MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#97926 Re: Re: Re: Re:

2016-11-18 13:49

#97925: - Re: Re: Re:  

 Problém s tebou je, že neustále jen blábolíš nemysly. 


Nepřihlášený uživatel

#97927 Re: Re: Re: ISLÁM A SLUNIČKOVA TOTALITA MUSI BYT ZAKAZANA

2016-11-18 13:50

#97921: - Re: Re: ISLÁM A SLUNIČKOVA TOTALITA MUSI BYT ZAKAZANA  

 zakázat prohradní prasata a hloupou rudohnědou verbež


Nepřihlášený uživatel

#97928 Re: Re: Re: Re: ISLÁM A SLUNIČKOVA TOTALITA MUSI BYT ZAKAZANA

2016-11-18 13:50

#97927: - Re: Re: Re: ISLÁM A SLUNIČKOVA TOTALITA MUSI BYT ZAKAZANA  

Zakaž si své totalitní myšlení. Ta zfašizovaná pražská kavárna se od té doby, co vystoupila z KSČ, moc nezměnila.

obyčejný čech

#97929 Koho vůbec podpořit ??

2016-11-18 13:51

Dnes 17.11.se sešli na mnoha místech politici a řada "osobností", kteří se ohánějí slovem demokracie, a přitom jsou tomuto slovu svým chováním na hony vzdálení.
Koho si vybrat? Určitě ne Babiše, prolhaného megatuneláře vstupujícího do politiky proto, aby si upevnil svou moc a nahrabal další miliardy, ne Zemana, neuvěřitelně narcistickou osobu, pro kterou pojmy slušnost, omluva, pokora jsou zcela neznámé (jak jsem neměl rád Klause, ve srovnání s ním to byl jen odvar) a jehož vlastenectví spočívá v ohýbání hbřetu před Ruskem a Čínou, ne Sobotku s jehož taktéž ohnutým hřbetem před Čínou i Merkelovou s EU, nebudu jmenovat komunisty, ti jsou mimo vnímání slušného člověka, rovněž ne ODS s aroganty a elitáři Bendou, Kuberou a dalšími, ne Horáčka pro jeho lavírování a neochotu vyjádřit se k nájezdníkům z Arábie, zcela určitě ne Kalouska a spícího knížepána Schwarzenberga pro jejich vítací postoj k Bruselu a multikulti slavobrány. Bylo možno uvažovat o Okamurovi, dokud se nepostavil po bok prezidenta při ohýbání hřbetu před rudou Čínou.
Tristní obrázek "elit" ...a příšerných politických stran této země. Možná ale je tu jedna malá naděje.Viděl jsem v jedné diskusi jednoho obyčejného pána, který mluvil klidně a rozumně, srozumitelně pojmenovával neduhy naší země a já konečně rozumněl !! Nevím už jak se tento nenápadný pán jmenoval, ale zastupoval malou stranu Koruna Česká. A tak jsem se rozhodl již koho budu volit napořád !!!!


Nepřihlášený uživatel

#97930 ods hnus !!

2016-11-18 13:53

ODS prohnilá strana korupčníků, zlodějů a lhářů - to oni vytáhli na světlo tzv.boj s dalajlámismem a pochlebování ČLR (Nečas a spol.) a jejich patron tuneldědek Klaus na Hradě se svojí podobnou smečkou blbů Hájků,Jaklů atd. Všechno je to jedna verbež prolhaná, bezpáteřní jak Klausovská tak Zemanovská a poslouchá jí na slovo primitivní polovina národa.Ubohý to obraz stupidního stáda, které volá po totalitních časech v ohradě na obojku. Celý ten listopad 89 byl jiný v tom, že tohle tupé stádo ani nevědělo co je demokracie,šli do ulic cinkat klíčema hlavně proto, že chtěli mít všechno to západní nedostupné zboží a vesele konzumovat a konzumovat a nic proto neudělat, jen se mít lépe než v husákově vyjedeném lágru.

rudohnědá chátra

#97931 rudohnědá chátra

2016-11-18 13:56

Ubohé stádo primitivních buranů dupe a řve -  ba přímo tetelí se radostí a hýká pod obrazy svých idolů Zemanů,Klausů,Putinů,Orbánů,ErdoganůSi-Ťing-Pchingů,Trumpů a slastně se nemůže již dočkati návratu starých pořádků,však velmi záhy příjde kruté vystřízlivění vy ubohá hovada boží, nikdo vás zadarmo nenakrmí a nepřinese vám kýžený blahobyt a pořádek,jste hloupí a nevědomí.Svět se dávno změnil a není v žádné moci ho vrátit zpět, samo si za to lidstvo může svojí nenažraností,arogancí,zpupností,touhou po moci a nekonečném konzumu - vytvořil se vámi prostě globální svět s globální ekonomikou a žádní takovýhle výše jmenovaní šašci co stádo pokládá za velké vůdce vám nevrátí vaše staré jistoty, vládu bílého muže a nadřazenost - to jste projeli ve prospěch asiatů,vše je pryč v nenávratnu a svobodu- tu již jste dávno zahodily ve prospěch mamonu.Nebudou žádné národy - jen tupé chrochtající stádo nad novými ipody a iphony - to je váš svět.


Nepřihlášený uživatel

#97932 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde je dnes konec "Kačence" Zemanové?

2016-11-18 14:00

#97924: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde je dnes konec "Kačence" Zemanové? 

 To si myslíš ty a soudce na základě toho, že si přečetl, to co přinesl Ovčáček. 

Vymlouvat se na to, že něco nelze najít, ale určitě to existovalo a pomlouvat ještě přitom jednoho z vůbec největších novinářů píšících v češtině je ubohost, proto je zřejmé, že je lež, že takový članek měl existovat. Navíc by to ani tak nedávalo žádný smysl, dokonce i kdyby existoval, proti tomu existuje nespočet textů, které dokazují, že pan Peroutka žádným antisemitou nikdy nebyl a natož by byl příznivcem libovolné totality, mimochodem to dokazují všechny text, které uvedl Ovčáček, pokud si je čtenář přečte celé. 

Zeman je lhářem, viz. můj komentář jeho projevu. 

Pane předsedo Evropského parlamentu, pane prezidente Evropského židovského kongresu, dámy a pánové.

Zde je klika, že přímo neoslovil soudruha Jakunina. Jen povzdech nad tím, že se takový člověk pohyboval na takové akci. 

Plně souhlasím s výrokem pana Moše Kantora, který řekl při jiné příležitosti, že smyslem našeho setkání není jenom nebo především vzpomínka na minulost, ale úvahy o budoucnosti, to je hledání cest, aby se holokaust neopakoval. Dovolte mi, abych i já se ve svém příspěvku na toto téma zaměřil, ale přesto mně dovolte několik retrospektivních poznámek.

Tady bych to zkrátil, cestou jak neopakovat holokaust je demokracie. Nejsou to politici, co chrání většinu či menšinu, jsou to principy dodržované občany, tedy demokracie. Politik pouze zastupuje (je to zastupitel ne svévolitel) občany a to jen v části veřejného prostoru, kterou je vhodné spravovat tímto způsobem. Dokonce se ta část různě mění v čase, podle toho jak moc občané vnímají svobodu či nesvobodu v demokracii. 

My se všichni shodneme v odsouzení holokaustu. Všichni se shodneme v tom, že nesmíme připustit jeho opakování. Ale obávám se, že se příliš neponořujeme do hlubinných příčin vzniku holokaustu. A někdy tyto příčiny zplošťujeme.

Tady přeskočím nakonec, Zeman to co kritizuje to přesně provádí. Příčiny holokaustu vůbec nepochopil, troufale konstatuji, což doloží hned v následujícím odstavci, kde zkreslí, nejspíše záměrně, prakticky vše. 

Dovolte mi, abych uvedl tři drobné příklady. Jeden z největších českých novinářů Ferdinand Peroutka uveřejnil v prestižním časopise Přítomnost článek s titulkem „Hitler je gentleman“. Tentýž novinář po mnichovské dohodě napsal: „Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky“. Můj milovaný Winston Churchill v lednu 1939 napsal Adolfu Hitlerovi: „Kdyby můj národ postihla velká katastrofa, přál bych si, aby v jeho čele stál muž s vaší silnou vůlí.“ A konečně nositel Nobelovy ceny Knut Hamsun, možná že jste četli jeho Viktorii nebo Hlad, napsal v květnu 1945 nekrolog na Adolfa Hitlera.

Zkreslení Peroutkova textu - ten nenapsal, že "musíme výti s vlky", ale "budeme výti s vlky" a to je opravdu velký rozdíl, už v takto vytržené z kontextu.  (oprava - text dokonce ani nenapsal pan Peroutka, ale pan Stránský)

O Churchillově dopise se vcelku dost pochybuje, jestli vůbec existuje, ale pokud byl napsán, anglicky vyznívá věta obzvláště v roce 1939 jako výhrůžka a to co řekl Zeman to opravdu není. Mimo jiné proto, že se jedná o věty dvě, kdy první uvozuje druhou a uvozuje jí událostmi z roku 1918, které byly pro Německo fatální. 

Nekrolog za Hitlera napsal 86 letý norský spisovatel, kde logicky Norsko mělo daleko blíže k nacismu než k demokracii potom, co si Finsko užilo s bolševickým Ruskem.

Co vede k této fascinaci intelektuálů naprosto zrůdným učením? Co vede k tomu, že se z doktora Jekylla stává Mr. Hyde? Je to snaha překonat vlastní frustraci vytěsněním té menšiny, ať jakékoli, ze společnosti, a v tomto smyslu holokaust začíná první lavičkou v parku, na kterou si nesmí sednout Žid. A plynová komora je teprve dovršením, nikoliv začátkem tohoto holokaustu. A my se musíme ptát, zda je možná dokonce ještě ve větších rozměrech recidiva, která tentokrát nezahrne šest milionů Židů, ale zahrne příslušníky celé řady vyznání, ateisty, a dokonce i muslimy.

Tady Miloš Zeman naprosto zkresluje pojem holokaust (šoa) nazývá tím vraždění naprostou většinou menšinu. Je to ubohé a je bohužel jedna z jeho zvrácených relativizací a dokonce je to i vyhrožování menšínám. 

Právě proto bych chtěl uvítat, že se umírněné arabské země nedávno připojily k válce proti Islámskému státu. A tento Islámský stát, často podceňovaný, má obdobnou povahu, jako mělo nacistické Německo počátkem třicátých let. To, co nám podle mého názoru hrozí, je superholokaust, jehož oběťmi budou stovky milionů lidí.

Tento odstavec vypadá, že si Miloš Zeman myslí, že je teroristická organizace šikovně používající slovo "stát" v názvu skutečně státem, tedy státním útvarem s hranicemi, občany, kteří by v něm chtěli žít, mající administrativu, vědecký výzkum, literaturu, atd. Tady se nabízí otázka, co lidé kolem Zemana vlastně dělají, když Zeman žije v představě idiota? 

Chtěl bych citovat výrok jednoho z vojenských velitelů Islámského státu, který prohlásil: „Zabijeme sto, dvě stě nebo pět set milionů lidí, nám je to jedno.“ A tato výhrůžka zabíjením, opakuji ještě jednou, se týkala i muslimů. Nevím, kdo z vás viděl mapu islámského chalífátu do roku 2020. Je to mapa, která zabírá půlku Evropy, půlku Afriky a velkou část Asie. Řeknete mi, že je to mapa, jejímž autorem je blázen, a budete mít pravdu. Ale Adolf Hitler byl také blázen, a přesto se jeho vize zotročené a judenfrei Evropy téměř naplnila.

Adolf Hitler nikdy své plány na zotročení světa neukázal do doby, než se zotročováním začal. I v tomto je spíše podobný Putinovi než teroristům z organizace, která si do názvu rovnou šikovně dala slovo stát. 

Chtěl bych vám navrhnout něco, co mnozí z vás budou pokládat za naivní, neproveditelné nebo nesmyslné. Včera jsem mluvil o 200 mrtvých dětech v Péšávaru, o dvou tisících obyvatelích Nigérie, kteří byli zavražděni sektou Boko Haram.

A mohl bych pokračovat těmito příklady dál a dál. Nečiňme si iluze, že mezinárodní terorismus je několik špatně vyzbrojených a vycvičených skupinek. Mezinárodní terorismus je celosvětová organizovaná a rozrůstající se síť a proti mezinárodnímu terorismu nelze bojovat pouze na úrovni národních států a nelze proti němu bojovat pouze někdy poněkud pokryteckými demonstracemi a verbálními protesty. Kdyby v roce 1936 během obsazení demilitarizované zóny v Porýní dvě britské a dvě francouzské divize reagovaly na toto porušení Versailleské smlouvy vojenskou akcí, nebyla by mnichovská dohoda, nebyl by holokaust a nebyla by druhá světová válka.

V prvním odstavci nesděluje nic nového a tedy je vcelku nevkusné mluvit právě na takové konferenci o zavražděných dětech, není to něco co by si účastníci neuvědomovali a co by nevnímala veřejnost. Sdělení Miloše Zemana by mělo stejnou váhu jako kdyby vyčíslil oběti terorismu. Bylo by to stejné, jen by to nebylo tak přehnaně sugestivní. Ale je to věc názoru. 

Že Evropa Hitlera podcenila, to je jednoznačné a je velmi dobře, že nyní nepodceňuje ani terorismus s přívlastkem islámský, ale také ani dnes už z velké části ultra totalitní (mírně řečeno) stát tedy Ruskou federaci a nového Hitlera současnosti Putina (řečeno nemírně). 

Zmiňovaný vojenský zásah se dnes jeví jako věc nerealizovatelná, neboť Hitlera nechala Evropa vyzbrojit Německo a zvrhle motivovat občany Německa. Dnes je vidět, jak obtížně se taková zvrhlá motivace uvádí na pravou míru a napravuje. Dokladem takové situace je Ruská federace, kde se Putin těší obzvláště velké podpoře a stejně agresivně jako Hitler potlačuje jakékoliv náznaky odporu.  

Tak i dnes máme-li zabránit superholokaustu a masivnímu vyvražďování lidí, potřebujeme sjednocenou ozbrojenou akci, akci vedenou na mezinárodní úrovni, akci vedenou pod egidou Rady bezpečnosti spojených národů, akci, do jejíchž mezinárodních sil rychlého nasazení by měly vyslat své síly pokud možno všichni stálí členové Rady bezpečnosti, akci, která by eliminovala v zárodku výcvikové tábory teroristů, která by nepracovala s bezvýchodným plošným obsazováním území, ale využívala moderních technických prostředků, například bezpilotních letadel a podobně, akci, v níž by se celé mezinárodní společenství spojilo proti svému úhlavnímu nepříteli.

Odstavec se jeví jako vyloženou propagandou (mnozí by možná řekli dokonce proruskou)  a to velmi nebezpečnou. 

Podstatou celého problému nejspíš budou již zakládací listiny OSN a RB, tedy to k čemu slouží a co se za desetiletí její existence jeví jako funkční. 

Následující odstavec má tedy hned dvě propagandistické a velmi nebezpečná sdělení. Začneme přestavovat ustálenou jedinou celosvětovou organizaci tohoto druhu a zároveň začneme válčit. Co by přišlo, jak velká destabilizace? Jak moc by taková věc posílila zločinný režim v Rusku.  Přišel by i masivní pokus o destabilizaci demokracií?  

Dámy a pánové, o některých návrzích se říká, že procházejí třemi fázemi. V první fázi jsou označeny za nesmysl, v druhé fázi se o nich říká, že se o nich dá uvažovat, a konečně v třetí fázi jsou tyto některé návrhy považovány za samozřejmost. To byl známý spor mezi heliocentrickou a geocentrickou soustavou, ale mohl bych samozřejmě uvádět i příklady další. Chybí nám dosud odvaha a stále podléháme tomu, čemu se ve 30. letech říkalo appeasement.

 Hovořit o svém vlastním nápadu, u kterého je naprosto zřejmé, že nikdy nebude na něj existovat jednoznačná odpověď, tedy jestli se vše točí kolem země nebo jistotě, že se alespoň země točí kolem slunce, je skutečně už vrchol min. nevkusu, ale spíše to naznačuje cosi zvráceného v povaze Miloše Zeman. Odvaha k vědeckým objevům naštěstí Evropě ani USA skutečně nechybí  a nechyběla, stejně jako nechybí odvaha dokonce i k diskusi nad takovými ubohostmi, které přednesl Miloš Zeman. 

Stále se domníváme, že teroristická hnutí lze edukovat. Ano, Hitler nás edukoval plynovými komorami, a proto se obávám, že než začneme vážně uvažovat o takové mezinárodní síle rychlého nasazení, bude potřeba ještě řady teroristických útoků, než si veřejnost uvědomí, že s teroristy se nevyjednává, že s teroristy se bojuje a že s teroristy nemůžeme bojovat pouze povrchními změnami legislativy, ale ozbrojenou silou, tak jako to mohlo být v Porýní v roce 1936. Děkuji vám za vaši pozornost.

 

Tímto odstavcem se vlastně Miloš Zeman srovnal s Hitlerem. I on chce "edukovat" vražděním.  Tady bych řekl, že nelze zavřít oči a myslet si, že naši oponenti jen tak zmizí, když je dostatečně dlouho necháme zavřené (asi nepřesná citace Amose Oze), přičemž je kdosi bude vraždit...


Nepřihlášený uživatel

#97933 Re: Koho vůbec podpořit ??

2016-11-18 14:00

#97929: obyčejný čech - Koho vůbec podpořit ?? 

 Budu také volit Korunu Českou a chci v čele země krále !!


Nepřihlášený uživatel

#97934 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-18 14:01

#97926: - Re: Re: Re: Re:  

 Vidíš snad jinak vraždění v gulagu po milionech? 


Nepřihlášený uživatel

#97935 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-18 14:08

#97934: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Myslíš vraždění nacistů, nebo indiánů, nebo Iráčanů? Myslíš snad ukrajinské dozorce v Osvětimi, či zrůdy z ukrajinské UPA? Považuješ Gruzínce, nebo Ukrajince za Rusa?


Nepřihlášený uživatel

#97936

2016-11-18 14:10

Zapněte mozek proti propagandě, zkažené informace jsou škodlivé jako zkažené jídlo, varují studenti


Nepřihlášený uživatel

#97937 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-18 14:18


Nepřihlášený uživatel

#97938

2016-11-18 14:21

Bůh nás chraň před Pražskou kavárnou!


Nepřihlášený uživatel

#97939 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-18 14:22


Nepřihlášený uživatel

#97940 Re:

2016-11-18 14:25

#97938: -  

 Spíše by jsi tedy měl volat po tom, aby nás chránil před ateistou Milošem Zemanem na Hradě např. než před nečím, co tento komunistický ateista vymyslel a nemá to žádný reálný obsah. 


Nepřihlášený uživatel

#97941 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-18 14:26

#97939: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

A co jsi ty za klauna?  


Nepřihlášený uživatel

#97943 Re:

2016-11-18 14:46

#97942: -  

 Ty jsi určitě výsledek inkluze.Matka tě zneužívala a teď si to projektuješ do pana prezidenta. Prezident ale za tvůj posraný život nemůže!


Nepřihlášený uživatel

#97944 Re: Re:

2016-11-18 14:58

#97943: - Re:  

 Prohlásil to Miloš Zeman?

Bohužel to vypadá, že zneužíván byl Miloš Zeman, když na mlácení jeho matkou myslí ještě v 72 letech. 

"Dnes říkají někteří politici, že děti by neměly být fyzicky trestány, ani plácnutím přes zadek. Podívej se, když tě seřežou občas vařečkou, máš šanci, že se staneš prezidentem nebo prezidentkou,“

Prevencí proti šikaně jsou podle prezidenta umírněné fyzické tresty. "Dobře umístěné fyzické tresty mohou lecčemu zabránit," řekl a připomněl učitele Igora Hnízda z Obecné školy.

„Taková dobře mířená facka leccos vyřeší,” řekl. Má s tím osobní zkušenost. „Moje maminka byla učitelka na základní škole. Měla pro změnu vařečku. A tou vařečkou, kterou si nosila z domova, plácala děti po zadku včetně mě. Protože mě také asi dva roky učila,” řekl.

 

pryč s ovarem teng-pi-tchusem

#97945 Rudá Čína zase hrozí

2016-11-18 15:44

Čína vyzvala Mongolsko, aby zrušilo plánovanou návštěvu tibetského duchovního vůdce dalajlamy v zemi. Peking varoval, že by dalajlamova návštěva mohla poškodit vzájemné vztahy obou zemí, napsala agentura AP, která připomněla, že mongolská ekonomika je na sousední Číně silně závislá. Dalajlama by měl dorazit do Mongolska během pátku.

Mongolsko již dříve uvedlo, že čtyřdenní návštěva buddhistického duchovního vůdce v zemi má čistě náboženskou povahu. Žádná setkání s politickými představiteli nejsou plánována.

Čínské ministerstvo zahraničí navzdory tomu zopakovalo svůj ostrý nesouhlas s jakýmikoli zahraničními cestami dalajlamy, kterého Peking označuje za nebezpečného separatistu.

„Dalajlama je politický exulant, který dlouhodobě usiluje o rozdělení Číny ve jménu víry", řekl mluvčí čínské diplomacie Keng Šuang.

"Důrazně žádáme Mongolsko, aby se pro zachování zdravých a stabilních vzájemných vztahů drželo svých závazků týkajících se otázek Tibetu, nepovolilo návštěvu dalajlamy a neposkytovalo žádnou formu podpory dalajlamově klice," dodal.

Dalajláma jako nebezpečný separatista

Mongolský buddhismus je úzce spjat s Tibetem a tradičně považuje dalajlamu za vůdčí duchovní osobnost. Dalajlama také Mongolsko pravidelně navštěvuje.
V roce 2006 ovšem Čína po jeho návštěvě zrušila letecké spojení mezi metropolemi obou zemí Pekingem a Ulánbátarem. Později bylo obnoveno.

Mongolsko je tradičně pastevecká země a oplývá bohatými nerostnými zdroji. Jeho hospodářství je ale silně závislé na Číně. Mongolská vláda v současné době jedná s Čínou o půjčce ve výši 4,2 miliardy dolarů, která by jí pomohla vzpamatovat se z hluboké recese.

 

Ať žije král !!!

#97946 Re: Re: Koho vůbec podpořit ??

2016-11-18 15:51

#97933: - Re: Koho vůbec podpořit ?? 

 Defenestrace !!! Defenestrace !!! Svrhnout Ovara Teng-Pi-Tchuse z Hradu na hnůj do Jeleního příkopu a potom hnát vidlemi tu bandu ovčáků, čtveráků, mlynářů a všechnu tu primitivní rudohnědou lůzu směrem východ. Umožnit návrat slušným, vzdělaným a důstojným lidem a po celozemské debatě pak změnit prohnilou republiku na důstojnou konstituční moanrchii.


Nepřihlášený uživatel

#97947 Re: Rudá Čína zase hrozí

2016-11-18 16:43

#97945: pryč s ovarem teng-pi-tchusem - Rudá Čína zase hrozí 

 A hle !! Mongolové neustoupili vyhrožování ze strany rudé Číny a dalajláma již do Mongolska přijel.

A to je to malý hrdý národ něco přes 2 miliony lidí hodně vyznávají buddhismus a dalajlamu jako jednoho z duchovních vůdců. A to mají za sousedy takové obry jako Rusko a Čínu, přesto se nebojí a nehrbí hřbety.Tady z Prahy je to do Pekingu přes 10.000km, ale na Hradě a v ústavních funkcích už prdí strachy, kdykoliv si rudý císař( pardon ono se mu dnes říká rudé jádro strany) usmyslí pohrozit rákoskou !!!

Tfuj zbabělá kolaborantská rudohnědá klika zemanovců,klausovců vedená Ovarem a Ovčákem


Nepřihlášený uživatel

#97948 Re: Re: Rudá Čína zase hrozí

2016-11-18 16:44

Mystik

#97949 Tvé IQ tykve.

2016-11-18 16:48

#97938: -  

 Myslel jsem, že "máš na víc"


Nepřihlášený uživatel

#97950 Re: Re: o

2016-11-18 16:51

#97873: Husákovo dítě - Re:  

 Jdi mu to vyslepičit na Hrad.