Ne imigrantům z Afriky

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Ne imigrantům z Afriky


Nepřihlášený uživatel

#126 Re: Násilí běženců!!!

2015-08-21 22:30

#125: - Násilí běženců!!! 

 Zasraní negři! Nechci tady ani jednoho!!!


Nepřihlášený uživatel

#127 Re: Re: Násilí běženců!!!

2015-08-21 23:49

#126: - Re: Násilí běženců!!! 

Však taky tady zůstat nechtějí. To by si pomohli, žít mezi pochcanými pivními prasaty.


Nepřihlášený uživatel

#128 Re: Re: Re: Násilí běženců!!!

2015-08-23 09:14

#127: - Re: Re: Násilí běženců!!! 

 Taky můžeš táhnout negře, když se ti tady nelíbí. Nikdo tě tady nedrží. Třeba do slumu do Afriky, tam se tui určitě bude líbit kreténe.


Nepřihlášený uživatel

#129

2015-08-23 19:58

Prouprchlická propaganda v médiích se nám snaží vnutit za každou cenu soucit s běženci a tak hraje na naše city se zuboženými rodinami, dojemnými příběhy, fotkami smutných očí dětiček, apely na lidskost, abychom jich pobrali co nejvíc, ale když vidím, co tito lidi deně provádí – vzpoury v azyláčích, výhružky rodilým Evropanům, násilnosti, nepokoje, znásilnění, vzbuzuje to ve mě spíš odpor. Jasně že v očích prohnilýho mainstreamu a mnohých potrefených „celebrit“ jsem hned odporným rasistou, náckem, xenofobem, od nějž by pes kůrku nevzal. To jen proto, že uvažuju hlavou a nenechám si nabulíkovat kdeco a zmanipulovat se doktrínou falešný humanity. Jsme ve svobodný zemi, tak nám nemá co probruselská klika pár darmožroutů z kaváren diktovat, co máme a co ne a přikazovat nám řezat si větěv pod vlastníma nohama. Zdravě uvažující člověk se v téhle době prostě musí bránit!


Nepřihlášený uživatel

#130

2015-08-23 23:13

souhlasím stímto názorem

Nepřihlášený uživatel

#131

2015-08-24 11:25

Finanční prostředky vynaložené na imigranty by bylo lepší a účelnější využít pro bezdomovce ne pro cizince, Nikdy mi newvadili lidé jiné pleti ale tímto způsobem za mne udělali nesnášenlivce k cizinců žijícím v CZ.

Nepřihlášený uživatel

#132

2015-08-25 12:25

Dvaadvacetiletý občan Maroka podezřelý ze spoluúčasti na teroristickém činu v Tunisu byl v úterý večer zatčen v italském městečku Gaggin u Milána. Na muže jménem Abdul Madžíd Tuíl byl v Tunisu vydaný zatykač - je obviněný z úkladné vraždy, z ohrožení vnitřní bezpečnosti země a z příslušnosti k teroristické organizaci. Madžíd má být posledním ze tří útočníků, kteří stříleli v tuniském Národním muzeu. Útok si vyžádal 22 obětí. Jeho dva společníci byli zastřeleni policií krátce po útoku. K teroristickému činu se následně přihlásila organizace Islámský stát. Madžíd do Itálie připlul jako uprchlík. Policie oznámila jeho zatčení na tiskové konferenci v Miláně.

Obviněný Abdul Madžíd připlul v únoru do Porot Empedocle na Sicílii, kde byl zaregistrován jako uprchlík. Povolení k pobytu nedostal a pravděpodobně se vrátil za účelem provedení útoku v tuniském Národním muzeu zpět do Tunisu, načež se po útoku nepozorovaně vrátil zpět do Itálie. Brzy by měl být vydán do Tunisu.


Nepřihlášený uživatel

#133

2015-08-26 13:54

Pro ty , kteří ještě nečetli výrok představitele rep. Kongo u OSN, pan Serg Boret Bokvango řekl mimo jiné - Afričané, jež vidím v Itálii, jsou doslova vyvrhelové a odpad Afriky. Pociťuji vztek vůči těmto přistěhovalcům z Afriky, jež se chovají jako krysy napadající města v Evropě a silný stud za ně. Celý projev je na internetu. A tak jako uvedený diplomat pociťuje vztek a stud, tak i já pociťuji naprosté pohrdání k naprosto impotentní Evropské komisi, odpor k českým kolaborantům , kteří nám dokola lžou o hodných a pracovitých muslimech, o přínosu pasáků koz či střelců z kalašnikova pro evropskou kulturu. Hanba.


Nepřihlášený uživatel

#134

2015-08-27 09:10

Genocida v JAR, kde od roku 1994 do roku 2010 bylo usmrceno přes 250.000 bílých Jihoafričanů nikoho nezajímá...Ti totiž pro US obohovací politiku neměli cenu jako 1.700 černých obětí od roku 1947, kteří "padli za oběť" Apartheidu...


Nepřihlášený uživatel

#135 Na obranu Michaely Fialové (před politicky korektními vlastizrádnými hyenami)

2015-08-28 12:06

Mediální rybníček se opět rozvlnil. A stačilo málo. Mladá dáma, jejíž zálibou je lov zvěře, napsala kdesi na sociální síti svůj názor na obyvatele černého kontinentu a také vyjádřila svou obavu z masové migrace těchto obyvatel do civilizovaných končin Evropy. Má však smůlu. Má politicky nekorektní práci, používá politicky nekorektní termíny a politicky nekorektně myslí. A to vše vyjadřuje v rámci totalitního systému, který neuznává jinou, než momentálně schválenou pravdu. Slečna Michaela se dopustila v současnosti jednoho z nejtěžších ideozločinů: použila zakázané slovo negr. Ano, to slovo, které se nejenže nevyslovuje, ale na které se politicky korektní člověk bojí dokonce i pomyslet!

Ještě před pár lety bylo slovo negr zcela běžným označením původního obyvatele Afriky, stejně jako se používalo (dnes již také nekorektní) slovo černoch. A bylo to běžné stovky let. A svět se přesto točil. Sám toto slovo používám odjakživa a učím jej používat i své děti (protitlak multikulti školství) ve smyslu, že každá věc má své správné pojmenování.  Mediální tragédie Michaely by nebyla tak velká, pokud by nenapsala, jaké zkušenosti s negry v Africe měla a jakým způsobem je řešila. A také, pokud by své představy neaproximovala na naší společnost.

 „By mě zajímalo, co se stane, když mě v noci napadne uprchlík nebo nějakej jinej hnědák s rozumem rovnajícím se zvířeti a já ho odprásknu? To jako budu ještě mít já problém za to, že se doma bráním? Vím, že třeba v Africe když bílá holka sundá nějakého z těchto "dobráků“, nic moc se neděje. Chci vidět, co se bude dít tady, ale jelikož tu moc holek a lidí všeobecně zbraň nenosí, protože by nestřelili ani zvířátko, asi se tu necháme od těch černejch opic pěkně… Mno nechci bejt sprostá. Při nočním návratu na hotel mě a přítele napadl negr s bouchačkou a jen díky tomu, že jsme byli ozbrojeni, tak jsme se z toho dostali. Přítel byl negrem skoro znásilněn, když byl ještě kluk. Nehledě na to, že většina má pohlavní choroby a různé jiné choroby. Takže já tady tu africkou špínu nechci!“

Michaela má však pravdu. Dnes si již lehce můžeme představit situaci, kdy se před naším domem zničeho nic objeví tlupa divokých negrů, která nás bude chtít okrást, znásilnit a obsadit náš dům. V tu chvíli nám už žádné multikulti programy ani hyperkorektní mluva nepomohou. Nepomůže nám ale ani policie ani nikdo jiný. Budeme si muset pomoci sami. A s holýma rukama to nepůjde.

Michaela apeluje na to, aby si každý, kdo může, pořídil střelnou zbraň a naučil se s ní zacházet. A aby si uvědomil, že s ní bude muset zabíjet. A třeba právě ty negry, kteří se mu budou dobývat do domu nebo mu zapalovat auto.  Je to zcela legitimní úvaha a apel na správném místě. A má o to významnější váhu, že jej neříká nikdo od pražského kavárenského stolu, ale někdo, kdo realitu Afriky poznal na vlastní kůži. Až to vypukne, rád bych, aby v mém sousedství byli lidé jako  Michaela Fialová, než sluníčkářská rodinka.

Až se u nás bezpečnostní situace zhorší natolik, že se budeme bát vycházet z domu, pak bude na vše pozdě. Neztrácejme proto čas účastí na nesmyslném mediálním lynči těch, kteří říkají pravdu, ale podnikejme v oblasti naší osobní bezpečnosti konkrétní kroky.


Nepřihlášený uživatel

#136

2015-08-29 10:17

Lidskoprávní aktivisté mohou, ale nemusí být nutně "vymaštění" - je to prostě způsob, jak přijít k bezpracně k prachům. Stačí k tomu projevovat hlasitě "postoje", občas napsat článek nebo vystoupit v TV a samozřejmě umět čerpat dotace. Je to menší dřina než bouchat někde ve fabrice, generuje to vyšší příjmy, přináší jistotu existence a možná i zábavu z toho, že se oblbují lidi. Když chce někdo vyjadřovat podporu lidem s jinou barvou kůže, imigrantům apod., není důvod, aby na takovou činnost přispíval stát ze svých daní - ať to prostě dělá každý jako volnočasovou aktivitu po té, co se vrátí z fabriky (nebo z noční směny).


Nepřihlášený uživatel

#137 Řádění negrů v Itálii

2015-08-31 12:09

 Na tyhle opice se budou přerozdělovat kvóty? Nikdy!!! Afričani v Itálii


Nepřihlášený uživatel

#138 Tábor lidu v Plzni

2015-09-01 20:12

Demonstrace proti imigraci, za okamžité vystoupení ČR z EU a za svrchovaný český stát!

Místní organizace Národní demokracie v Plzni spolu s místní organizací DSSS svolává a organizuje „Tábor lidu v Plzni”. Akce proběhne v sobotu 5. září 2015 v 16:00 hodin na náměstí Republiky u Andělíčka. Akci podporují Vojáci v záloze proti válce plánované velením NATO, rota Čechy západ. Účast dalších občanských skupin je vítána! Akce bude ukončena spanilou jízdou motorkářů kolem náměstí.

Jménem všech státotvorně orientovaných politických stran, hnutí a spolků České republiky, srdečně zveme všechny Plzeňany a občany okolních obcí k účasti! Vezměte své rodiny, přátele a známé a přijďte nebo přijeďte na plzeňské náměstí Republiky! Podpořte správnou věc! Odmítněme probíhající vetřeleckou invazi, vyjádřeme svou vůli vystoupit z tyranské Evropské unie a svou touhu znovu žít ve skutečně svobodném a svrchovaném českém státě!


Nepřihlášený uživatel

#139 Demonstrace na podporu Viśegrádské 4, proti diktátu EU a imigrační politice Bruselu!

2015-09-02 13:33

V pátek 4.9.2015 před úřadem vlády od 14:30

Přátelé, spolubojovníci, čeká nás narychlo svolaná demonstrace!!!!

V Praze se schází v pátek V4 a je třeba o sobě dát vědět a podpořit jejich jednání ohledně imigrantů naším názorem. V4 se sejde v pátek ve Strakovce.

Svoláváme tedy demo před Úřad vlády již tento pátek 4.9.2015 od 14:30 hod.

Je velice nutné se tam sejít v co největším počtu a dát najevo svůj názor. Je to opravdu nutné!!!! Všichni víme jak se věci řítí dopředu tím nesprávným směrem, musíme to zastavit.

Bez Vás to nedáme!!!!

 

pája

#140 Re:

2015-09-04 11:51

#1: -  

 Ano takto to vidiasi velká část naší populace. ale na místech nejvyších nosí černé brýle nebo jsou slepí.


Nepřihlášený uživatel

#141

2015-09-05 08:04

Tak ti hodní vzdělaní afričtí inženýři Itálii pěkně kulturně obohacují. Nejen že znásilňují, ale i vraždí. Jeden roztomilý černoušek utekl z tábora, vloupal se do nějakého domu poblíž a zavraždil tam dva lidi. Teď je o tom v Itálii velká kauza, v našich zprávách pochopitelně ani ťuk!


Nepřihlášený uživatel

#142

2015-09-06 17:52

toto je výsledek politiky především usa a jejích přisluhovačů z eu. bohužel na mne působí, že je to výsledek chrěný, aby se zakryly problémy především usa. proto odmítám nést následky této politiky.

Nepřihlášený uživatel

#143 Re:

2015-09-06 19:26

#142: -  

 No jistě že. Američané rozvrátili Irák a zničili fungující stát, kde Sadám stmelil dohromady kmenový stát, stejně tak držel pohromadě kmenové svazy Kaddáfí, nyní to zkouší proti Asadovi. Všechny tyhle války a západem podporovaní rebelové mají na svědomí tenhle masový exodus uprchlíků. Proto není pochyb, že to byli právě Američané, kteří tohle vyvolali, jelikož chtějí hospodářsky poškodit Evropu, jelikož v ní vidí ekonomického konkurenta.


Nepřihlášený uživatel

#144 Řeči se vedou, petice podepisují, ale mediální propaganda vesele pokračuje dál

2015-09-07 11:21

Presstituti začali v posledních dnech vybírat pečlivě fotografie, aby na nich byli ty dvě tři děti z těch tisíců imigrantů tvořených jinak jen samými mladými silnými muži. K tomu přidali dojemné příběhy o perfektní hygieně, samé úsměvy apod. Už chybí jen dobře vymyšlený přehled univerzitních titulů imigrantů. ;-) Tohle vše je už jen zvuková kulisa, doprovodná hudba, vytváření zdání, že se názory Evropanů mění, že imigranty chtějí, že je vše v pořádku, že to jsou samé hodné, sympatické mladé ženy a malé děti toužící po vzdělání. Jen občas propagandě uteče, že milí imigranti si ani tak nezachraňují život, ale jdou prostě za bezpracnými doživotními sociálními dávkami a proto nechtějí být v Maďarsku v utečeneckém táboře, ale pěkně "Germany, Germany !" (A jak uteklo před pár dny - nelegálové:"zatím jen sakndujeme, ale jak nebude po našem, tak....!") Mocní už prostě rozhodli - zaplaví Evropu miliony nelegálů a přes to nejede vlak. To je konec, vlastní pasivitou právě prohráváme budoucnost svoji i svých dětí!

OLIN

#145 Re:

2015-09-08 15:21

Nekorektně

#146 Evropa v roce 2029

2015-09-08 19:59

Co nás čeká za neslavnou budoucnost:

Evropa v roce 2029

Jen tento rok se daly věci tak do pohybu, že se obávám, že podobná situace nastane už v roce 2019!


Nepřihlášený uživatel

#147 Re: Evropa v roce 2029

2015-09-09 08:30

#146: Nekorektně - Evropa v roce 2029  

 No ve Francouzských ghettech, některých částech Londýna, v Malmö, jižní Itálii a některých řeckých ostrovech už to tak vypadá teď. A to je teprv začátek. Pokud nezačneme ty lodě potápět, evropská kultura jak ji známe zanikne!!

Nekorektně

#148 Kdo může za cílenou invazi uprchlíků?

2015-09-10 09:28

Xenofob obecný

#149

2015-09-11 12:47

Jenom idiot naprosto zaslepený multikulti propagandou si může myslet, že vytáhne tlupu černochů z Afriky, kde se řežou mačetama hlava nehlava, pálí se s pneumatikou na krku a kamenují, šupne je do Evropy, kde se jako mávnutím kouzelného proutku zcivilizují a začlení do naší společnosti. Možná kdyby jich bylo pár a oddělili se od sebe, aby netvořili větší konzistentní celky, ale v takových počtech, v jakých sem doráží, není šance je jekkoliv zkulturnit a začlenit a akorát vzniknou další a další černý ghetta, kterých už máme v západní Evropě tak víc než dost.


Nepřihlášený uživatel

#150 Re: Re: Násilí běženců!!!

2015-09-12 08:53

#126: - Re: Násilí běženců!!! 

 Jen hovado může dělit lidi podle barvy kůže! Všichni jsme lidi, nikdo víc, nikdo míň!