Maturita pouze pro gymnázia

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Maturita pouze pro gymnázia

Poskok

#26

2015-05-06 22:59

Pane, promiňte, Pane. Občas mi to prostě vyklouzne. Když ono je ty brilantní plány tak težké udržet jako tajemstvý a nepochlubit se. Vždyť vaše práce je přímo záslužná s každý by měl vědět co pro něj děláte, Pane. Všichni musí vědět jak dlouhé jsou ty tenké prsty a co všechno dokáží. 

Mám slečnu Ritchi odstranit naším smrťopaprskem, Pane? Nebude již stát v cestě naším plánům a nemohla by pomáhat Metromanovy, když bude jen malým obláčkem prachu. A kam jste říkal, že mám rozvést to pivo pro maturanty? Nějak mi to vypadlo z kebule. A zapomněl jsem jestli před nebo až po maturitě aby se nemohli učit. Teď mi dochází, že asi před... Ups. Tak příště, Pane. Ona stejně jistě Athéna odvedla svůj díl práce a tak mnoho studentů půjde k opravným termínům. Nebo spíše nepůjde, když bude pařit, muhahaha. Brilantní plán, Pane. Metroman je tak moc v koncích, že na nevidí ani koncové světlo. 

Metroman

#27

2015-05-06 23:06

Takže je to pravda, haha. Vždy tě odhalím, Megamysle! A neboj se, cením si tě jako nepřítele a oponenta. Vždyť bez tebe bych se nudil modrásku :D. A nenech se mýlit. Studenti se umoudří, toto všechno je jen záchvěv, který nezničí pevné základy našeho skvělého vzdělávacíh systému. MetroCity ti nikdy nebude říkat "pane". Oni již mají svého pána. Sami sebe. A to jsem se zavázal chránit.

Navíc, kdes vzal to ovládání mysli? Mám jen super sílu, super zrak, super dalších milion věcí..., ale ovládání mysli vážně ne. To je jen tím, že tě nikdo nemá rád, Megamysle :P Roxanne jen ví co je správné a nutné. Jsou lepší věcinež kalba a pivo. Takové znalosti ti zajistí víc pařeb v budoucnu, protože budeš dobře zajištěn a připraven. Jen tak dál Roxanne, jen tak dál a možná mé supersíly nebude brzy třeba, protože Maturanti tě přemůžou sami, Megamysle. A zničí tvé podlé plány i bez mé pomoci.

Megamysl

#28

2015-05-06 23:12

Poskoku! Mlč už! Všechno zkazíš, to mělo být překvapení vše. Ano, mé plány jsou brilantní, ale musí být utajeny. Mno.. nyní je to však jedno. AspoŇ víš s kým máš tu čest Metromane.. tedy tovíš již dávno, avšak nyní vidíš, že jsem schopen mnoha věcí! A poskoku, zbláznil ses? Roxanne se nemsí nic stát, radši ji omrač a odnes do mého sídla, abych vedle ní mohl usínat a Metroman nic nezmohl. A že mě maturanti přemůžou sami? A jak? Nechceš mi Metromane snad namluvit, že by se studenti začali učit a začali se z nich stávat rozumní lidé že ne? Sám musíš vidět ,že můj plán zabírá a brzy to bude tak jak jsem vše plánoval! Hahahaha.

 
 
Metroman

#29

2015-05-06 23:22

Neboj se Roxanne, neměj strach, zachráním tě! Pokaždé totiž všechny zachráním a Megamyslovy dám na prdel. Tedy obrazně řečeno. Tvůj Poskok se k ní ani nepřiblíží, Megamysle, neublížíš jí ani nikomu jinému. A to že se malá hrstka maturantů rozhodla bojkotovat zkoušku dospělosti ještě neznamená, že vítězíš. Je to jen jejich přechodný vztek, který zajisté vystřídá touha po vědění. A budeš se velmi divit až odmaturují a odbouchnou tě sami. Možná ne dnes, možná ne v září, ale jednou Megamysle, uvidíš, čeho maturující studenti budou schopní. A budou to právě ti, kterým si ji chtěl odňat, a kteří se nedali a uzmuli svou maturitu zpět a úspěšně ji složili, kteří budou tvou zkázou. A pak já, supersilný a superkrásný Metroman, budu moct konečně jítí do postele a usnout s hřejivým pocitem, že maturovat mohou všichni.

Megamysl

#30

2015-05-06 23:25

To se ještě uvidí Metromane. Uvidíme a ty se budeš divit co vlastně uvidíme. Jsi až příliš naivní a příliš věříš lidem. Musí se jim vládnout, hlavně těm hloupým, kterých je více než dost a bude jich i více! A nyní.. Poskoku, vem Roxanne na ramena a pelášíme do pelechu!

 
 

Nepřihlášený uživatel

#31

2015-05-07 08:44

dobrej nesmysl tahle petice, tady ma nekdo vetsi ego nez rozum


Nepřihlášený uživatel

#32

2015-05-07 10:17

Děláte si legraci? Toto mohl napsat jen někdo kdo buď učí na gymnaziu, studoval na gymnaziu nebo je totalni idiot.
Domi269

#33 Re: Re: Tvůrce je asi trochu idiot

2015-05-07 13:26

#9: Miška - Re: Tvůrce je asi trochu idiot 

 A přesně o tom gympl je- mít všeobecné vzdělávání a pak jít na vysokou se zaměřením, se kterým dál pak bude pracovat. Samozřejmě za předpokladu, že vysokou dodělá. To, že nedodělá vysokou, se pak ale omluvit nedá. Každopádně to vůbec nesouvisí s peticí. Tahle petice je těžká volovina (neurážeje dobytek)

Domi269

#34 Re:

2015-05-07 13:29

#12: To je snad jedno -  

 Proto jsou na gYmnáziích ve třetím a čtvrtém (někde už od druhého ročníku) ročníku střední školy (pokud osmiletko, tak 7. a 8.) zjednány semináře, které zužují významové zaměření. Vyhodí se předměty, které "nejsou důležité" (výtvarka, hudebka aj.) a nahradí s eprávě těmito semináři. A že výběr je opravdu široký. A tento seminář je právě zaměřen na následné studium na vysoké škole.

Domi269

#35 Re:

2015-05-07 13:32

#15: MUDr. Štolplíková -  

 Naprosto souhlasím! Já tedy na gymnázium chodím, ale opravdu nemám takové znalosti např. ze zdravotních věd, které např. na zdrávce učí. Nemám znalosti ze portu, jako na sportovním gymnáziu. V životě byhc nedokázala udělat lavici ze dřeva/dveře atd., nedokázala byhc jiné ženě vytrhat obočí nebo splácat obličjeovou masku tak, aby byla hypoalergenní a kdesi cosi. Maturitu si zaslouží každý, kdo je znalec VE SVÉM OBORU. Samozřejmě bychom se pak bavili o maturitě v jeho oboru. Ale proto je tu i státní maturita- pro všechny stejná. 

Es

#36 Re:

2015-05-07 16:29

#11: Ed. -  

 Naprosto souhlasím :) jsem taky studentka obchodní akademie, kamarádím se s lidma, co studují gympl a jejich názory mě celkem zaráží. Myslím si, že jsme zbyteční a měli bychom mít místo maturity jenom výuční list a neustále si honí triko s tím, že se toho k maturitě musí učit 5x víc než my, jenže nevidí, že my se musíme učit ještě na praktickou maturitu z účetnictví, které máme častěji než hodinu například českýho jazyka. Už se těším, až budu dělat účetní a nějaký gymplák, který neudělal maturitu mi bude chodit uklízet kancelář.

Elaine

#37 Re: Re:

2015-05-08 12:06

#36: Es - Re:  

 Těš se! :-) Možná bude mít i maturitu a dva vysokoškolské tituly, třeba ze sociologie :D

Největší problém gympláků je většinou to, že SOŠ a SOU shrnují pod jednu kategorii - učiliště. A pak je tu to slavné gymnázium, se semináři umožňujícími probírání látky do hloubky. Jako jo, znalost existence ubichinonu QB zatím čeká na své uplatnění a dlouho ještě čekat bude.

Když si to tak vezmu, psát všemi deseti, rychle sčítat a odčítat, pracovat s počítačovými programy, napsat dopis a všechny další věci, které potřebuji v práci, jsem se rozhodně nenaučila na gymnáziu. Ale zas neříkám, že nebylo super vypadnout po sedmičce ze základky.

overal

#38

2015-05-27 18:32

Kdo nechce maturovat, tak se může vyučit, ale nemůže mít průmyslovku bez maturity!