MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#74501 Líbí se mi Ústava ČR a velmi se mi nelíbí extrémista Miloš Zeman v pozici správce úřadu prezidenta

2016-02-24 09:08

Libí se mi současná Ústava ČR, která deklaruje, že jsme zemí demokratickou a jsme součásti rodiny demokratických zemí. Líbí se mi, že ústava je postavena na Všeobecné deklaraci lidských práva a tato práva zaručuje. 

Velmi se mi líbí, že máme Ústavní soud, že konečně po 25 letech od revoluce máme základní zákon demokracie - zákon o státní službě. Libí semi, že politici alespoň jezdí na jednání Evropské rady a na Rady ministrů, líbí se mi, že máme komisaře v EK, byť paní Jourovou za přiliš chytrou nepovažuji, jeji poslední vyjádření o jednání Zemana bylo správné. Libí se mi že přímo volíme EP a že je ustaven a funguje. 

Jsem skutečně velmi rád, že jsme členy NATO a EU, neboť kdyby tomu tak nebylo, je docela dobře možné, že by komunista (obecně extrémista) Miloš Zeman již skutečně zvací dopis do Ruska zeleným mužíčkům na "dovolené" napsal, podobně jako tak učinil Janukovič na Ukrajině. 

Velmi se mi nelíbí současná sestava na Hradě to především proto, že diky absenci prověrek nemá stát žádnou možnost na Nejedlého, Augustina, Mynáře, Ovčáčka, Buriánovou dohlížet. Že nemají žádnou povinnost o sobě nic zveřejňovat a že Nejedlému vystavil diplomatický pas bývalý komunista Kohout, aniž by měl jako člen vlády důvěru Sněmovny, neboť celá Rusnokova vláda neměla důvěru Sněmovny. 

Velmi se mi nelibí, že se Zeman dostal k moci na základě toho, že masivně porušoval všecha tři základní pravidla zákona o volbě prezidenta republiky, neboť v tom spatřuji komunisticko - nacistický způsob získávání moci v demokracii. Tedy se logicky obávám, že selhaly demokratické instituce, které měly takovou osobu vyřadit z voleb. Velmi se mi nelíbí, že Miloš Zeman svůj komunistický náhled na demokracii a obecně život aplikuje pri správě úřadu prezidenta republiky, přestože mu to ústava zapovídá a on podpisem ustavního slibu slibil, že tak činit nebude.

 


Nepřihlášený uživatel

#74502 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co se dělo a děje na Ukrajině, se dá zorientovat.....

2016-02-24 09:11

#74495: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Ukrajina je věc komplikovaná, přesto se lze ve věci zorientovat.  

Janukovič získal mandát na základě slibu, že bude garantem asociační dohody s EU, což také velmi dlouho, byť velmi laxně činil. Bohužel také měnil Ústavu Ukrajiny a to tak, že posiloval svojí vlastní moc. 

Následně se v roce 2010 odehrály velmi zvláštní volby, z pohledu standardů, které asocičaní dohoda s EU také vyžaduje. (EU má skutečně i standardy na úroveň demokracie - např. požaduje nezávislé pozorovaté u voleb, existenci základních demokratických institucí a zákonů  např. zákon o státní službě, kde se ale mnohdy spokojí ostantí partneři v EU s příslibem, že vznikne viz situace v ČR). 

Podivnost voleb byla mimo jiné v tom, že se do tamního parlamentu dostali neonacisté ze strany Svoboda a byla velká pochybnost, jestli právě v jejich případě nebylo manipulováno s hlasováním. 

Janukovič následně se Svobodou uzavřel opět "podivnou" koalici, ministři v jeho vládě se jako k Svobodě nehlásili. 

Následně těsně před podpisem asociační dohody s EU přijel na Ukrajinu Putin a Janukovič s ním cosi podespal, o čem možná nebyli informování ani poslanci jeho vlastní strany a současně zrušil dojednávání Asocičaní dohody s EU. 

Janukovič tedy těžce porušil svojí vlastní dohodu z voleby prezidentské a stejně tak i dohody z voleb parlameních. V takové situaci již občanům nezbývá mnoho možností jak se bránit, neboť bylo zřejmé, že kroky, které byly učiněny Janukovičem mohou se jevit jako nevratné a jako těžké zneužítí moci. Vyjádřili tedy toto v ulicích, žádná jiná možnost již nebyla. Janukovič na to reagoval tak, že využil změny ústavy, kterou provedl a zavedl represivní účelové zákony vůči obyvatelstvu a začal dokonce využívat "soukromou armádu" OMON zděděný po Rusech a podivné neuniformované ozbrojené policisty tzv. titušky. Čímž situaci déle vyhrotil. 

Následně se "podvolil" přislibil vrátit Ústavu do stavu, kdy získal moc a ale to již neudělal, napsal zvací dopis okupantovi Krymu a uprchl do Ruska.  V takové situaci převzal moc řádně zvolený parlament. K věci se vyjádřila Janukovičova strana tak, že je Janukovič na Ukrajině stíhán pro vlastizradu, těžko by se také dalo cokoliv jiného čekat, když napsal zvací dopis okupatovi Krymu. Následně byly prošetřovány i čistě kriminální činy jeho a jeho rodiny a z objemu prostředků, které jeho rodina utrácela je možné dovodit, že se jednalo o prostředky skutečně z kriminální činnosti. 

Máte snad jinou posloupnost událostí na Ukrajině? 


Nepřihlášený uživatel

#74503 Miloš Zeman masivně lže, protože žije v nějaké zvrácené světě o kterém si myslí, že lžou všichni?

2016-02-24 09:27

 Je na této diskusi někdo, kdo má za přítele lháře? Je mu příjemné se stýkat s lháři? Proč tu tedy vůbec existuje někdo, kdo má potřebu zveřejňovat naprosto nesmyslné fotomontáže, propagovat komunisty, nacisty či obhajovat Zemana a jím legalizovaný extrém v ČR? 


Nepřihlášený uživatel

#74504 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ale to žijete vy ve zvrácené představě, že politici EU podporují mig

2016-02-24 09:35

#68181: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ale to žijete vy ve zvrácené představě, že politici EU podporují migraci 

 

 Z jakého důvodu se tak nědělo? Ale pokus dobrý " v posledních měsících " :-). V posledních měsících např. v Severní Korei bez nejmenších pochybností popravili či komunisté umučili k smrti stovky lidí. 

Je dobřé připomemnout gulagy i vraždy novinářů a pollitiků v Rusku v současnosti i celou ruskou propagandu na našem území, kdy Miloš Zeman se svým lhaním jeví spíše jako ruský troll než správě úřadu prezidenta republiky ČR. Je dobré připomenout, že radikálové, které Miloš Zeman tak vřele podporuje jsou právě komunisté a náckové a jejich rétorika je vyhrožování smrtí. 

Je dobré si povšimnout, že Zemanovi nevyhrožuje nikdo. Dokonce lze říci, že "všichni" tedy jak obdivovatelé lháře tak i jeho kritici přejí totéž, aby žil spokojený život, neb kritikům je naprosto jasné, že člověk spokojený nemá potřebu lhát a může jednat tedy jak mu ukládá ústava ve prospěch všech občanů této země, tedy v souladu s celou ústavou. Takový člověk se pak nemusí vymlouvat na neodpovědnost a absolutní bezrestnost, ale plně si může stát za každým svým slovem a i ostatními články ústavy, např. za článkem, že státní moc uplatňuje jen a pouze podle zákona, který ani Zemanovi nikde ani náznakem nedovoluje lhát. 


Nepřihlášený uživatel

#74505 Re: Re: Re: V tom, co se stalo na Ukrajině se dá zorientovat i bez bombastických nesmyslů....

2016-02-24 09:38

#68156: - Re: Re: V tom, co se stalo na Ukrajině se dá zorientovat i bez bombastických nesmyslů.... 

 

Nejsem si jist, jestli někdo někdy vyznamenal na Ukrajině Banderu.

Ale je tu srovnání, v roce 2015 uprostřed EU vyznamenal Miloš Zeman místopředsedu komunistické vlády Tomana. 

Je vážná otázka, jestli se Bandera účastnil činů proti lidskosti, byť z dnešního pohledu je to pravděpodobné. Té nejhorší části se ale neúčastnil, byl Němci internován. 

Opět tedy srovnání s Tomanem - náš právní řád komunistickou diktaturu odsoudil, stejně jako odsoudil ty, kdož se jí aktivně účastnili, tedy logicky především komunistické vlády (úkolovaly StB např.) a prezidenty, kteří se aktivně podíleli na represích vůči obyvatelům Československa nejen tím, že "udržovali režim při životě" ale aktivně totalitu svojí politickou činností rozvíjeli. Přesto jej Zeman vyznamenal. 

Řekl bych, že velmi přeháníte, že by byl Bandera symbolem Majdanu, neboť je naprosto zřejmé, že názory na něj jsou i na Ukrajině rozporuplné. 

Irsko vzniklo také ozbrojeným odporem IRA proti Angličanům a bylo to prakticky v téže době v jaké se o to pokoušli nacionalisté na Ukrajině a názory na IRA jsou taktéž v Irsku rozporuplné. Dnešní vnímání a tehdejší vnímání a tehdejší způsob represí, právě onu nejednoznačnost vytváří. 

Podstatné je co děje dnes. Tedy ukradení Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny Ruskem. To je věc naprosto absurdní i vzhledem k tomu, že Rusko v trojstranné dohodě nejen zavázalo hranice Ukrajiny respektova, ale dokonce i aktivně bránit v RB OSN, pokud je někdo chtěl měnit. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf

Zajímavého na vašem tendenčním příspěvku je jen to, že je jednoznačné, že se Ukrajina bude muset zbavit Leninů, Stalilnů, Džeržinských a ostatních ruských komunistických zločinců v různých podobách a že si bude muset projít vývojem vztahu i k vlastním teroristům, kteří chtěli vlastní stát. Musí si rozmyslet, jak moc je budou adorovat a jak moc kritizovat. Je to ale především na nich a ani náhodou to neznamená, že jsou většinově Ukrajinci nacisté či dokonce schvalují činy proti lidskosti. 


Nepřihlášený uživatel

#74506 Re: Je to skvělý přehled - totalit, které provokují demokratické země, školí teroristy....

2016-02-24 09:42

#68167: -  

  ....a posílají je do demokratických zemí vraždit, jak se jistě v klidu shodneme, když i ČSSR školilo teroristy, kteří následně v demokratických zemí vraždili a snažili se demokracie ohrožovat. 


Nepřihlášený uživatel

#74507 Západní státy bez těch východních problém mít logicky nebudou, takový stav znají...

2016-02-24 09:43

 

Respekt: Západní Evropa bez EU přežije, říká bývalý polský ministr zahraničí Radoslaw Sikorski

 

  • "Západní Evropa bez EU přežije. Pro nás je však přežití unie a její hlubší integrace životní otázkou," řekl bývalý polský ministr zahraničí Radoslaw Sikorski.
  • Pokud unie prožívá krizi, měly by podle něj státy v našem regionu dělat pro její vyřešení vše, co je v jejich silách.
  • Hrozí podle bývalého ministra oslabování Evropské unie? Velký rozhovor najdete v novém vydání týdeníku Respekt.

Nepřihlášený uživatel

#74508

2016-02-24 09:45

Ivan Mládek:"Hele Čecha ješitu, nechce v Praze mešitu......"Ta písnička, ač napsaná před lety ,vystihuje současnou situaci v ČR"


Nepřihlášený uživatel

#74509 Re: Je logické, že v zemi stižené komunistickým školstvím....

2016-02-24 09:58

#74508: -  

 ....které po několik generací nezprostředkovalo historii Světa a Evropy, nezprostředkovalo vznik náboženství, důvody vzniku velkých náboženství, kulturu velkkých náboženství atd., je ta část populace, která komunistickému školství podlehla zmatená. Nemůže rozumět vývoji světa, je pro ně naprosto nepochopitelný, pokud se sami nedovzdělali.

Dodnes je situace ve školství velmi vážná, velká část pedagogů dodnes žije v představách komunistického dějepisu. Jediného filozofického vzdělání, kterého se jim dostalo je ročník "filozofie" marx-leninské a samozřejmě ročníky ostatní z komunistické ekonomie, historie mezinárodní dělnického hnutí a marx-leninské ekonomie. Bohužel učitelské povolání se mnohdy dědí, tedy komunistický rodič bohužel do velké míry determinuje své děti učitele. 

Důledek je následující. 

Mnozí občané stižení komunistickým školstvím si o historicky doložené postavě Ježíše Krista myslí, že neexistoval, že si ho katolická církev vymyslela, aby mohla ničit hodné komunisty :-). 

Mnozí občané stižení komunistickým školstvím a komunistickou propagandou žijí v představě, že Jan Žížka z Trocnova byl komunistický středověký superman, přitom realita je taková, že byl z dnešního pohledu na sektě parazitující vražedný terorista velmi podobný dnešním teroristům z IS, tedy svojí dobu rozhodě "předběhl" a nebo je to tak, že prostě je to pořád stejné.  

Mnozí občané stiženi komunistickým školstvím žijí v představě že Evropa vždy vypadala tak, jak vypadá dnes. Nemají představu o minulosti Evropy, nemají představu o židovské, muslimské a mnohdy ani o křesťanské kultuře Evropy v minulosti, obecně se dá říci, že nemají představu o minulosti o dějinách obecně a žijí jakousi podivnou "přítomností" strachu ze všeho. 

Mnozí spoluobčané stižení komunistickým školstvím si dokonce myslí, že komunistická totalita je alternativou k demokracii. Myslí si, že je to přijatelná forma uspořádání veřejného prostoru a dokonce ani neví, že skutečně existují nevražedné totality, které přesto z mého pohledu nejsou alternativou k demokracii, neboť nevražedná totalita se velmi lehce do vražedné překlopí, nemá žádný obranný mechanismus proti takovému překlopení a nemá ani vzdělanou populaci, aby se takové věci mohla bránit.

Logicky pak takoví lidé podléhají ruské trollí propagandě, která využívá tu část populace, která je stále komunistickým školstvím a komunistickou propagandou zmanipulována, mimochodem stejně jako komunisté v roce 1946 využili původní propagandu nacistickou.  Tato část populace není schopna dokonce ohodnotit ani relevantnost zdroje informací a bohužel pokud je takový člověk učitel, není schopne takovou základní věc naučit studenty, jak předvedla učitelka na Střední vinařské škole ve Valticích. 

U Miloše Zemana si nejsme jistý jestli je obětí nebo spíše pachatelem. Na jednu stranu jej skutečně považuji za neskonale hloupého člověka, na druhou stranu je jeho věcné jedná spíše projev prohnaného zločince, který ruskou propagandu na našem území přímo tvoří. Vláda by toto měla řešit a vyřešit, je to velmi vážná věc. 

 


Nepřihlášený uživatel

#74510 K čemu tedy taková karta vlastně je? Proč to vůbec někdo využívá?

2016-02-24 10:38

CCS zdražila, aby i při levné naftě víc vydělala. Vezme si i více než dvě koruny z litru

Vždyť to nedává vůbec žádný smysl, závadění nějakých stravenk či podivných dalších nesmyslů a karet. 

 


Nepřihlášený uživatel

#74511 Re:

2016-02-24 10:58

#74465: Kroupa -  

 Potom jsi  ty sám komunista..


Nepřihlášený uživatel

#74512 Originálního na tom není vůbec nic. Diktátorům se je obvyklé dávat samopaly darem.....

2016-02-24 12:22

Prezident Zeman dostal v Liberci od hejtmana Půty darem samopal

....potrpí si na to.  Je to bohužel další důkaz toho, jaké nálady idiot Zeman ve společnosti generuje. 


Nepřihlášený uživatel

#74513 Čech je idiot?

2016-02-24 12:32

Nejsem rasista, média se vrhají jak zuřiví psi na každého, kdo projeví jiný názor, tvrdí Ringo Čech

Idiot Čech si představujete pod tím, že migrant po překročení moře použíjí symbol V jako "vítězství nad Evropou". Je to opravdu neuěřitelný kretén - komik co napůl mysllí vážně, aby hasiči dostali lehké kulomety.  

Tedy František Čech vylévá všechen schvůj hnus do jeho "naivních dílek". 

Ateista Čech mluví o náboženství a dokonce o islámu, aniž by kdy přečetl jedinou stárnku koránu a zakusil si na vlastní život víru. Troufalost některých hlupáků je nekonečná. 

Za koho tam šílený Čech mluvil, když použil množné číslo, že mu drží palec? To snad mluvil za nějakou jeho manžellku či milenku nebo koho. 

Je to děsivé. 


Nepřihlášený uživatel

#74514 STOP Ovaro-burešismu!

2016-02-24 13:03

Den "daňové svobody" bude letos o dva dny později neš v loni. Děkujme ti "agente Bureši"


Nepřihlášený uživatel

#74515 Re: Originálního na tom není vůbec nic. Diktátorům se je obvyklé dávat samopaly darem.....

2016-02-24 13:09

#74512: - Originálního na tom není vůbec nic. Diktátorům se je obvyklé dávat samopaly darem..... 

 Pozor na rozborku a sborku a na zapomenutý náboj v komoře při čištění zbraně....To se múže vymstít.


Nepřihlášený uživatel

#74516 Re: Čech je idiot?

2016-02-24 13:10

#74513: - Čech je idiot?  

 Franta je v první řadě "vypelichaný perverzní zemandrtálec"


Nepřihlášený uživatel

#74517 Re: Originálního na tom není vůbec nic. Diktátorům se je obvyklé dávat samopaly darem.....

2016-02-24 13:15

#74512: - Originálního na tom není vůbec nic. Diktátorům se je obvyklé dávat samopaly darem..... 

 A k samopalu dostal "soudruh Kalašnikov" ještě sněžnice, jak to spolu souvisí?


Nepřihlášený uživatel

#74518 Re: Re: Čech je idiot?

2016-02-24 13:35

#74516: - Re: Čech je idiot?  

 I takto jej lze jistě charakterizovat. Myšlením je to vlastně komunista a vždy jím byl. Když kdysi mluvil o tom, jak poslouchal svobodnou evropu a hlas ameriky a jak se rozohňoval nad tím, jak jsou "korektní" , tak bylo zřejmé, že je to vlastně komouš jako prase. 


Nepřihlášený uživatel

#74519 Re: Re: Originálního na tom není vůbec nic. Diktátorům se je obvyklé dávat samopaly darem.....

2016-02-24 13:36

#74517: - Re: Originálního na tom není vůbec nic. Diktátorům se je obvyklé dávat samopaly darem..... 

 Asi výbava na Sibiř :-), až bude dělat bachaře v gulagu. To je tak asi adekvátní "zaměstnání" pro jeho způsoby myšlení, tam by byl šťasten. 


Nepřihlášený uživatel

#74520 Re: Originálního na tom není vůbec nic. Diktátorům se je obvyklé dávat samopaly darem.....

2016-02-24 13:46


Nepřihlášený uživatel

#74521 Re: Re: Originálního na tom není vůbec nic. Diktátorům se je obvyklé dávat samopaly darem.....

2016-02-24 13:49

#74520: - Re: Originálního na tom není vůbec nic. Diktátorům se je obvyklé dávat samopaly darem..... 

 Vaše je přesné a stručné, ještě mohlo také být a "milovník dronů"  :-). 


Nepřihlášený uživatel

#74522 Re: Čech je idiot?

2016-02-24 13:51

#74513: - Čech je idiot?  

 Je velmi poučné to vidět, kdyby měl Čech doložit jeho mnohá tvrzení, přišlo by logicky na neonacisticko-komunistické parlamentní listy a aeronet, což by vydával za neotřesitelně důvěryhodné zdroje informací. 


Nepřihlášený uživatel

#74523 Asi málo fackoval svojí pornografickou hvězdičku Kateřinu Zemanovou.....

2016-02-24 13:53

Organizátor šikany patří do pasťáku, facka by leccos vyřešila, řekl Zeman

Kdykoliv idiot Miloš Zeman otevře pusu, je to zločin.

 

Věci budou navíc daleko složitější a přestože je jednání studentů naprosto neomluvitelné, je možné ledacos i nekvalitní výuka jazyka. Jakmile se do věci vkládá Miloš Zeman je naprosto zřejmé, že opět dojde k relativizaci hodnot. Všechny tyto věci rád využívá. 

Zeman je takové perverzní hovado:

"Taková dobře mířená facka leccos vyřeší,” řekl. Má s tím osobní zkušenost. „Moje maminka byla učitelka na základní škole. Měla pro změnu vařečku. A tou vařečkou, kterou si nosila z domova, plácala děti po zadku včetně mě. Protože mě také asi dva roky učila,” řekl


Nepřihlášený uživatel

#74524 Re: Re: Re: Originálního na tom není vůbec nic. Diktátorům se je obvyklé dávat samopaly darem.....

2016-02-24 14:13


Nepřihlášený uživatel

#74525 Re: Asi málo fackoval svojí pornografickou hvězdičku Kateřinu Zemanovou.....

2016-02-24 14:15

#74523: - Asi málo fackoval svojí pornografickou hvězdičku Kateřinu Zemanovou..... 

 Malého Miloška zřejmě plácala nedostatečně a nebo když už, tak jenom po "hlavičce"