MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

tak kolik vám platijou sluníčka
Nepřihlášený uživatel

#76801 kolik vám platí američane za propagandu

2016-03-20 05:17

kolik vám platí američane za propagandu

 vy neustale řikate že nas plati putin ale neplati nas nikdo ale kolik vam platijou američane za propagandu proti narodu konkretni častka prosim bez uražek a nebo vas plati nějaka politicka strana top 09 ods čssd  nebo strana zelenych 


Nepřihlášený uživatel

#76802 Pomáhat a chránit?

2016-03-20 06:27

"Česká policie  na makedonské hranici proslulá násilím a vulgaritami, říká dobrovolník"

Pedagog

#76803 V jakém kurzu si směňujete ruble, proruští kolaboranti?

2016-03-20 06:31

#76801: tak kolik vám platijou sluníčka - kolik vám platí američane za propagandu  

 Nauč se nejdřīve česky rusáku a potom piš. "Platijou" se možná používá v Rusku, ale správně je, když už, "platí".


Nepřihlášený uživatel

#76804 Re: Re: Re: Ovčáček je brňák? Myslel jsem, že je idiot.

2016-03-20 06:32

#76785: Patriot - Re: Re: Ovčáček je brňák? Myslel jsem, že je idiot.  

 Projevil se další zemanofilní intelektuál, jehož univerzitou se stala krčma IV. cenové skupiny.


Nepřihlášený uživatel

#76805 Re: V jakém kurzu si směňujete ruble, proruští kolaboranti?

2016-03-20 06:42

#76803: Pedagog - V jakém kurzu si směňujete ruble, proruští kolaboranti? 

 tak kolik dostavate bez uražek jsem zvědavej a neřikej my rusaku mam česke občanstvi 


Nepřihlášený uživatel

#76806 Re: Re:

2016-03-20 08:42

#76798: Profesor Jan Rataj - Re:  

 

Věc pokračovala v nedávných dnech tím, že poté, co Hrad zveřejnil Peroutkův článek „Dynamický život“, začalo se ozývat, že za tento článek Peroutku vyslýchalo gestapo a skončil v koncentračním táboře, takže nikdo nemůže tu stať považovat za kontroverzní nebo sympatizující s nacisty…

Tak to opravdu nebylo, protože v tom článku je Peroutka až příliš k Hitlerovi a nacistům empatický, když ztotožňuje obdivně s nacistickým vůdcem a nacismem Hitlerem celý německý národ. Demokratické Německo zahnané do exilu či do koncentračních táborů jako by neexistovalo. V oslavné stati na Hitlera přebírá věrně floskule nacistické propagandy. Píše, že A. Hitler „mluví jako Němec, myslí jako Němec, jedná jako Němec“. Přebírá i nacistický slogan, že Německo je Hitler a Hitler je Německo. Hitler prý přinesl německému národu „pronikavé úspěchy“ a proto není větší hrdina v německé síni slávy než Hitler. Německý diktátor se stává vůdcem nejen Němců, ale i ostatních národů – tato slova Peroutka adresuje české veřejnosti 26. dubna 1939, v době, kdy už jsme byli okupováni. Říšskoněmeckou státní loajalitu osvědčuje zdůrazněním, že A. Hitler je také „český státní vůdce“.

Dnešní Peroutkovi zastánci zřejmě poukazují na další část tohoto článku, kde se píše o tom, že Hitler nemůže být postaven do našeho národního Slavína. Našimi národními vůdci jsou prý tzv. státní prezident protektorátu E. Hácha a předseda totalitní celonárodní organizace Národní souručenství, která vznikla místo politických stran a parlamentu, Adolf Hrubý. Tato úvaha není projevem nějakého novinářského odboje, ale tiskovou podporou koncepce háchovského proudu kolaborace, která usilovala ve styku s nadřízenou německou okupační správou o zachování českékulturně národní autonomie před germanizací v říšskoněmeckém prostoru. Českou kulturně národní svébytnost v nacistickém státě se Peroutka snaží obhájit pomocí ekvilibristiky, která nadbíhá nacistickému myšlení. Rasistická teorie nacismu „uznává neprostupnost národních těles“, Hitler zakázal přeložit Mein Kampf do češtiny jako do jazyka kmene nehodného jeho textu. Zajímavá je další Peroutkova argumentace, proč nemůžeme převzít nacistické národní hodnoty a hrdiny. Nikoli protože jsme demokraté a odmítáme nacistický totalitarismus a velkoněmecký expanzionismus, ale protože jsme slabí jako národ a postrádáme německou sílu. Na důkaz svého tvrzení použil Peroutka krásný literární obrat: „Jest pravděpodobno, že meč, jímž by jiný tak zamával, bychom ani neuzdvihli.“ My podle něj na německou nacistickou velikost prostě nemáme. Jde o mýtus, který šířila jak Háchova propaganda za protektorátu, tak i nacisté – že jsme slabý, malý, neduživý národ, a proto se musíme držet tisícileté vazalské svatováclavské proněmecké tradice, kdy Říše nás ochrání, když s ní budeme poslušně spolupracovat.

Chci také jasně říct, že Peroutka nedělal odboj. Kdybychom si jeho druhorepublikové a protektorátní články všechny prošli, tak v každém odrazuje Čechy od odboje či odporu a protestu zahraničního i domácího.

U části pracovníků gestapa měl Peroutka jako bývalý benešovec z první republiky nepochybně špatnou pověst. Příčina, proč se dostal do vězení, spočívá však zejména v tom, že nacisté ve své potlačovatelské politice jednali trochu jinak, než byly ostatní národy zvyklé. Nacisté posuzovali českou kolaborantskou reprezentaci protektorátu jako sbor náčelníků poraženého neárijského českého kmene, kteří za loajalitu svého kmene musí ručit. Proto Němci zavedli vazbu nejen za odpor, ale i preventivní internaci. Vytvořili kategorii rukojmích (Schutzhaft) nebo čestných rukojmích (Ehrenhäftling). A to bylo něco jiného než političtí vězni a odbojáři. Tito rukojmí měli na počátku války ve vězení trochu lepší podmínky. Byli umístěni do koncentračních táborů vedle politických vězňů určených k likvidaci. Rukojmí měli zpočátku zvláštní ubikace, relativně lepší zacházení nebo o něco větší příděly. Jejich vazba nepodléhala soudnímu přezkumu.

Čeští rukojmí byli vybráni gestapem velmi pečlivě, ale mechanicky. Do kategorie rukojmích spadala i reprezentace zbývajících povolených českých institucí a spolků a představitelé různých proudů a oblastí kulturního života. Každá instituce musela být mezi rukojmími zastoupena. Na seznamy rukojmích se dostali i někteří čeští fašisté, lidé ze Svazu pro spolupráci s Němci či čeští pronacističtí aktivisté. Příkladem užití uvedeného typu nacistické perzekuce byla odveta za studentské demonstrace 28. října – 17. listopadu 1939. Gestapo okamžitě zatklo devět českých studentských představitelů. Z nich osm se nepodílelo na demonstracích či dokonce někteří byli členy Českého svazu pro spolupráci s Němci či dalších oficiálních politických struktur protektorátu. Nicméně okupanti použili zastrašovacího prostředku a všechny nechali popravit bez soudního řízení na základě policejního rozhodnutí jako „podnáčelníky, kteří nezvládli svůj kmen“.

U příležitosti vypuknutí druhé světové války 1. září 1939 nacisté zahájili odstrašovací Akci Albrecht I. V jejím průběhu zatkli a zavlekli do koncentračních táborů asi 1400-2000 českých rukojmích podle připraveného seznamu, které umístili do koncentračních táborů. Mezi nimi byl i Ferdinand Peroutka, který zůstal internován po celou dobu okupace. Historik Jaroslav Werstadt, který na rozdíl od Peroutky kladl již v průběhu druhé republiky základy odboje, pobýval s Peroutkou v Buchenwaldu v jedné místnosti. Werstadt vzpomínal (a také to zveřejnil ve svých pamětech Vlastimil Klíma), že Peroutka vůbec nechtěl mluvit s ostatními vězni o nějaké pozitivní perspektivě odboje, byl v hluboké depresi, „skleslý, zdrcený, nevěřící, propadal krajnímu pesimismu a neúčastnil se debat se spoluvězni“.

Zločiny kapitalismu! Příběhy bezpráví!

#76807 Zlatí komunisti

2016-03-20 08:45

Pád krále exekutorů: kolik lidských tragédií má na svědomí

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-03-20 08:50



Nepřihlášený uživatel

#76809 Opět přetrapný egocentrický Zeman

2016-03-20 08:53


Nepřihlášený uživatel

#76810 Re: kolik vám platí američane za propagandu

2016-03-20 08:55


Nepřihlášený uživatel

#76811 Re: Re: Re: Přečetl jsem všechny texty pana Peroutky zpopularizované idiotem Ovčáčkem...

2016-03-20 09:02

#76806: - Re: Re:  

 .....a to několikrát a všechny texty pana Peroutky jsou úžasný ani s náznakem jakýchkoliv sympatií k jakékoliv totalitní ideologii, dokonce právě onen text k "narozeninám" je velmi varující od německého nacismu. 

Miloš Zeman i vy jste nebetyční idioti, pokud toto po přečtení celých textů nevnímáte. Jste ubožáci, kteří si "cosi vymyslí" pak to vydávají za realitu, proto jste také ruskými trolly. 

kolik vám platí američane za propagandu

#76812 Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu

2016-03-20 09:09

#76810: - Re: kolik vám platí američane za propagandu  

 staři se určitě nedožiju protože umřu ve válce s islámem ale znova se ptam kolik vam davaji a věřte my budu vas otravovat tak dlouho dokud se to nedozvim a srat lidi umim velmy dobře 

Miloš Zeman

#76813

2016-03-20 09:17

Jste se zbláznili? Neodstoupim! Jsem soudruh a ti nikdy dobrovolně neodstupují. Pokud nechcípnu na přechlastání, mám v plánu tomuto státu škodit svou prototalitní propagandou dokud budu živ. Víte co, po mně potopa. Jsem debil, ale to vy taky, co jste mě volili. A je vás v zemi většina. Tak si to užijte, blbečci.


Anonymous

#76814 Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu

2016-03-20 09:33


Nepřihlášený uživatel

#76815 Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu

2016-03-20 09:34

#76812: kolik vám platí američane za propagandu - Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu  

 To je vaše ambice "srát lidi", jste komunista, nácek, idiot jak Miloš Zeman s Ovčáčkem dohromady?


Nepřihlášený uživatel

#76816 Re: Většina vás naštěstí marx-leninský komunistický blbe Miloši Zemana nevolila.....

2016-03-20 09:37

#76813: Miloš Zeman -  

 ....dokonce dnes pouze 17 % populace nad 15 let je schopno vaše odporné lhaní označit za pravdu a tedy vám důvěřovat. Zdá se to mnoho, ale není to zase taková tragedie a co je podstatné, že toto číslo klesá a s pádem StBáka Bureše alias Babiše, zloděje EU dotací bude tento pád pokračovat, neboť nedůvěryhodný Babiš a ANO StB je spojenou nádobou s nedůvěrou ve vás KGBáka Zemana. 

 

tak kolik vám platí američane za propagandu

#76817 Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu

2016-03-20 09:46

#76815: - Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu  

 tak kolik vám davaji žadne tajnosti a konkretni čisla a šupem vy šulini 


Nepřihlášený uživatel

#76818 Aneb okupace Krymu a jeho anexe budu rusákov držet velmi dlouho v izolaci....

2016-03-20 09:54

Česku zůstal jen ruský plyn, přesto je nezávislejší než dřív

....přičemž je naprosto jasné, že do dvaceti let se dostanou fosilní paliva na úroveň dnešního uhlí a stanou se postupně velmi málo ceněnou komoditou a to minimálně do té doby, než se se najdou nové technologie na jejich další využívání, např. přeměna zemního plynu na vodík použitelný následně v palivových článcích, jak už dnes má k dispozici např. panasonic. 

Návrat na místo zločinu, píší Ukrajinci o Putinově cestě na Krym k výročí

Ukrajina je věc komplikovaná, přesto se lze ve věci zorientovat.  

Janukovič získal mandát na základě slibu, že bude garantem asociační dohody s EU, což také velmi dlouho, byť velmi laxně činil. Bohužel také měnil Ústavu Ukrajiny a to tak, že posiloval svojí vlastní moc. 

Následně se v roce 2010 odehrály velmi zvláštní volby, z pohledu standardů, které asocičaní dohoda s EU také vyžaduje. (EU má skutečně i standardy na úroveň demokracie - např. požaduje nezávislé pozorovaté u voleb, existenci základních demokratických institucí a zákonů  např. zákon o státní službě, kde se ale mnohdy spokojí ostantí partneři v EU s příslibem, že vznikne viz situace v ČR). 

Podivnost voleb byla mimo jiné v tom, že se do tamního parlamentu dostali neonacisté ze strany Svoboda a byla velká pochybnost, jestli právě v jejich případě nebylo manipulováno s hlasováním. 

Janukovič následně se Svobodou uzavřel opět "podivnou" koalici, ministři v jeho vládě se jako k Svobodě nehlásili. 

Následně těsně před podpisem asociační dohody s EU přijel na Ukrajinu Putin a Janukovič s ním cosi podespal, o čem možná nebyli informování ani poslanci jeho vlastní strany a současně zrušil dojednávání Asocičaní dohody s EU. 

Janukovič tedy těžce porušil svojí vlastní dohodu z voleby prezidentské a stejně tak i dohody z voleb parlameních. V takové situaci již občanům nezbývá mnoho možností jak se bránit, neboť bylo zřejmé, že kroky, které byly učiněny Janukovičem mohou se jevit jako nevratné a jako těžké zneužítí moci. Vyjádřili tedy toto v ulicích, žádná jiná možnost již nebyla. Janukovič na to reagoval tak, že využil změny ústavy, kterou provedl a zavedl represivní účelové zákony vůči obyvatelstvu a začal dokonce využívat "soukromou armádu" OMON zděděný po Rusech a podivné neuniformované ozbrojené policisty tzv. titušky. Čímž situaci déle vyhrotil. 

Následně se "podvolil" přislibil vrátit Ústavu do stavu, kdy získal moc a ale to již neudělal, napsal zvací dopis okupantovi Krymu a uprchl do Ruska.  V takové situaci převzal moc řádně zvolený parlament. K věci se vyjádřila Janukovičova strana tak, že je Janukovič na Ukrajině stíhán pro vlastizradu, těžko by se také dalo cokoliv jiného čekat, když napsal zvací dopis okupatovi Krymu. Následně byly prošetřovány i čistě kriminální činy jeho a jeho rodiny a z objemu prostředků, které jeho rodina utrácela je možné dovodit, že se jednalo o prostředky skutečně z kriminální činnosti. 

Ruští trolové naleznou tuto smlouvu na serveru OSN i v ruštině, měli by pečlivě prostudovat. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf


Nepřihlášený uživatel

#76819 Re: Re: Miloš Zeman je skutečně idiot, to je smutná realita......

2016-03-20 09:55

#76753: islámský radikál - Re: Miloš Zeman je skutečně idiot, to je smutná realita...... 

 

 Těžko řící, proč idiot Miloš Zeman vyslovil "allahu akbar". Jistě lze v podstatě kdykoliv se odkázat na to, že je to kretén, který neví co mluví, ale na druhou stranu je to kretén, který má kolem sebe bandu KGBáků, která by ho měla korigovat. Možnost je, že jsou na Hradě už kreténi všichni, tak to leda. 

V každém případě je skvělé, že je důvěryhodnost idiota Miloše Zemana pevně a nerozlučně svázána s StBákem Burešem alias Babišem, který dnes zase už jen ubohým StBákem a zloděj EU dotací. Je to tak správně a je také dobře, že Miloš Zeman už ve velmi brzké době bude jen ubohým spolupachatelem při kradení 13 mld. hotovosti z MUS a mnoha dalších zlodějiny, které tak skvěle popsal novinář Jan Urban. 

Milošku žaluj I.

Milošku žaluj II. 


Nepřihlášený uživatel

#76820 Zloději jsou vždy chybou systému StBáku Bureši alias Babiši....

2016-03-20 09:57

Jsem chybou systému, Čapí hnízdo mě má odstranit z politiky, říká Babiš

Celé "podnikání" vás komunistické kreatury by mělo být prověřeno až do úplného začátku o tom dnes není těch nejmenších pochybností. 

StBák Bureš alias Babiš si nejspíš myslí, že všichni v této zemi jsou idioti jako Miloš Zeman :-)

Farma Čapí hnízdo byla předlužená. Po finanční krizi, která zasáhla celý svět, se nenaplnila očekávání a předpoklady investorů, a protože jsme ručili za jejíúvěrve výši 350 milionů korun, takfirmunaše skupina koncem roku 2013 převzala,“ řekl Babiš v rozhovoru, který publikoval i serverDeník.cz. Znovu odmítl, že by jeho skupina Agrofert či některá z jejích firem měla podíl ve Farmě Čapí hnízdo v roce 2008, kdy byla podána žádost o dotaci.

Babiš je navíc idiot a ani neví, kdy fúze skutečně proběhla, bylo to 14.4.2014, tak pěkně by se to pamatovalo :-), alespoň tímto datem je datován dokument z obchodního rejstříku, kterým se fúze provádí. 

StBák Bureš alias Babiš se do toho zamotává a zamotává čím dál víc a to je neklamná známka, že je to celé zlodějina, o které velmi dobře věděl a je dobře, že se v tom nyní máchá a máchá. 

Je naprosto jasné, proč se StBák "spletl" datum fúze datuje jí na konec roku 2013, protože vláda vznikla 29.1.2014 a on onu fúzi již dělal v pozici ministra financí, tak to je docela mazec. Ten už není jen namočený, ten už je dokonale uleželý a teď už přijde jen rezignace. 


Nepřihlášený uživatel

#76821 Re: Zlatí komunisti

2016-03-20 10:09

#76807: Zločiny kapitalismu! - Zlatí komunisti 

 To jsou zločiny komunismu, bývalého soudce komunistického režimu.Hňupe!


Nepřihlášený uživatel

#76822 Jo ze Stropnického je nyní idiot, to jsou věci, to to tu vzalo obrat....

2016-03-20 10:45

...ale možná si myslí, že jeho idiotské vyjádření a přiznání se k tomu, že o všech zlodějinách a odporné struktuře ANO StB věděl, je vlastně "politické vyjádření", my jsme vlastně blbci, socaní jsou blbci, lidovci jsou blbci, vždyť přece věděli, že ANO StB předsedá StBák, zloděj dotací všeho druhu, tedy bruneta, která se tvářila jako blondýna. 

„Do případu nevidím, ale z politického hlediska je to, jako kdybyste si vzali blondýnu a po pěti letech jí začali vyčítat, že je bruneta,“ uvedl Stropnický.

Tedy idiot Stropnický velmi dobře věděl, že vstoupil do ANO StB, placené StBákem, zlodějem, komunistou a velmi pravděpodobně také KGBákem. Hmmm, to se chlapec opravdu vybarvil, doteď to vypadalo, že nic o zlodějinách StBáka Babiše neví a především, že s nimi nechce a nemá nic společného najednou je pro něj ANO StB parta, o které všichni věděli, že jí založil zloděj EU dotací :-) a že tedy jejich "honění rozkradených miliard" je vlastně jen fraška pro "nás", socany a lidovce, že přece vždycky chtěli ve vládě krást a že tedy idioti jsou ti, kdo jim na to skočili.  


Nepřihlášený uživatel

#76823 Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu

2016-03-20 10:53

#76812: kolik vám platí američane za propagandu - Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu  

 Ti to řeknu a ty nebudeš spát závistí ( zákeřnou odpornou vlastností, kterou trpí 99% Zemanistů ).

Tvoje sluníčko
Nepřihlášený uživatel

#76824 Re: Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu

2016-03-20 10:53

tak kolik vám platí američane za propagandu

#76825 Re: Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu

2016-03-20 10:56

#76823: - Re: Re: Re: kolik vám platí američane za propagandu  putin na mě sere ten my nic nedava jako tenhle skurvenej stat