MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#85976 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No-go zones? Census data shows 100-plus in B

2016-06-26 17:16


Nepřihlášený uživatel

#85977 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb" ....

2016-06-26 17:19

#85975: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb" .... 

 Tak byste se člověče měl tedy snažit, abyste s těmito lidmi žil tak, aby k žádnému násilí neměli důvod. Je celá řada muslimských zemí, které velmi pečlivě plní mezinárodní smlouvy, koperují bez nejmenších problémů s euro-atlantickou civilizací, obchodují s euro-atlantickou civilizací, chrání dokonce vzájemně investice, tedy pužíváme ve vztahu s těmito zeměni standardní smluvní vztahy. 

Ale vy tady vytváříte dojem, že všichni lidé, kteří se hlásí k islámu jsou zločinci. Jste snad idiot? 


Nepřihlášený uživatel

#85978 Re: Nabízet Czexit v situaci, kdy jsme čistým příjemcem dotací.....

2016-06-26 17:20

#85966: - Nabízet Czexit v situaci, kdy jsme čistým příjemcem dotací..... 

 Dotací, co prožerou převážně havlistické neziskovky s krytím za cyklostezkama a debilním jáchymovským muzeem? Žádná škoda. 


Nepřihlášený uživatel

#85979 Re: Re: Nabízet Czexit v situaci, kdy jsme čistým příjemcem dotací.....

2016-06-26 17:22

#85978: - Re: Nabízet Czexit v situaci, kdy jsme čistým příjemcem dotací..... 

 Takto jednoduché to rozhodně není. 

Na západě se nám libí proto, protože to tam opravdu mají pěkné, vkusné a upravené a to "nekde" ale naprosto všude. Důvodů je celá řada, ten hlavní je, že v neupraveném městě, nebude chtít bydlet chytrý učitel, právník, doktor, řezník, pekař, zubař. Nic složitého. 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-06-26 17:29



Nepřihlášený uživatel

#85981 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb" ..

2016-06-26 17:29

#85977: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb" .... 

 Měla by se snažit euroamerickožidovská elita o to spíš aby neupadala v pokušení tyto státy svým demokratickým higienizátorstvím rozvracet a nutit lidi, co žili kdysi v sociálních poměrech o kterým se Evropanům mnohdy ani nezdálo, aby museli migrovat ze zničené vlasti. Dále by se ony mazané elity měli postarat o to, aby přestalo kvést převaděčství lidí z Hotentotova, co se vychcaně přidružují kválečným uprchlíkům. NATO mělo hned v zárodku toto převaděčství zrušit tím, že hned od začátku mělo gumové čluny obracet spátky ke břehu. Kormidelník člunu měl být sejmut snajprem. Nemuselo se jich ani tolik utopit. Jenže to by to nesměli ony mazané elity ve skutečnosti samy z pozadí organizovat.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#85982

2016-06-26 17:32

havlisti = kreténi


Nepřihlášený uživatel

#85983 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No-go zones? Census data shows 100-plus

2016-06-26 17:35

#85976: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No-go zones? Census data shows 100-plus in B 

A jak by asi měl přes den vypadat idiote? Nejspíše to bylo focené o Ramadánu, kdy jsou zalezlí. Hned za rohem jsem tam objevil obrovskou mešitu a před ní postávají nějací mladíci. Také tam mají nějakou islámistickou školu, před tou jsou zase zahalené mumie. :D

 

Pakistani gangs have turned Derby's historic Arboretum Park into a no-go zone for non-Muslims, according to local residents who have asked the BNP's News Team to raise the issue that the commercial media refuse to touch.
There have been at least seven violent incidents in the park, which has the distinction of being Britain's first public park, dating back to 1840. The majority of victims have been from the local white community, although one black and one Sikh have also been attacked.
Police are now trying to get 'community' leaders together to stop it becoming a no-go zone, according to a local newspaper.
Bizarrely, the park, whose adjoining councilors are all Pakistani in origin, was recently given a national Green Flag safety award. Crime victims are furious at the award, which flies in the face of the reality of the situation, and which led to a letter writer in the local newspaper alleging that someone must have been bribed to make the award.
Chris Jordan, 64, was the victim of a racial assault by a gang of what was described as Pakistani youths on June 9th. He was kicked and spat upon by the gang.
On June 4, an 18-year-old Derby man was assaulted in what police said was a racially-aggravated attack. The white man was punched to the ground by an Asian youth and stamped on. Police say that the attacker also used 'racist language' during the unprovoked assault.
On July 19, Joe Ford, 16 (pictured), sustained a broken leg and facial injuries after being attacked by a gang of Muslim 'youths' in the park. He said he and a friend were approached by the group who told them "get off our park" before launching the attack.
He said: "They hit me a couple of times and then someone hit me on the back of my leg with a metal bar that put me straight down. They then started kicking me. I managed to hobble home with the help of my friend but then I had to go to the hospital. I won't walk through the park again."
On 28 July, a 53-year-old man was kicked in the back and stomach during an assault by two Pakistani teenagers as he walked through Arboretum Park.
On 21st August, a group of seven young schoolgirls were mugged in the park. A bicycle and mobile phone were taken from two of the group.
The Arboretum was Britain's first public park and was the model for New York's Central Park. A major revamp was given the go-ahead in 2003 after the council won a £5.6m National Lottery grant. The funding included £4.2m for entrances, a community building with a cafe, CCTV cameras, sports changing rooms and the refurbishment of several listed buildings. A further £1.4m went towards employing rangers to look after the grounds and other maintenance costs.
The Civic Trust, which organizes the Green Flag Award, said that while it could not guarantee award-winning parks would not suffer crime, it said it judged the parks on what they did to try to make them safe.


Nepřihlášený uživatel

#85984 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb

2016-06-26 17:44

#85981: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb" .. 

 Můj názor znáte, nemám na něm co měnit. Bezpečně vím, že komunistické totality školily v osmdesátých letech teroristy z arabského světa a to masově. Studenti i z ČR s objevili vedle Asada. 

Moje zkušenost s demokracií je taková, že demokracie nepotřebují školit teroristy, nemají k tomu důvod, jsou tvořeny občany a ti spravují drtivou většinu veřejného prostoru sami a nemají zájem ve školení teroristí či vyvolávání nějakých válek. 

Totality všeho druhu vedou válku proti vlastním obyvatelům a dříve či později obyvatelům dojde trpělivost, je to co svět světem stojí. Tedy i tuto zkušenost mám či chcete-li máme. 

Administrativy států jsou vždy složeny z lidí, tedy i mezi nimi se jistě najdou zločinci, ale jen administrativy a politici demokratických zemí jsou schopny a schopni to řešit. Totality naopak zločinnost svých administrativ podporují, viz. gulagu, vyhlazovací koncentrační tábory a to i dnes např. v Severní Korei.

Logicky tedy napadání demokracie v její podstatě, tedy vytváření dojmu, že jí řídí "kdosi", jak to dělá ruská propaganda, považuji za zločin. Je to absurdní, ale na hloupé občany to účinkuje a především to účinkuje na lidí, kteří se nedovzdělali a žijí v představách bolševického školství a bolševického výkladu dějin, kde byl např. plně zatajen vznik monoteistických náboženství, jak k němu a kdy došlo, co bylo určující a jak to souvísí s celkovým vývojem společnosti a její správy. 


Nepřihlášený uživatel

#85985 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No-go zones? Census data shows 100-p

2016-06-26 17:48

#85983: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No-go zones? Census data shows 100-plus  

 I text, který uvádíte vypadá sám o sobě jako propaganda. Není zveřejněn na žádném důvěryhodném zdroji a propojen s ním propagandistickým videem jako "skynews" , přičem se skutečným skynews to nemá vůbec nic společného. 

Je to druh propagandy, které je internet plný a já jsme přesvědčen, že z velké (většiny) části tato videa tvoří ruská propaganda. 

Tedy nevěřím, že park je no-go zónou. Spal jsem kdysi před mnoha a mnoha lety ve spacáku na Martových polích v Paříži. Celou noc nás hlídal policajt protože měl strach, že budeme okradeni. 

Spát v noci v kterémkoliv parku v Praze nebylo možné nikdy, to je realita. Ale i tak velmi pochybuji, že by si policajti v Anglii takto pěkný park nepohlídai i v noci. 


Nepřihlášený uživatel

#85986 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných

2016-06-26 17:48

#85984: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb 

 Tak tím se to vysvětluje idiote. Ty považuješ za teroristy Asadovu vládu a ne IS. Na tebe by si měla dávat BIS pozor, islámisto.


Nepřihlášený uživatel

#85987 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděn

2016-06-26 17:52

#85986: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných  

 Považuji za zločince IS i Asada a to proto, že považuji obecně komunisty za zločince, neboť takovou zkušenost s nimi mám. 

A mimochodem logicky když považuji IS za zločince, nespojuji je s islámem, ale se sektářtvím islámu, komunisté jsou také jen forma sektářství. 

Stejně tak jsem přesvědčen, že nájemný "válečník" Žižka byl zločinec, který zneužil sekty husítů a adamitů a považuji dokonce vraždění a "válčení" Žižky na pozadí sekt za velmi podobné zločinům IS. Dokonce jsme přesvědčen, že právě proto, že byl Žižka ve své podstatě zločinec si z něj komunisté udělali středověkého komunistu. 


Nepřihlášený uživatel

#85988 Výtečné!

2016-06-26 18:05

Irácká armáda hlásí : "splněno".


Nepřihlášený uživatel

#85989 Že neměli a nemají plán "co bude po" manipulátoři pro brexit je naprosto zřejmé.....

2016-06-26 18:06

....ruská propagana a ruská politika je oportunistická a z mého pohledu je brexit z velké části ruské dílo, neboť v něm byly používány propagandistické lži typické pro ruskou propagandu. 

Představitelé kampaně za odchod Velké Británie z EU údajně neměly žádný plán, který by se týkal situace, že by Britové skutečně v referendum hlasovali pro Brexit.

Je ovšem daleko horší, že si to co bude nedovedli představit ani jejich voliči a to je věc ve své podstatě daleko vážnější, neboť svědčí o tom, že i britské voliče lze zmanipulovat lží, podobně jako to udělal Miloš Zeman s jeho poradci z "KGB" zde. 

To, že byli mnozí pro-brexit politici zločinci a vědomě manipulovali s realitou standardním způsobem ruské propagandy - tedy zpochybňováním demokracie, to je jednoznačná realita a to by také měla administrativa a demokratičtí politic v Británii rešit. 


Nepřihlášený uživatel

#85990 Voliči brexitu si zbourali na zahradě altán a teď stojí v dešti a říkají:....

2016-06-26 18:25

"Tak vymyslí někdo co tam postavíme místo něj, abychom nemokli? " Kuras to dokládá mírou více než vrchovatou. 

EU se mění v totalitní stát, Brexit mi udělal velkou radost, Britové chtějí svobodu, říká Kuras

Ale jsou to chytří kluci a holky, začnou podnikat v anglické village :-)

https://petition.parliament.uk/petitions/131215


Nepřihlášený uživatel

#85991 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných

2016-06-26 18:26

#85984: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb 

 Vy jste se svojí rétorikou zamrzl někde daleko ještě před rokem 89. Člověk má z vás pocit, jako by si v sedmdesátých letech minulýho století nahrál pořad ze Svobodné Evropy na na gramodesku, na které přeskakuje přenoska a blbost vyhrává pořád dokola. Gulagy jsou pro normálně uvažující lidi jen už jakési spekulativní info z jiného předchozího vtělení planety. Odpovědnost po druhém tisíciletí jednoznačně převzala euroatlantická civilizace, tedy dnešní sračky je třeba hodit na vedoucí elity této civilizace. Jejich je to odpovědnost. Pepa Stalinovic už se dávno hřeje po pravici boží, nelze na něj dnešní mrdník svádět. Hrdlořezi s IS jednoznačně nebyli cvičeni před rokem 89 v ČR. Takové blbosti jistě nevěříte. Jediný zločin Asada či jiných svrhnutých orientálních vládců je pouze ten, že ve státě měli státní licenci na provoz médiovodů. Kupodivu všichni měli prý úchylku zneužívat chemické zbraně jakousi zvláštní náhodou. Soudný člověk tomu ale přestal dávno věřit. Chodí na internetu takový vtípek, že se k zmíněným vládcům přidal i vládce Ruska, když poslal Ukrajincům do parlamentu biologickou zbraň s názvem Naďežda Savschenko.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#85992 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděn

2016-06-26 18:36

#85991: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných  

 Dalo by se o vašem textu uvažovat, problém je v tom, že Kreml je plný KGBýků, je ukraden Krym, rozpoutána válka na východě Ukrajiny. Rusko vede hybridní propagandistickou válku i v češtině - počet propagandistických ruských serverů je šílený. 

Původně školeným teroristům komunisty je dnes kolem padesáti šedesáti let a chtějí svůj díl slávy. To, že mladé sektáře už neškoli StBáci z ČSSR je sice velmi pravděpodobné, ale KGBáci v Kremlu stále zůstali. A to, že teroristé napojení na islámské sekty škodí právě euro-atlantické civilizaci je bohužel stav, který min. naznačuje, že v tom Rusko má stále své nenechavé komunistické pracky. 

Komunismu, jak dokládají nejen vaše příspěvky bohužel zdaleka není marginální totalitní ideologií, nakonec v současném rusku si stále říkají soudruhu a je to země s jadernými zbraněmi. Čeští komunisté jsou ve Sněmovně i Senátu a nemají ani ty nejmenší zábrany propagovat komunistickou ideologii přestože se jedná o trestný čin s mnohaletou sazbou. V ulici řeční náckové a jejich stíhání je také takové marginální. 

Považuji vceku za důvěryhodné, že Asad nechal zavraždit velké množství jeho "opozice". 

Základ argumentů je skutečně jednoduchý, přesto má variace podle toho, jak na ně ruský troll reaguje. Např je dobré říci, že žádný islámský stát, nikdy takové zvěrstvo jako je gulag nevymyslel a tedy je potřeba gulag stále vnímat v kontextu komunistů jako velkou hrozbu a až nepřijemnou reálnou možnost. 

Báchorky o tom, jak byste to vy komunisté dnes dělali bez masového vraždění, jsou skutečně jen naprosté blábolení a jakési "vaše zbožné přání". Komunistická a nacistická totalita se bez vraždění neobejde stejně jako se bez nej neobejde sektářská totalita IS. 

 

Patriot

#85993

2016-06-26 19:08

Brzy příjde Czexit!


Nepřihlášený uživatel

#85994 Re: V době čistého příjemce zdrojů z EU?

2016-06-26 19:12

#85993: Patriot -  

 Vy jste idiot? Ale zkuste to navrhnout :-), už vás ale jeden idiot předběhl - je to soudruh ze strany Svobodní. 

Patriot

#85995 Re: Re: V době čistého příjemce zdrojů z EU?

2016-06-26 19:29

#85994: - Re: V době čistého příjemce zdrojů z EU? 

 Idiot jsi ty. Většina občanů ČR chce vystoupit!


Nepřihlášený uživatel

#85996 Re: Re: Re: V době čistého příjemce zdrojů z EU?

2016-06-26 19:41

#85995: Patriot - Re: Re: V době čistého příjemce zdrojů z EU? 

Akorát neví z čeho, proč a jak by to po tom "vystoupení" vypadalo :-). Co je možné o většině opravdu říci, že ani neví kdo zasedá v Evropské radě a Radách ministrů a jak volili svého poslance do EP. 

Patriot

#85997 Re: Re: Re: Re: V době čistého příjemce zdrojů z EU?

2016-06-26 19:47

#85996: - Re: Re: Re: V době čistého příjemce zdrojů z EU? 

 Jdi s to svou zpíčenou radou ministrů a podobných sraček do prdele!


Nepřihlášený uživatel

#85998 Re:

2016-06-26 19:47

Zvážil jsem to, a rozhodl jsem se, že za svobodu jsem připraven obětovat jak další rozvoj cyklostezek, tak výstavbu rozhleden v údolích. Obejdu se snad i bez vítání vnucených čmoudů. Jen mě trápí, kdo by po našem odchodu z EU, dokončil tolik očekávanou a potřebnou směrnici na omezení výkonu varných konvic, bez které se v ČR jednoznačně neobejdeme? A jak to bude se zakřivením chemických banánů, které jsme si vycinkali?


Nepřihlášený uživatel

#85999

2016-06-26 19:50

Pres GB referendem jsem o zadnych reformach neslysel...


Nepřihlášený uživatel

#86000 Re: Re: Nabízet Czexit v situaci, kdy jsme čistým příjemcem dotací.....

2016-06-26 19:51