MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

strýček Pepin

#49726 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychl

2015-06-11 08:20

#49724: Jelena - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychle vy 

 JELENO TY VEMENO, TÁHNI SI NA JINOU PETICI , TADY JE TO JEN PRO ANTIZEMANISTY....CHÁPEŠ??? A NEBER SI HAVLA DO SVÝ NEVYMÁCHANÝ HUBY, SPÍŠ SE SOUSTŘEĎ NA ZEMANA A JEHO SEBRANKU CO SEDÍ NA HRADĚ.....MYNÁŘ STÁLE BEZ PROVĚRKY, OVČÁČEK - DEMENTNÍ KOMOUŠ ATD. ATD. 

Zeman

#49727 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychl

2015-06-11 08:21


Nepřihlášený uživatel

#49728 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychl

2015-06-11 08:23


Nepřihlášený uživatel

#49729 Re: Husitský prapor na Hradě, vozba v plné parádě. Potom půjdem na Přesčasy, Řitygy, Krajčíře, Tunel

2015-06-11 08:30


Nepřihlášený uživatel

#49730 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychl

2015-06-11 08:33

#49724: Jelena - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychle vy 

 Hulibrku, hulibrku, ty si nedáš pokoj. Už si stejně všeobecně znám a nezměníš to.


Nepřihlášený uživatel

#49731 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí r

2015-06-11 08:35


Nepřihlášený uživatel

#49732 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí r

2015-06-11 08:36

Adydas

#49733 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se mu

2015-06-11 08:54

Nicky

#49734 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který s

2015-06-11 10:56

#49733: Adydas - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se mu 

 A TY TÁHNI S OVAREM K PUTINOVI A UŽ SE NEVRACEJTE!!!! A MAZEJ SI PSÁT NA VAŠÍ PETICI, TAM JE ALE PRÁZDNO A NUDA, VIDˇ?!?!?


Nepřihlášený uživatel

#49735 Rusky velvyslanec vam zapiska ruskou hymnu na prazdnou flasku od vodky.

2015-06-11 12:23

https://www.youtube.com/watch?v=KeRpGvdnA10

Americky velvyslanec Shapiro umi i jine veci nez namichnout idiota Zemana.


Nepřihlášený uživatel

#49736 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který s

2015-06-11 12:28


Nepřihlášený uživatel

#49737 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který s

2015-06-11 12:45

#49733: Adydas - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se mu 

 Ten Adydas je asi velké hovado.....chudák co bere dávky, pak si zaplatí net a píše hovadiny do diskuzí....a u toho si honí svýho malýho adydase :-)


Nepřihlášený uživatel

#49738 Re: V nejvyšší ukrajinské radě odsoudili velitele pohraniční služby za jeho výpovědi o humanitárních

2015-06-11 13:57

#49725: - V nejvyšší ukrajinské radě odsoudili velitele pohraniční služby za jeho výpovědi o humanitárních kon 

Vy opravdu věříte, že zločinci z východu Ukrajiny dodnes válčí s materiálem, který ukradli ve skladech zbraní? Vy jste idiot? 


Nepřihlášený uživatel

#49739 Snad si voliči Zemana jednou přečtou zákon o volbě prezidenta a Ústavu a snad alespoň uznají....

2015-06-11 14:01

..že udělali obrovskou chybu, když podpořili člověka, který porušoval základní zákon demokracie, tedy zákon, kterým se získává moc. Snad jim dojde, že takového jednání se dopouští zločinci, kteří chtějí následně moc zneužívat např. na to, aby kolem sebe shromáždili partu KGBáků, která bude masivně vykrádat tento stát. 

Zemana nelze respektovat v žádné ústavní pozici....

2015-05-24 09:55

 

Důvody proč nelze Miloše Zemana respektovat v žádné ústavní pozici jsou naprosto věcné a vychází z toho, že Miloš Zeman nejen masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky, ale následně spáchal hned několik činů, které jsou minimálně na hranici ústavnosti. Nejedná se tedy o nějaké osobní antipatie k člověku, který se sám celoživotně destruuje. Nejedná se ani nějakou antipatii k tomu, že se tváří jako "levičák", ale o naprosto jasný názor na extrémismus, kterého je Zeman bez nejmenších pochybností představitelem a vyznavačem. 

Žádná kampaň na základě naprosto věcného hodnocení působení Miloše Zemana v politice ovšem neexistuje, těžko říci, proč jsou občanská sdružení tak laxní.  Z mého pohledu měli dávno jednat senátoři a poslanci na společného schůzi, neboť celé působení Zemana v ústavní pozici je, dle mého názoru, velezrádné. 

 

Proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyli v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou, přes lži o politických oponentech a konče "privatizací" MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory, relativizovali hodnoty v podobě lží o lidech mravných, kulturních a vzdělaných, nebo dokonce na jednání s diktátorem nového CCCP jeli s partou KGBáků. Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Vyhrávat se dá jen tam, kde se dodržují pravidla. Zeman jen podváděl, není vítěz voleb, je jen a jen podvodník, přesně v duchu jeho komunisticko zločinecké minulosti, současnosti a bohužel evidentně i budoucnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#49740 Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. parlamentím listům.....

2015-06-11 14:03

.jakési mírnější obdobně neonacistického serveru zvedave.org z kterého přebírají celou řadu "názorů".  Je symptomatické, že tyto servry sami o sobě prohlašují, že jsou "názorovými servery" tedy nikoliv servery zpravodajskými, které by poskytovaly standardně ověřené informace.  Důvod je zřejmý. 

 

To je logické, že se čtenářem parlementních listů a zvedavce.org se rozhodně neshodnu na tom, kdo poskytuje věrohodné informace. Na rozdíl od nich jsem ovšem schopen přesně argumentovat, proč je důvěra v "názory" na názorových serverech typu aeurone, zvedavec, blisty či parlamentní listy hloupost. 

Tzv. mainstream media na rozdíl od neonacistických parlamentích listů či zvedavce, aeronet, svetlokolemnás atd. atd. co tu ruské propagandy je, mají jasně definovaný proces získávání informormací, ověřování a zveřejňování. Proto poskytují informace nikoliv "názory".  Media, která jsem uváděl neposkytují informace, samy se toho zříkají, ani náhodou se nebudou hlásit k tomu, že to co je na nich zveřejněno je pravdivé, ověřené, získané standarním novinářským postupem, naopak vždy o tom budou tvrdit, že se jedná o "názor" jako tady ten náš v diskusi. Tedy se skutečným zdrojem informací to nemá nic společného mimo jiné proto, že ony "názory" jsou účelově zkreslovánými informace, které v drtivé většině právě čerpají v mainstreamu, jen si je pak "upravují" k obrazu svému. Proč se vyhýbají tomu, že by byli informačním serverem, ale trvají na tom, že jsoou serverem "názorovým"? 

Jak prosté, demokracie za názory netrestá, ale trestá za záměrné a lživé zveřejňování nepravdivých infor pak následně vyfabulován "názor", který s původní informací už prakticky nemá nic spolemací tedy nepravdivého zpravodajství. Proto také na oněch názorových serverech prakticky nelze dohledat kdo je skutečně autorem onoho "názoru" a proto je onen "názor" v podstatě vždy postaven na nějaké ověřené skutečnosti z které ječného, jen v drtivé většině zpochybňuje demokracii a mnohdy i zdroj ověřené informace.  Mnohdy lidé tam uvedení jako autoři vůbec neexistují, jak je to na anglickém serveru ron paul institute, což je celé jen způsob jak vydělávat peníze, neboť vše co je tam uvedeno je čístá fabulace, pravděpodobně Erica Besta.  Je ovšem zvláštní, že je to čistě proruská fabulace.  Např. už sídlo firmy je v plechové boudě kdesi v lesíku mobilních domů. Proč nemá taková "ctihodná" instituce s údajně více jak dvacetiletou historií normální adresu, není to proto, že by Eric Best šetřil peníze, ale v situaci, kdy by takový "institut" sídlil na nějaké normální adrese, tak by existoval takové množství důkazů, že je to celé fabulace, že by skutečně došlo k tomu, že by se i v USA vystavil postihu.  

Skutečně se pak se čtenáři takových zdrojů "názorů" nemohu shodnout na tom, jak se dělají noviny, jak se informace získávají a ověřují a jak dochází následně ke zveřejňování skutečných informací. 

Dobré je také zmínit, že ony "názorové servery" si ani nestojí za svými názory, nemá totiž kdo by si za nimi stál, není zřejmé, kdo je zveřejnil a to i v situaici, když je tam i "jméno" autora uvedeeno a  "existujevlastník" domény, jméno autora a vlastníka domény jsou ve skutečnosti "formální" - nehlásí se textům ani webu, tedy jedná se o jakési "bílé koně" v velké většině případů, přímo vymyšlené osoby.    Je to"anonymní" jako diskuse, jen je to jednostranná "diskuse" která vypadá, že má ucelený myšlenkový ráz, ovšem texty tam uveřejňované se navzájem "dokazují" v kruhu na jeden zdroj "názorů" (zkreslení skutečnéinformace) nebo je "dokazuje" spřátelený "názorový" server, kde ovšem logicky opět není zřejmé, kdo to vlastně zveřejnil a jestli se dokonce nejedná s společného vlastníka serveru či stejného autora.  Snadno to dokazuje už google - pokud si vyhledáte jakoukoliv "bombastickou informace" z takového serveru, zjistítte, že tato "bombastická informace" je jen a pouze na oněch velmi podivných serverech, na kterých se k ní zase nikdo nechce znát.  Je to v podstatě šedá zóna internetu obdobně jako jakékoliv skryté servery na internetu. Je snadné tedy odhalit hloupost takových informací, jen to chce, aby dotyčný pužíval alespoń trochu hlavu a vzdělání, kterého se mu dostalo a např. si přečetl, jak jsou informace získávány na standardních zdrojích informací a jak se k získávání "informací" na "názorových serverech" nikdo nezná, nepopisují způsob získávání informací, jejich ověřování, proces kontroly atd. atd. prostě jsou to jen a jen "názory" nic víc.Bohužel většinou záměrně zkreslované ve prospěch té či oné strany, což je u standardních zdrojů informací eliminováno už tím, že je veřejný a transparentní způsob získávání a publikování informací který dokonce kdykoliv je informační server schopen prokázat před soudem. Stejně  tak je veřejné, jací novináři tam pracují pracují jak pracují a jak pracuje redakční rada atd. atd.


Nepřihlášený uživatel

#49741 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2015-06-11 14:04

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 


Nepřihlášený uživatel

#49742 Rozhovor s Davidem Kollerem a Chci si s vámi promluvit.. Zeman hledá nácky v Kyjevě, aby je neviděl

2015-06-11 14:05


Nepřihlášený uživatel

#49743 Rusko je totalita....

2015-06-11 14:06

Války začínají vždy totality, nikdy ne demokracie. Je to z principu věci, demokracie nepotřebuje válčit. II. světovou válku začaly dvě odporné totality nacistická a komunsitická, platí to i o všech dalších válkách Korea, Vietnam, dokonce i občanská válka v Jugoslávii byla započata velmi podivnými totalitními zločinci ze Srbska, právě proto, že měli přístup ke zbraním. 

Tedy važte slova, jste to především vy komunisté a obecně příznivci libovolných totalit, kdo rozpoutáváte války, platí dnes i o Ukrajině a okupaci Krymu. 

 

Ruská pakáž je přímo geniální v tom, jak války generovat, viz. nejen Ukrajina. 

Rusko je také stát neomezených možností 1/2 HDP tvoří prodej ropy a plynu, 1/3 HDP tvoří Moskva jakými si "obchody" a zbytek 1/6 HDP tvoří 140 mil. zbylých Rusů, kteří se navzájem krmí, ožírají a pak se léčí z nemocí z chlastu. 


Nepřihlášený uživatel

#49744 Proč jsou komunisté pakáž a proč je tedy pakáž Miloš Zeman.....

2015-06-11 14:07

 Vydávat komunistickou ideologii za alternativu správy veřejného prostoru může skutečně jen zrůda nebo člověk bez jakéhokoliv vzdělání.  Nedílnou součástí vzdělání je kulturua a morálka a to je právě to, co nedovoluje lidem skutečně vzdělaným, zneužívat získané informace a schopnosti tyto informace zneužívat proti demokracii, proti kultuře a morálce. 

Proto komunisté logicky okamžitě po převzetí moci nahrazují kulturu a morálku, "morálou" komunistů a "kulturou" komunistů. 

Toto si skutečně představujete jako cosi alternativního k demokraicii? Co jste, zrůda zeneužívající vzdělání nebo zrůda  mající jakési znalosti a nemající kulturu a morálku? 


Nepřihlášený uživatel

#49745 Komunisticko nacistickké zrůdy jak Miloš Zeman...

2015-06-11 14:09

 Nedávno jedna taková komunistická zrůda se v této diskusi vyjadřovalo k unesení Čecha v Libii, že je to způsobeno "importem demokracie". EVidetně tato zrůda chtěla naznačit, že komunistická, nacistická, sektářská totalita je alternativou správy veřejného prostoru k demokracii. Proto je nutné takovho člověka charakterizovat jako zrůdu, neboť není tolerovat zrůdné totalitní systémy vraždící občany ať jsou to Rudí Khmérové, Severokorejský bolševický režim, Kubánský bolševický režim či teroristická banda sektářských bláznů, kteří si chytře do názvu dali slovo stát, ačkoliv žádným státem nikdy nebyli a nejsou. 

Je opravdu šílené, že lidé po dvacetileté okupaci ruskou pakáží, nerozumí tom, co Rusko předvádí na Ukrajině. Nejsou schopni si prostudova základní dokument o vzniku Ukrajiny A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf. 


Nepřihlášený uživatel

#49746 Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-06-11 14:11

...ušmudlané smradlavé baráky, v oknech noviny, věčně nasraní ruští "oficíři" ve městě, průjezdy tanků přes město, nepřetržité lítání vojenských letadel nad městem. Obchody v "jejich" kasárnách narvané zbožím, ovocem, vším co hned vedle za branou nebylo k dostání. V tom jsem vyrůstal, to je moje dětství. Hnus. Nejkrásnější město široko daleko zničené touto ruskou pakáží. Smrad, svrab, policajt obávaný komunista a donašeč odměněný za to, že postřelil ruského vojáčka, který v zoufalství utekl z kasáren. Rudé vlajky se srpem a kladivem, učitelka komunistická svině a "poradkyně pro vzdělávání" řečnící z tribuny vedle ruských vojáků na první máje a to nejenom v mém městě, ale stihla objet ještě další dvě či dokonce tři. Všude kam se člověk podíval, jedna komunistická svině vedle druhé. Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně komunistickou svini řečnící s tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra.

To jsou zločiny, které nikdy komunisti nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout.


Nepřihlášený uživatel

#49747 Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-06-11 14:20

#49746: - Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

 

 Ještě dodám, když konečně odjížděli, tak vyrabovali prakticky vše co v akachlíkovaných panelácích bylo a co se dalo rozmlátit to rozmlátili. Ošrobovali ti idioti i vodovodní baterie. Odváželi ušmudlané smradlavé sporáky, prostě úplně vše. 

Z kasáren se pak stalo město duchů, ještě v roce 1999 bylo možné prolézat nezrekonstruované baráky, kde po nich mohdy zbyly nástenky s rudými hvězdami.  Plakáky komsomolců, byly tam dokonce takové typické ruské "dřevěnice". Dnes už to tam není, zůstali jen ty odporné paneláky, kdy si kdokoliv může udělat obrázek, kolik té pakáže tu bylo, když v těch panelácích bydlela ta jejich "generalita". 

Dnes se ovšem do stejného "tábora" bohuže stehují mnohé dětičky této pakáže, která tam do roku 1990 vegetila.  Je to velmi smutné slyšet ruštinu tam, odkud tato pokáž byla v roce 1990 poprávu vyhnána. 

Ještě dnes mi z toho běhá mráz po zádech. Jednou také měli "zimní" cvičení, přesouvali tanky když napadl sníh. Dávali jsme se z okna našeho domu, klouzalo jim to po kočičích hlavách každou chvíli to vypadalo, že sjedou někam na chodník a pak poboří baráky. 

Takový byl ruský okupant, smradlavý, odporný hnus. 


Nepřihlášený uživatel

#49748 Re: Snad si voliči Zemana jednou přečtou zákon o volbě prezidenta a Ústavu a snad alespoň uznají....

2015-06-11 15:10

#49739: - Snad si voliči Zemana jednou přečtou zákon o volbě prezidenta a Ústavu a snad alespoň uznají.... 

Reakce na:

 

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou, přes lži o politických oponentech a konče "privatizací" MUS"

 

Mostecká uhelná

V případě Mostecké uhelné společnosti (MUS) český stát přišel o kontrolu nad podnikem na památné valné hromadě 25. dubna 1998, která se konala ve Svinčicích u Mostu. V České republice právě vládl kabinet Josefa Tošovského, v němž sedělo pět ministrů za ODS, tři za lidovce a tři za ODA. Role sociální demokracie v kauze Mostecké uhelné společnosti nadešla až o rok později.

V dokumentu, který vznikl (těsně před inkriminovanou valnou hromadou) na Fondu národního majetku (FNM) tehdejší předseda fondu Roman Češka a člen výkonného výboru FNM Jaroslav Borák přesně popisují situaci v MUS a způsob, jakým byly státní doly tunelovány. Češka a Borák o dění kolem strategických dolů informovali ministra financí Ivana Pilipa, šéfa resortu průmyslu a obchodu Karla Kühnla a orgány činné v trestním řízení. V dokumentu se píše: „Cílem je změna představenstva a dozorčí rady, ve kterých bude posíleno postavení akcionářů proti managementu a umožněna změna ve vlastnictví společnosti"

KDE JE V TOM ZEMAN ?.


Nepřihlášený uživatel

#49749 Re: Komunisticko nacistickké zrůdy jak Miloš Zeman...

2015-06-11 15:50

#49745: - Komunisticko nacistickké zrůdy jak Miloš Zeman... 

Reakce na:

 Proto je nutné takovho člověka charakterizovat jako zrůdu, neboť není tolerovat zrůdné totalitní systémy vraždící občany ať jsou to Rudí Khmérové, Severokorejský bolševický režim, Kubánský bolševický režim či teroristická banda sektářských bláznů, kteří si chytře do názvu dali slovo stát, ačkoliv žádným státem nikdy nebyli a nejsou. 

 

Zahraniční politika USA ovšem provedla vůdči kubánskému režimu obrat o 180 stupňů. Kubánský režim je vzat na milost. USA tam obnovuje své velvyslanectví, bez ohledu na bolševický nebo nebolševický režim. Zároveň USA udržují úzké vztahy například ze Saudskou Arábií, která nejenom že nemá vnitřně ani vzdáleně demokratický systém, ale navíc podporuje bandu hrdlořezů, která se dnes nazývá ISIL. Američtí politikové jsou mnohem flexibilnější, než by jste dokázal Vy pane přemýšlet.


Nepřihlášený uživatel

#49750 Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-06-11 17:14

#49746: - Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

 Tydy máte pane malé počteníčko, aby jste si vůbec dokázal uvědomit něco o tom, co pojem opravdový zločin vlastně znamená:

 

 

Aby se nezapomnělo, trocha historie – Volyňský masakr, Poláci a Ukrajinci. Ukrajinská povstalecká armáda a Banderovci, vzor dnešních Ukrajinců

 

Volyňský masakr (polsky Rzez wolynska, rusky Волынская резня), nebo Volyňská tragédie (ukrajinsky Volinska tragedіya, pol. Tragedia Wolynia..) – Etnicko-politický konflikt, doprovázený masivním vražděním (Banderovské) Ukrajinské povstalecké armády (OUN (b)), především etnických polských civilistů a civilistů jiných národností, včetně Ukrajinců, v okrese Volyni-Podolí (německy Generalbezirk Wolhynien-Podolien). Volyně byla až do září 1939 pod kontrolou Polska, Masakr začal v březnu 1943 a dosáhl svého vrcholu v červenci téhož roku.

Na jaře roku 1943 na Volyni, obsazené německými vojsky začaly rozsáhlé etnické čistky. Tyto zločiny neprovedli nacisté, ale militantní ukrajinští nacionalisté, kteří chtěli „očistit“ území Volyně od polského obyvatelstva. Ukrajinští nacionalisté obklíčili polské vesnice a kolonie, a vraždili. Zabili každého – ženy, starce, děti, kojence. Oběti zastřelili, ubíjeli holemi, rozsekali sekyrami. Pak mrtvoly zavražděných Poláků pohřbili někde v poli, vyplenili jejich majetek, nakonec domy zapálili. Místo polských vesnic zbyly jen ohořelé ruiny.

Zavraždili i ty Poláky, kteří žili ve stejných vesnicích s Ukrajinci. Bylo to ještě jednodušší – nebylo nutné shromáždit velké skupiny. Malé skupiny OUN napadly spící vesnice, vešli do domů a zabili všechny Poláky. Místní pak pohřbili mrtvé vesničany „špatné“ národnosti…

Tak bylo vyvražděno několik desítek tisíc lidí, jejichž jedinou chybou bylo jen to, že se nenarodili jako Ukrajinci a žili na ukrajinské půdě.

Organizace ukrajinských nacionalistů (Banderovské hnutí) / OUN (b), OUN-B / nebo revoluční / OUN (p), OUN-P / také jako (krátkodobě v roce 1943) / OUN (CQ), OUN-SD / (укр. Організація українських націоналістів (бандерівський рух) – jedna z frakcí ukrajinských nacionalistů. V současné době (od roku 1992), se za nástupce OUN (b) označuje Kongres ukrajinských nacionalistů.

 

V průběhu výzkumů „Mapa“ v Polsku bylo zjištěno, že v důsledku akcí UPA-OUN (B) a SB OUN (b), kterých se zúčastnilo někdy i místní ukrajinské obyvatelstvo a skupiny ukrajinských nacionalistů, zahynulo na Volyni ne méně než 36 543 – 36 750 lidí, u kterých je známo jméno a místo úmrtí. Kromě toho badatelé spočítali 13 500 až 23 000 Poláků, jejichž okolnosti smrti nejsou jasné.

Několik výzkumníků hovoří o tom, že obětí masakru bylo asi 50 až 60.000 Poláků, odborné diskuse o počtu obětí polští odborníci udávali v rozmezí 30-80 tisíc.

Tyto hromadné vraždy byly skutečným masakrem. Představu o děsivé krutosti volyňské genocidy dává úryvek z knihy známého historika Timothy Snydera.

„V prvním vydání novin UPA z července 1943 bylo slíbeno, že „hanebnou smrtí“ sejdou všichni Poláci, kteří zůstali na Ukrajině. UPA byl schopen splnit své hrozby. Během následujících dvanácti hodin, od večera11.07.1943 až do rána 12. července UPA zaútočil na 176 obcí….

Během roku 1943 jednotky UPA a speciální jednotky bezpečnostní služby OUN zabíjely Poláky jak individuálně, tak kolektivně v polských vesnicích a osadách, a ty Poláky, kteří žili v ukrajinských vesnicích. Podle četných svědeckých zpráv ukrajinští nacionalisté a jejich spojenci vypálili domy, postříleli nebo pochytali ty, kteří se snažili uniknout, a ty, které se podařilo chytit na ulici, zabili kosami a vidlemi. Kostely, naplněné farníky, vypálili do základů. Přeživší Poláky zastrašovali a nutili je k útěku. Bandité vystavovali těla bez hlav, ukřižované, rozčtvrcené nebo rozpárané.“

Dokonce i Němci byli ohromeni jejich sadismem – vypichování očí, rozpárání břicha a brutální mučení před smrtí bylo samozřejmostí. Zabíjeli všechny – ženy, děti …

 

Genocida začala ve městech. Muži „špatné“ národnosti byli okamžitě převezeni do věznice, kde je později zastřelili…

 

K násilí páchaném na ženách docházelo za bílého dne na pobavení publika. Mezi Banderovci byla řada těch, kteří chtěli být „vpředu“ a aktivně se toho účastnit…

 

9.února 1943 banderovská banda Petra Netoviče, vydávající se za sovětské partyzány, vstoupila do polské vesnice Parosle u Vladimirca v Rovenské oblasti. Rolníci již dříve partyzánům před tím poskytovali pomoc, vřele přivítali hosty. Když se dost nasytili, bandité začali znásilňovat ženy a dívky.

 

 

Před zavražděním jim uřezali prsa, nos a uši. Mužům před smrtí uřezali pohlavní orgány. Dobíjeli je údery sekerou do hlavy.

Dvěma výrostkům, bratrům Gorškevičovým, kteří se snažili zavolat na pomoc partyzány, rozpárali břicho, uřezali nohy a ruce, nasypali sůl na rány, a nechali je zemřít na poli. Celkem v této obci bylo brutálně umučeno 173 lidí, včetně 43 dětí.

 

Když druhý den partyzáni vstoupili do vesnice, uviděli v domech vesničanů hromady zmrzačených těl,ležících v kalužích krve. V jednom z domů na stole u zbytků z oběda a nedopité láhve samohonky leželo nahé, mrtvé, rok staré dítě, přibité k desce stolu bajonetem. V jeho ústech byla napůl sněděná okurka.

 

Lipniki, kraj Kostopil, vojvodství Lutske. 26. března 1943. Obyvatel kolonie Lipniki – Jakub Varumzer bez hlavy, výsledek masakru spáchaného teroristy UPA (OUN-UPA) pod rouškou noci.

Během masakru polské obce Lipniki zahynulo 179 lidí, včetně Poláků z okolí, kteří zde hledali útočiště. Byly to většinou ženy, starší osoby a 51 dětí ve věku 1 až 14 let, 4 ukrývající se Židé a jeden Rus. 22 lidí bylo zraněno. Identifikováno bylo 121 polských obětí, obyvatel Lipniku. O život přišli i tři agresoři.

 

Podjarkov, újezd Bobrka, vojvodství Lvov.16.srpna 1943. Umučená matka Kleščinská, z polské čtyřčlenné rodiny.

Z vesnice Volkovyja jednu noc Banderovci odvedli do lesa celou rodinu. Dlouho se posmívali nešťastným lidem. Když viděli, že manželka je těhotná, rozpárali jí břicho, vytáhli z něj plod, a do břicha jí natlačili králíka.

Jednou v noci bandité vpadli do ukrajinské vesnice Lozovuju. Během 1,5 hodiny zabili více než 100 civilistů, rolníků. V chatě Nasti Djagun bandité sekerou zabili jeji tři syny. Nejmladšímu, čtyřletému Vladíkovi, odsekali ruce a nohy.

Jednu ze dvou rodin v Kleščinských v Podjarkově umučila UPA 16.srpna 1943. Fotografie čtyřčlenné rodiny – muž, jeho manželka a dvě děti. Obětem vytrhali oči, udeřili do hlavy, spálili ruce, pokusili se odříznout horní a dolní končetiny, bodné rány na těle, atd.

 

 

 

 

Děvčátko uprostřed, Stasju Stefanjak zabili kvůli jejimu otci – Polákovi. Její matku, Marinu Bojarcuk, Ukrajinku, zabili v noci také. Že si vzala za manžela Poláka… Smíšené rodiny obzvlášť nenáviděli.

V obci Zalesje Koropetsky (Ternopolska oblast) 7.února 1944 došlo k ještě hroznějšímu případu. Banda UPA napadla vesnici s cílem zmasakrovat polské občany. Asi 60 lidí, většinou ženy a děti, byli nahnáni do stodoly, kde byli upáleni zaživa. Jeden chlapec ze smíšené rodiny – napůl polské, napůl ukrajinské – měl od Banderovcu na výběr – zachránit si život, když zabije svoji matku – Polku. Odmítl a byl zabit spolu se svou matkou.

 

 

Tarnopol, vojvodství tarnopolske, rok 1943. Jeden (!) zestromů podél venkovské silnice, před níž teroristé UPA (OUN-UPA), pověsili transparent s nápisem v překladu do polštiny: „Cesta k nezávislé Ukrajině“. A na každém stromě, po obou stranách silnice vytvořili tzv. „věnce“ ze zavražděných polských dětí.

 

„Starší děti udusili a malé děti do jednoho roku vzali za nohy a udeřili hlavou o dveře – a hotovo, na vůz. Litovali jsme naše muže, že tak pracují celou noc, pak přes den do další vesnice a pak další noc do další vesnice, kde se lidé skrývali.“  (z výslechu banderovce)

 

 

 

 

 

Podarkov – Kleščinská: zavražděná vrahy z UPA 16.8.1943. Jsou zřetelné stopy mučení. V Novoselkach, v Rivnenske oblasti, byla jedna Komsomolka Motrja. Vzali jsme ji na Verchovku ke starému Žabskému. Starý Salivon v jedné ruce držel hodiny, a v druhé srdce a díval se, jak dlouho bude tepat srdce v ruce. A když přišli Rusové, jeho synové mu chtěli dát postavit pomník, říkali, že bojoval za Ukrajinu.“  (z výslechu banderovce)

 

 

***

V Polsku je velmi dobře znám Volyňský masakr. Výňatek z knihy uvádí seznam zvěrstev, kterými ukrajinští nacisté masakrovali civilní obyvatelstvo:

  •  zatloukání dlouhého a tlustého hřebíku do lebky.
  •  stažení kůže z hlavy i s vlasy (skalpování).
  •  vyříznutí „orla“ na čelo (orel – znak Polska).
  •  Vypíchnutí očí
  •  uříznutí nosu, uší, rtů, jazyka.
  •  Propíchnutí dětí a dospělých kůlem
  •  Probití hlavy tlustým drátem od ucha k uchu.
  •  podřezání hrdla a vytažení jazyka otvorem
  •  Vybití zubů a zlomení čelisti.
  •  roztržení úst od ucha k uchu.
  •  utěsnění úst při přepravě ještě živých obětí.
  •  otočení hlavy naopak
  •  rozdrcení hlavy upnutím do svěráku a utažením šroubu.
  •  odřezání úzkých proužků kůže ze zad či obličeje.
  •  Zlomení kostí (žebra, ruce, nohy).
  •  odřezání ženám prsy a nasypání soli do ran
  • odsekání mužských genitálií srpem.
  •  rozpárání břicha těhotné ženy bajonetem.
  •  rozpárání břicha a vytažení střev dospělým i dětem
  •  rozparání břicha těhotné ženě, vytažení plodu, vložení do břicha například živé kočky a zašití.
  •  rozpárání břicha a nalití vařící vody.
  •  rozpárání břicha a vložení dovnitř kamenů a vhození do řeky.
  •  rozpárání břicha těhotné ženě a vložení rozbitého skla dovnitř.
  •  vytrhání žil od rozkroku k chodidlům.
  •  vložení rozžhaveného železa do pochvy
  •  Vražení špičatého kůlu do pochvy a probití až do hrdla
  •  Odříznutí přední části trupu ženy zahradním nožem od vagíny po krk a vytažení vnitřností
  •  pověšení obětí za vnitřnosti
  •  vložení do pochvy nebo konečníku skleněné láhve a její zlomení.
  •  rozpárání břicha a nasypání dovnitř krmné směsi pro hladová prasata, které toto žraly s dalšími vnitřnostmi
  •  Odříznutí nožem nebo odsekání rukou nebo nohou (nebo prstů na rukou a nohou).
  •  Pálení dlaní na horké plotně
  •  přeříznutí trupu pilou
  •  Posypání svázaných nohou žhavým uhlím.
  •  přibití rukou hřebíky ke stolu, a noh k podlaze.
  •  Rozsekání sekerou celé tělo na části.
  •  Přibití malého dítěte za jazyk ke stolu
  •  rozřezání dítěte nožem na malé kousky.
  •  Přibití malého dítěte bajonetem ke stolu
  •  závěšení dítěte za mužské přirození ke klice.
  •  rozdrcení kloubů na nohou a rukou dětem
  •  vhození dítěte do plamenů hořící budovy.
  •  chycení dítěte za nohy a rozbití hlavy o zeď nebo troubu.
  •  zavěšení ženy na strom vzhůru nohama a odříznutí prsou a jazyka, rozpárání břicha, vypíchnutí oči a odřezání nožem kusů masa z těla
  •  Přibíjení malých dětí hřebíky ke dveřím.
  •  zavěšení oběti hlavou dolů na strom a rozdělání ohně pod hlavou
  •  Vhození dětí a dospělých do jámy a  zaházení kameny
  •  Vražení kůlu do břicha
  •  přivázání člověka ke stromu a střelba na něj jako do terče
  •  Přivázání ženy za ruce a nohy ke dvěma stromům, rozpárání břicha a hrudníku
  •  Vlečení matky se třemi dětmi po zemi, svázanými spolu
  •  Svázání několika lidí ostnatým drátem a polévání je studenou vodou
  •  Zakopání člověka po krk do země a useknutí hlavy kosou
  •  Roztržení těla za pomoci koní
  •  Roztržení člověka, přivázaného ke dvěma ohnutým napnutým stromům
  •  Tažení člověka po ulici lanem uvázaným kolem krku.
  •  Upálení člověka politého lihem
  •  Obložení člověka snopy slámy a upálení – tzv. Neronova pochodeň
  •  Napichování dětí na vidle a upálení v ohni
  •  Stažení kůže z těla a nalití do ran inkoustu nebo vařící vody
  •  zavěšení na ostnatém drátě
  •  Přibíjení rukou k prahu domu…

 

 


Památník obětem masakru v Polsku, na kterém je napsáno: „Kdybych zapomněl na ně, můj Bože na nebi, zapomeň na mě.“

Jestli něco podobného čeká na „špatnou“ národnost Ukrajiny, ukáže čas