MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#59976 Re: Re: Re:

2015-10-02 13:23

#59971: - Re: Re:  

 Co by rusky Ivanuska zral kdyby nemel americke konzervy. V cem by pochodoval ,kdyby ho Canadani a Americani neobouvali. Nakladni automobily,nafta,benzin atd,atd.. tekla od spojencu.


Nepřihlášený uživatel

#59977 Re: Re:

2015-10-02 13:23

#59967: - Re:  

  Děkujeme rusáckým hulibrkům z rusácké hulibrčí ambasády za ukázku kopírování a vkládání lživých textů z z not tupé rusácké prpagandy. Zkuste se soudruzi soukmenovci víc odvázat, je s vámi nuda.


Nepřihlášený uživatel

#59978 Re:

2015-10-02 13:52

#59956: -  

 Už jsem vám říkal, že rusko trollí texty pro Rusko nemůžete překládat a psát v češtině, to se nejen prozrazujete jako ruský troll ale dokonce se navíc stáváte naprosto směšným. Staršina vám za tu lenost vypráší kožich, to si piště až na to přijde. 


Nepřihlášený uživatel

#59979 Re:

2015-10-02 14:05

#59968: -  

 To je hlasování z KSČm? 


Nepřihlášený uživatel

#59980 Po projevu Zeman v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY....

2015-10-02 14:06

....je vlastně v kontextu se Zemanem podstatné jediné - jesli už napsal zvací dopis do Ruska nebo se na to stále "jen" chystá.  

Asad zvací dopis napsal, jak Putin světu sdělil a je to opravdu "super". 


Nepřihlášený uživatel

#59981 Velmi důležité je, aby se obchodníci nemohli předzásobit, letos to způsobilo celoroční pokles výběr

2015-10-02 14:07

....DPH jak pohotově vysvětlil soudruh Babiš pokles výběru DPH ze všeho při růstu HDP 4,6 % :-) Tady se evidentně hulí tak, že lidi ani nemohou pracovat, aby to "předzásobení" vyhulili. Miloš jim musí jít logicky příkladem. 

 

Příští rok zdraží až o čtyři koruny, rozhodli poslanci


Nepřihlášený uživatel

#59982 Re: Re: Idiot a odporný demagog Ovčáček

2015-10-02 14:08

#59876: Tatíček Mesaryk! - Re: Idiot a odporný demagog Ovčáček 

 

Daleko podstatnější než idiot Ovčáček je, zdali se marx-leninskému komunistickému náckovi Milošovi Zemanovi nezdá, že je tu málo ruské pakáže a nenapsal už zvací dopis pro ty jeho "zeleném mužíčky na dovolené".

Podstatné je také to, že je velmi pravděpodobné, že by bezpečnostní prověrku nezískal ani idiot Ovčáček, tedy na Hradě je banda velmi podivných lidí bez bezpečnostních prověrek, kteří přímo ohrožují státnost ČR nejen tím, že chodí na podivné večírky s ruskými agenty do ruské hospody v NY.

Obtizne se totiž vysvětluje, proč poslal komunistu s pravdepodobneho KGBaka Remka do Ruska, kdy by nechtěl psát zvaci dopis. To by přece v Rusku mohl byt demokrat a karierni úředník, ne komunista.


Nepřihlášený uživatel

#59983 A co teď s ruskou pakáží v Syrii?

2015-10-02 14:09

Vydloubnuté oči a umučení vězni. Fotograf popsal zvěrstva Asadova režimu

Putin se přece nekámoší s náckama? Náckama označuje kde koho, od minulého vedení Krymu, přes současnou vládu v Kyjevě až po vládu USA.  Tedy je ten Asad snad komouš? S těma je Putin přece velký kámoš, používá komoušké symboly všude kam se podíváme. Těžko řicí co je Putin ale zač, nejdřív komunista, KGBák tedy zločinec dnes vzor "cností", ale takové podivné kamarády má a tak podivně je ochraňuje.  Divná to věc. Jak ho tedy ohodnotit? Jako kombinaci nácka a komunisty?


Nepřihlášený uživatel

#59984 Re: Kalousek hospodařil v krizi lépe, než idiot StBácký pionýr Babiš při růstu 4,6 %? Jak tomu rozum

2015-10-02 14:14

#59879: - Kalousek hospodařil v krizi lépe, než idiot StBácký pionýr Babiš při růstu 4,6 %? Jak tomu rozumět?  

  Jak si tedy StBacky pionyr představuje to řízení státu jako firmu? Ze nekde pobere "dotace", ale kde? Stát ma jediný prijem a tím jsou dane a dane neslouží k podnikání ale k pokrytí potřeb nás občanů a to takových potřeb, které je potřeba organizovat z úrovně státu. Ale rikejte to komunistickemu "podnikateli" který na dotacich pobere vice než zaplati na danich:-)


Nepřihlášený uživatel

#59985 Zemanův projev psali Rusové v novém cccp.

2015-10-02 14:17

Je potřeba, vzhledem k tomu, že se jednalo o projev v podstatě zločinný i v kontextu s tím, že tu chce Asad cosi podepisovat, začít jednání o tom, jak by Zeman "důstojně" Hrad opustil.  Rusové jeho projev odbyli, je zřejmé, že jej ruská pakáž psala, tedy je potřeba, aby si Vláda (Sněmovna) vyžádal od BIS zprávu o stavu na Hradě, kdy obecná výroční zpráva BIS již situaci na Hrade zmiňuje. 

BIS varuje před Ruskem a Čínou. Zeman je trojský kůň

Věc je opravdu velmi vážná. Dle mého názoru je dokonce potřeba Zemana zbavit absolutní beztrestnosti, byť to zatím není technicky proveditelné. Je potřeba, aby Ústavní soud projednal podání na Zemana pro velezradu v první fázi, ale zároveń si uvědomuji, že já nejsem poslancem ani ústavním soudcem. To ci píšu si myslím a považoval bych to za vhodné. Pokud bych dnes byl poslancem, určitě bych to řešil. 


Nepřihlášený uživatel

#59986 Zemanova představa boje s terorismem je ve své podstatě idiocie....

2015-10-02 14:19

....postavená na jeho zvrhlé představě komunistického nácka, že "politici jsou ti, kdož "chrání"", což samozřejmě dává prostor "ochranářům" jako jako je komunistický nácek Putin nebo celá řada post bolševických a bolševických diktátorů s kterými se Miloš Zeman tak rád stýká. 

Podstatou obrany proti terorismu je totiž demokracie a dodržování základních demokratických principů občany i politiky.

Terorismus má prostor tam, kde chybí demokracie a kde občané nespravují veřejný prostor, ten pak se logicky pokusí teroristé "spravovat po svém" a logicky se pokouší útočit i tam, kde je prostor řádně občany spravován, aby se pokusili občany zpochybnit v jejich jednání a tím si otevřeli další prostor. Toto se jim naštěstí daří velmi málo tam, kde je demokracie a to proto, že jsou velmi viditelní mezi občany, kteří ctí demokratické principy. Nedaří se jim mezi ně pronikat a tím se logicky stávají čím dál viditelnějšími a pro policii snadno dosažitelní. 

Tam kde dokonce existuje profit ze "správy" prostoru, který nepsravují občané, např. Ruskem dnes novým CCCP legalizovaná těžba ropy na ukradených ropných polích, je samozřejmě potom obsazení takového prostoru teroristy velmi lákavé a to i pro nové cccp. I z tohoto důvodu si myslím, že je to právě Rusko - nové cccp, které autoritou státních dokumentů z těžby ropy na ukradených územích dělá ropu legální volně prodejnou na světovém trhu a tím umožňuje financování teroristů a má profit hned několikerý.

Potlačování demokratických svobod, finanční oslabování demokratického světa, neboť ten musí vydávat prostředky na řešení takového stavu, vytváření pseudopředstavy, že totalita je to správné řešení, že totalita nemá problém s terorismem atp. 

Podstata návrhu Miloše Zemana je tedy jasné potvrzení jeho zvrhlého (totalitního - komunisticko - nacistického) pohledu na svět.

Miloš Zeman podsouvá vznik  "světové totality" která by vymítila zločinnost jako řešení. Obranou občanů proti zločinnosti totiž není primárně policie, armáda, soudy natož politici, ale obranou jsou jejich sociální vazby, které nedovolí průniku zločinců do jejich životů a to i zločinců z řad politiků. Pokud jsou tyto struktury jasně viditelné a oddělené - v demokracii tomu tak je, je pro policii poměrně snadné zasáhnout a přesně plnit svojí úlohu, bránit občany proti kriminalitě. 

Obranou proti terorismu jsou je tedy demokracie a občané vážící si demokracie, kteří spravují  veřejný prostor v kterém žijí. Nezle to nahradit státním totalitním terorismem nejen na vlastních občanech natož mezinárodním. 

Dnes je naprosto zřejmé, že Zemanovi psaly projev ruské zpravodajské služby, tedy dnes už opět zpravodajské služby nového cccp. Zemanův projev byl tedy po věcné i "ideologické" stránce velmi nevěrohodný a je to tedy velmi vážná věc, neboť jeho projev ohrožuje demokratickou státnost ČR. Dokládá to mimo jiné i to, že "chce Asad cosi podepisovat s opozici v ČR". To nedojednal Zeman, to dojednává Putin a proto je to také velmi nebezpečné. Jednání probíhají v neutrálním Švýcarsku z dobrých důvodů neutrality Švýcarska. 

 

P.S. Česká republika dokonce není ani malou Evropskou zemí, jak si jistě kdokoliv dokáže dohledat Maďarsko i Rakousko jsou země menší na počet obyvatel, stejně tak Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko, Irsko atd. atd. Tedy již úvod Zemanova projevu byl směšný a velmi zkreslující a v jistém ohledu dokonce dehonestující pro Českou republiku. 


Nepřihlášený uživatel

#59987 Ovčáček je vskutku nekonečný idiot....

2015-10-02 14:33

když si dovolil napsat toto:

První dojem po návratu z USA? Kontrast mezi svobodnou zemí a intolerantním a zideologizovaným světem Pražské kavárny je do očí bijící.“

ale potom, co marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman oslavil Státní svátek sv. Václava v ruské hospodě s ruskými agenty za zpěvu ruských písní a porušování zákonů USA, tedy nejspíše nejen hulením v restauraci. 

Jak mluvčí Ovčáček objevil Ameriku

Babrák Ohanba

#59988 Re: Ovčáček je vskutku nekonečný idiot....

2015-10-02 14:35


Nepřihlášený uživatel

#59989 Re: Re: Re: Nove cccp je velmoc jen kdyz vyhrozuje jadernou valkou....

2015-10-02 14:39

#59841: Ferdinand Poseroutka - Re: Re: Nove cccp je velmoc jen kdyz vyhrozuje jadernou valkou.... 

 

 1,5 mld. Ćína ne-li na počet obyvatel větší jezdící rychlovlaky do Tibetu a možná 150 mil. Rusů, kteří masivně ve statisících utíkají každoročně ze země  navíc s neskutečně línou a velmi špatně organizovanou společností silně závislou na těžbě ropy, po které nejspíše během 10-15 let prudce klesne poptávka snad není satelitem Číny? A koho tedy tahle líná pakáž je satelitem? 

Banda KGbáků v Kremlu okrádající své spoluobčany dnem i nocí vám připadá jako parta pionýrů na výletě? 

Milos Modraknizka.

#59990 Panove, nas jeneral Zeman,ten co utikal pred pupkatymi milicionari nas povede do utoku.

2015-10-02 14:40

Poslali  vejra pro kus sejra a on prines tvaroh. Zemanovo bezduche placani o vrtulnicich a dronech bylo na urovni debaty vojenskych strategu ,po peti pivech v hospode U KULATE BABY na Zizkove, Spolecna akce, zautoceni me pripada placani vojenskeho politruka pred vojenskym cvicenim na Sumave. Soudruzi vojaci,pred nami lezi 6 motorizovana americka divize a nasim ukolem je ji znicit. NASEDAT na vozidla a jelo se.


Nepřihlášený uživatel

#59991 Idiot a odporný demagog Ovčáček

2015-10-02 14:42

K pohoršení nad návštěvou ruské restaurace v NY: Nevěděli jsme, že v pražských redakcích existuje seznam zakázaných míst v USA!

 
Podstata není v zákazu, ale naprosto nelogickém jednání Miloše Zemana, když šel oslavit narozeniny do ruské hospody. Této nelogičnosti Zemanovy oslavy se Ovčáček po bolševicku vyhnul tím, že osočuje novináře z tohot, že by snad měly existovat zakázané restarace v NY, přitom novináři velmi správně napsali jediné, že jim to připadá nelogické, aby člověk v pozici českého prezidenta v zahraničí slavil svoje narozeniny v ruské hospodě, mnohdy o tom jen informovali. 
 
K takovému jednání se nabízí jediné vysvětlení, je mu mezi Rusy lépe než mezi Čechy, pak ale takový člověk nemůže být v ústavní pozici - prezident v České republice. Mohlo by se mu totiž lehce stát, že by se rozhodl, že je v ČR Rusů málo a mohl by jim napsat "zvací dopis" i taková zkušenost už v ČR existuje. 
 
Nic složítého, komplikovaného, spekulativního, jen prosté konstatování faktu. 

Nepřihlášený uživatel

#59992 Re: Panove, nas jeneral Zeman,ten co utikal pred pupkatymi milicionari nas povede do utoku.

2015-10-02 14:43

#59990: Milos Modraknizka. - Panove, nas jeneral Zeman,ten co utikal pred pupkatymi milicionari nas povede do utoku. 

 ....do kasáren umýt auta od bláta a dát si šlofíka :-)

Zeman je opravdu idiot, bohužel velmi nebezpečný idiot, pase ho evidentně Nejedlý, bez prověrky, bez jakékoliv smlouvy se státem, bez jakékoliv kontroly, tedy bez jakýchkoliv pravidel jednání a chování. Není to zas taková prča, jak to na první pohled vypadá. 


Nepřihlášený uživatel

#59993 Re: Re: Re:

2015-10-02 14:45

#59961: - Re: Re:  

 To psali fašisti z Fašingtonu!


Nepřihlášený uživatel

#59994 Re: Re: Asadův režim byl takový zábavný....

2015-10-02 14:49


Nepřihlášený uživatel

#59995 Novinky netaktně přehlížejí, že TOP 09 nemá nic proti vyššímu DPH pro hazard a to dokonce už od roku

2015-10-02 14:50

Koalice svolala mimořádnou schůzi Sněmovny. Chce protlačit zákon o hazardu


Nepřihlášený uživatel

#59996 Novinky netaktně přehlížejí, že TOP 09 nemá nic proti vyššímu DPH pro hazard a to dokonce už od roku

2015-10-02 14:52

...příštího roku. Divné věc, takové neúplné zprávy. Také je potřeba zmínit, že to byl Kalousek, kdo zdanění hazardu zavedl. Před ním se to neodvážil nikdo. Teď jsou všichni velcí frajeři. 


Koalice svolala mimořádnou schůzi Sněmovny. Chce protlačit zákon o hazardu


Nepřihlášený uživatel

#59997 Re: Re: Re: Asadův režim byl takový zábavný....

2015-10-02 14:53

#59994: - Re: Re: Asadův režim byl takový zábavný.... 

 Já jsem idiot, protože Asad posílal svoje agenty do bytů cizinců pod průhlednou záminkou, že jdou opravit telefon v bytě, kde žádný nebyl? 

Asad je zločinec, o tom není těch nejmenších pochybností. 


Nepřihlášený uživatel

#59998 Re: Re: Re: Re:

2015-10-02 15:24

#59945: - Re: Re: Re:  

 Milouše Tlačenky nám byl čert dlužen, za všechno můžou  ti jeho KUND*VOLIČI.


Nepřihlášený uživatel

#59999 Re: Ovčáček je vskutku nekonečný idiot....

2015-10-02 15:35

#59987: - Ovčáček je vskutku nekonečný idiot.... 

 Co vlastně by měla "kavárna" komunistickému náckovi Zemanovi tolerovat? Jeho partu KGBáků na Hradě? Jeho oplzlosti? Jeho pornografickou dcerunku? Jeho zlodějiny? Komunisty Remka a Klausovou na velvyslanectvích? Jeho neplnění služebního zákona? Jeho oslavu Státního svátku sv. Václava s bandou ruských agentů v ruské hospodě v NY? Máme tolerovat jeho porušování amerických zákonů nejen hulením v hospodě? Nebo by snad měla kavárna tolerovat lži Zemana o kdekom? Máme mu snad tolerovat jeho velerzádné jednání? 

V čem je tedy vlastně kavárna intolerantní. 


Nepřihlášený uživatel

#60000 Re: Re: Re: Schwarzenberg se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má super

2015-10-02 18:09

#50976: - Re: Re: Schwarzenberg se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebi 

Havloid Šafr ze štvavého havloidního internetového propagačního plátku, placeného mimo jiné ambasádou USA, stejně jako rudé karty proti panu prezidentovi, byl podruhé odsouzen za řízení auta v ožralosti. Tím havloid opět ohrozil životy nevinných lidí, hlavně, že ukazuje na druhé, jak mají havloidní zločinci ve zvyku. Při tomto hanebném činu se před zasahujícími policisty a mnoha svědky dokonce pochcal, to mají havloidi také ve zvyku, viz. Schwarzenberg v Bělehradě. Přestože byl soudem, ke kterému zbaběle nepřišel, díky výpovědím svědků usvědčen, nyní o své životy ohrožující trestné činnosti lže, to mají havloidní zločinci samozřejmě také ve zvyku! Dokonce tvrdí, že byl střízlivý a nic si nepamatuje!