MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#97301 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-09 14:35

#97298: - Re: Re: Re: Re:  

 Číst ty neomarxistické bláboly nařízené z EU nebudu, co se tam píše o Trumpovi? :-)


Nepřihlášený uživatel

#97302 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-09 14:41

#97301: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Kdo, co a jak BIS z EU něco nařzuje?  Nebudu to já, kdo z nás dvou je paranoidní. 


Nepřihlášený uživatel

#97303 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-09 14:57

#97302: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ne asi, kam jinam na ty bláboly chodí? CIA a NSA tu neoperuje a neodposlouchává, viď? Přitom jen na to existují opravdové důkazy. :-)

Ano to teda budeš. 


Nepřihlášený uživatel

#97304 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-09 15:00

#97301: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Podobnost se Zemanem zde je velká a je možné, že korelaci bude možné vysledovat.  Není pochyb, že se americké univerzity budou věnovat korelaci brexitu a lživé  (mírněji vulgárně zjednodušující) kampani Donalda Trumpa, mimo jiné proto, že byla celá řada věcí "poprvé" po desetiletích. 

-nezveřejnění daňového přinání 

-několikrát rozvedený a s neznámým počtem sexuálních vztahů, jako by to mělo být něco normálního

-vulgarita kapnaně Donalda Trumpa, zjednodušování na hranici lži či za hranicí lhaní

Vysoké školy budou tedy muset výše uvedené prozkoumat, zjistit, jestli došlo k odklonu společnosti od kultury, morálky a vzdělanosti natolik, že touží mít politikem celebritu, která se vyspí s dostatečným počtem partnerů, aby byla media schopna zaznamenat.

Zároveň se univerzity jistě budou věnovat i tomu, proč Clintonová neuspěla, co bylo důvodem. 

Velkou části studií bude jistě vliv ruské propagandy Američany a jak korelovala kampaň Trumpa právě s ruskou propgandou v USA. budou určitě zajímavé studie, jaký zásah měla tato propaganda šířená internetem v kontrastu s celostátními informačními televizními kanály a s regionálními televizními kanály, tedy jak se zmanilo sociální chování lidí - odklon od televize k internetu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#97305 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-09 15:02

#97303: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty máš nějaké důkazy o tom, že CIA odposlouchává české politiky, BIS, atd.?  

Úžasný :-), neváhej vše zveřejnit, budeš v ČR slavný jak wiki leaks ve světě. 

Jediný relevantní zdroj informací říká, že aktivatia Rusů a Číňanů je na našem území značná.

Počty pro ruských serverů a serverů technickými prostředky přebírajícími ruskou propagandu v češtině jsou velké a počítají se v desítkách. 

Velikost ruské ambasády je neúměrná a přesahuje počtem ruskou ambasádu např. v Londýně. 

Počty ruských "firem" "podnikajících" v ČR jsou neobvyklé a také neodpovídají standardním poměrům k velikosti země či počtu obyvatel a přitom jejich "investice" v čr jsou dokonce neměřitelné, tedy je pravděpodobné, že jedná o další krytí nelegální činnosti Ruska na území ČR. 

To jsou fakta, která jsou dokonce součástí standardních statistických údajů, žádné "utajované" informace. 


Nepřihlášený uživatel

#97306 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-09 15:13

#97305: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ano mám. :-))))

 

 

Odposlechy amerických tajných služeb zašly daleko

 

 

V souvislosti s aktivitami amerických tajných služeb v Evropě informoval německý Der Spiegel, že americké rozvědky NSA a měly v Praze a dalších 79 místech světa svá společná pracoviště, která nebyla legální. Kde se rozvědné místo nacházelo v Praze, zatím známo není a je otázkou, zda se někdy veřejnost tyto informace dozví.


Nepřihlášený uživatel

#97307 Miloš se touží stát Gottwaldem?

2016-11-09 15:14

Zeman svými požadavky komplikuje premiéru Sobotkovi chystanou výměnu ministrů

  • Předseda vlády Bohuslav Sobotka přinesl prezidentovi jména ministrů ČSSD, které by chtěl vyměnit.
  • Prezident mu sdělil, že chce také odchod ministra za KDU-ČSL Daniela Hermana.
  • Sobotka poté oznámil, že se s Hermanem i dalšími ministry z koaličních stran sejde.

Nepřihlášený uživatel

#97308 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-09 15:22

#97306: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tvůj odkaz se nejeví příliš důvěryhodným. 

Web vznikl v roce 2013, název má evokovat, že má cosi společného s policií, ale společného s ní nemá vůbec nic, podobně jako parlamentní listy nemají nic společného s parlamentem. 

Pokud i německý magazín skutečně uveřejnil, že je kdosi odposloucháván, opět by musela existovat korelace s vřejnými zprávami německých zpravodajských služeb. 

V ČR žádná taková korelace neexistuje.  

Navíc je u spolupracujích států v NATO otázka, jaká spolupráce či jaké jednání zpravodajců USA na území ČR či kdekoliv jinde u spojenců je nelegální. 

Jisté je, že ruští zpravodajci pod krytím ambasador jsou na území ČR nelegálně, to je jistota naprosto neotřesitelná. 

Klasika, odkazují se sami na sebe, využívají známého příjemení, prostě pořád stejný způsob manipulace, přesně jak jej popisuje BIS ve svých zprávách.  

Např.  - Přečetl jsem si originál textu Cílka na jeho facebooku to co s tím udělali na webech policejní noviny a armádní noviny, to je odporné (zemanovské :-)) zjednodušení, přesnějí otočení smyslu textu, tedy standardní propaganda. Dokonce není záměrně poznat, kde končí citace cílka a kde "navazuje" "autor" - jak jinak "redakce pn" :-/. Prostě klasická propaganda zpochybňující demokracii. 

Cílek zjevně ani pro jeden ze "spřátelných" webu zjevně nikdy nic nenapsal a pochybuji, že by souhlasil s takovou manipulací svého textu, vytrhávání z kontextu a pozměňování smyslu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#97309 Opět bude Zeman usvědčován z dalšího a další lhaní, bohužel to nově bude také asi prožívat .....

2016-11-09 16:16

ČT žádá omluvu prezidentské kanceláře a hejtmana Nováka. První dámu s tibetskou vlajkou prý nenatáčela

  • Moravskoslezský hejtman Novák a hradní kancelář nařkli Českou televizi z provokace namířené proti první dámě Ivaně Zemanové.
  • Televize je ve středu oficiálně vyzvala k omluvě.
  • Redaktoři měli údajně snímat první dámu s tibetskou vlajkou vyvěšenou v rámci protestu proti prezidentovi.

....i USA a tedy doufejme, ža tamní soudní systém bude daleko rychlejší a jednoznačnější ve svých rozsudcích, je totiž velmi málo pravděpodobné, že by se Trump  nezapletl v budoucnu do vlastních lží, podobně jako se to děje každý den Milošovi Zemanovi. 

Viz. jeho dnešní představa, že 98 % sdělovacích prostředků bylo proti Trumpovi. Klidně mohl říci sto procent, hodnota vyjádření je totiž nulová, neměřitelná, nesmyslná a záměrně manipulativní. 98 řekl jen proto, že to zní lépe než sto procent. A jak jinak, opět tento blábol načerpal v parlametních listech, kde jinde :-/


Nepřihlášený uživatel

#97310 I Zemanův pšouk může prodloužit intervence ČNB.....

2016-11-09 16:36

Trumpovo vítězství může prodloužit intervence ČNB, míní analytici

Trumpova výhra v prezidentských volbách i vítězství republikánů ve volbách do Kongresu může způsobit, že umělé oslabování koruny ukončí Česká národní banka (ČNB) o něco později. Ekonomičtí analytici si myslí, že k prodloužení intervencí by ČNB mohlo přimět pravděpodobné pokračování pumpování eur do ekonomiky ze strany Evropské centrální banky (ECB).

....neboť Rusnok vůbec nemá tušení, jak by intervence měl ukončit. Prakticky neexistuje cesta, neboť smyslem intervencí bylo zajistit vyšší inflaci a tím i vyšší růst HDP, přišel především díky vnějším vlivům v okolních zemích vyšší růst HDP, ale nedostavila se inflace. ČNB vytiskla už více jak polovinu rozpočtu země a ty vyměila za Eura v kurzu 27,- problém je, že je bude tak či tak muset vykoupit, ten okamžik přijde a musí koruny vykoupit právě proto, že je celosvětově!!! tvůrce trhu s českou měnou. Růst HDP nad průměrem eurozóny, inflace pod průměrem eurozony znamená v podstatě jistotu hodnotu pod úrovní 25,- za Euro na kterých intervence startovaly. 800 mld. je obrovský balík i pro ČNB a ztráta se tedy bude počítat ve stovkách miliard. 

Proto, intervence prodlouží i Zemanův pšouk, dnes už nikdo nemá odvahu je ukončit, ČNB zašla příliš daleko a dnes už hazarduje s důvěrou v ČR, v měnu jako takovou a v transparentní jednání ČNB, což by jí přineslo kýženou inflaci, jen by jí pak provázel obrovský odliv kapitálu a tedy prudký propad HDP. 

pan Hnedy

#97311 TRUMP

2016-11-09 16:51

Navzdory neskutecnemu neobjektivnimu tlaku americkych presstituentu a svetovych a ceskych medialnich mrdek vyhrala demokracie, svoboda a americky lid. Po asi 15 letech mohu vyslovit God bless America and her people.


Nepřihlášený uživatel

#97312 V prezidentské kampani ovšem Zeman neváhal porušovat volební zákon.....

2016-11-09 16:55

KAMBERSKÝ: Děs a hrůzu nechte doma.
Trump nese i jednu dobrou zprávu

....Nejvyšší správní soud to také ve svých rozsudcích konstatuje, stejně jako konstatuje, že je Miloš Zeman lhářem.  

Tedy je jednoznačně potřeba "degeneraci" Zemana i Trumpa velmi pečlivě sledovat. Zeman dlnes lže prakticky kdykoliv se objeví na veřejnosti.  Doufejme, že USA budou daleko senzitivnější k lhaní Donalda Trumpa, které bez nejmenších pochybností přijde, je totiž stejně jako u Zemana součástí jeho jednání. 

 


Nepřihlášený uživatel

#97313 Re: TRUMP

2016-11-09 16:59

#97311: pan Hnedy - TRUMP  

 Zatím není jasné, jestli je Donald Trump ruským trotlem (asi se najdou lidé, kteří si to myslí), pokud tomu tak je, projeví se to a pak bude mít tvé přání teprve obsah, neboť pak bude muset Amerika a její občané jasně zareagovat. Dnes není zřejmé, jestli volili v naivitě nebo bezmezné důvěře v demokratick instituce USA, volili člověka, o kterém ani neví, jestli platí daně a kolik měl sexuálních vztahů, tedy jaký je jeho vztah k morálce, kultuře a vzdělání - což je poměrně velká novinka ve volbách v USA. 

 


Nepřihlášený uživatel

#97314 Noviny v ČR už prakticky nemohou dělat nic jiného.....

2016-11-09 17:11

Zeman zároveň dodal, že se Schapiro "jako téměř jediný z velvyslanců ani nezúčastnil státního svátku 28. října na Pražském hradě".

....než stále dokola vyvracet lži Miloše Zemana a i za tuto lež by bylo potřeba, aby byl Zeman pohnán před soud a omluvil, resp. jak jinak adrministrativa státu, Zeman totiž za své lži není "nikomu odpovědný". 

Těžko říci, jestli podobný stav nastane v USA a Donadem Trumpem, jeví se to pravděpodobné. 


Nepřihlášený uživatel

#97315 Re: Noviny v ČR už prakticky nemohou dělat nic jiného.....

2016-11-09 17:38

#97314: - Noviny v ČR už prakticky nemohou dělat nic jiného..... 

 Rusko bude samozřejmě Donalda Trumpa zapleteného do lží využívat a poukazovat na to, že je nedůvěryhodný a není tedy možné se s ním na ničem domluvit. Dnes to musí dělat za pomocí lží, USA dodají důkazy, Rusko musí vygenerovat lži, aby je zpochybnili neb prostě musí otevřeně říci, že tomu nevěří - je to velmi obvyklé u Lavrova, ale pořád má Amerika morálně navrch. 

Až bude Donal Trump (pokud se stane a administrativa to dopustí) zpletený do lží, Rusko ani nebude musež žádné lži vyrábět. 

Antikavárník

#97316 Donald Trump won!

2016-11-09 17:45

Velká gratulace, Donalde! Začínat z pozice naprostého, všemi zesměšňovaného outsidera, a přesto ve výsledku porazit kandidáta protěžovaného všemi možnými celebritkami, pseudoelitami a prolhanými médii, který vynaložil na svoji kampaň podstatně větší prostředky a v jehož vítězství ukazovaly všechny zfalšované průzkumy, to chce vážně fištróna. Je vidět, že máš Ameriku, na rozdíl od té namistrované důry, čím oslovit. Přeji Ti vše nejlepší do prezidentování, nebudeš to mít lehké, neoliberální sluníčkové elity ukázaly už u nás, že se se svojí prohrou nedokáží ani za nic smířit a stále hází hlavě státu klacky pod nohy a snaží se jej špinit, jak jen to jde.


Nepřihlášený uživatel

#97317 Re: Donald Trump won! Lež má krátké nohy, ale po internetu běhá svižně a někdy i dlouho....

2016-11-09 17:47

#97316: Antikavárník - Donald Trump won! 

 Miloše Zemana někdo špiní? Řekl bych, že se svým lhaním špiní sám, nikdo mu k tomu nijak nemusí pomáhat, je to jeho rozhodnutí, že bude lhát a že bude lhářem. 

Američanům a americké administrativě je potřeba popřát, aby Donald Trump dodržoval Ústavu a zákony USA a v případě, že je bude porušovat, aby Amerika a Američané toto rozpoznali daleko dříve, než se to stalo zde s Milošem Zemana a především, aby se demokratické instituce projevily daleko učinnějšími, než se projeují v ČR. 

Jen poslední lhaní Miloše Zeman:

Hůlka dostal nabídku z Vídeňské opery. Kolik takových v ČR je?

Chystaná provokace ČT v Divadle v Petra Bezruče.

98 % medií v USA byly proti Trumpovi.

Americký velvyslanec nebyl na Hrad na oslavě 28.10.2016

A to jsou jen naprosto evidentní lži Miloše Zemana a jen z posledních několika málo hodin či dní. 

Může tedy člověk konzistentní pak něco Zemanovi věřit? 

 

Petr Bezpič

#97318 Re:

2016-11-09 18:02

#97280: Středeční chvilka poezie -  

 

Trumpsong aneb žalostný to den pro Endrjů a jeho sluníčkové nohsledy

 

Se smutkem na své tváři,

zírali dnes sluníčkáři,

na výsledky volebního klání,

jež slzy do očí jim vhání.

 

Hvězda Hillary nám pohasla,

nastala pro ně doba zlá.

Já si zpívám jampadampa

v USA si zvolili Trumpa.

 

A ty slizký Shapiro,

tvé angažmá skončilo.

Skončily tvé dny slávy,

ty poskoku Clintonovic krávy.

 

Ondráši, Ondráši,

lžeš jako když tiskne,

až se ti z huby práší,

Zeman ti jednu liskne.

 

Ondráši v tom šapitó

máš pořádně nablito.

Budoucnost růžově si nemaluj,

sbal šapitó a upaluj.

Upaluj, co ti síly stačí,

lidi na tebe se mračí.

 

Ondráši, Ondráši,

ať už jsi pryč za mořem,

tady tě všichni nesnáší,

už tě nechce tahle zem.

 

Ondráši v tom šapitó

máš pořádně nablito.

Zmiz a už se nevracej,

už nám tady nezvracej.

Nechcem slyšet tvoje rady

z americké ambasády.


Nepřihlášený uživatel

#97319 Re: Re:

2016-11-09 18:28

#97318: Petr Bezpič - Re:  

 To opsáno z Rudého práva z února 1948? Zeman zdegeneroval v Gottwalda? Tohle si mladí komunisté piší pro zábavu, Jasánku?


Nepřihlášený uživatel

#97320

2016-11-09 18:32

Miloš Zeman je podle mě jedním z posledních majáků komunistu a nemorálnosti, který od roku 1989 přetrval. Nejen, že otevřeně uráží každého, kdo s ním nesouhlasí, ale i oficiálně podlézá a spolupracuje s jedním z nejnehumálnějších států světa.
Stydím se za svého presidenta
Pro zajímavost:Kryštof Zapletal,14 let

Nepřihlášený uživatel

#97321 Je dobré se ptát, jakou hodnotu bude mít přísaha na Ústavu člověka.....

2016-11-09 18:35

Trumpova výhra je signál arogantním liberálním elitám o nespokojenosti lidí, říká expert

....o kterém jeho voliči ani neví, jestli platil během svého podnikání daně a kolik má vlastně reálně dětí?  Bude to novinka, neboť životy předchozích prezidentů a to jistě i těch do dnešních dnů "problematičtějších", byly velmi dobře zmapovány, už když přísahu skládali. Nyní tomu tak není a nejspíše ani nebude. 

Je to zvláštní i s ohledem na to, že utrácí desítky milionů dolarů, ale není zřejmé, zdali je to ze zdaněných, zdali je půjčka od jeho firem nebo se jeho firma zaručila za úvěr, je to celé takové zvláštní. Navíc příjem prezidenta nepokrývá tyto utracené desítky milionů dolarů. Vykáže to Trump jako "ztrátu", "odepíše to z daní"?  

Je mnoho otázek k Donaldu Trumpovi a vypadá to, že se neptají jen ti, co se neptají vlastně nikdy, žijí ze dne den a nechávají se bavit "celebritami" a najednou si nechali namluvit, že to bude jinak. 

 


Nepřihlášený uživatel

#97322 Re: Re:

2016-11-09 18:41

#97318: Petr Bezpič - Re:  

 Wow.........povedené :)


Nepřihlášený uživatel

#97323 Re: Re: Re:

2016-11-09 18:46

#97322: - Re: Re:  

 Ovčáčku, ty jsi zase přebral. 


Nepřihlášený uživatel

#97324 Čínští zpravodajci si v Praze koupili domeček, do kterého bude o strach umístit.....

2016-11-09 19:07

Pražské Florentinum mění majitele. Obří realitní transakce nahrává Číňanům

...kanceláře firmy právě proto, že to vlastní čínští zpravodajci.

Metr čtvereční  hrubé plochy přišel čínské zpravodajce na 153 000,-.  Pronájem se servicem může být mezi 600-1000,-  za měsíc a metr čtvereční, tedy teoretická návratnost by by byla 18-25 let., zdá se to poněkud dlouhá doba. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#97325 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-09 19:23

#97304: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Hlavně nebreč ty čůráku!