MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#57201 Re: Re: zprofanovaná petice

2015-09-11 20:49

#57199: - Re: zprofanovaná petice 

 A v pripade ze se ti blbci Zemanoidi neumi podepsat,staci udelat  tri  krizky. Asi takhle X X X.


Nepřihlášený uživatel

#57202 Re: Re: zprofanovaná petice

2015-09-11 20:53

#57199: - Re: zprofanovaná petice 

 a všechna nelogická, podvodná, kavárenská cháska by měla být bez nicku...... Vy jen ničíte evropskou civilizaci a demokracii.

Igor

#57203

2015-09-11 21:09

Klement Gottwald by se obracel v grobě, gdyby se dozvěděl, co se f dnešním rozkradeném a vytunelovaném česku děje!!!


Nepřihlášený uživatel

#57204 Re:

2015-09-11 21:13

#57203: Igor -  

 Toho zmetka smradlaveho Gottwalda, certi otaci na rozni a na Zemana ceka dokonce Zahorovo loze.


Nepřihlášený uživatel

#57206 Re: Re: Re: zprofanovaná petice

2015-09-11 23:13

#57202: - Re: Re: zprofanovaná petice 

Bolsevicku, kavarna vzdy vedela, co je demokracie. Proto to byla kavarna a ne zaplivana putyka

IV. cenove.

A co se nam tu snazis prednaset o evropske civilizaci a demokracii ? To mas na mysli evropskou

demokracii a civilizaci ruskeho typu ?

O te demokracii a civilizaci na zapad od nasich hranic jsme nesmeli mit ani tuseni. Proto nam tak pekne

tvoji soukmenovci obtocili hranice ostnatym dratem.

Tak kdo byl a je tou podvodnou chaskou ?  KAVARNA,  NEBO  LUMPENPROLETARIAT ?


Nepřihlášený uživatel

#57207

2015-09-11 23:50

AŤ ŽIJE KSČ!!! SMRT ZKURVENÉMU KAPITALISMU!!!


Nepřihlášený uživatel

#57208 Re: Re: Re: Re:

2015-09-12 00:02

#57183: - Re: Re: Re:  

 Ješrě něco ty tupá havloidní píčo, která odpovídá nadvakrát?

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-12 00:03


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-12 00:06



Nepřihlášený uživatel

#57211 Re: Re: Re: Re:

2015-09-12 00:09

#57180: - Re: Re: Re:  

 Vyliž si prdel.


Nepřihlášený uživatel

#57212

2015-09-12 00:21

havel byl zasranej zlodejskej buzerant.


Nepřihlášený uživatel

#57213

2015-09-12 02:09

Protože prezident i když se nechová zrovna citankove je jediný který to myslí s lidma dobře už jen podle toho že nesouhlasí s černého plynoucí donnaší země!

Nepřihlášený uživatel

#57214 Re: pravda

2015-09-12 02:11


Nepřihlášený uživatel

#57215 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2015-09-12 02:18

#111: Milan Skoupý,Ostrava - Re: Podporuji pana prezidenta 

 Myslim si ,ze i kdyz je to buran porad to s nama mysli nejlip na rozdil od zkorumpovane vlady ktera nam do zeme strka mermomoci vrahy z IS on je proti tomu ale je jen loutka ....kdy vam to dojde?


Nepřihlášený uživatel

#57216 Re:

2015-09-12 04:39

#57200: -  

 Opět nějaká ultra pravdivá informace z youtube ruských trollu :-)


Nepřihlášený uživatel

#57217 Re:

2015-09-12 04:51

#57207: -  

 Spáchal jste trestný čin. 


Nepřihlášený uživatel

#57218 Re: Vaším příspěvkem jste spáchal trestný čin....

2015-09-12 04:55

#57207: -  

 

 ....neboť propagujete marx-leninskou ideologii tedy ideologii propagující potlační práv a svobod občanů. 

Pokud velmi podivné myšlenky marx-leninismu prezentuje, je potřeba je uvodit slovy, že se o marx-leninismus jedná a je potřeba také poukázat na to, že jedná o zrůdnou ideologii, jinak se dopouštíte propagace této zrůdné ideologie. Učinil jsem tedy komentář k vaší propagaci marx-leninismu raději za vás. 

.......................................

 Náhodou mne překvapilo, že se jaksi drží svých volebních slibů a víceméně nejspíš úspěšně odblokoval přísun čínských investic do Čech. Není dobré si svazovat obchod politickými a sankčními bariérami. Nakonec Kuba dlouhodobé sankce do dnes ustála (Castro je tam pořád váženej a brácha Raul to má zatím ještě v ruce) a byly to USA co nakonec sankcím povolily z jiných strategických důvodů. Věřím, že to chce čas a i v Číně se časem právní systém uvolní lidským právům blíže, a napomínat ji k tomu někým zvenčí nepovede patrně k ničemu.

Pokud máte představu, že se soudruh Miloš Zeman drží svých slibů, tak jeho sliby jsou vždy s porušením Ústavy. Např. jeho jednání k zničení Sněmovny.  

Obchod s Čínou nikdo nikdy neblokoval, Čína prostě ve východní Evropě neinvestovala, Zeman se jen tváří, že cosi "odblokoval".  Co se týče Číny, je nezbytné, by obchody s ní byly velmi sledované, neboť není zrejmé, kdo vlastně za Čínu obchoduje, kdo je vlastníkem oněch investic (ve své podstatě je to pořád komunisticky "stát"), tedy to co už tolikrát bylo kritizováno zde - neprůhledná vlastnická struktura, neboť se lehce může stát, že dojde k vysávání státu dokonce z Číny nikoliv malými oposmluvními zloději - naštěstí se zatím jedná o marginální "investice" z celkového objemu. Spolupráce vskutku podivného spolku J&T s Čínou by měla naše bezpečností služby vybudit na maximum, obzvláště v situaci, kdy by Čína (takový spolek) chtěl "investovat" do státního či se účastnit i zprostředkovaně privatizací. 

Sankce na Kubě splnily svůj účel, Kuba se nikdy nestala "letadlovou lodí" a díky sankcím nikdy nedošlo k ohrožení USA vojensky ze strany Kuby.  To, že tam přežil bolševický režim, to je skutečně realita, ale byl to bolševický režim, který začal velmi uvolňovat represe vůči vlastním obyvatelům daleko dříve, než se dohodlo částečné zrušení sankcí. 

Kdyby sunitská a šítská hovada jednou dospěla k vzájemné toleranci to by bylo záhodno úplně maximálně, ale žádná síla ani hospodářská sankce takový vztah nikdy nenavodí.

Toto vaše vyjádření vidím jako komunisticky zjednodušené a logicky komunisticky zavádějící tím pádem, bez jakékoliv znalosti tamního prostředí, ale s jasným cílem "myšlenkou" oslovit masy. Podobně zjednodušeně byste hovořil o válce v Jugoslávii, aniž byste byl dokonce i jen schopen vyjmenovat nástupnícké státy a alespoň vyčíslit počty nejzásadnějších vojenských skupin, které tam bojovaly. 

Jsem ostatně zastáncem názoru, že ve státě by záležitosti vzdělání a víry na jedné straně, otázky státu a práva na další straně a otázky hospodářské na třetí straně měly mít každá dostatečnou míru autonomie. Pro otázku víry a vzdělání by měl platit princip svobody. Pro otázky státně právní princip rovnosti. Pro otázky hospodářských procesů pak princip bratrství a solidarity.

Vaše představa státu vypadá na první pohled vlastně zajímavě, ostatně jako vše v marx-leninismu či neonacisticko-komunistických parlametních listech nebo v ruské trollí propagandě, pokud se snaží. 

Nemá být tedy v rovnováze to co uvádíte vy, ale v rovnováze musí být moc soudní, moc výkonná a moc zákonodárná. 

Stát nemá otázky, stát jsou občané a je na nás občanech, jak veřejný prostor bude spravován v rámci demokratické ústavy (která onu rovnováhu zajišťuje) a to z toho důvodu, že totality např. ta vaše komunistická či libovolná jiná její alterace následně občanům seberou veřejný prostor i velkou část prostoru soukromého a mnohdy dokonce celý. Žádné "zásahy státu" v normálním myšlení občanů neexistují, ale bolševické myšlení vidí stát jako cosi všeobjímajícího.  Stát tvoří občané a ti si jej mají spravovat. To, že jej budou spravovat vyrovnaně je naprosto zřejmé, neboť míra spravovaného veřejného prostoru politiky se velmi v demokracii mění v čase i situaci okolních zemí, ale je vždy vyrovnaná, pokud je dodržena demokratická Ústava.  V demokracii tuto míru určuje občan a tato míra je v nejhorším případě omezena na 4 roky nikdy déle. Nikoliv jako např. v Rusku "na věky" jak si soudruh Putin prosadil do tamní ústavy. 

Že není pan Zeman vzorem velkého demokrata pro vaše doměle důležité požadavky mne skutečně netrápí. Vím že požadavkům v předchozím odstavci je v mnohých ohledech rovněž vzdálen, ale pokud nejsou tyto tři principy udržovány v rovnováze, vždy to vede ke kolizním stavům a docílit zmíněné rovnováhy považuji za ideál, nelze ho ovšem docílit mocenskou silou, ani direktivami lidem, co nedospěli vědomím k tomu, aby se snažily tento stav naplnit. 

Není-li soudruh marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman vzorem demokrata dokonce i podle vás komunistů (těžko říci, co si pod tím představujete :-/),  , je jednoznačné, že i podle vás jeho voliče porušuje demokratickou ústavu státu a tedy páchá velezradu.  To že vás komunistu to logicky netrápí už je jen samozřejmost vaší bolševické představy o světě. 

Totality a diktatury vznikají rovněž proto, že například hospodářský článek, nebo duchovní natolik zbobtnaly, že potlačují články zbývající. Zbobtnání hospodářského článku se projevuje v převaze vlády korporací a všepožírající korupce. Zbobtnalý článek duchovní se projevuje např. v autoritářských islámských státech a stavem, kdy duchovenstvo šikanuje zbytek společnosti. Zbobtnalý státně právní článek jako častý následek zbobtnání oněch předchozích se výrazně projevil v socialismu. V momentě, kdy Čína přestala svoje hospodářství brzdit politikou motivovanými diraktivami, začalo se jí daleko lépe dařit, než v době Mao-ce tunga, kdy každý rolník dostal za úkol vyrobit jisté množství oceli v primitivních vesnických podmínkách. Měla by ale časem dospět k tomu, aby její občané měli časem více svobody v oblasti duchovně vzdělávací. Ale i v této oblasti je na tom přece jen o trochu lépe, než v době Maa. Rovněž Putinovo Rusko je na tom v této otázce mnohom lépe, než v době SSSR, i když i tam, po divokých Jelzinovských privatizacích, musel opět přijít na řadu silnější stát. Příklady nerovnovaáhy a jejich důsledků pak můžete vypozorovat v každém státě v jiné podobě. 

Neomlouvejte vznik vašich blševických totalit (jejich alterací od nacismu počínaje až k současné komunisty ovládané Severní Korei konče) na někoho jiného, totality zavádí vy komunistická pakáž a vaše alterace (extrém je v podstatě pouze jeden a tedy se komunisté od nácků liší pouze způsobem získávání zdrojů - proto se mluví o levicovém (znárodňovacím) extrému a pravicovém (vydírajícím a korumpujícím kapitalisty za pomoci politické moci) extrému, nikdo jiný za to nemůže. Vy pouze využíváte situaci, abyste totalitu a ukradení životů, veřejného a soukromého prostoru relizovali. V tom je vaše zločinnost a také zločinnost trpaslíka KGBáka Putina, který byl k tomu navíc v KGB velmi dobře vyškolen.

Nic, nikdo a nikdy nemůže omluvit zavedení totality, neboť totalita nikdy žádné problémy nevyřešila a dokonce je ani neřeší, vytváří pseudoproblémy a ty zdánlivě řeší. Vytváří pseudoproblémy, neboť skutečné problémy totalita nikdy řešit nemůže, problémy musí vždy vyřešit občané. 

Mimochodem z tohoto pohledu monarchie není ve své podstatě totalitou, přestože je stižena totalitní mocí. Monarchie ovšem umožňily změny a postupné rozšíření správy veřejného prostoru na občany monarchií, tedy refletkovaly mnohdy (alespoň zde v Evropě) vývoj společnosti. Komunisticko - nacistické totality nic takévého nepřipouští, nereflektují vývoj, přestože budete argumentovat Čínou.

V Číně nejde o refletkování vývoje ve společnosti, ale návrat zatím jen návrat k "normálu". Co je ale potřeba velmi na čínských komunistech dosud respektovat, že tento návrat po zkušenostech s jejich odpornou vraždnou revolucí dělají s velkou obezřetností a to nejen proto, že se logicky obávájí o své životy neboť strašné množství životů jejich totalita zmařila. Ale monžá je to jen moje naivní představa a pohání je k obezřetnosti vskutku jen strach o jejich vlastní životy a touha po majetku. Chci věřit, že je to jinak a že se skutečně Čína navrátí k normálu a bude se podílet na obecném vývoji společnosti ve světě. 

Ovšem i v rovině vlivů států na sebe navzájem tyto zákonitosti platí, politické sankce šněrující mezinárodní obchod jsou vždy chybou podobně, jako celní bariéry. 

Tento váš blábol je čistě účelový.

Obdobně jak se v životě nestýkáme s komunisty, nácky a podobnou pakáží a máme vlastní silné sociální vazby na lidi slušné, což je ve své podstatě základní obrana proti kriminalitě a to i ze strany politiků, je potřeba si za určitých okolností udržet odstup od zločinných států a zločinných režimů v nich zavedených.

Spojené státy drží reálnou hodnotu zahraničního dluhu Číny stejnou reálnou hodnotu zahraničního dluhu USA drží Čína proto, aby si tyto dvě velké ekonomiky navzájem neničily měny. Stejně tak je to s Japonskem a USA.  Proto také jakýkoliv netržní výkyv měny v Číně se projevuje na objemu tohoto dluhu v USA a proto také USA vždy musí na takovou věc reagovat, neboť se jedná o obrovské množství peněz.  Je to vzájemná socializační vazba.

 S ruskou pakáží toto ale dosud nebylo možné realizovat, přestože Rusko (spíše nové CCCP dle ITAR na TASS) využívá celou řadu výhod světových bankovních systémů a trhů. 

Ne nejsem ani nácek ani komunista. Amerikanistickou verzi demokracie ale nemám důvod výrazněji chválit.

To, že se necítíte jako komunista ani jako nácek ještě neznamená, že nemáte jejich zvrácené názory. Velmi ovšem pochybuji, že nejste konunistickým náckem obdobným jako Miloš Zeman, neboť jste argumentačně zdatným komunistickým náckem, dokonce narozdíl od marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana, který vlastně jen lže a je snadné jej u lží přichytit. Důvodem je to, že nemůže přímo používat bolševickou ideologii narozdíl od vás.   

Představa, že existuje verze "demokracie" je u vás bolševicků velmi vžita, vy dokonce demokracií nazýváte diktaturu proletariátu :-). 


Nepřihlášený uživatel

#57219 Re: Je vskutku fascinující, že vy komunisté Gottwalda obklopeného KGBáky.....

2015-09-12 04:59

#57203: Igor -  

 ....nepovažujte za zrádce národa. Jak se vám taková zvláštní selekce vlastně přichází? Gottwald tu rozjel plundrování této země ruskou pakáží a vy to snad dokonce považujete za bratrskou pomoc. Z uranu, který tahle pakáž ukradla z této země, bychom mohli vyrábět elektrickou energii pro půl Evropy možná ještě dnes. Ruská pakáž z toho udělala atomové bomby. 


Nepřihlášený uživatel

#57220

2015-09-12 06:14

Ovarovi posluhovači sú chujovja.


Nepřihlášený uživatel

#57221 Soudruh Chovanec se cítí "poškozený" no to je legrace :-)

2015-09-12 06:18

....kraje vymysleli KGBáci Zeman a Klaus jako gubernice k rozkradení politickými stranami. Chovanec se v Plzeňském kraji nechal nahradit komunistickým lampasákem s ultra podivnou pověstí a na poště, že by nekradl? Člověk, který se účastnil pokusu destabilizovat politické prostředí marx-leninským komunistickým náckem Milošem Zemanem hned po volbách?  Některé věci jsou prostě neuvěřitelné. 

Chovanec u výslechu: Cítím se poškozen,
na Čadkovi se někdo chtěl obohatit

 


Nepřihlášený uživatel

#57222 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-12 07:42

#57208: - Re: Re: Re: Re:  

 Nauč se kopírovat z daného zadání, tupý rusáčku.


Nepřihlášený uživatel

#57223 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-12 07:44

#57211: - Re: Re: Re: Re:  

 Ano, to je typický příspěvek rusáckého zemanofilního impotentního hulibrka.


Nepřihlášený uživatel

#57224 Re:

2015-09-12 07:46

#57212: -  

 Takže to byla vlastně tvoje krevní skupina rusácký zemanofilní impotentní hulibrku.


Nepřihlášený uživatel

#57225 Re:

2015-09-12 07:49

#57213: -  

 Než sem něco vystavíš, tak si to nechej přeložit a zkontrolovat tupý rusáčku.