Protestní petice proti podpoře ukrajinského fašistického režimu


Nepřihlášený uživatel

#76 Další Janukovyčův spojenec, člen Strany regionů, skončil s kulkou v těle

2015-04-16 07:42

Dvaapadesátiletý Oleh Kalašnikov, někdejší poslanec za Stranu regionů sesazeného ukrajinského prezidenta Viktora Janukovyče, financoval a otevřeně podporoval hnutí Antimajdan, byl ve středu večer nalezen v Kyjevě zastřelený. Informovalo o tom ukrajinské ministerstvo vnitra. Jde už o několikátý případ podivné smrti politika spjatého s předchozím režimem za posledních několik týdnů. Ministerstvo uvedlo, že smrt způsobilo střelné zranění. Kalašnikov byl nalezen mrtvý u svých domovních dveří. Agentura Interfax-Ukrajina s odvoláním na policejní zdroje informovala o dvou střelcích. Před smrtí si Kalašnikov stěžoval na perzekuci. Podle ruského webu RT známému napsal, že normou se na Ukrajině stala „otevřená genocida disentu, výhrůžky smrtí a neustálé sprosté útoky“. Za poslední tři měsíce zemřelo podle BBC už osm spolupracovníků bývalého prezidenta Viktora Janukovyče. Policie většinu případů označila jako sebevraždy, u některých ale připustila, že mohli být k sebevraždě donuceni nebo zavražděni. Nikdy ale nebyly zveřejněny motivy a nikdo nebyl zatčen, podotkl zpravodaj BBC David Stern. Například v březnu zemřel za podivných okolností někdejší poslanec a bývalý gubernátor Záporožské oblasti Olexandr Peklušenko. Podle policie se zastřelil. Web RT uvedl několik dalších případů podivných smrtí. Na konci ledna byl nalezen oběšený bývalý šéf regionální charkovské vlády Aleksij Kolesnik. Střelnému zranění podlehl 24. února bývalý člen Strany regionů Stanislav Melnik. Policie jeho smrt označila za sebevraždu. O den později, jen pár hodin před začátkem procesu, ve kterém měl být souzen, byl nalezen oběšený starosta Melitopole Serhyj Valter. Nezanechal žádný dopis na rozloučenou. Další den byl objeven mrtvý v garáži jeho obhájce, bývalý šéf melitopolské policie. Týž den byl nalezen se střelnou ranou na krku další exposlanec a bývalý šéf záporožské správy. Případ byl opět označen jako sebevražda. Poslední únorový den vyskočil z okna v 17. patře další člen Strany regionů Michail Čečetov.


Nepřihlášený uživatel

#77 Re:

2015-04-17 09:18

#74: -  

Je to tak. Média nás krmila vítězným tažením "ukrajinské armády" a přitom mlčela o tom, co se tam skutečně děje. Ukrajinská armáda de facto neexistovala. Její poslední zbylé funkční složky byly převeleny k Národní gardě, což je povětšinou slepenec polovojenských tzv. Batalionů a militantních skupin včetně Pravého sektoru. Při útocích na tzv. separatisty byl používán bílý fosfor. V bojích jsou používány těžké zbraňové systémy včetně samohybných raketometů 9K58 Smerč, které likvidují rozsáhlé oblasti bez ohledu na to, zda tam jsou či nejsou civilisté. A. Jaceňuk označil všechny odpůrce současné vlády za podlidi a jeho administrativa realizuje budování záchytných (koncentračních) táborů. Proruské a rusky mluvící obyvatelstvo je cíleně likvidováno oddíly, které je možno srovnat s eskadrami smrti. V celém jihovýchodu Ukrajiny probíhá rozsáhlá genocida skupiny obyvatel.


Nepřihlášený uživatel

#78 Re:

2015-04-18 20:09

#71: -  

 Má pravdu tuneldědek. EU půjčuje Ukrajině peníze, aby zbrojila a prováděla genocidu ruskojazyčnýho obyvatelstva na východě. A co je na tom nejhorší, že se na tom podílíme svojí nečinností my všichni. Už to, že se EU přidala na stranu fašistické junty z majdanu svědčí o tom, že je tenhle slepenec národů nemocný a nemá právo na další existenci.


Nepřihlášený uživatel

#79 Re: Další Janukovyčův spojenec, člen Strany regionů, skončil s kulkou v těle

2015-04-20 13:51

#76: - Další Janukovyčův spojenec, člen Strany regionů, skončil s kulkou v těle 

 Zajímalo by mne, zda tu vraždu někdo vyšetří. Myslíte si, že se u nás a v Evropské unii aktivují ti, kteří odsoudili vraždu Borise Němcova? A je zajímavé, že se jedná už o několikátý případ smrti politika spjatého s předchozím režimem, ale teď jsem o tom četl poprvé. Tak co budete dělat naši aktivisté v oblasti lidských práv? Podáte protest panu Porošenkovi? Anebo spíše ne, protože demokracie na Ukrajině je náš vzor, že?

Martin Žákovský
Ostrava

#80 Re:

2015-04-20 16:19

#75: -  

 Ukrajina právě bojuje proti všemu tyranskému: fašismu, komunismu a terorismu. USA bojuje taky proti teroru. Lidé už zapomněli, že v roce 1968 nás tady Sověti okupovali. No samozřejmě, že demokracie se teplým rudochům nelíbí, ale američané nás taky osvobodili z rukou fašistů. Nicméně všechny lidské snahy úspěšně vládnout se projevili jako marné. Jediná dobrá vláda je Boží království. Ukrajina si dělá pořádek ve své zemi, ale my jsme líní. V 1989 jsme cinkali klíči, ale bylo to jen divadlo, protože komunisti jenom převlékli kabáty. Vše se jen zhoršuje, ale násilím se násilí nezastaví. Chce to poznat pravdu, chce to poznat živého Krista. Jen poznání o Bohu JHVH vede k lásce a míru. :)


Nepřihlášený uživatel

#81 Banderovci v akci: Násilníci na Ukrajině policistu zapřáhli za koně a uvláčeli k smrti

2015-04-21 07:10

Dvojice násilníků na Ukrajině po opileckém sporu připoutala policistu, který chtěl roztržku uklidnit, ke koňskému spřežení a uvláčela ho k smrti. V pondělí to oznámila policie ve Lvově, podle které již byli oba útočníci zadrženi. V případě uznání viny jim hrozí až 15 let ve vězení.

Incident se stal v sobotu pozdě večer v západoukrajinské obci Lopatyn, kde chtěl policista urovnat opileckou rvačku. Útočníci ho ale omráčili a připoutali ke koňskému spřežení.

Policistu, kterého zároveň bili kovovou tyčí, poté vláčeli asi 13 kilometrů, napsala agentura DPA. Tělo pak hodili do odvodňovacího kanálu.


Nepřihlášený uživatel

#82 Re: Další Janukovyčův spojenec, člen Strany regionů, skončil s kulkou v těle

2015-04-26 17:47

#76: - Další Janukovyčův spojenec, člen Strany regionů, skončil s kulkou v těle 

 Náckové, banderovci, dosazení pravým sektorem do vlády, policie, st.zastupitelství a soudů likviduji opozici, nic víc a nic méně! Pro tady toto občané ČR budou pokládat své životy? :-)))))))))Neměla by se vláda ČR jasně, zřetelně a nejdvojsmylně distancovat od těchto zločinců?,nebo s tím co se děje na Ukrajině souhlasí? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak ať to řeknou otevřeně, aby voliči jasně věděli koho nevolit!!


Nepřihlášený uživatel

#83

2015-04-27 19:42

Ministr zahraničí Lubomír Zaorálek (ČSSD) v pondělí ostře zkritizoval vládního zmocněnce pro energetickou bezpečnost Václava Bartušku za jeho výrok o upalování a zabíjení na Ukrajině jako způsobech, jak řešit ruskou intervenci. Podle Zaorálka je nepřípustné, aby se zaměstnanec ministerstva zahraničí tak cynicky vyjadřoval. Šéf diplomacie to uvedl v tiskovém prohlášení. Při požáru v Domě odborových svazů v ukrajinské Oděse vloni 2. května zemřelo při střetech zastánců jednotné Ukrajiny se separatisty 32 lidí. Nejprve se hovořilo o tom, že oběti – separatisté, kteří se v budově schovávali před svými odpůrci – se většinou otrávily oxidem uhelnatým, vyšetřování ukázalo, že je zabil chloroform. Celkem při střetech v Oděse zahynulo 48 lidí.


Nepřihlášený uživatel

#84 Kijev šíří smrt, Donbas krví nasáklý

2015-05-03 19:39

Přesně si pamatuji, co jsem si přál včera. Včera jsem chtěl mír. Mír je přece dobrý. Mír - to je slunce, léto, děti. Mír - to je práce, kterou mám rád. Mír - to jsou i procházky s rodinou. Ale to bylo do bombardování Gorlovky. Přesněji do chvíle, kdy jsem spatřil mrtvou mladou matku, i ve smrti objímající své malé mrtvé batolátko. Dnes, po tom všem, mám už jen jedno přání - chci vidět černé, zuhelnatělé mrtvoly ukrajinských vojáků, "Národní gardy" a "Pravého sektoru". Chci, aby granát Porošenkovi utrhl nohy. Chci vidět mozek Iriny Farionové, chci vidět střeva Turčinova, chci, aby zdechl Jacenjuk! Chci vidět hlavu Klička, utrženou střepinou. A Avakova pověšeného na šibenici - co může být krásnějšího? Chci vidět rozvaliny jejich přepychových rezidencí. Chci vidět, jak dav trhá na kusy mrtvolu Kolomojského. Už nemám žádné krásné sny. Sebrala mi je vaše bídácká, ohavná "Jednotná Ukrajina". Evropsky certifikovaná, západně standardizovaná, s vašimi vousy, čibuky a výšivkami. Už nic nechci od "ukrajinských patriotů". Dřív jsem chtěl, aby dostali rozum. Pak jsem chtěl, aby se aspoň zalekli. Teď už od vás nechci nic jiného, než - vaši smrt! Nevím, co se se mnou právě dnes stalo. Mrtvoly byly přece už dřív. V Mariupolu, v Oděse, i v Lugansku. To licoměrné lhaní, že "...si za to mohou sami..." s podlou radostí... to už také bylo. Bylo i licoměrné zvedání praporů "našich" a "Svědomí národa". To všechno už tu bylo. Ale proč jsem to ještě mohl více nebo méně chladnokrevně posuzovat, hovořit o politice, o cílech a úkolech Ruska, o jakémsi procesu vyjednávání. Teď už nemohu. Nepřemýšlím. Nemluvím. Pořád vidím tu mrtvou mladou ženu a její mrtvé batole. Vážení jednotně ukrajinští patrioti! Vážení jednotně ukrajinští politici! Velice vás prosím! Nemusíte se bát. Nemusíte myslet. Nemusíte se hrozit nad dílem vašich rukou. Nechci od vás nic. Jen vás prosím, chcípněte už! Prosím vás! Modlím se za vás. Abyste zdechli tou nejstrašnější a nejbolestivější smrtí! Prožijte před ní pekelná muka, třeste se v agonii. Ať při umírání pustíte pod sebe moč a obsah konečníku! Zalkněte se vlastní krví, močí a výkaly! Nic víc od vás nechci. Prostě - chcípněte už, vy stvůry!


Nepřihlášený uživatel

#85

2015-05-23 10:50

Všechny 4 hlavní opoziční skupiny jsou infiltrovány, řízeny a placeny židy. Bohužel i Pravý sektor. Mladí idealisté opět sehrávají roli užitečných idiotů a bojují (aniž si to možná uvědomují) za cizí zájmy. Jsou manipulováni do krvavých střetů se systémem a nyní se domnívají, že zvítězili. Na náměstích vypískali politiky co se ohání modrým praporem s hvězdami a kdo je jmenován premiérem? Oni samii budou označeni za fašisty, extremisty a nepřátele Ukrajiny a z politiky budou vytěsněni. Už to nebudou mladí revolucionáři,ale Banderovi pohrobci a škůdci demokratické, proevropské Ukrajiny. Ještě možná bude využit jejich zápal a národovecké smýšlení v případě, že Rusko bude hájit zájmy etnických rusů a své geopolitické plány. Neboť Rusko je velmoc a do své kaše si foukat nenechá. A tito mladí budou zase bojovat, krvácet a umírat za Ukrajinu, která jim už ovšem nepatří. Je to smutné. Zvlášť když za jejich zády davy Krymských tatarů vykřikují to známé Alláhu Akbar. Nebo si někdo myslí, že těmto asiatům jde o nějakou Ukrajinu? Už dávno se úspěšně zařadili do zástupu Ukrajinských oligarchů a zajímají je pouze jejjich kšefty. A že největší byznis je válka, to ví každý služebník mamonu. Doufám, že až tak daleko to nedojde, ale západ už příliš mnoho investoval do anarchie a chaosu na Ukrajině a bude chtít své investice zpátky. I za cenu nejvyšší. Zabráníme tomu? Tím myslím všechny evropské nacionalisty, vždyť nás není tak málo.!!


Nepřihlášený uživatel

#86 Gubernátorem ukrajinské Oděsy se překvapivě stal gruzínský exprezident

2015-06-01 07:38

Rozporuplné reakce na Ukrajině i v zahraničí vyvolalo jmenování nového gubernátora Oděské oblasti. Hlavou významného regionu, který je ukrajinskou branou k Černému moři a sousedí s moldavským separatistickým Podněstřím, se stal gruzínský exprezident Michail Saakašvili. Politik je nyní ve vlasti stíhán za údajné zneužití pravomocí a žije v exilu.

Zastavme přepjatou podporu Ukrajiny a ukrajinského režimu

#87 Podepište spřízněnou petici za zastavení migrace z Ukrajiny

2022-04-28 17:14

PETICE ZA OMEZENÍ MIGRACE Z UKRAJINY A KONEC UPŘEDNOSTŇOVÁNÍ UKRAJINCŮ PŘED ČECHY

 

Neférová podpora Ukrajinců a banderovského ukrajinského režimu v ČR musí okamžitě skončit!