečně někdo, koho lze považot za mravní a kulturní autori, nebo tam opravdu byli jen StBáci, KGBáci, bývalí a současní komunisté, neonacisté Zemanovci podle vzoru Sládkovci a další zločinecká pakáž. 


Nepřihlášený uživatel

#43673 Re:

2015-03-21 10:26

#43668: -  

POKOUSELA JSEM SE ZJISTIT, KDO Z VYZNAMNYCH HOSTU SE ZUCASTNIL PLESU.  DOCETLA JSEM SE POUZE, ZE HRAD NEBUDE SEZNAM HOSTU ZVEREJNOVAT !!!  NENI TEDY MOZNE ZJISTIT, KDO HODOVAL ZA PENIZE Z NASICH DANI .  DEMOKRACIE A LA ZEMAN !!!


Nepřihlášený uživatel

#43674 Re: Re:

2015-03-21 10:30

#43672: - Re:  

 Věsutovi hrabe, jen co je pravda. Snížit se k uvádění takové věci je ubohost. Od Brožové bych to očekával. Je div, že to neuváděl Dejdar, který raději utekl ze země, po všech ubohostech, kterých se tu účastnil. 

Nejedlý má fešnou a fortelnou Natašu :-), Ovčáček si nepřivedl "hošana", ale babičku :-), Mynář stále v "pilné práci" :-), supedebilovi Kmoníčkovi se dcerunka moc nepovedla :-), mrtvý divočák a položivé superdebilní prase Miloš Zeman :-), Kleslová je jak kdyby se probudila z hibernace, prostě StBačka každým coulem alias soudružka Švorcová, ale vlastně je stylová přišla v retro na retro večírek komunistů, živé superdebilní prase si prohlíží mrtvé prase - na co asi při pohledu myslí :-), soudruh Pelta rozhodně na takové "mravné" akci nemůže chybět, Komárek je jistě podle Zemana pozitivní deviant. 

Nic vážného, jen slovní karikatura :-). 

 

Že se nenechali vyfotit takové perly jako soudruh Bělobrádek, StBáci Babiš, Čuba, Krnáčová, Faltýnek..... Nebo si takovou "událost" nechali ujít? To by snad bylo neuvěřitlené....


Nepřihlášený uživatel

#43675 Re: Re:

2015-03-21 10:31

#43673: - Re:  

 Komunisticko-StBácko-FSB pakáž si to vlastně přece "platila" bude to mít dokonce "výtěžek" z kterého komunisticko-nacistická zrůda zaplatí dluh státu, když v letech 1998-2002 to byl ovšem on kdo za čtyři roky dluh státu zdvojnásobi. Dnes ostatně jako vždy na druhé straně násobky toho, co dosud tento debil vybral na "umoření" státního dluhu spotřebovává na páchání velezrádného jednání proti tomuto státu.