MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

podívej se do zrcadla uvidíš tam zrudu

#77426 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije svatý Otec!

2016-03-28 08:43

#77424: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije svatý Otec! 

 pak by muslimové měly sva dobyta uzemi vratit lidem kterym ta uzemi  patřilo saudska arabie bila před vzniknuti islámu křestanska afghanistan bil budhisticky pakistan hinduisticky a cela severni afrika bila křestanska tohle je tva spravedlnost kolonizatoři se maji roztahovat po evropě jdi se vyšetřit jseš nemocnej


Nepřihlášený uživatel

#77427 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije svatý Otec!

2016-03-28 08:48

#77426: podívej se do zrcadla uvidíš tam zrudu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije svatý Otec! 

Obecně je důležité historii znát, pro politiku jsou ovšem důležitá obdbobí, která je schopen dosvědčit náš žijící předek a to proto, že se věci vyvíjí a právě osobní svědectví dokáže vývoj pospat (zachytit) věrohodně.  Mimochoem proto komunisté, nacisté, obecně totality pokřivují historii, lžou o ní a ze školství odstraňují lidí mravné, kulturní a se znalostmi, tedy lidi vzdělané. Proto je Miloš Zeman analfabet, neboť nemá v souladu kulturu, morálku a znalosti, i proto je především idiot. 

OSN a Všeobecná deklarace lidských práv jsou jedním z milníků, který je pro správu veřejného světového prostoru velmi důležitý. 

Z tohoto důvodu je dnes možné s naprosto čistým svědomím řící, že okupace a anexe Krymu Ruskem je mezinárodním zločinem např. Stejně tak lze mluvit o václe Saddáma Husajna proti Saudské Arábii, stejně tak lze mluvit o zločinnech proti lidskosti režimu Asada, atd. Lze to rozlišit, co je lidské je definováno ve Všeobecné deklaraci lidských práv a kde jsou hranice států registruje autorita OSN. Dokonce jsme se dohodli, že budeme odsuzovat zločiny i zločince proti lidskosti, pokud je jen trochu možné, viz. nedávné odsouzení Karadžiče. 


Nepřihlášený uživatel

#77428 Re: Re: Re: Re: Civilizovaně vraždili menšiny......

2016-03-28 08:48

#77425: - Re: Re: Re: Civilizovaně vraždili menšiny...... 

 v tom maš pravdu že vražděni se nevyhnul žadny narod ale rozdil je v tom když se dnes podivaš jak vypadaji islámské země a jak vypadaji země křstanske v islámských zemi zustal středověk a ty naše země aspon prosperuji protože narozdil od nich naši předci chranily evropu před najezdniky proto bily křižove vypravy a osmanska řiše ktera chtěla ovladnout evropu 


Nepřihlášený uživatel

#77429 Re: Re: Re: Re: Re: Civilizovaně vraždili menšiny......

2016-03-28 08:51

#77428: - Re: Re: Re: Re: Civilizovaně vraždili menšiny...... 

 Dnes se tváříte, že nám Čína nic nevnucuje, před chvilkou jste takovou hloupost napsal a tváříte se, že šíření křesťanství násilím bylo pokrokem. Netvařte se jako idiot, když chcete účelově argumentovat.

Podstatné je, zdali země jsou schopny svůj veřejný prostor spravovat tak, aby dodržovaly lidská práva a neohrožovaly ostatní země. 

Saudská Arabie má jistě velmi daleko do dodržování lidských práv, přesto jsou lidé ochotni tam žít a pracovat, např. proto, že jim Saudská Arábie dokonce při emigraci nebrání ve vývozu jejich finančních zdrojů. Nechtějí-li se podřídit, mohou svobodně odejít i se svými penězi a jejich rodinní příslušníci, kteří zůstanou, nejsou nijak postiženi odchodem ostatních z rodiny, což se o komunistické totalitě rozhodně říci nedá. 

Přesto je potřeba být ve velmi velkém střehu při komunikaci se Saudskou Arábií a proto také kritizuji podivné kamarádíčkování marx-leninského komunistického nácka Miloše Zeman s komunisty z Číny či KGBáky z Ruska. 

Evropa rozhodě neprosperuje díky vám komunistickým náckům, na tom se doufám i s vámi komunistickým blbem shodnu. 

 

jdi se vyšetřit

#77430 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Civilizovaně vraždili menšiny......

2016-03-28 09:13


Nepřihlášený uživatel

#77431 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Civilizovaně vraždili menšiny......

2016-03-28 09:15

#77430: jdi se vyšetřit - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Civilizovaně vraždili menšiny...... 

 Já? Napsal jsem něco nemravného, nekulturního, bez znalosti souvislostí? Napsal něco proti lidskosti, proti lidským právům, proti národům? 


Nepřihlášený uživatel

#77432 Re: Drzost komunistických nácků z Hradu kolem Zemana je nekonečná.

2016-03-28 09:17

#77401: - Drzost komunistických nácků z Hradu kolem Zemana je nekonečná.  

 Lidové noviny jsou Bakalova sračka. Dostal jí po zlodějnách.


Nepřihlášený uživatel

#77433

2016-03-28 09:33

Jedna malá citace: "O tibetské teokracii se toho moc neví nebo spíš nepíše – některé zdroje uvádějí neuvěřitelně krutý středověký režim ovládaný lámy, kde běžným trestem bylo mimo jiné vypichování očí. Asi nějak lidskoprávní vypichování, neb tibetské představitele uctíváme a nemusejí se za svou historii nijak omlouvat." V. Klaus ml. - zdroj: http://www.novinky.cz/komentare/398729-komentar-prijizdi-cinan-vaclav-klaus-ml.html


Nepřihlášený uživatel

#77434

2016-03-28 10:35

Co je zvláštní, že i když je názor pražských, kavárenských povalečů v menšině, nikdo jejich akce nenarušuje, jejich bilbordy neničí, jejich představitele neuráží......čim to asi je? Že by toho Havla uctívali samí zakomplexovaní, zlí a přitroublí jedinci? Něco na tom bude,jakej pán, takovej krám!


Nepřihlášený uživatel

#77435 Re: Re:

2016-03-28 11:26

#77407: - Re:  

 A Obama je potom co?  :-)


Nepřihlášený uživatel

#77436 Re: Re: Drzost komunistických nácků z Hradu kolem Zemana je nekonečná.

2016-03-28 11:26

#77432: - Re: Drzost komunistických nácků z Hradu kolem Zemana je nekonečná.  

 LN mám dojem jsou StBáka Bureše alias Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#77437 Re: Zdoj Václav Klaus mladší je asi takovým zdrojem informace jako Bartoš....

2016-03-28 11:29

#77433: -  

 ....žádný rozdíl mezi těmito dvěma neexistuje co se týče věrohodnosti "informací", které "poskytují". Rozdíl je nejspíše jen v tom, že otec Klause je dnes naprosto evidentně demaskovaný KGBák a stejný nácek jako Bartoš. 


Nepřihlášený uživatel

#77438 Jaký asi mají důvod vyhlížet komunistického zločince "jeho krajané" a zároveň žít v zemi, která má..

2016-03-28 11:33

....součástí Ústavy Všeobecnou deklaraci lidských práv? Proč žijí tady a nežíjí v totalitě, kterou vytváří člověk, kterého chtějí "vítat jako jeho krajané"? Co je to za odpornou zločineckou pakáž, která se sem natáhla? Oni tu snad chtějí importovat totalitu Číny? 

Prezidenta před hotelem vyhlížejí krajané, v ulicích jsou stovky policistů

Co je tedy do..... vedlo k tomu, žít v demokracii, když touží vidět komunistického zločineckého diktátora? 

Co je to dopr.... za lidi, co sem natáhli? Co to bylo za pakáž, která vykřikovala hesla proti EU na Slovensku, když tam přitáh KGBák Lavrov? 

 


Nepřihlášený uživatel

#77439 Miloš Zeman je bez nejmenších pochybností marx-leninský komunistický nácek.....

2016-03-28 11:34

Zeman: Česko za Nečasovy vlády podléhalo USA a EU, už jsme opět nezávislí

To je realita dnešní situace na Hradě. 

Kalousek má naprostou pravdu a je potřeba už konečně Zemana pohnat před Ústavní soud pro velezradné jednání. 

„ČR je součástí Evropské unie, tudíž EU není něco, co nás může tlačit zvenčí, USA je náš partner v rámci NATO. Výrok hlavy státu tak v podstatě odmítá dlouhodobou zahraniční a bezpečnostní politiku ČR,“ řekl Kalousek.

 

„Že to je Číňanům úplně jedno, dokazuje fakt, že nejrychleji rostl zahraniční obchod s Čínou v letech, kdy ministrem zahraniční byl Karel Schwarzenberg. Nám to ale jedno být nesmí, protože hlava státu se těchto odpudivých výroků dopouští zcela záměrně,“ uvedl také šéf opoziční strany TOP 09.

Miloš Zeman dopravil na post ministra vnitra Grosse, který na vnitro a k policii přivedl bývalé StBáky, z jednoho z nich Jakubíka si udělal náměstka, přitom tento zločinec měl přímé vazby na ruskou mafii a dokonce to dospělo tak daleko, že USA přestaly ČR předávat zpravodajské informace, což je bohužel stav, který trvá až na naprosto nezbytný tok informací dodnes. 

Gross mlžil, aby udržel náměstka


Nepřihlášený uživatel

#77440 Re: Co to plácáte StBáku za hovadiny? Jaké plakáty "pražských kavárenských povalečů".....

2016-03-28 11:43

#77434: -  

 .....tyhle odporné StBácké praktiky vypustit nějaký termín, který má "jako definovat nějakou skupinu obyvatel" a přito neříci kdo do té skupiny patří, aby tam bylo možné zařadit jakékoliv kritiky dnes již naprosto evidentního marx-leninského komunistické nácka a KGBáka Zemana, je tou nejodpornější StBáckou praktikou, kterou tu StBáci dělali v letech před rokem 1989. 

I proto je Miloš Zeman jen odporným zločineckým komunisticko-nacistickým ubožákem. 


Nepřihlášený uživatel

#77441 Telička je idiot? On neví do jak odporné party vstoupil? On nechce vidět, že ANO je ANO StB?

2016-03-28 11:46

Zahraničněpolitický mluvčí hnutí ANO a europoslanec Pavel Telička uvedl, že je mu ze slov hlavy státu úzko. „Především z těch, kdy chladnokrevně až téměř vypočítavě mluví o našich klíčových spojencích a EU, jejíž součásti jsme a kterou máme možnost zevnitř ovlivňovat,“ poznamenal. „Nejde asi ani tak o ostudnou neznalost prezidenta, ale spíše ostudnou servilitu vůči Číně,“ uvedl.

On Nechce vidět, že StBák Bureš alias Babiš je nejspíše jen luxusním bílým koněm KGBáků z rusákova? To je Telička opravdu takový idiot? 


Nepřihlášený uživatel

#77442 Čínské vlajky na sloupech bez nejmenších pochybností velmi připomínají dobu komunismu.....

2016-03-28 12:02

Aktivisté vyměnili čínské vlajky za
tibetské. Zasahuje policie a hasiči

....a je to jedna z nejhorších viditelných komunisticko-nacistických prasáren, která se Zemanovi podařil prosadit. 


Nepřihlášený uživatel

#77443 Komunistický diktátor přiletěl americkým Boingem? Hm.... to jsou věci....

2016-03-28 12:04

Čínský prezident přiletěl do Česka, doprovodily ho stíhačky. Povečeří se Zemanem v Lánech

Důvod, proč si komunistický diktátor z Číny i komunistický blb Miloš Zeman vymohli stíhačky doprovázející letadlo diktátora je prostý, je to propaganda, chtějí vypadat důležitě, chtějí se tvářit, že mají v moci armádu. V demokracii je to ale tak, že politici zastupují voliče nemají být svévolitelé ale zastupitelé, marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman je bez nejmenších pochybností svévolitel a zločinec. 

 


Nepřihlášený uživatel

#77444 Nyní je také zřejmé, jak dobré je, že letiště má název ....

2016-03-28 12:19

....Letiště Václava Havla Praha a je naprosto jasně zřejmé, jak velkou chybou je, že se Hl. n. v Praze opět nenazývá Wilsonovo nádraží, přestože mu tak mnozí lidé říkají i dnes. 

Každý diktátor musí jasně pocítit při přistání, že tato země má hrodost, důstojnost a zločinci typu Zemana, Husáka, Gottwalda jsou na Hradě opravdu jen dočasně a opět po Zemanovi přijde důstojný prezident. 


Nepřihlášený uživatel

#77445 Proč ta odporná čínská propagandistická pakáž tedy žije v zemi, kde se dodržují lidská práva?

2016-03-28 12:28

Proč si nejdou za tím svým zločincem do Číny? Proč tady pobíhají s odpornou rudou vlajkou? Jestli jim nevyhovuje česká ústava, jejíž součástí je Všeobecná deklarace lidských práv, která se v Číně evidentně nedodružují, tak vítají toho zločince, který brání dodržování lidských práv Číně a naplnění Všeobecné deklarace lidských práv tam? 

Trpí snad tito lidé nějakou duševní nemocí, nebo to jsou spíše čínští propagnadisté, kdy jeden z nich je dokonce poracem marx-leninského omunistického nácka Miloše Zeman? 

Celá tahle odporná propaganda Číny na našem území by měla občany varovat především před zločincem Zemanem, který toto divadlo nejen umožnil, ale aktivně se na něm podílí. 

Zloděj tvrdík rozkrádající České aerolinie je oním zadavetelem této zločinecké propagace. Dnes už voličům Zemana tvrdík evidentně nesmrdí, když rozkrádal České aerolinie, nemohli mu přijít na jméno. 

Zadavatelem vyvěšení vlajek je Smíšená česko-čínská komora vzájemné spolupráce, kterou vede Jaroslav Tvrdík.

Jak je vůbec možné, že si může zadat soukromá osoba vyvěšení vlajek zločineckého státu po Praze? To si pak Bartoš v klidu může zadat vyvěší vlajek s hákovým křížem a komunistická pakáž tam dlaší den klidně nechá vyvěsit rudou vlajku se srpem a kladivem. Tato věc by měla mít jednoznačně právní dohru, neboť se jedná o propagaci komunistické ideologie. 

Komunisté jako vždy odporná zločinecká pakáž. 

Jako jediný z předních politiků se za Zemana jasně postavi lpředseda komunistů Vojtěch Filip. Vláda Nečase podle něj vůbec nehledala český národní zájem a byla spíše zcela závislá na příkazech z USA. Současné vládě zase podle něj chybí jasné vymezení vůči zcela chybné migrační politice Evropské unie. Přál by si prý, aby byla česká vláda schopna zajistit stejně právo na rozvoj takovému procentu lidí jako čínská vláda.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#77446 Pokud je ČR mostem pro komunistického zločince do Evropy....

2016-03-28 12:44

Čínská média o Česku: Je malé, ale důležité. Pro prezidenta Si je to most do Evropy

....je bez nejmenších pochybností nutné, aby ČR obdržela velkou zpravodajskou pomoc z EU a to i personální pro boj proti zločinnosti komunistických mafiánů všeho druhu a to nejen z Číny, ale také z Ruska a mnohých dalších zločineckých zemí. 

Čínští propagandisté se zde chovají, jako by tu byli doma. Tohle tu marx leninský komunistický nácek Miloš Zeman chtěl? Proto jste tuto zrůdu jeho voliči dopravili na Hrad? 

Dav před letištěm je dobře zorganizovaný. Několik mužů vybírá vlajky a transparenty, další s megafonem svolávají účastníky "vítací akce" do přistavených autobusů.

ONV

#77447

2016-03-28 12:50

vítejte unás pane prezidente!


Nepřihlášený uživatel

#77448 Re: Ano vítejte u nás pane prezidente Obamo.....

2016-03-28 12:59

#77447: ONV -  

 "vítejte unás pane prezidente!"

Komunistický zločinec (každý komunista je nejen potenciální zločinec a získat moc v komunistické zemi bez zločinnosti nelze) z Číny by měl být tolerován ne vítán a to ještě tolerován s velkými výhradami. Např. tak, že mu bohatou nekomunistickou historii připomene jeho hostitel tím, že přijde v čínském tradičním oděvu z doby před komunistickou diktaturou. 

 


Nepřihlášený uživatel

#77449 Re: Ubohý čínský propagandisto....

2016-03-28 13:04

#77447: ONV -  

vítejte unás pane prezidente! 

...když už překládáte googlem, tak se naučte alespoň tolik česky, abyste dokázal rozlišit mezi předložkou a zájmenem, idiote. 


Nepřihlášený uživatel

#77450 Babiš je s velkou pravděpodobnosti jen luxusní bílý kůň nejspíše KGBáků z rusákova.....

2016-03-28 13:09

Prezidentu Miloši Zemanovi jde podle ministra financí a předsedy hnutí ANO Andreje Babiše o restart česko-čínských vztahů. Česká republika podle něj začala zahraniční politiku konečně chápat jako prostředek k naplnění ekonomických zájmů, což dříve nebylo obvyklé. Babiš tak reagoval na Zemanova slova o tom, že bývalá vláda Petra Nečase měla velmi špatné vztahy s Čínou a velmi podléhala tlaku USA a EU.

"Vyjádření pana prezidenta chápu tak, že naše země začala konečně zahraniční politiku chápat jako prostředek k naplňování národních ekonomických zájmů, což v minulosti nebylo běžné," napsal ČTK Babiš. "Snahy pana prezidenta chápu jako restart česko-čínských vztahů," podotkl také.