MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#46226 Re: Re: Re:

2015-04-16 08:04

#46194: KVZ - Re: Re:  

 Jak známo, pseudohumanisté jsou ti největší pokrytci. Na jedné straně se zaštiťují pravdou, láskou a lidskými právy, na druhé jsou k prosazení svých totalitních myšlenek schopni konat ta nejhorší zvěrstva.


Nepřihlášený uživatel

#46227 Re: Re: omezené vkládání podpisů

2015-04-16 08:14

#46222: - Re: omezené vkládání podpisů 

 Ale jdi ty hlupáčku. Než budeš mít příště nutkání ze sebe zase vyblít takový rádoby chytrý komentář, tak se napřed raději podívej, jakého trollování jste schopní vy havlisti a potom si dej facku, cos napsal, rychle smaž a zalez do díry a už nevylézej:

Primitivní podpisy havlistů 1

Primitivní podpisy havlistů 2

Výkvět zostuzujících podpisů z branmeprezidenta.cz ani psát nebudu, to by bylo na celou stránku a určitě se na to najde i nějaká diagnóza.


Nepřihlášený uživatel

#46228 Re: Re:

2015-04-16 08:26

#46225: - Re:  

 Asi těžko může jet ruská delegace oslavovat výročí konce války do Berlína, když má polovina z nich zakázaný vstup na území EU. Příště než napíšeš takovou hovadinu, tak se laskavě zamysli, ať nejsi jako vždy za úplného hlupáka.


Nepřihlášený uživatel

#46229 Re: Re: Re:

2015-04-16 09:00

#46228: - Re: Re:  

 Ve svých 70 letech se rozhodně nepovažuji za hlupáka, ani nemyslím, že jsem napsal nějakou hovadinu. Nechápu proč vy zemanovci musíte pořád akcentovat osobní rovinu, urážky a nadávky.

Nevím nic o tom, že by Putin, Lavrov a Medveděv měli zakázaný vstup na území EU. Rád se nechám poučit. Stejně tak nemám informace o tom, že by některý z dosud žijících veteránů Rudé Armády měl takový zákaz.

Nemám zájem s vámi dále polemizovat, neboť můj názor nazýváte "hovadinou" a zabýváte se věcí zcela nepodstatnou, tj. "zda může jet ruská delegace do Berlína, či ne". Samozřejmě, že může. To, že jsem "vždy (hm !) za úplného hlupáka, protože laskavě nepřemýšlím", je pouze charakteristikou vaší osobnosti.

Ať si každý slaví co chce a kde chce. Pokud ovšem jde o oslavu ukončení II. SV, pak nevím nic o oficiálních oslavách v Novém Yorku, Londýně, Praze nebo Paříži, na které by byli zváni představitelé zahraniční. Na takové místní oslavy stačí pozvat velvyslance a vyslance.

Válka v Evropě skončila v Berlíně a tam má být její konec oslaven.


Nepřihlášený uživatel

#46230 Re: Re: Re:

2015-04-16 09:29

#46228: - Re: Re:  

 A ještě dodatek.

Putin vysílá do Berlína motorkářský gang v čele se svým osobním přítelem. (To je úroveň). Ani těmto "motorkářům" není zakázán vstup na území EU, protože, na rozdíl od USA, jejich vůdce nebyl v EU zařazen na seznam nežádoucích osob.

To nepotřebuje další komentář.

Kdyby nedošlo ke sjednocení Němacka, tak by byla ve Východním Berlíně uspořádána velkolepá vojenská přehlídka sovětských ozbrojených sil.

Díky pane Reagane. Děkujeme pane Gorbačove.


Nepřihlášený uživatel

#46231 Re: Re: Re: omezené vkládání podpisů

2015-04-16 10:21

#46227: - Re: Re: omezené vkládání podpisů 

 Bleje ruda chatra .  Ja zvracim .

99%  techto nechutnych podpisu si tam posilate sami , abyste dokazali, jak jsou oponenti sprosti !

Nechte si vy urcit diagnozu .  Komunisti byli vzdy podrazaci !


Nepřihlášený uživatel

#46232 Zemřel Standa Gross

2015-04-16 10:49

V noci na dnešek zemřel ve věku 45 let Stanislav Gross.


Nepřihlášený uživatel

#46233 Re: Re: Re: omezené vkládání podpisů

2015-04-16 11:01

#46227: - Re: Re: omezené vkládání podpisů 

 Koukám soudruhu že máš přehled o vlastním díle. To tě chválí, takových falešných podpisů, to by normálního člověka nenapadlo.


Nepřihlášený uživatel

#46234 Re: Zemřel Standa Gross

2015-04-16 11:06

#46232: - Zemřel Standa Gross 

 Jedna voda se dovařila, můžeme doufat že kotel pro další ožralou svini už začíná vřít.

 


Nepřihlášený uživatel

#46235

2015-04-16 11:06

Ozralec I. Hlava Namazana opet blaboli nesmysly !

Napadl zadavatele otazek statni maturity .  Kacenku pry  "vykoupali " u maturity otazkou - V kolika bytech bydlela Bozena Nemcova v Praze .

Podle  CERMAT , ktere pripravuje testy , NIKDY takova otazka v jejich testech  NEBYLA !

Vyjadreni Ovcacka :  " Tuto otazku dostala dcera pana prezidenta u sve maturitni zkousky .  To je nezpochybnitelny fakt " .

Chudacek Ovcacek  !  Ted bude muset krome Peroutkova clanku hledat i  "dukazy "  o maturitni otazce  !!!

Jak dlouho jeste bude trvat , nez blazna Zemana zbavi svepravnosti  ???


Nepřihlášený uživatel

#46236 Absurdita norského humanismu: Breivik versus Michaláková

2015-04-16 11:18

Podle českého europoslance Tomáše Zdechovského je Norsko známé svým „humanismem“, který má však podle něj mnoho podob. Právě ně dvě poukazuje na příkladu života masového vraha Anderse Breivika a matky Evy Michalákovej, jejíž norská sociální služba Barnevernet odebrala dva syny. Anders Breivik zavražil celkem 77 lidí. „Jinde by za takový čin dostal trest smrti či minimálně doživotní trest v přísně střežené věznici bez možnosti propuštění. Norsko ale chce dát najevo, jak mu záleží na tom, aby se i s tím nejstrašnějším Hrdlořezy zda psychopatem zacházelo pokud možno co nejhumánnější, „píše na svém blogu Zdechovský, informuje slovenský zpravodajský server HlavnéSprávy.sk.

Rodina je s Breivikem podle medializovaných informací v písemném i osobním kontaktu a neplatí pro ni žádné větší omezení. Během setkání mohou mluvit rodným jazykem, tedy norsky. Podle Zdechovský jeho vězeňská cela připomíná lepší penzion, kde má přístup k počítači, televizí, posilovně a na oběd si může vybrat několik chodů. I přesto si Breivik stěžuje a hodlá žalovat Norsko, že je ve vězení mučen.

Na druhé straně je Eva Michaláková, jejíž norská sociálka odebrala dva syny Davida a Denisa. Policie začala vyšetřovat ženu a jejího bývalého manžela na základě podezření ze sexuálního zneužívání. Vyšetřování podezření nepotvrdilo, přesto byly děti matce odebrány.

Michaláková „nepředstavuje žádné nebezpečí ani pro své okolí, ani pro děti. Svědčí o tom i skutečnost, že pracuje s dětmi v mateřské škole … Pokud mě předpoklady k tomu, aby pracovala s cizími dětmi, dokáže se zcela jistě postarat i o své vlastní. Navzdory tomu všemu mohla Eva Michaláková vidět své děti jen dvakrát ročně dvě hodiny. Aktuálně u ní Barnevernet přitvrdil, když jí dobu snížil ze dvou hodin pro každého z obou dětí na patnáct minut na to, aby viděla oba syny,“ píše Zdechovský.

Takže podle europoslance masový vrah může pravidelně setkávat se svou rodinou a komunikovat s mini v norském jazyce. Jejich setkání se odehrávají bez větších překážek či omezení. „Na druhé straně byly nevinné matce odebrány děti a nyní je může vidět pouze dvakrát ročně na 15 minut, a to ještě za velmi přísného dohledu norské sociálky. Matka nesmí se svými syny mluvit česky ani jejich obejmout,“ vysvětluje europoslanec.


Nepřihlášený uživatel

#46237 Re: Absurdita norského humanismu: Breivik versus Michaláková

2015-04-16 11:30

#46236: - Absurdita norského humanismu: Breivik versus Michaláková 

 Tohle sem mohl poslat jenom přiblblý rusácký trouba z petrohradské dezinfomační kanceláře nebo ještě tupější zemanomilec.


Nepřihlášený uživatel

#46238 Re: Zemřel Standa Gross

2015-04-16 11:35

#46232: - Zemřel Standa Gross 

 Slusny clovek nikomu smrt nepreje . Zde je to o to smutnejsi , ze slo o mladeho cloveka .

Sam se vyjadril , ze se z neho stal krestan .

Verici clovek by mel  vratit vsechny  " kristalove ciste "  penize !

Kdyby to udelal , treba by se nad nim Buh jeste smiloval .


Nepřihlášený uživatel

#46239 Re: Re: Re: Re:

2015-04-16 11:52

#46230: - Re: Re: Re:  

 Vazeny pane .  Dekuji Vam za oba diskuzni prispevky .  

Tato fakta si uvedomuji pouze lide s fungujicim mozkem v hlave .

Po "rudych" spoluobcanech nelze chtit nemozne !

Zdravim Vas a preji krasny den .

Losos

#46240 Re: Re: Re: Demonstrace proti islámizaci v Teplicích

2015-04-16 11:57

#46197: KVZ - Re: Re: Demonstrace proti islámizaci v Teplicích 

 Souhlasím! Havlisti by byli schopní kolaborovat i s nacisty!!!


Nepřihlášený uživatel

#46241 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje malickost

2015-04-16 12:42

#46187: - Re: Re: Re: Re: Re: Moje malickost 

 Vy zase měníte názor dle toho, jak se na US ambasádě zrovna vyspí, a ta je, co si budeme nalhávat, na našem území mnohem aktivnější než ta ruská. A zpravodajské služby, předivo US propagandy, jsou stejně jako jejich armáda rozlezlé po celém světě a myslí si, že mají právo kafrat všem státům do jejich vnitřních záležitostí a myslí si, že jen oni jediní mají patent na rozum a jen ta jejich demokracie je jediná správná, oni jsou ten bohem vyvolený národ šířit po světě za pomocí bombardérů, raket a těžkých kulometů demokracii. A světe div se, kolik zastydlých humanistů jim tuhle pohádku žere. To je až k neuvěření.


Nepřihlášený uživatel

#46242 Re: Re: Re: Re: Demonstrace proti islámizaci v Teplicích

2015-04-16 12:44

#46240: Losos - Re: Re: Re: Demonstrace proti islámizaci v Teplicích 

 Máš to soukmenovče nějaké popletené, s nacionálními socialisty se vždy přátelili jejich rodní bratři komunisti ( také zemanisti) a až na pár rodinných rozmíšek se spolu mají rádi dodnes spolu se svými vzdálenými příbuznými fašisty kteří teď vládnou v rusákově.


Nepřihlášený uživatel

#46243 Re: Moje malickost

2015-04-16 12:50

#46171: Pozdrav Vsem dobrym dusim v Cechach. - Moje malickost 

 Nerad vám kazím iluze, ale situace je přesně opačná. Právě naopak USA má tendence kafrat do celého světa o lidských právech, všem vnucovat svoji jedinou správnou demokracii i za cenu tisíců lidských životů a na desetiletí zplundrovaných zemí. To USA je ten, kdo pořád kecá do naší menšinové otázky, aniž by tady kdy byli. Závěry si vyvodí podle jedné kauzy z našich prodejných žumpoidních médií, které USA servilně podlézají, jen když jim z toho něco kápne. Pravda je však taková, že drtivá většina Američanů (pokud nesledují hokej) neumí Československo ani najít na mapě, natož aby se k nim donesla zpráva, že jsme se před čtvrt stoletím rozdělili. Jednou za 4 roky, když zazáří náš tým na olympiádě, si řeknou "jo Česko, to je tam kde bují rasismus, to bylo na CNN," toť vše. Takže tady laskavě nemelte nesmysly.


Nepřihlášený uživatel

#46245 Re: Re: Moje malickost

2015-04-16 13:16

#46243: - Re: Moje malickost 

 HNUPE , TEN PAN TAM ZIJE !  KDE TY CERPAS VEDOMOSTI O ZIVOTE V AMERICE ???

Z TVEHO PRISPEVKU SMRDI RUSACKA PROPAGANDA NA STO HONU !

AMERIKA SE NIKDY DO NASICH POMERU NEVMESOVALA !

RUSAKY JSME MUSELI POSLOUCHAT 40 ROKU A TO TI NEVADILO, ZE ?

ZAMYSLI SE NAD LIDSKYMI PRAVY V RUSKU , RUDY BLBECKU !

TEN KDO ZDE MELE NESMYSLY JSI TY , PRIMITIVNI BOLSEVICKE HOVADKO !!!


Nepřihlášený uživatel

#46246 Re:

2015-04-16 13:28

#46244: ONV -  

 TOBE NEMUZE NIKDO "POMOCT" , KROME PSYCHIATRA  !

POKUD JE TO SKUTECNE TVUJ NAZOR , CO TI BRANI SE TAM ODSTEHOVAT ?

BUDES PRVNI EXOT , KTERY UTIKA ZE ZAPADU NA VYCHOD !

PROSLAVIS SE A PUTIN SI TE BUDE HYCKAT , PITOMCE !


Nepřihlášený uživatel

#46247 Re: Re: Re: Moje malickost

2015-04-16 13:48

#46245: - Re: Re: Moje malickost 

 Rudý prorusácký blb lidská práva neuznává.


Nepřihlášený uživatel

#46248 Re: Re:

2015-04-16 13:50

#46246: - Re:  

 První nebude ale blb je to dokonalý.

KVZ

#46249 Re: Re: Re: Re: Demonstrace proti islámizaci v Teplicích

2015-04-16 13:51

#46204: - Re: Re: Re: Demonstrace proti islámizaci v Teplicích 

 Ty jsi idiot, jak daleko vidíš. To jste všichni havlisti takoví nechápaví dementi, nebo jen tady se sešel takový výkvět? Pochopitelně, že v Rusku jsou muslimové, už celá staletí, ale nijak zvlášť se tam s nimi nemazlí, viz. Čečna, navíc Rusko stojí na autoritě pravoslavné církve.To jenom naši humanisté se svou bezbřehou naivitou jsou takoví debilové, že si je sem v rámci multikulti velkoryse zvou po milionech a jejich kriminalitu a islámistické praktiky omlouvají jinou mentalitou, před jejich otevřenou kritikou evropské demokracie přivírají oči, jen aby nemuseli sundávat své růžové brejličky, Merkelová ochotně pózuje s tureckými islamisty a nazývá to kulturním obohacením, aby si dokázala, jaká je to ušlechtilá multikulti babička, to ale omezení hlupáci, jejichž rozhled končí mantinely ofiko mediální propagandy, nepochopí. A tenhle havlistický výkvět si prosím nechá říkat intelektuálové.


Nepřihlášený uživatel

#46250 Re: Re:

2015-04-16 14:18

#46246: - Re:  

 Nebude první exót, který utíká ze západu do Ruska.

Už utekl vrchní pablb Depardieu, aby nemusel platit ve Francii daně. PUTIN ho přivítal osobně, předal mu občanství a osvobodil ho od daní.

To jsou paradoxy.