MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#51501 Re:

2015-08-04 07:29

#51491: ONV -  

 Pravda hulibrku, naděje umírá poslední. Alkoholici bývají rychlejší.


Nepřihlášený uživatel

#51502 Re: Re: Re:

2015-08-04 07:31

#51496: ONV - Re: Re:  

 O kom že to hulibrku nemluvíš?


Nepřihlášený uživatel

#51503 Re: Re: Rusky tisk: Znamy disident a bojovnik za lidska prava Zeman.

2015-08-04 08:34

#51480: - Re: Rusky tisk: Znamy disident a bojovnik za lidska prava Zeman. 

 Jestliže je svetkolemnas typický názorový server tedy typická ruská propaganda jak píšete, proč by takový server útočil na své koně takto hloupým způsobem? Článek je zřetelně navíc nesmyslný: Ze zveřejněného svazku je patrné, že se jednalo o tzv. Signální svazek, označovaný "S", který STB zakládala na osoby, u nichž bylo potřeba prověřit signální poznatky, které naznačovaly protistátní činnost podezřelé osoby. Tedy nikoliv spolupráce s STB, ale naopak prověřování protistátní činnosti ing. Zemana, která je pochopitelná s ohledem na jeho 3x vyhození ze zaměstnání. Označení spisu by se v případě potvrzení změnilo z "S" na "NS", tedy nepřátelskou osobu.
U V. Klause se nejedná o žádnou spolupráci, ale o "prověřovanou osobu", která se označuje zkratkou "PO", jak je patrné ze spisové dokumentace.
Agenti byli ve svazcích označováni zkratkami - A, KA, TS, IS, I, R, D

Proč tedy "světkolemnás" označovat za proruský server, ostatně takto rádi špiníte skoro všechny servery, když vlastně dělá pravý opak? Když vlastně štve proti Zemanovi i Klausovi?

 

 


Nepřihlášený uživatel

#51504 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-08-04 09:04

#51500: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Příteli, bez pochyby se jedná o magora.


Nepřihlášený uživatel

#51505 Zeman má šikmý oči

2015-08-04 09:19

Za prezidenta máme magora - chce slavit konec války v Číně. Staví se proti EU.


Nepřihlášený uživatel

#51506 Re: Re: Re: Rusky tisk: Znamy disident a bojovnik za lidska prava Zeman.

2015-08-04 10:16

#51503: - Re: Re: Rusky tisk: Znamy disident a bojovnik za lidska prava Zeman. 

 Ruská propaganda je založena na zpochybňování hodnot. Klidně zpochybní velmi pravděpodobné KGBáky Klause se Zemanem, pokud v pozadí bude zpochybnění demokracie. 

O čemkoliv co je napsáno na těchto serverch (blisty, světlokolemnás, zvedavec, parlamentní listy atd. tak šikovně sdružené na pravdive.eu) má smysl vést seriózní diskusi jen v tom smyslu, že je dobré popsat, způsob demagogie, kdy na čemsi min. na první pohled reálném mnohdy i plně reálném je vystavěna naprostá fabulace jakýsi "podivný názor", který ale ve své podstatě útočí na to nejpodstatnější tedy na demokracii a hodnoty demokracie, přitom ale využívají (možná je přesnější zneužívají) všech svobod demokracie. Podivná věc tyto "názorové servery" kde se většinou nedá dohledat, kdo je založil, kdo je provozuje, kdo vlastní texty napsal a kdo to platí. 

Mistři jsou v této věci Erice Best a Robejšek, kdy bych řekl, že oba se dekonspirovali. Eric Best je naprosto jasný a z medií potom, co se odkazazoval na vyloženou fabulaci a nejspíš dokonce jeho fabulaci Ron Paul Institute z medií naprosto vymizel a to je naprosto správně. Robejšek je z mého pohledu na tom stejně jako Eric Best, jen mu zatím mediá, z mého pohledu naprosto nepochopitelně, dávají stále prostor, přitom jeho názory jsou stejně manipulativní jako názory Erica Besta.   

 


Nepřihlášený uživatel

#51507 Re: Zeman má šikmý oči

2015-08-04 10:24

#51505: - Zeman má šikmý oči 

 Komunista střížený náckem Miloš Zeman je idiot, který trpí utkvělou představou, že byl do Číny z EU pozván jediný a ještě navíc trpí utkvělou představou, že byl pozván právě on pro svůj "neodalotalný šarm" alkoholového dementa. Tedy má pocit, že "musí být slušný" a "pozvání příjmout".  Je to prostě idiot. 

Miloši, končíme!!

#51508 Miloši, končíme!!

2015-08-04 10:30

#51507: - Re: Zeman má šikmý oči 

 Nejvyšší čas, aby odjel na Vysočinu, kam patří, ke své láhvi.

Už toho předvedl dost. Stačilo.

Miloši, končíme!!


Nepřihlášený uživatel

#51510 Re: Miloši, končíme!!

2015-08-04 10:34

#51508: Miloši, končíme!! - Miloši, končíme!! 

 Je to pněkud starý text, ale stále platný. Miloš Zeman skutečně měl v průzkumech na 50 % jen ve třech měsících z celého jeho působení na Hradě. 

Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol....

2015-05-07 16:38

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory Parlamentu České republiky občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#51511 Re: Re: Re: Rusky tisk: Znamy disident a bojovnik za lidska prava Zeman.

2015-08-04 10:52

#51503: - Re: Re: Rusky tisk: Znamy disident a bojovnik za lidska prava Zeman. 

 Rusák své agenty kryje za všech okolností a toto je jedna z nich.

 

Miloši, končíme!!
Nepřihlášený uživatel

#51512 Re: Re: Miloši, končíme!!

2015-08-04 10:59

#51510: - Re: Miloši, končíme!! 

 Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory Parlamentu České republiky občany zastoupily v této věci. 

 

 

naprostý souhlas !!!


Nepřihlášený uživatel

#51513 Re: Re: Re: Miloši, končíme!!

2015-08-04 11:05

#51512: - Re: Re: Miloši, končíme!! 

 Jsem sice rád, že souhlasíte, ale evidentně je nás velmi málo, kdo by takovou věc po Sněmovně a Senátu požadoval. Osobně mne velmi zaráží, že poslanci a senátoři natolik "respektují výsledek voleb", že se k průběhu voleb, lžím a tedy porušováním zákona ze strany Miloše Zemana nevyjadřují a nevyjadřovali, připadá mi, že si "nechtěli rozhněvat jeho voliče", ale ti přesně měli být vyvedeni z jejich bláhové představy, že je Zeman demokratem a že tedy může složit slib prezidenta republiky. 

 

Aktuální stav je totiž takový, že složením slibu prezidenta republiky komunistou s totalitním myšlením a extrémními názory na hranici fašismu a nacismu páchá Miloš Zeman velezradu, neboť je nepřetržitě v rozporu s Ústavou. Je velmi zvláštní, že toto poslancům a senátorům nevadí a je evidentní, že to mnohým vyhovuje, neboť taková realitiavizace hodnot, která tímto stavem nastala umožňuje, aby byl komunista a nejspíše také Stbák a člověk nepřetržitě v konfliktu zájmů na min. financí a stejně pochybná figura seděla na ministerstvu průmyslu a obchodu. Je to podivné. 

 

Soudruh Bělobrádek dokonce neváhal jet na oslavy na Hrad, v době prvního konfliktu s vysokými školami.  Tím logicky legitimoval Zemanovo jednání na rozdíl od mnohých jiných politiků případně těch, kteří poskytli vysvětlující stanovisko, proč na oslavu státnosti na Hrad jdou. Dnes se Bělobrádek sice "snaží", ale ve své podstatě je to, řekl bych, velmi pochybná figura a napáchal spíše více škod než užitku. Domnívám se, že Lidovci v dalších volbách velmi doplatí na spojení s ANO, které se dříve či později musí demaskovat jako bolševicko zlodějská neschopná banda. Aféry v ANO musí přijít, neboť volební preference budou pravděpodobně s dalším zadlužováním státu a aférami kolem Babišů a jejich "podnikání" (Babišům konglomerát vybere více na dotacích od státá, než zaplatí celkově na daních, to je skutečně směšné "podnikání") klesat. 


Nepřihlášený uživatel

#51514 Re: Re: Re:

2015-08-04 12:40

#51496: ONV - Re: Re:  

Tak nevim kdo je tu kripl.  Kripl se pise vzdy s I, nikoli s Y.  Je to slovo prevzate z nemciny.

Tak nevim, kdo je tady dement ?


Nepřihlášený uživatel

#51515 Re: Je s podivem, že občany nevarují už jména vyskytující se v rodině Babišů....

2015-08-04 13:31

#51509: - Je s podivem, že občany nevarují už jména vyskytující se v rodině Babišů.... 

 Pokud jde o Andreje a Alexandra - musím doplnit, že jde o bratry Babišovy, oba zapsané v seznamech jako agenti StB - řídící orgán Hlavní správa StB Bratislava.


Nepřihlášený uživatel

#51516 Re: Re: Zeman má šikmý oči

2015-08-04 13:47

#51507: - Re: Zeman má šikmý oči 

 Krtek (tak se říká agentovi cizího státu ve vlastní zpravodajské službě) ZEMAN a Čína ?

Zase budeme slavní. SOBOTKA mlčky přihlíží. Parlament a Sněmovna jsou k ničemu. 

K čemu jsou schůzky k zahraniční politice na Hradě ?

Nejdříve jsem si myslel, že počkáme do příští volby, ale jak vidím co už Zeman napáchal a ještě zřejmě napáše, myslím, že bychom se měli konečně vzepřít a tvrdě požadovat odvolání Zemana z funkce prezidenta ČR. Jeho zdravotní stav mu neumožňuje výkon této odpovědné a jedinečné funkce.


Nepřihlášený uživatel

#51517 Re: Re: Re: Zeman má šikmý oči

2015-08-04 14:18

#51516: - Re: Re: Zeman má šikmý oči 

 Vy soudruhu Zemanovi urcite krivdite.  Zadny krtek to neni.  On se prece usilovne snazi ozivit 

obchodovani ceskych firem s temi zahranicnimi. Vzdejme mu hold a obdivujme proziraveho statnika.

Pracuje pro dobro Ceske republiky a spravne se orientuje na Rusko a Cinu.

Z Ruska budeme mit hovno !

Z Ciny -  nevyhovujici skodlive potraviny, hracky plne jedovatych latek, spotrebni zbozi plne jedu,

elektronika - smejdy na jedno pouziti (trapne a NEBEZPECNE napodobeniny zapadnich znacek).

Kdo ho nechvali, je zradce.


Nepřihlášený uživatel

#51518 Re: Re: Re: Re: Rusky tisk: Znamy disident a bojovnik za lidska prava Zeman.

2015-08-04 14:36

#51506: - Re: Re: Re: Rusky tisk: Znamy disident a bojovnik za lidska prava Zeman. 

     Měl by jste ale nechat na uživatelích, co s toho oněm názorovým serverům uvěří. Chtít po lidech aby byli výhradně konsumenty názorů na čt24, nebo jiných mainstreamových médií a neměli přístup k informacím jiného druhu, to bychom se vraceli kamsi před rok 1989. Mnoho lidí by netušilo, že je zde nějaká nesrovnalost, či problém nebýt oněch názorových serverů.  Mainstreamová media navíc nemají dostatečný prostor řešit všechno. Proto aby se navíc nedostala do právního konfliktu, dávájí sice informace ošetřené tak, aby to bylo víceméně po právní stránce možná v pořádku, hodnota těch informací ale nebývá valná a informace jsou rovněž podávány mnohdy manipulativním způsobem. Mělo by být právem uživatele, co s toho přijme, nebo po ověření z jiných pramenů odmítne. Ony hodnoty demokracie bývají mnohdy zpochybňovány lidmi v oné demokracii žijícími, váš způsob demagogie v tomto případě je ten, že všechno svalujete na jakési ruské agenty. Tím vlastně vytváříte jistý druh spiklenecké teorie. Z vašeho příspěvku je cítit požadavek, aby byla z angloamerického hospodářskopolitického modelu vytvořena nedotknutelná a nekritizovatelná modla. Tento model ovšem z nejrůznějších stanovisek kritizovali a kritizují mnozí Britové i Američané. I tam je ale běžné, že tyto kritiky často okamžitě místní hlídací psi označí za ruské agenty a komouše. Tyto zlozvyky pronikají, jak je vidět, i do naší veřejnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#51519 Nazdar buzny

2015-08-04 15:29

Kolik vás tu kchárlových hulibrků je? Jak se těšíte na popravu, vlastizrádci?


Nepřihlášený uživatel

#51520 Re: Nazdar buzny

2015-08-04 15:50

#51519: - Nazdar buzny 

 Jeste porad, primitive, musis kopirovat i nadavky? Ty jsi opravdu otevrena hlavicka - jen do ni nasrat.


Nepřihlášený uživatel

#51521 Zeman

2015-08-04 16:10

je Hugo Chavez vychodu. Proti proudu,ale za bukem...sebestretny a arogantni "vudce ponorky".


Nepřihlášený uživatel

#51522 Re: Re: Re: Re: Zeman má šikmý oči

2015-08-04 16:13

#51517: - Re: Re: Re: Zeman má šikmý oči 

 a cinsky program pece o zamestnance v ceskych firmach. To se nekomu protoci panenky...tleskajici komundirove!

AntiHavloid

#51523 Re: Zeman má šikmý oči

2015-08-04 16:30

#51505: - Zeman má šikmý oči 

 Táhni do prdele debile!!!


Nepřihlášený uživatel

#51524 Re: Re: Re: Re: Miloši, končíme!!

2015-08-04 16:35

#51513: - Re: Re: Re: Miloši, končíme!! 

 Ústavní soud v každém složení vás s tímto emotivním blábolem:

"Aktuální stav je totiž takový, že složením slibu prezidenta republiky komunistou s totalitním myšlením a extrémními názory na hranici fašismu a nacismu páchá Miloš Zeman velezradu, neboť je nepřetržitě v rozporu s Ústavou."

...totiž jednoduše musí poslat do řitě a to i kdyby nechtěl.

 


Nepřihlášený uživatel

#51525 Re: Nazdar buzny

2015-08-04 17:00

#51519: - Nazdar buzny 

 A vida, hulibrk byl vysávat vědomosti od soudruhů na latrínách rusácké ambasády.