MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#49876 Re: Re: Re:

2015-06-16 05:07

#49858: kavárenský povaleč :-) - Re: Re:  

 Přesně tak, soudruh Zeman patří na vesnici na Vysočinu ke své flašce !!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#49877 Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-06-16 07:01

..ušmudlané smradlavé baráky, v oknech noviny, věčně nasraní ruští "oficíři" ve městě, průjezdy tanků přes město, nepřetržité lítání vojenských letadel nad městem. Obchody v "jejich" kasárnách narvané zbožím, ovocem, vším co hned vedle za branou nebylo k dostání. V tom jsem vyrůstal, to je moje dětství. Hnus. Nejkrásnější město široko daleko zničené touto ruskou pakáží. Smrad, svrab, policajt obávaný komunista a donašeč odměněný za to, že postřelil ruského vojáčka, který v zoufalství utekl z kasáren. Rudé vlajky se srpem a kladivem, učitelka komunistická svině a "poradkyně pro vzdělávání" řečnící z tribuny vedle ruských vojáků na první máje a to nejenom v mém městě, ale stihla objet ještě další dvě či dokonce tři. Všude kam se člověk podíval, jedna komunistická svině vedle druhé. Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně komunistickou svini řečnící s tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra.

To jsou zločiny, které nikdy komunisti nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout.


Nepřihlášený uživatel

#49878 Snad si voliči Zemana jednou přečtou zákon o volbě prezidenta a Ústavu a snad alespoň uznají....

2015-06-16 07:05

..že udělali obrovskou chybu, když podpořili člověka, který porušoval základní zákon demokracie, tedy zákon, kterým se získává moc. Snad jim dojde, že takového jednání se dopouští zločinci, kteří chtějí následně moc zneužívat např. na to, aby kolem sebe shromáždili partu KGBáků, která bude masivně vykrádat tento stát. 

Zemana nelze respektovat v žádné ústavní pozici....

2015-05-24 09:55

 

Důvody proč nelze Miloše Zemana respektovat v žádné ústavní pozici jsou naprosto věcné a vychází z toho, že Miloš Zeman nejen masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky, ale následně spáchal hned několik činů, které jsou minimálně na hranici ústavnosti. Nejedná se tedy o nějaké osobní antipatie k člověku, který se sám celoživotně destruuje. Nejedná se ani nějakou antipatii k tomu, že se tváří jako "levičák", ale o naprosto jasný názor na extrémismus, kterého je Zeman bez nejmenších pochybností představitelem a vyznavačem. 

Žádná kampaň na základě naprosto věcného hodnocení působení Miloše Zemana v politice ovšem neexistuje, těžko říci, proč jsou občanská sdružení tak laxní.  Z mého pohledu měli dávno jednat senátoři a poslanci na společného schůzi, neboť celé působení Zemana v ústavní pozici je, dle mého názoru, velezrádné. 

 

Proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyli v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou, přes lži o politických oponentech a konče "privatizací" MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory, relativizovali hodnoty v podobě lží o lidech mravných, kulturních a vzdělaných, nebo dokonce na jednání s diktátorem nového CCCP jeli s partou KGBáků. Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Vyhrávat se dá jen tam, kde se dodržují pravidla. Zeman jen podváděl, není vítěz voleb, je jen a jen podvodník, přesně v duchu jeho komunisticko zločinecké minulosti, současnosti a bohužel evidentně i budoucnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#49879 Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. parlamentím listům.....

2015-06-16 07:06

.jakési mírnější obdobně neonacistického serveru zvedave.org z kterého přebírají celou řadu "názorů".  Je symptomatické, že tyto servry sami o sobě prohlašují, že jsou "názorovými servery" tedy nikoliv servery zpravodajskými, které by poskytovaly standardně ověřené informace.  Důvod je zřejmý. 

 

To je logické, že se čtenářem parlementních listů a zvedavce.org se rozhodně neshodnu na tom, kdo poskytuje věrohodné informace. Na rozdíl od nich jsem ovšem schopen přesně argumentovat, proč je důvěra v "názory" na názorových serverech typu aeurone, zvedavec, blisty či parlamentní listy hloupost. 

Tzv. mainstream media na rozdíl od neonacistických parlamentích listů či zvedavce, aeronet, svetlokolemnás atd. atd. co tu ruské propagandy je, mají jasně definovaný proces získávání informormací, ověřování a zveřejňování. Proto poskytují informace nikoliv "názory".  Media, která jsem uváděl neposkytují informace, samy se toho zříkají, ani náhodou se nebudou hlásit k tomu, že to co je na nich zveřejněno je pravdivé, ověřené, získané standarním novinářským postupem, naopak vždy o tom budou tvrdit, že se jedná o "názor" jako tady ten náš v diskusi. Tedy se skutečným zdrojem informací to nemá nic společného mimo jiné proto, že ony "názory" jsou účelově zkreslovánými informace, které v drtivé většině právě čerpají v mainstreamu, jen si je pak "upravují" k obrazu svému. Proč se vyhýbají tomu, že by byli informačním serverem, ale trvají na tom, že jsoou serverem "názorovým"? 

Jak prosté, demokracie za názory netrestá, ale trestá za záměrné a lživé zveřejňování nepravdivých infor pak následně vyfabulován "názor", který s původní informací už prakticky nemá nic spolemací tedy nepravdivého zpravodajství. Proto také na oněch názorových serverech prakticky nelze dohledat kdo je skutečně autorem onoho "názoru" a proto je onen "názor" v podstatě vždy postaven na nějaké ověřené skutečnosti z které ječného, jen v drtivé většině zpochybňuje demokracii a mnohdy i zdroj ověřené informace.  Mnohdy lidé tam uvedení jako autoři vůbec neexistují, jak je to na anglickém serveru ron paul institute, což je celé jen způsob jak vydělávat peníze, neboť vše co je tam uvedeno je čístá fabulace, pravděpodobně Erica Besta.  Je ovšem zvláštní, že je to čistě proruská fabulace.  Např. už sídlo firmy je v plechové boudě kdesi v lesíku mobilních domů. Proč nemá taková "ctihodná" instituce s údajně více jak dvacetiletou historií normální adresu, není to proto, že by Eric Best šetřil peníze, ale v situaci, kdy by takový "institut" sídlil na nějaké normální adrese, tak by existoval takové množství důkazů, že je to celé fabulace, že by skutečně došlo k tomu, že by se i v USA vystavil postihu.  

Skutečně se pak se čtenáři takových zdrojů "názorů" nemohu shodnout na tom, jak se dělají noviny, jak se informace získávají a ověřují a jak dochází následně ke zveřejňování skutečných informací. 

Dobré je také zmínit, že ony "názorové servery" si ani nestojí za svými názory, nemá totiž kdo by si za nimi stál, není zřejmé, kdo je zveřejnil a to i v situaici, když je tam i "jméno" autora uvedeeno a  "existujevlastník" domény, jméno autora a vlastníka domény jsou ve skutečnosti "formální" - nehlásí se textům ani webu, tedy jedná se o jakési "bílé koně" v velké většině případů, přímo vymyšlené osoby.    Je to"anonymní" jako diskuse, jen je to jednostranná "diskuse" která vypadá, že má ucelený myšlenkový ráz, ovšem texty tam uveřejňované se navzájem "dokazují" v kruhu na jeden zdroj "názorů" (zkreslení skutečnéinformace) nebo je "dokazuje" spřátelený "názorový" server, kde ovšem logicky opět není zřejmé, kdo to vlastně zveřejnil a jestli se dokonce nejedná s společného vlastníka serveru či stejného autora.  Snadno to dokazuje už google - pokud si vyhledáte jakoukoliv "bombastickou informace" z takového serveru, zjistítte, že tato "bombastická informace" je jen a pouze na oněch velmi podivných serverech, na kterých se k ní zase nikdo nechce znát.  Je to v podstatě šedá zóna internetu obdobně jako jakékoliv skryté servery na internetu. Je snadné tedy odhalit hloupost takových informací, jen to chce, aby dotyčný pužíval alespoń trochu hlavu a vzdělání, kterého se mu dostalo a např. si přečetl, jak jsou informace získávány na standardních zdrojích informací a jak se k získávání "informací" na "názorových serverech" nikdo nezná, nepopisují způsobzískávání informací, jejich ověřování, proces kontroly atd. atd. prostě jsou to jen a jen "názory" nic víc.Bohužel většinou záměrně zkreslované ve prospěch té či oné strany, což je u standardních zdrojů informací eliminováno už tím, že je veřejný a transparentní způsob získávání a publikování informací který dokonce kdykoliv je informační server schopen prokázat před soudem. Stejně  tak je veřejné, jací novináři tam pracují pracují jak pracují a jak pracuje redakční rada atd. atd.

Jelena Vičanová

#49880 Re: Re: Re: Re:

2015-06-16 07:08

#49863: Asenad - Re: Re: Re:  

 Asenade uš ses mně dávno neosval. Co dneska večer? Nerozdáme si to, co ?


Nepřihlášený uživatel

#49881 Re: Re: Re: Re:

2015-06-16 08:00

#49876: - Re: Re: Re:  

 PŘESNĚ TAK, SOUDRUH OVAR ZEMAN BY MĚL ODTÁHNOUT I S TOU SVOJÍ SEBRANKOU NĚKAM HODNĚ DALEKO!!!!


Nepřihlášený uživatel

#49882 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-06-16 08:14

#49881: - Re: Re: Re: Re:  

 Pravda, tam by svojí alkoholovou spotřebou mohl státu i prospět.

Asenad

#49883 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-06-16 08:19

#49880: Jelena Vičanová - Re: Re: Re: Re:  

 Zdrafstuj Jelenice eště ti ta tvoje díra hnije tim krásně zelenožlutym hnisem, jesly jo tak uš semoc těšim aš jí bubu lizat a šukat vono to pak pjekne mlaská aklouže. Tag čau večer.


Nepřihlášený uživatel

#49884 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-06-16 09:04

#49883: Asenad - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vy ruští trollové jste opravdu zrůdy, jen co je pravda. 


Nepřihlášený uživatel

#49885 A ČR s alkoholikem v pozici absolutně beztrestného asi sní o tom, že je Švýcarskem východu....

2015-06-16 09:12

Nový ekonomický tygr Evropy. Rumunsko chce přijmout euro

...ačkoliv se naše měna nedá prakticky nikdy za našimi hranicemi ani vyměnit v ultra hloupém kurzu. 


Nepřihlášený uživatel

#49886 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-06-16 12:31

#49884: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Domnivam se, ze pisateli krivdite. Chapu to jako snahu zesmesnit osobu, ktera pouziva nick Asenad. 

Podle me se jedna o cirou a  VELMI  VYDARENOU  IRONII .  Je pravda, ze je to velmi  "silna kava " , ale takovy bolsevicky primitiv, jako je Asenad, si nic jineho nezaslouzi !


Nepřihlášený uživatel

#49887

2015-06-16 13:40

Co to, co to, soudruzi ?  Zde mate reci, jak opice blech a vase petice sladce spi . 

14.5. 2015  -  1 podpis.

22.5. 2015  -  1 podpis.    Ten byl posledni .

Jste aktivni na nepravem miste .

Pripominate mi sovetske kolchozniky.  Nase druzstevniky  "ucili" jak spravne hospodarit a doma nemeli co zrat !  


Nepřihlášený uživatel

#49888 Re: Prosim o radu.

2015-06-16 13:46

#49887: -  

 Komunisti maji take nejakou petici ? No pozdrav te pic,to musi byt sranda to cist. Kde bych ji nasel,rad bych se zasmal.


Nepřihlášený uživatel

#49889 Re: Re: Prosim o radu.

2015-06-16 14:08

#49888: - Re: Prosim o radu. 

 Naprosto jednoduche.   Zadat - Podporujeme prezidenta Zemana  a zvolit  Petice 24.com .  Dejte vedet, zda jste to nasel . Zdravim .


Nepřihlášený uživatel

#49890 Re: Re: Re: Prosim o radu.

2015-06-16 14:21

#49889: - Re: Re: Prosim o radu. 

 Ano,nasel jsem to a protoze miluji legraci neco si prectu. Pro jistotu ale upozornuji ze Zemana nemohu ani citit za to co ten pacholek predvedl u korunovacnich klenotu a ve Svatovitskym chramu. To si jeste v dejinach ceske zeme nedovolil nikdo.Za to chcipni ty svine Zemane.


Nepřihlášený uživatel

#49891 Re: Re: Re: Re: Prosim o radu.

2015-06-16 14:52

#49890: - Re: Re: Re: Prosim o radu. 

Jste asi velice mlady clovek, ja stary dedek, ale nazory mame stejne. Na veku nezalezi, dulezite je pouzivat mozek . Ten asi bolsevikum chybi .

Velmi si vazim odkazu nasich predku, a prave proto vyslovim neco opravdu hnusneho. Ja osobne lituji, ze to ozrale hovado korunovacni klenoty nepoblilo. Ten dobytek by se dostal do ucebnic dejepisu .

Predstavte si kapitolu  -  Korunovacni klenoty - nechal zhotovit ...................vycet.

                                        Korunovacni klenoty byly pouzivany ........................dalsi informace

                                        Prvni clovek, ktery korunovacni klenoty zneuctil a poblil.... prezident Ceske republiky Milos Zeman .

To by v detech urcite posililo  " uctu a respekt "  k prezidetskemu uradu .

Prominte, ze jsem se vytocil, moje sediny me snad castecne omlouvaji. Zdravim.


Nepřihlášený uživatel

#49892 Re: Re: Re: Re: Re: Prosim o radu.

2015-06-16 15:09

#49891: - Re: Re: Re: Re: Prosim o radu. 

 Omluv neni potreba, vekem jsme asi na tom pravdepodobne stejne a proto se divam na zivot jenom jako stupinek k necemu lepsimu.Proto me vadi chovani Zemana v chramu Pane, ale cechum to ani nedoslo.Predstavte si araba uctivajiciho koran, aby jejich nejvyssi predstavitel prisel opily do mesity. A ackoliv pochazim z prortestanske rodiny z toho vyvesovani na  kalisnickeho praporu  na prazskym Hrade sebezvanym zidem, ovladajicim rustinu me opravdu namichlo.

Králík

#49893

2015-06-16 15:25

Zatímco popularita prezidenta Zemana strmě stoupá, tak rozvraceči z TOPky v čele se senilním Schwarzenbrekem, alkoKalouskem, vrahem našeho zdravotnictví - Hegerem a hysterkou Lanšádlovou, už jdou konečně do prdele!!!


Nepřihlášený uživatel

#49894 Re:

2015-06-16 15:33

#49893: Králík -  

 A nyni cekas na odpoved ty idiote.

Králík

#49895 Re: Re:

2015-06-16 15:57

#49894: - Re:  

 Už si odpověděl, švarcblbe!


Nepřihlášený uživatel

#49896 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-06-16 16:06

#49881: - Re: Re: Re: Re:  

 Nazdar hulibrku


Nepřihlášený uživatel

#49897 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prosim o radu.

2015-06-16 18:07

#49892: - Re: Re: Re: Re: Re: Prosim o radu. 

 Vazeny pane. Nevim, jak dlouho tuto petici sledujete, je mozne, ze uz jsem nejake Vase prispevky cetl.

Fascinuje me fakt, jak nazorove blizko k sobe mame.

Jsem verici clovek, ale katolicka vira mi nic nerika. Ke sve vire nepotrebuji obrady v pompeznich chramech.  Ty obdivuji pouze jako skvosty stavebniho umeni nasich predku . Duchovnich, kteri kazi viru a jsou schopni zneuzivat male deti, si nemohu vazit.

Nejsem ani vyznavac protestantskeho uceni a nenavstevuji ( Boze chran )  ani mesity .

Svoji viru si nosim v srdci a verim ve vyssi spravedlnost, at uz ji nazyvame Bohem, nebo jinak.

Dekuji, ze jsem Vas zde mohl potkat ( rizeni bozi, nebo osudu ? ) .

Srdecne Vas a Vase blizke zdravim a  PREJI  V  ZIVOTE  JEN  TO  DOBRE  .


Nepřihlášený uživatel

#49898 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prosim o radu.

2015-06-16 19:50

#49897: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prosim o radu. 

 Kneze ktereho jsem znal  komunisti nezavreli do Jachymova protoze zneuzival deti ale za to ze byl rezimu nepohodlny. Byli jedni, vcetne papezu kteri se chovali spatne a byli knezi kteri kdyz na neresti ukazovali tak byli za to upalovani. Panem tohoto sveta je Satan a proto to tak vypada. Samozrejme ze ohaneni se nabozenstvim nikoho nespasi. Blafat to nic nestoji a spatny knez proto muze nadelat mnoho skod tak jako spatny politik nebo prezident.


Nepřihlášený uživatel

#49899 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-06-16 20:22

#49896: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nazdar hulibrku, co nového na latrínách rusácké ambasády.

Kroupa

#49900 Re:

2015-06-16 20:51

#49893: Králík -  

 Je to výborná zpráva! Lidi už mají Kalouska plné zuby! Příště se třeba ani do té sněmovny nedostane, a to teprve bude prskat! :D