Zákaz norování

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Zákaz norování


Nepřihlášený uživatel

#326

2015-05-05 18:08

Souhlasím,aby se to nedělo.
liška

#327 Re: Re: Re:

2015-05-05 18:11

#319: - Re: Re:  

 Jen alibistický kecy na obhájení zrůdnýho chování části myslivců. Liška musí lovit, jinak by nepřežila. V přírodě to tak je. Ale vyvraždění rodiny tímhle způsobem je neomluvitelné. Můžete si argumentovat jak chcete, tohle může dělat jen neinteligentní tup, který patří do doby kamenné. Sadista, který si tím léčí svoje problémy.


Nepřihlášený uživatel

#328 Re:

2015-05-05 18:26

#324: ...... -  

 Ty křupane, co si to dovoluješ? Netušíš o lidech kteří tu píšou vůbec nic a budeš je urážet? Co ty víš o tom, co kdo dělá pro přírodu? Bože, ty jsi fakt neandrtálec. Máš alespoň základní vzdělání? Nejspíš ne.


Nepřihlášený uživatel

#329 Re:

2015-05-05 18:43

#303: -  

 Petice je proti norování, ne proti lovu lišek. Naučte se číst. I tak jak píšete by se lišky časem přírodně zredukovaly. V pravěku se lovilo pro jídlo, bez lovu by lidé rychle skončili, teď už máme jídla habaděj a lov je zbytečný. Až budete bydlet v jeskyni uprostřed přírody a jako ubraň mít klacek nebo šutr můžete povídat o tom, jak je pro vás lov užitečný. Teď ne. To, že se něco dělá dlouho, neznamená že je to správné. Jak píšete o lidech zaměstnaných v 'loveckém průmyslu', jde vidět, že v dnešní době je lov pouze koníčkem, sice odporným koníčkem pro narušené jedince se zálibou ve vraždění, ale koníček, nic potřebného. Lidi zde zaměstnaní by jistě našli zaměstnání jinde, protože pochybuju, že se to vyrábí v ČR, takže o práci by teoreticky přišli jen prodavači. Člověk myslící si, že lov by měl být v civilizované společnosti normální by se měl jít léčit, protože ten, komu připadá v pořádku a zábavné zabíjet nefér způsobem, rozdělovat rodiny a způsobovat druhým utrpení rozhodně nepatří k normálním lidem. Ve vašem komentáři krásně vidíme jeden případ zdegenerovaného a vygumovaného mozku.


Nepřihlášený uživatel

#330 Re:

2015-05-05 18:53

#324: ...... -  

 Co vy můžete vědět o těch nékolika stovkách lidí, kteří podepsali tuto petici? Toto je jedna z mnoha možností jak alespoň trochu pomoc zvířatům proti zbytečné krutosti, to jestli je někdo chodí krmit v reáluje nepodstatné. Kromě toho ty činnosti, které jste tu vypsal by měli dělat myslivci automaticky, když už se tak ohání tím jak lesu pomáhají. Myslivcovi poděkuju jedině ve chvíli, kdy se omluví všem duším, o jejihž smrti rozhodl a zřekne se své zbraně. Rozhodně ne za to, že zabíjí rodiny s miminky. Nemyslím si, že myslivci to nedělají s radostí, jinak by toto povolání nezvolili ne? Ty vysmáté tváře nad mrtvolkami pár týdnů starých mláďat, to jsou mi tedy hrdinové. Kdyby mislivci neradi zabíjeli, nedělali by to a pomáhali přírodě jinak, nenechávali by si kusy jimi zabitých mrtvol a nechvástali by se tím. Nene pro většinu myslivců je zabíjení zábavou. Je mi líto, že to nevidíte...


Nepřihlášený uživatel

#331 Re: Re: Re: Re:

2015-05-05 18:56

#306: - Re: Re: Re:  

 Pardon, absolutně jsem nepochopila, co jste chtěl touto pofiderní větou říct. Nikoho tu neznáte a nevíte, co kdo dělá pro zvířata a pro přírodu, tak si tu neotvírejte hubu. Mimoto uklízení lesů by měla být práce myslivců, když tak pomáhají lesu ne?


Nepřihlášený uživatel

#332 Re: norování

2015-05-05 19:09

#305: - norování  

 Já neříkám, že ten co pozoruje zvířata o nich ví stejně jako ten, který si o nich čte. Ale když si přečtu v kuchařce recept na guláš, uvařím ho. Nebude možná tak dobrý a určitě se nebude podobat tomu od kuchaře, ale bude to guláš. 

Neříkám, že je nehumání, ale nespravedlivý. Ta zvířata se loví kvůli 'problémům', které by se určitě daly nějak vyřešit i bez zabíjení. Oštěpem nebo lukem se loví tam, kde potřebují jídlo, loví z krátkých vzdáleností neprofesionálními luky a je možnost, že je při lovu zraní zvíře. Třeba někde v Africe. Ovšem zabíjení nikdy nebude humáním, jakmile někomu násilně vezmete život (samozřejmě pokud by jinak umíral v bolestech, tak by se mu mělo ušetřit trápení) není to humání. 

Já když si představím, že bych měla dobrovolně jen tak zabít nějaké zvíře, které nikomu nic neudělalo a jediný problém, který s ním lidé mají je ten, že žije svůj život, je mi spíš do breku. Lov je nefér vůči zvířatům, ona nemohou za to, že jsou přemnožená ani za nic jiného. Vždy je na vině člověk, ale pikají zvířata.


Nepřihlášený uživatel

#333 Re: Re:

2015-05-05 19:17

#318: - Re:  

 Podívej se v jakých podmínkách ta zvířata, která jsou podle tebe 'jen' na maso a kožich žijí, pak říkej něco o tom, že to není týrání. Jak si někdo ještě může myslet takové hovadiny...

jura

#334

2015-05-05 22:11

Jsem lesník a myslivec a vím, že se nemám, za co stydět. Osobně bych norování v době, kdy  mají lišky liščata zakázal, nicméně úplný zákaz je absolutní nesmysl. Zajímalo by mě, kdo z vás, co nás v zeleném hážete do jednoho pytle a přirovnáváte k nehumánním bestiím děláte něco pro přírodu? Uvědomujete si, že již několik století žijeme v kulturní krajině a že je třeba s přírodním bohatstvím (lesy, voda, zvěř) hospodařit? Kdo z vás, co tady u PC nadáváte nepostrádáte v přírodě čím dál tím víc mizející drobnou zvěř (zajíc, koroptev, tetřívek, jeřábek ....), a nebo jste díky častým návštěvám naší krásné krajiny ani nepostřehli, že některé druhy téměř vymizely? Proč to píšu? Protože krom lidské činnosti, která je nejzásadnějším aspektem dramatického úbytku drobné zvěře jsou jedním z dalších zásadních aspektů právě vysoké stavy lišek. Svým založením jsem proti jakýmkoliv extrémům ve společnosti a tato petice je jedním z těchto extrémů. Za posledních pětadvacet let zažila česká krajina a její tvorové dost extrémů, a tím nemyslím těch abiotických. Co provedla lidská hloupost v podání různých ekoteroristických organizací na Šumavě tady nemusím uvádět. Nebo co provedla lidská hloupost zasazená v Bruselu při nesmyslné ochraně kormorána velkého se stavy lipanů podhorních v našich řekách je taktéž mlácení prázdné slámy. Rozumný člověk se chytne za nos, ale sebelibý pošetilec bude hájit tu svou pravdu i za cenu vymizení vzácných ekosystémů. 

jura

#335 Re: Re:

2015-05-05 22:21

#329: - Re:  

 Máme jídla habaděj... Ano, přesně tak, není nad to si koupit mražený kuře, o jehož utrpení v civilizovaném světě globální nadprodukce se nemusím zajímat. Celá tahle diskuze je jen o házení špíny na myslivce, potažmo lesníky. Ale udělám jednu věc, vyzvu ty z vás, co jste u PC neporazitelní k tomu, abyste strávili se mnou den v mém zaměstnání, abyste viděli, jak má dle některých z vás "nehumánní" lesník a myslivec pro společnost nepotřebné zaměstnání. Tak kdo z vás výzvu přijme? 


Nepřihlášený uživatel

#336

2015-05-06 06:17

Je to nechutné týrání zvířat :-(

Nepřihlášený uživatel

#337 Re: Re: Re: Re:

2015-05-06 15:39

#327: liška - Re: Re: Re:  

 Většina jako ochránců co tady píší musí být zhulený individua a nebo vegetariáni co mají z nedostaku živin zakrnělej mozek.Normální lidi se takhle projevovat nemohou. 


Nepřihlášený uživatel

#338 Re: Re: Re:

2015-05-06 15:46

#335: jura - Re: Re:  

 Neboj nikdo výzvu nepříjme ještě bys chtěl s něčím pomoc a z práce bolí ruce,raději budou urážet myslivce tady na internetu.Nevím jestli by nebylo vhodné podat trestní oznámení na provozovatele stránek (mylivci musejí být šílení) protože komentáře tam jsou jen o urážení a pomluvě navíc je asi porušen zákon o autorských právech.


Nepřihlášený uživatel

#339 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-06 16:39

#337: - Re: Re: Re: Re:  

 Zatímco ti "normální lidi" se chovají vzorově, na všechno mají logické argumenty a nikoho neurážejí, jako třeba vy, že? V dnešní době je bohužel normální to, že lidi jsou sobecký, bezcitný hovada, co by byla pro prachy schopna vyvraždit všechna zvířata a vykácet všechny stromy. A tito lidé, kteří kvůli chuti, vzhledu a zábavě automaticky týrají a vraždí zvířata nadávají, uráží a považují za nenormální ty, kteří se rozhodli, že se na tomto celosvětovém zlu podílet nechtějí. Mimoto je prokázané, že i bez masa máš vše potřebné, vlastně bez všech živ. produktů, potvrdí ti to ta cca miliarda veg lidí ;)


Nepřihlášený uživatel

#340 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-06 16:48

#339: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Studie prokázaly,že kmeny které se živili jen sběrem plodů byli oproti kmenům ktré se živili i lovem primitivnější a jejich civilizace zaostalejší.Což se projevuje i v dnešní době.Vy všeználkové zkuste krmit psa granulema a potom masem.Ono se né na darmo neříká máš zdravý hovno


Nepřihlášený uživatel

#341

2015-05-06 19:07

Kolik je potreba podpisu??

Nepřihlášený uživatel

#342 Re: Re: Re:

2015-05-06 19:07

#142: - Re: Re:  

 Nevím na koho si otevíráte hubu. Krást mláďata matkám a prodávat je, jen tak ze srandy (pardon pro trénink....) nechat psy zaživa doslova rozškubat zvíře na kusy, nebo ho odchytit a pak ho vypustit do arény, aby se mohlo "bránit". To udělá vážně jen vypatlanec. Myslivec by měl být člověk, který má pomáhat udržovat rovnováhu v přírodě, kterou narušil (opět) sám člověk.... A to tak že se o zvěř stará, a vytváří ji vhodné podmínky, aby způsobovala nám, narušitelům co nejmenší škody. A ne nějaky **** co se strašně chláme nad mrtvolou mláďěte a ještě to s úsměvem píchne na internet. A říká si myslivec... odpad, nic víc

 


Nepřihlášený uživatel

#343 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-06 19:11

#340: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 ehm, nevím kde ste došel na přirovnání pravěkých kmenů k dnešním vegetariánům a veganům... tehdy se tyto kmeny a rozdíly mezi němi tvořili po mnoho generací.... a myslím že v nešní době nemá žádný vegetarián aspoň 4 generace zpátky samý vegetariány/vegany.... takže Váš argument je o hovně, ať už o zdravém nebo o nezdravém

 


Nepřihlášený uživatel

#344 Re:

2015-05-06 20:09

#341: -  

 1 000 000


Nepřihlášený uživatel

#345 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-06 20:12

#343: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 No ty určitě hovno zdravý nemáš jen se podívěj


Nepřihlášený uživatel

#346

2015-05-07 08:05

Požaduji zákaz norování,je to hnus.
M.E.Š.

#347

2015-05-07 15:40

Podepsané. Příroda nám to už vrací za to, jak ubližujeme celé přírodě a němím tvorečkům. A bude ještě hůř!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#348 Re:

2015-05-08 06:51

#347: M.E.Š. -  

 No to vrací v podobě zdegenerovaných tvorečků jako jsi ty


Nepřihlášený uživatel

#349

2015-05-08 20:53

Víc dementů než v týhle diskuzi jsem v životě nepotkal. Dejte si spicha na večeři u kopřiv a nikomu váš životní styl nenuťte! 

liška

#350 Re: Re:

2015-05-10 18:13

#348: - Re:  

 Takže se nám tu myslivci krásně projevují. Urážky, sprostá slova, ale tím to končí. Velká část myslivců jsou bohužel dost primitivní a podle toho to v našich lesích tak vypadá. Nedokážou pochopit ani to, že nemají střílet když je tma a ani to, že mají střílet jen na určitou vzdálenost a hlavně s jistotou vědět, na co střílí. Nebo mi snad pánové chcete tvrdit že v pátek ve 4,10 bylo světlo? A navíc se se střílelo v místech, kam chodí jen srny. Od takových lidí nemůžete čekat, že začnou mít cit.Ta slušná část to nezachrání.