MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#50526 Re:

2015-07-08 19:54

#50519: STOP IMIGRANTŮM -  

 Absolutní souhlas, takové pitomé sluníčkářské fakany bych volit nenechal ani já.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#50527 Re: Re:

2015-07-08 20:18

#50526: - Re:  

 Co znamenas knedliku Ty ? Nejsi vubec nic.   Jses. nula, ziro vyvetraly prd. Tvuj nazor je stejny, jako nazor prasete na jatkach.


Nepřihlášený uživatel

#50528 Re:

2015-07-08 21:29

#50519: STOP IMIGRANTŮM -  

 Soudruhu, kádrování máš stále zažrané v sobě, viď ?!.. Mladým bys nejraději nedal ani doporučení na školy, jako jsi jim nedával před r. 1989, že?.... Vy svině komunistické, kádrovácké, kvůli vám šla spousta mladých chytrých lidí na "učňáky". Ale hlavně, že vaše komunistické dětičky šly na studie ikdyž byly duté, jako bambusy... Už se konečně odval  do ústraní, tvoje prašivá éra dávno skončila!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#50529 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpojte se od matrixu

2015-07-08 22:31

#50524: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpojte se od matrixu 

 Ani ne tak petice, spíše sám sebe, což žřejmě nikomu nevadí.


Nepřihlášený uživatel

#50530 Re: Re:

2015-07-08 22:35

#50526: - Re:  

 Zase ses prozradil, hulibrku!


Nepřihlášený uživatel

#50531 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpojte se od matrixu

2015-07-08 22:42

#50521: Váš Hulibrk - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpojte se od matrixu 

 Hulibrku, hulibrku, nikdo ti nespílá. Ty sám sebe si svým projevem zařadil mezi nejagilnější hulibrky a na tom hulibrku už nic nezměníš.


Nepřihlášený uživatel

#50532 Re: Re:

2015-07-09 00:08

#50528: - Re:  

 Ty svine bolsevicky uz jiny nebudou.  Uz jsme zde meli eru, kdy byli nekteri obcane oznaceni zlutou hvezdou. Dnes by ku.vy komunisticky chtely opet delit lidi na ty, co maji prava a mohou vsechno a na ty druhe. Nejradeji by svoje  "fakany" oznacili rudou hvezdou a priznali jim pravo volit, studovat,.............! Jaky je tedy rozdil mezi mezi fasisty a komunisty ?  Kdyz o tom premyslim, nemohu najit rozdil. Obe ideologie jsou stejne zrudne, zlocinne a naprosto totozne.


Nepřihlášený uživatel

#50533 Re: Re: Re:

2015-07-09 05:37

#50532: - Re: Re:  

 Malý rozdíl tam je, jedni jsou nacionální a druzí internacionální a nebezpečnější!


Nepřihlášený uživatel

#50534 Jak zabít civilizaci

2015-07-09 07:24

Evropská Unie právě zahájila postupnou imigraci 56 milionů severoafrických muslimů, v onom slavném „společném řízení migračních toků a tlaků“ nastoleném Lisabonskou smlouvou. Projekt se jmenuje „Euro-Mediterranean Partnership“ (též „barcelonský proces“ a „Unie pro Středomoří“) a v byrokratických útrobách EU se s vyloučením veřejnosti připravuje už patnáct let. V hlavních evropských médiích se poprvé objevil 11. října 2008 ve zprávě britského deníku The Daily Express.

Číslici 56 milionů Express vyštrachal ve zprávě statistického úřadu EU zvaného Eurostat, která ji uvedla jako odhad počtu imigrantů potřebných na vyrovnání demografického úbytku v celé Evropě mezi roky 2010 a 2050. Aby bylo z čeho živit rostoucí počty evropských důchodců.

Takovýto odhad však vychází z předpokladu, že všichni imigranti budou pracovat a platit daně. Ten je už dnes mírně řečeno teoretický, protože v některých evropských zemích imigrace přestala být čistým ekonomickým přínosem a stala se zátěží, jak nezaměstnanost v imigrantských komunitách několikanásobně převýšila míru nezaměstnanosti domorodců. Následkem krize a růstu nezaměstnanosti se pak trochu ztlumila rétorika propagátorů projektu. Mezi ty nejhlasitější patří francouzský prezident Sarkozy, který s nástupem francouzského prezidenství v červenci 2008 prohlásil: „Ze Středozemí uděláme oblast míru a vybudujeme ji tak, jak jsme vybudovali EU.“ Krize a růst nezaměstnanosti v témže roce však Sarkozymu znemožnily projekt dát do chodu už do konce 2008, jak zamýšlel. Jednu chvíli dokonce kolovaly dohady, že se od projektu upustilo.

A pak najednou uprostřed roku 2009 zjistili Dánové, že projekt běží na plnou páru, se spoluprací dánské vlády, tajně, bez informování veřejnosti, s absolutním mlčením médií. Že na to z celé Evropy přišli zrovna (a jen) Dánové, bylo díky několika jejich aktivním občanským organizacím, jednou z nichž je SIOE (Stop Islamisation Of Europe). Ta koncem května uspořádala o Euro-středomořském projektu v budově parlamentu konferenci, která s použitím oficiálních internetových dokumentů EU předložila důkazy, že „Euro-Med“ pokročil k vytváření nové „Velké-EU“ v hranicích podobných Římskému impériu. Vedle sedmadvaceti zemí Evropských zahrnuje i šestnáct severoafrických a blízkovýchodních. Má dva společné prezidenty, jednoho „severního“ druhého „jižního“. V době květnové konference SIOE jimi byli Sarkozi a Mubarak.

Promítané dokumenty EU na konferenci SIEO potvrzovaly, že už od letošního roku, ale naplno v roce 2012 má v "Euro-Medu" fungovat volný pohyb zboží a osob. Jiné dokumenty počítaly s oněmi citovanými 56 miliony muslimů a tím praktickou islamizací Evropy. Pozvání na konferenci nepřijal nikdo z vládních politiků ani šéfredaktorů, kterým konference chtěla položit otázku, proč tyto informace veřejnosti zamlčují. Dánský premiér odmítl odpovědět na dva dopisy žádající vysvětlení, proč vláda občanům třináct let existenci projektu zamlčuje. Několik nevládních poslanců, kteří přišli, o projektu "Euro-Med" také zjevně nic nevěděli a zažili na konferenci informační šok. Pozvaný americký islamolog profesor Bill Warner přednesl historické důkazy, že islám se nikdy nevzdává a nepřizpůsobuje, nýbrž vždy usiluje o nadvládu. A že tudíž "Euro-Med" směřuje k definitivnímu konci západní civilizace v Evropě během jedné generace.

Jednou z nejdůležitějších a nejaktivnějších institucí "Euro-Medu" je vzdělávací nadace Anna Lindh Foundation, kterou v roce 2005 společně založily Arabská liga, EU a UNESCO. Její kulturní politikou, jak ji vysvětlil tehdejší šéf Traugott Schoeffhalter, je "útočit na stereotypy, předsudky a ignoranci a měnit každodenní žurnalistiku" tak, aby prosazovala "mezikulturní porozumění". Rozvíjet "mezikulturní dovednosti novinářů, školáků a umělců, řídit výstavy a kulturní produkce a školit učitele, aby jejich učení bylo multikulturní." Ovlivňovat školní osnovy, aby se staly multikulturní přepracováním učebnic a vzdělávacích pomůcek". K tomuto účelu EU uzavřelo smlouvu o spolupráci s islámskou vzdělávací, vědeckou a kulturní organizací ISESCO, jejímž vyhlášeným programem je šířit islámské myšlení a životní styl v celém světě. V Dánsku v roce 2006 uspořádala šestitýdenní islámský festival.

Nelze této kampani upřít úspěch: jen Itálie odhaduje, že na islám v uplynulém desetiletí konvertovalo nejméně čtvrt (podle některých pramenů až půl) milionu mladých Italů. Žádná reciproční propagace křesťanské kultury v islámských zemích ze zdrojů EU neprobíhá, je to tažení jednosměrné!


Nepřihlášený uživatel

#50535 Re: Jak zabít civilizaci

2015-07-09 08:05

#50534: - Jak zabít civilizaci 

 Děkujeme soudruhům z rusácké ambasády za spoustu nekvalitních dezinformací. Díky za snahu o zábavu.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-07-09 08:07



Nepřihlášený uživatel

#50537 Miloš Žvanil a další soudruzi

2015-07-09 09:20

Největším zločinem čsl. komunizmu zdaleka nebyly jen tisíce zahubených nekomunistů – ale obehnání země ostnatým drátem - vysokonapěťovým dobytčím ohradníkem a totální znevolnění milionů otupělých poddaných, kteří ztratili schopnost k samostatnému, mravnému a nezávislému myšlení, chování, a tím i k životu. A dosud ji nenabyli...........
 V Únoru 1948 byl KSČ, vedoucí silou zbabělého, lenivého, kolaborantského a závistivého lumpenproletariátu, s podporou tří oportunistických stran „národní fronty“ a po pečlivě převzatém vzoru dvou sousedních velkých totalit (Hitlerovy a Stalinovy), uloupen skutečným pracujícím a zákonným vlastníkům majetek za BILIONY, avšak „revoluční" (neústavní) cestou a zaveden feudalizmus dědičných Kádrových Soudruhů Československých = KSČ (bez několika rudých „sionistů“- tehdy preventivně ožraleckým buranem Gottwaldem popravených). Lůza spolu s disciplinovanými vyvlastněnci dostávala pravidelné záchovné dávky, mávátka a pracovní umístěnky, dokud zásoba naloupeného vystačila. Předúnoroví odborníci směli (tiše a pokorně) režimu až do svého vymření sloužit a udržovat zbytky předválečné „kapitalistické“ morálky (dnes klamně připisované komunistům). Až zásoby naloupeného došly, nebylo co a kam exportovat a „reálný socializmus s vyčuranou tváří“ se zhroutil jako prohnilá kadibudka, tak si to nedočkaví a tuzexem nadržení soudruzi a jejich „prognostičtí“ superagenti KGB „oposmluvně demokraticky zlegalizovali a zprivatizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „Strany Klausova Modrého Ptáka“ a „Zemanova Oranžového Levého Padělku“ (na Slovensku HZDS, KDH a SMER). Přemnožené „lůze“ (tj. „revolučním kleptopracujícím“) rozdali „za věrnost ČSSR“ kuponové knížky, neradi vrátili část zničeného majetku několika přeživším restituentům (včetně oportunistického, teatrálního "mouřenína" a „disidenta“ Havla). Teď rafinovaně a štvavě svádí všechno svinstvo střídavě na ekology, restituenty, cizince, pokrokáře, eurofily, finančníky, katolíky, (ne už na tajné spoluhráče z KSČM, jakož ani na elitou StB předem vypěstované tržní a podnikatelské oligarchy) a každý solventní daňový plátce i nesolventní volič je jim dobrý v jejich absurdní oposmluvní frašce: „Každý chvilku krade pilku“, trvající až do té doby, než ruský protektor převezme českou smrdutou zamořenou kotlinu do své gubernátorské a investorské správy, lenivé příživnické čecháčky přesune za Ural, jako nárazník ke komunistické Číně a nahradí je Novými Rusy, nebo ruskými muslimy. Ohánějí se "standardní parlamentní“ nacionalistickou kleptokracií huhňavého, křivohubého superagenta, vlastizrádce a haličského křiváčka Pružinského a jeho nahrávače Milouše. A s její pomocí úspěšně sabotují a diskreditují civilizovaný evropský kapitalizmus - na povel KGB - a tiše připravují půdu pro invazi islámu do EU, aby „odlehčili“ Izraeli i Pravoslaví.
Po listopadu se všudypřítomná, husitsky loupeživě založená, „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými zemanovskými  zálohami, za účelem udržení své reálné moci, pod vedením KGB „leninsky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu „politicky soupeřící“: 1) revoluční a třídně uvědomělí, přízemní „užiteční“ idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější zemanovští "disidentští" hajzlové podvodně „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD, se kterou si následně vytřeli řiť a založili SPOZ; 3) nejcyničtější klausovské kryptokomunistické rusofilské svině založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské ABL agentury, různé tunelářské firmy, estébácké burešovské oligarchy a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní partaje. Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy (Rath) a papouškované fráze. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak v pracovní době žlučovitě prskat na bezplatném internetu pod taktovkou ruského agenta sjednotitele Vjačeslava Pružinského a jeho věrného soudruha Miloše Žvanila - až do návratu zdegenerovaných „árijských“ čechů do ruských stepí - či dokonce až za Ural - a jejich náhradou Novými Rusy, případně Novými Číňany.
Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem nádoru KSČ, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.


Nepřihlášený uživatel

#50538 Re: Miloš Žvanil a druzí soudruzi

2015-07-09 12:35


Nepřihlášený uživatel

#50539 Miloš Žvanil - POKRAČOVÁNÍ....

2015-07-09 13:13

Závistivá, neschopná a ubohá husitsko-bolševická čecháčkovská lůza se kojí nadějí, že se nažere papírových majetkových přiznání anebo registračních pokladen. Případně i Putinovy sovětské "humanitární" pomoci. A nechce se s nikým dělit o žvanec.
Zloděj křičí: "Chyťte zloděje !!!" Anebo píše petice a podává trestní oznámení. To vše pod patronací záludného Putina. 
Komunistický manifest škromachů, ransdorfů, skálů, falmerů,  bartošů, matějků, krejčíků, kellerů, falbrů, foldynů, velebů, heprdlů, marxových, konečných, křečků, paroubků, stropnických, vyvadilů, rychetských, pitomiů, mamulů, středulů, humlů, zhovadilů a jiných žvanilů: Stát ať všechno poskytne na úkor těch produktivních občanů a důvěřivých věřitelů státu, včetně alimentů.

Souložit, kouřit a chlastat budeme už sami. Natisknout peníze a rozdat mávátka !!! Se Sovětským Svazem na věčné časy !!! Vyloudit z EU co se dá - a pak z ní hrdě vystoupit !!! Jako azbucké lenivé lůzokratické Řecko - náš vzor.
Už není co znárodňovat, arizovat, ani rozkulačovat, privatizovat, vyvlastňovat, tunelovat či jinak uloupit. Budou už jenom zaslouženě „rýt držkou v zemi“, leniví, nepoučitelní a stádovití lumpenproletáři, státní zaměstnanci, parazitičtí komunističtí a postkomunističtí korytáři, estébáci, odboráři, grantoví politologové, sociologové, psychologové i psychiatři a další lemplovští kleptopracující, jakož i stejně parazitičtí, zamindrákovaní, práce neschopní eurobijci, exhibicionističtí neschopní, závistiví i zhulení pisálkové, buranští a lůze se podbízející režiséři, neschopní si ani společný kibuc či firmu založit, kde by se vlastníma rukama uživili, natož aby někoho dalšího zaměstnali. Ani Putin je živit nebude. Stejně tak nezodpovědné matky "samoživitelky", plodící stejné parazity. Bohužel na to doplatí právě ti pracovití, kteří nedobrovolně přispívají na množení této vrstvy. Řešením je pouze adopce do ještě přežívajících normálních rodin. Vyměnit uprchlíky za bolševiky (kus za kus).
Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, neschopných, žlučovitých, klauzemanovských i putinovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zamlčují, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“ a že se žilo z naloupených bilionů. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Současný konzumizmus není nic jiného, než převlečený a přebujelý komunistický materializmus. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí vlastní prací, bez olupování a parazitování na těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné hovno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu.

Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli.


Nepřihlášený uživatel

#50540 Re: Miloš Žvanil a další soudruzi

2015-07-09 13:19


Nepřihlášený uživatel

#50541 Re: Re: Re:

2015-07-09 14:00

#50532: - Re: Re:  

 Ne ne takhle to pán ale nepsal, neříkal že by vás nenechal studovat a že by někoho značkoval, jenom by vás nechal volit až tehdy, když získáte alespoň minimální životní zkušenost a měli příležitost si ty své rozumy ověřit v reálném životě. Pak by jste byli zralí používat svého volebního práva a nic by vám nebránilo volit pana modrého sympaťáka čírokéze. Otázka je ovšem, zda by jste tomu smetákovi dali ale ještě hlas. Když by jste se dobře chytli, věřím že dali, otázka by byla, jak by to bylo, kdyby jste se nechytli....

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#50542 Re: Miloš Žvanil - POKRAČOVÁNÍ....

2015-07-09 14:05

#50539: - Miloš Žvanil - POKRAČOVÁNÍ.... 

 Týýý vole to je ale blábol :-)   :-)   :-) 


Nepřihlášený uživatel

#50543 Re:

2015-07-09 14:12

#50519: STOP IMIGRANTŮM -  

 Souhlasím, že vymývání hlav studentům multikulturou je ohavná věc a vůbec celé školství čelí v posledních letech totálnímu rozvratu. Chtějí z nás mít národ hlupáků, tak se jim to docela daří. Ovšem nepletl bych do toho jenom ODS a TOPku, na tom jsou viny všechny partaje, ČSSD, lidovci i ANO. Je to prašť jak uhoď. Ať volíš kohokoliv, je to ta samá sebranka nenažranýh korytářů, kteří by za pár šupů i vlastní babičku prodali. Čtyři roky nám kálí na hlavy a pak nslibují hory doly a my blbci jim na to zase skočíme.


Nepřihlášený uživatel

#50544 Re: Miloš Žvanil - POKRAČOVÁNÍ....

2015-07-09 14:36

#50539: - Miloš Žvanil - POKRAČOVÁNÍ.... 

 100 BODŮ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#50545 Re: Miloš Žvanil - POKRAČOVÁNÍ....

2015-07-09 15:32

#50539: - Miloš Žvanil - POKRAČOVÁNÍ.... 

 Vypada to, vazeny pane, ze jste po roce 1989 nebyl volit.  Vzhledem k tomu, ze jste sepsul vsechny strany a vsechna hnuti, neumim si predstavit, komu by jste hodil do urny hlas.

V mnoha vecech bych s vami mohl souhlasit, ale pokud jste se nezucastnil voleb, musite drzet usta.

Vase prispevky byly opravdu "vycerpavajici".  Citim se po precteni tolika slov skutecne vycerpany !

Helmut

#50546 Re:

2015-07-09 16:26

#7: -  

 Ale za Moraváky ano!


Nepřihlášený uživatel

#50547 Re: Re:

2015-07-09 16:49

#50546: Helmut - Re:  

 Jak ktery Moravaky.  Za nas normalni rozhodne NE !  Mozna pouze za Moravaky s typickym moravskym jmenem Helmut .


Nepřihlášený uživatel

#50548 Re: Miloš Žvanil a další soudruzi

2015-07-09 17:20

#50537: - Miloš Žvanil a další soudruzi 

  uloupen skutečným pracujícím a zákonným vlastníkům majetek za BILIONY

Ty BILIONY na vás vy kulačtí a aristokratičtí zmrdi vygenerovali svojí prací vykořisťovaní poddaní. Vy a s vámi pedofilní jezuitskokatolická  prašivá pakáž jste na žádnou páci nikdy ale opravdi nikdy NEŠÁHLI vy svině.

husitsky loupeživě založená

Ano už o generaci starší Schwarzenberg se nechal slyšet, že Husité byli Komunisté 15. století a tím je vlastně degradoval na bezvěrce. A vy aristokratické mrdky jste se rozhodli, že na vás bude někdo dělat na věky, sami se práce štítíte. Ano sebrat vám to patřilo, pak vás mlátit po těch rypákách a do prdelí kopat patřilo.

Pomocí restitucí hrabat a ostatní lidi zneužívat se vám vy aristokratické svině zachtělo. Hlavu zblbnout mladé generaci, no to se vám opravdu zadařilo, ale aby vám pšenka kvetla, no to si opravdu nezasloužíte!

 


Nepřihlášený uživatel

#50549 Re: Miloš Žvanil - POKRAČOVÁNÍ....

2015-07-09 17:25

#50539: - Miloš Žvanil - POKRAČOVÁNÍ.... 

 Milos je sice velky zvanil, ale ty jsi ho hrave prekonal, mudrlante !


Nepřihlášený uživatel

#50550 Re: Re: Miloš Žvanil a další soudruzi

2015-07-09 17:47

#50548: - Re: Miloš Žvanil a další soudruzi 

 Hulibrku, hulibrku, tak to je zase jednou správná rudohnědá slátanina, někdy jsou tebou reprodukované zhovadilosti vskutku zábavné. Zkus se s tím hulibrku přihlásit na Puškinův památník, máš velkou šanci vyhrát.