MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#73151 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a je

2016-02-05 17:28


Nepřihlášený uživatel

#73152 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi o de

2016-02-05 17:33

#73150: - Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi o demokr 

 Co pořád řešite, copak jste skutečně superdebil? 

Miloš Zeman se pod privatizaci podepsal dokonce více jak rok potom, co skončila vláda Tošovského a dokonce existuje záznam z tiskové konference, na které dehonestoval tehdejšího předsedu fondu národního majektu, který se snažil tehdy potenciální ztrátu většiny v MUS řešit a to ještě Zeman ani nebyl pověřen sestavováním vlády.  

Co ještě chcete dalšího? Nic Zeman nenutilo menšinový podíl prodávat, obzvláště ne za situace, kdy menšinovému podílu příslušela mnohamiliardová hotovost na účtech MUS, onu hotovost zabavila švýcarská policie, jestli z této hotovosti měl část přislíbenu Zeman, nebo dostával zprostředkovaně zisk z této hotovosti logicky nevím a ve své podstatě je mi to dokonce úplně ukradeno. Povinností Zemana bylo vědět, jak to s MUS je, od toho měl přístup k informacím, které může mít jen vlastník či spoluvlastník a v jeho případě měl přístup i k informacím zpravodajským, přesto MUS vyměnil za 650 mil., přičem jediné rypadlo v dole, má hodnotu 1,5 mld a dnes ve šrotu by mělo nejspíš hodnotu oněch 650 mil.  

Máte snad nějaké vysvětlené pro jeho nestoudné lhaní v době volební kampaně o této věci? 


Nepřihlášený uživatel

#73153 Re: Re: Re: Re: Re: Robejšek je ruský troll - napadá administrativu EU - mluví o "Bruselu"....

2016-02-05 17:36

#73147: - Re: Re: Re: Re: Robejšek je ruský troll - napadá administrativu EU - mluví o "Bruselu".... 

 Žádná bezpečnostní složka státu není zločinecká, pouze někteří členové složky mohou spáchat zločin. Stávalo se to ve všech podobných útvarech ve všech státech. U CIA celkem dost běžně.

 


Nepřihlášený uživatel

#73154 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Robejšek je ruský troll - napadá administrativu EU - mluví o "Bruselu"....

2016-02-05 17:42

#73153: - Re: Re: Re: Re: Re: Robejšek je ruský troll - napadá administrativu EU - mluví o "Bruselu".... 

 To se velmi plete, náš právní řád obsahuje ustanovení o zločinnosti totalitních režimů a jejich represivních složek. Obecně v Evropě po zkušenosti s komunismem a nacionálním socialismem tuto věc velmi řešíme i v rámci právních předpisů. 

KGB jako represivní složka zločineckého totalitnímu režimu je logicky zločineckou organozací a to nejen proto, že školila i muslimské teroristy v masovém měřítku a to dokonce na území Československa. 

Jsem přesvědčen, že Robejšek vše, co od této pakáže vyinkasoval vrátí i s úroky. 

CIA je zpravodajskou službou státu v kterém občané přesně vědí na den a hodinu, kdy se odehrají nové volby, že mandát prezidenta je maximálně na osm let, přičem volby se opakují pod 4 letech a to opět přesně na den a hodinu.

Putin jen pro informaci, změnil ústavu tak, že může v úřadě zůstat jak dlouho bude chtít, přesněji čím více bude využívat zdroje státu které ovládá na svojí vlastní propagandu, tím déle v úřadu bude, pravděpodobně až do totálního zmagoření z moci. Z tohoto pohledu je bohužel Rusko minimálně polototalitním státem a jeho bezpečnostní složky jsou tedy polozločinecké. 

KV

#73155 Heslo všech havlistů:

2016-02-05 17:46

Imigráčka do každé rodiny!!!

Vašek Havlus!

#73156 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi

2016-02-05 17:48


Nepřihlášený uživatel

#73157 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka

2016-02-05 17:54

#73151: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a je 

 Miloš Zeman není komunista a nacionální socialista? 

Jistě se v klidu shodnu i se superdebilem, že komunisté a nacisté se dostávají k moci porušováním základního demokratického zákona tedy zákona volebního, pokud volí "mírnější formu" jak se k moci dostat. 

Náš zákon o volbě prezidenta má tři limity:

Kandidát nesmí lhát o sobě ani o oponetech (protikadidátech) v tom je zákon shodný se všemi volebními zákony - toto ustanovení Miloš Zeman masivně porušoval, od lhaní o "privatizaci" MUS, přes lhaní o jeho rodině, zdravotním stavu, týmu, až po lhaní za které se dokonce omluvil a které načerpal dokonce na neonacistickém serveru zvedavec.org. 

Volební kampaň financovat čistě z Volebního účtu - za Miloše Zemana kdosi zaplatil cca 3 mil. korun tedy cca 10 % z jeho "celkových výdajů" za kampaň plně mimo volební účet a občané dodnes neví kdo to byl, přestože zákon hovoří o volebním účtu jako účtu transparentním.

Volební účet musí být založen dříve, než započne kampaň - těžko říci co to Zeman provozoval před založením voelbního účtu, ale on tomu nijak neříká, především ne "volební kampaň" těžko říci jak to nazvat. 

 

Tedy z mého pohledu Miloš Zeman dokonce masivně volební zákon porušoval já se osobně tedy těžko rozhoduji, jestli je více komunista či nacionální socialista. Co je ovšem bohužel děsivé, že ve lhaní z volební kampaně pokračuje i v pozici správce úřadu prezidenta republiky, na čemž se jistě v klidu také shodnu i se superdebilem.

Vy snad jeho lhaní nevidíte a neslyšíte? Jste snad hluchý a slepý? Proč vlastně Zeman tak nestoudně lže? Co ho k tomu nutí? Jeho vlastní historie? 


Nepřihlášený uživatel

#73158 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost ml

2016-02-05 17:58

#73156: Vašek Havlus! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi  

 Já jsem naprosto konkrétní, když popisuji, proč Miloše Zemana považuji za zločince. Buďte také naprosto konkrétní a napište, kde je v mém příspěvku lež. 

Pokud toho nejste schopen, tak podepište tuto petici a osobně jí odneste Zemanovi na Hrad a všem ve vašem okolí se omluvte, že máte podílel na tom, že je komunista a nacionální socialista Miloš Zeman na Hradě. Nic složitého na tom není, tedy snad i pro voliče Miloše Zemana to není nic složitého. 


Nepřihlášený uživatel

#73159 Re: Heslo všech havlistů:

2016-02-05 18:00

#73155: KV - Heslo všech havlistů: 

 KV? Věřící komunista, původně KVZ - komunista věřící Zemanovi? 


Nepřihlášený uživatel

#73160 Konečně!

2016-02-05 18:22

Zeman s Ovčáčkem jsou trollové, zdravého rozumu se na Hradě nedostává, zní z líhně ČSSD

 


Nepřihlášený uživatel

#73161 CVVM reálná data o Zemanovi

2016-02-05 18:24

Dbá vážnost a důstojnost úřadu - pochybuje 86 % lídí - zde dokonce 19 % jednoznačně jeho působení odmítá, což přesahuje i obvyklých 13 % kteří jednoznačně, bez pochybností, jeho lži nazývají správně lhaním. 

Je dobré připomenou Ústavu - pozice prezident zastupuje stát v zahraničí, byť logicky jedině se souhlasem vlády a Sněmonvy, přesto je tato pozice formálně v zahraničí zastupující. 

působí jako autorita u občanů - pochybuje 81 % lidí

reprezentuje ČR v zahraničí - pochybuje 83 % lidí

plní funkce svěřené ústavou - pochybuje 76 % lidí

je v kontaktu s občany - pochybuje 68 % lidí 

 

Směnovna i vláda by měly situaci na Hradě řešit. Situace je velmi vážná, je velm pravděpodobné, že Zeman ohrožuje státnost a mělo by být šetřeno, jestli jeho jednání není velezrádné. 


Nepřihlášený uživatel

#73162 Srovnání se bohužel nabízí

2016-02-05 18:30

Kolabující komunistická učitelka, která nejspíš ani není schopna dětem vysvětlit, jak poznají věrohodné zdroje informací nebo dokonce přímo se dětmi na střední škole manipuluje se "hroutí", když je taková věc zveřejněna a jasně doložena. 

Tady se bohužel skutečně hroutí člověk, který se celý život vzorně stará o nemovitost v které je v nájmu. Vzorně zajišťuje kulturnost prostředí v okolí nemovitosti v souladu s ekologií a ze všech sil, které má k dispozici, je odpornou kampaní města, "že platí stejně, jako jiní v garsoniéře" dohnán až k selhání srdce. 

Lesnímu muži selhalo srdce. Boj proti bourání hájenky pokračuje


Nepřihlášený uživatel

#73163 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi

2016-02-05 19:01

#73152: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi o de 

 Na účtech nemohlo být v té době už nic..... za onu hotovost se zkoupily akcie k získání většinového podílu. Další hotovost se získala až propráním, tedy další spekulativním prodejem těchto akcií a tu teprve zabavila policie. Takže ze zástupců státu z oné hotovosti na rekultivace později nikdo neviděl ani vindru. Rozhodně ne vláda Miloše Zemana. 

Podvody s falešnými odhady nemovitostí byly celkem běžnou záležitostí. Kdyby jste chtěl trestat všechny politiky, které ošidil nějaký odhadce, musel by jste potrestat asi všechny v parlamentu.

Jestliže, jak sám píšete, logicky nevíte, jak z toho Miloš Zeman profitoval, pak nemáte jiný důvod propagovat teze o lži, než podnikat účelové útoky.

A opakuji, dál dotovat tento sektor státem, aniž by byl stát schopen dokázat zajistit jeho zisk, to nemělo pro vládu žádný smysl. Asi by si na vidle naběhl každý, kdo u toho byl. Každá další investice ze strany státu by byla stejně rozkrádána.

Nazývat debilem každého, kdo s vámi nesouhlasí, to z vás frajera neudělá.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#73164 Re: Srovnání se bohužel nabízí

2016-02-05 19:04

#73162: - Srovnání se bohužel nabízí 

 Nechtěla děti ohlupovat. Mainstreamové zdroje dnes už pro některá témata věrohodné nejsou. Bohužel platí toto: Nic není pravda a možné je vše........


Nepřihlášený uživatel

#73165 Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi o demokracii....

2016-02-05 19:07


Nepřihlášený uživatel

#73166 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka redite

2016-02-05 19:18

#73157: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka  

 Napsal jste:

Volební účet musí být založen dříve, než započne kampaň - těžko říci co to Zeman provozoval před založením voelbního účtu, ale on tomu nijak neříká, především ne "volební kampaň" těžko říci jak to nazvat. 

Takže nemůžete říci určitě že to byla volební kampaň? Tak proč to zmiňujete? Zkoušíte zde lidem něco podsunout? To znamená že porušení této limity nemáte jak doložit. Tím jste sám spochybnil svoji tezi. Kromě MUS, kde se dá vlastně tím, že stát za vlády Tošovského ztratil většinový podíl z MUS a tak došlo vlastně k převaze privátních vlastníků podniku, tedy nešlo úplně o lež, vám už zbývá pouze citát z webového serveru. To ale byla zkreslená informace onoho serveru, ne Miloše Zemana.

 

Pan Miloš Zeman má pravdu téměř ve všem co zmíní. Má vrozený dar správné politické intuice. :-) :-)

 

 

 

Co to má znamenat? Jsem naprosto zděšen a pohoršen! Nacistická zvěrstva v EU?
Nepřihlášený uživatel

#73167 Je EU třetí říše? Co to má znamenat? Jsem naprosto zděšen! Vrací se Hitler a hrůzy války?

2016-02-05 19:26

Bývalý člen KSČ, udavač STB, milovník SSSR, kde se v SSSR pohyboval v zónách, kam mohla jen KGB a psal o tom oslavné články, dnes rusofobní ideolog, největší antikomunista, typický havloid z kavárny, eurohujer, europoslanechlasující proti národu pro kvóty - Jaromír Štětina obdivuje ukrajinskou neonacistickou jednotku SS Azov, jejíž členové mají i dle jeho slov vytetované hákové kříže na rukou (což je podle něj jen taková revolta proti režimu...) a která má stejný znak jako 2. SS-Panzer Division „Das ReichTato jednotka Hitlerových Waffen SS se samozřejmě dopouštěla vražd civilistů, včetně židů a všech myslitelných válečných zločinů a zvěrstev, stejně jako  SS Azov. Viz například dokument froncouzské televize Canal+ Ukrajina Masky revoluce. Europoslanec Štětina tyto zločince pozval do Europarlamentu a v současnosti nepochybně podporuje neonacismus a válečné zločiny a tím pádem patří před soud. Ukrajinské jednotky jako je SS AZOV patří před mezinárodní válečný soud, stejně jako Ukrajinská armáda, která vtrhla po převratu neonacistické junty na východ země a začala vyvražďovat původní ruskojazyčné obyvatelstvo. Vše potvrzují nezávislí francouzští investigativní novináři z CANAL+!!!


Nepřihlášený uživatel

#73168 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost ml

2016-02-05 19:33

#73163: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi  

 Řekl bych, že si vymýšlíte obtížně uvěřitelnou pohádku a soud ve Švýcarsku nic takového také ani nenaznačil, naopak je ve veřejných zdrojích jasně popsán mechanismus celého podvodu, tedy nákup akcií za peníze firmy, proto je také celé věc odsouzena jako podvod a 14 mld. zabaveno. 

Realita je v každém případě taková, že ve Švýcarsku bylo zabaveno cca 14 mld. hotovosti MUS a tato hotovost navíc byla blokována dokonce mnoho let a MUS v provozu nijak tyto miliardy nechyběly. Švýcarsko požaduje ovšem miliardy další a to až do objemu 22 mld. 

Já jsem přesvědčen, že za celou věc je odpovědný Miloš Zeman a to nejen proto, že o celé věci nestoudně lhal během volební kampaně a neváhal porušovat volební zákon, aby se dostal k absolutní beztrestnosti. 

Domnívám se, že Zemana v této věci chrání absolutní beztrestnost a považuji to v kontextu s celým jeho rusko trollím jednání za velmi špatné pro obecné povědomí, co je spravedlnost. 


Nepřihlášený uživatel

#73169 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka re

2016-02-05 19:35

#73166: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka redite 

 Nikoliv, co to je volební kampaň je defiinováno z zákoně. Já to o čem Zeman mluví jako o "nevolební kampani" považuji logicky v souladu s definicí v zákoně za volební kampaň. proto o tom mluvím. 

Přečtěte si Zákon o volbě prezidenta republiky. Co horší, i nejvyšší správní soud ve svém vyjádření sděluje, že zákon byl porušen, bohužel se soud vyhnul definování v jaké míře u jednotlivých kandidátů porušován byl.  Já jsme přesvědčen, že úroveň porušování ze strany Zemana, měla vést k jeho vyloučení z voleb, protože si myslím, že porušoval volební zákon ve všech jeho třech limitách. 

Dokonce i vy oponujete jen jedno ze tří mnou popsaných porušování volebního zákona Milošem Zemana u dvou nejste dokonce ani schone si nic vymyslet, natož věcně oponovat. Co horší, u ostatních kandidátů nejste schopen ani naznačit jejich porušování volebního zákona. 


Nepřihlášený uživatel

#73170 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Robejšek je ruský troll - napadá administrativu EU - mluví o "Bruselu".

2016-02-05 19:43

#73154: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Robejšek je ruský troll - napadá administrativu EU - mluví o "Bruselu".... 

 Napsal jste:

 To se velmi plete, náš právní řád obsahuje ustanovení o zločinnosti totalitních režimů a jejich represivních složek. Obecně v Evropě po zkušenosti s komunismem a nacionálním socialismem tuto věc velmi řešíme i v rámci právních předpisů. 

Náš právní řád neřeší totalitní režim, ale komunistický režim. Tedy platí zákon o protiprávnosti komunistického režimu. Jenže nevím jak vy, ale já tam nic o KGB nevyčetl. :-)

KGB tedy podle našeho právního řádu zločinná není, tedy není to v něm přímo zmíněno. Nebo mi to někde najděte. :-)

 


Nepřihlášený uživatel

#73171 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Robejšek je ruský troll - napadá administrativu EU - mluví o "Bruse

2016-02-05 19:45

#73170: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Robejšek je ruský troll - napadá administrativu EU - mluví o "Bruselu". 

 KGB - kristův grálský bohatýr.... to je přeci pěkné ne? To je dokonce ušlechtilé nikoli zločinné. 

 


Nepřihlášený uživatel

#73172 Re: Re: Srovnání se bohužel nabízí

2016-02-05 19:52

#73164: - Re: Srovnání se bohužel nabízí 

 Nikoliv, to je rusko trollí propaga, jak velmi dobře víte. 

Pravda je to, co mi sami za pravdu považujeme. K tomu, abychom se o informacích mohli rozhodovat, zdali jsou důvěryhodné či dokonce je budeme považovat za pravdivé máme vzdělání (znalosti, kulturu, morálku). 

Zdroje informací jsou vskutku různé - standardní zdroje informací dopředu sdělují, jak zdroje získávají, jaký mají proces jejich ověřeování, jaký je proces jejich uvěřejňování. V těchto zdrojích informací pracují skuteční lidé, kteří se pod své texty podepisují. Tyto zdroje jsou ochotny podstupovat riziko právního postihu, pokud zveřejní nepravdivou informaci. 

Na druhé straně existují tzv. "názorové servery", které nejsou ochotny se podstoupit riziko právního postihu v případě zveřejnění nepravdivé informace, nezveřejňují kdo je vlastní, nemají redakční radu, nelze zjistit, kdo texty píše, automatem jsou texty šířeny na velké množství serverů tohoto typu viz. zadání nadpisu do googlu, který dohledá 30 - 50 takových serverů praktiky okamžitě potom, co je to "zveřejněno" na jednom z nich. 

Toto měla učitelka vysvětlit žákům, toto má vědět a toto je její povinnost to vysvětlit. Pokud to neví, nerozumí tomu, nesmí v takovém případě učit předmět, který učila. Zdrojů pro to, se ve věci zorientovat je mnoho, v nejhorším případě se měla dotázat na ministerstvu školství a požádat o školení v této věci. 

Mohla požít např. důvěryhodný zdroj informace - Jeden svět ve školách - současná ruská propaganda. 

Pokud se prokáže nekompetentnost pedagoga, je logicky také nekompetentní ředitelka, která nekompetentního pedagoga nechala učit. 

Pošlete tento text na ministerstvo školství, ať na školu pošle Českou školskou inspekci a věc vyšetří, je to velmi závažná věc. 

 


Nepřihlášený uživatel

#73173 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Robejšek je ruský troll - napadá administrativu EU - mluví o "Bruse

2016-02-05 19:53

#73170: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Robejšek je ruský troll - napadá administrativu EU - mluví o "Bruselu". 

 To se velmi pletete, explicitně jmenuje komunismustickou totalitu a fašistickou totalitu, ale mluví obecně o totalitních režimech. 

§ 403 Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka

(1) Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.
(2) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným podobně účinným způsobem,
b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny,
c) spáchá-li takový čin jako voják, nebo
d) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.

(3) Příprava je trestná.

§ 404 Projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka

Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403 odst. 1, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

§ 405 Popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia

Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo nacistické, komunistické nebo jiné zločiny proti lidskosti nebo válečné zločiny nebo zločiny proti míru jiné zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

 

Zákon 198/1993 

Zákon o protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu

Jasně zmiňuje exponenty komunistického režimu a represivních složek. To, že je zákon vztažen na naše StB a KSČ má bohužel v Rusku paralelu KSSS a KGB a GRU, NKVD, atd. 

Paralela mezi StB a KGB je bohužel nejen v tom, že společně tyto zločinecké organizace školily teroristy a to i islámské teroristy a to nejen na území Československa a Ruska. 


Nepřihlášený uživatel

#73174 Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi o demokracii

2016-02-05 20:11

#73165: - Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi o demokracii.... 

 Lidové milice a jejich obdoba v nacismu SA takové "lidové rčení" braly smrtelně vážně, tedy nemám co bych měnil. běžte se udat lidový milicionáři. 


Nepřihlášený uživatel

#73175 Re: Re: Re: Srovnání se bohužel nabízí

2016-02-05 20:44

#73172: - Re: Re: Srovnání se bohužel nabízí 

 Žáci soudružce učitelce vůbec nepomohli. Otázky byly natolik tendenční a natolik prokazující naprosto kastrofální výuku předmětu, že v momentu kdy žáci tvrdí, že otázky dokonce dělali společně s učitelem, prokazují jeho absolutní nekompetenci. 

Otázky Zemanovi jsme chystali společně, hájí žáci učitelku. Zhroutila se