Ne imigrantům z Afriky

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Ne imigrantům z Afriky

NE ISLÁMU!

#151 11. a 12. září roku 1683 porazila evropská vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně!!!

2015-09-12 21:35

Evropa si 11. a 12. září připomíná velké vítězství. V roce 1683 porazila vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně a zabránila tak expanzi muslimů dál do Evropy.

Ve druhé polovině 17. století se Evropa dostala do vážných problémů. Osmanští Turci využili toho, že byly evropské státy vyčerpané dlouhou a náročnou 30letou válkou. Obsadili celý Balkánský poloostrov, více než polovinu Uher a v plánu měli zničit Rakousko.

To by pro Evropu znamenalo doslova katastrofu. Osmanům, kteří vyznávali islám, by se tak dostal do rukou poslední obraný val ve střední Evropě. Po pádu Vídně by následovalo obsazení jak celého Rakouska, tak i Českého království. Cesta do západní Evropy by byla volná.

Vídeň v od léta 1683 obléhalo až 138 000 krvežíznivých vojáků Kary Mustafy Paši. Hlavní město habsburské monarchie chtěli vyhladovět a pak buď jeho obyvatele přivést k islámské víře, nebo je bez milosti pobít.

Evropa si naštěstí uvědomila obří riziko a spojila své síly k boji s touto hrozbou. Utvořila Svatou ligu. V ní se spojila vojska habsburské monarchie, několika států Svaté říše římské a Polsko-litevské unie. Dali dohromady armádu, která sice čítala jen 70 tisíc vojáků, ale 11. a 12. září u Vídně na hlavu porazila osmanské bojovníky. Evropa byla zachráněna.

Při obraně Vídně a záchraně Habsburské monarchie se výrazně vyznamenal i jeden šlechtic, který pocházel z Čech. Byl to Zdeněk Kašpar Kaplíř ze Sulevic. Jeho dědu Kašpara Kaplíře ze Sulevic přitom Habsburk Ferdinand II. nechal popravit roku 1621 za účast na stavovském odboji.

Naši evropští bratři, nevzdávejme svůj boj proti islamizaci ani dnes. Dokažme, že nám koluje v žilách krev našich chrabrých předků, kteří si dokázali vydobít svobodu od islámské poroby!! Zachraňme naše národy od barbarského islámu, zajistěme našim dětem bezpečnou zemi, prostou islámského fanatismu, protože pokud i sem zavlečou občanskou válku, my už nemáme kam prchat!

Franci

#152 Re:

2015-09-17 13:38

#10: -  

 Celá Evropská Unie je na hovno. Němci neporobili Evropu ve dvou světových válkách, tak se rozhodli porobit evropu ekonomicky. Daří se jim to díky našim nochsledům v Bruselu a francouzům, kteří jako velmoc se nedokázala nemcům postavit v obou světových válkách. Vždy Evropu musela osvobodit Amerika. Bylo by  třeba dát němcům na vědomí, že není rok 1944, kdy jsme byly jejich protektorát. Národ se musí vzedmout a vzepřít se prti tomu aby nám diktovali, s kým máme zdílet naši vlast. Evropská kultura se kultivovala déle jak 1000 let. Takto  by zahubili muslimové nejprve naši kulturu a pak naše děti a vnoučata. Takhle to dál již nejde. Pryč s našima zaprodancema a vlastizrádcema.


Nepřihlášený uživatel

#153

2015-09-18 09:25

Nechci muslimy v českých zemích.....nechci právo šaria

Nepřihlášený uživatel

#154

2015-09-18 11:19

Naši když emigrovali tak samá inteligence,ale sem přichází 90%zločinců kteří budou žít na dávkách a jak jich bude málo začnou krást,loupit a nakonec vraždit.Nehrajme si na lidumili když se neumíme vyrovnat s cikány!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#155 Re: Re: Re: Násilí běženců!!!

2015-09-18 21:17

#150: - Re: Re: Násilí běženců!!! 

 To řekněte kolegům, co se sem plaví na člunech. Protože můžete sežrat klobouk na to, že oni podle barvy dělí a dělit budou. Až se bude lámat chleba, oni budou mít jasno.


Nepřihlášený uživatel

#156

2015-09-20 20:15

Představte si stovku lidí na lodi uprostřed moře. Jedou kopat zlato do nějaké země za oceánem kde se právě našlo. Do lodi ale začne záhadně téct voda a je jasné že se loď potopí když se to nechá jen tak. A teď si představte že jim posádka prohlásí že to je dobře že do lodi teče. Většině to připadá jako hloupý vtip, ale netrvá dlouho a najde se pár lidí kteří navrhují ať se díra zvětší. Říkají: Vždyť venku ještě čeká tolik vody! Na druhý den malá nově sformovaná skupinka lidí začíná skandovat „Vodu do lodě, vodu do lodě!“ Lidi začínají pochybovat: „Vždyť trochu vody v lodi to přece není až tak zlé“. Večer se ozvou i názory že všichni kteří nesouhlasí s vodou v lodi budou potrestáni. A posádka začne tvrdě trestat. Dokonce i díra se nakonec za jásotu zděšeného davu zvětší.

No co loď se nakonec potopí. Všichni jdou ke dnu kromě členů posádky, kteří od začátku spoléhali na své dobře ukryté nafukovací záchranné vesty. Před plavbou jim bylo přece slíbeno že pro ně přijede záchrana když všechno „dobře“ proběhne. Dlouho ale nikdo nepřichází…

Po dlouhém čase, když už jsou na pokraji smrti přece ale přijede jachta těžařské společnosti.

Když už si přeživší myslí že jsou z toho všeho venku a že budou za svou „práci“ odměněni zlatem, posádka jachty jim všem propíchne záchranné vesty…


Nepřihlášený uživatel

#157

2015-09-22 20:34

Chci aby moje deti vyrastali v Ceske republice a ne v Africe.

Nepřihlášený uživatel

#158 Re: Re: Re: Násilí běženců!!!

2015-10-05 20:07

#150: - Re: Re: Násilí běženců!!! 

Tak sice to není o barvě ale člověk podvědomě a xenofobne (což je přirozený pud) když jde večer kolem nějakého cmouda je ve střehu. A ty cmoudi jsou většinou právě náboženský fanatici Muslimové a jsou neprervidatelni. Žlutý jsou klidní a mirumilovni jsou vesměs budhiste nebo šintoiste. Pak jsou indové hinduisti (o těch nevím co čekat). No a hispansky křesťané taky pěkná svoloč. Takže asi to je i o barvě!


Nepřihlášený uživatel

#159

2015-10-11 09:31

Nemám zájem o uprchlíky,ať si zůstanou doma v Africe

Nepřihlášený uživatel

#160

2015-10-20 19:53

cechy cechum

Nepřihlášený uživatel

#161 Re:

2015-10-21 15:13

#160: -  

 Blechy čechům


Nepřihlášený uživatel

#162

2015-11-08 07:41

Souhlasím s přistěhováním Volyňských Čechů, nebo lidem nám blízkým. Nikdy ne Islamistům.

Nepřihlášený uživatel

#163

2015-12-15 13:32

Je mi velice líto že na vlastní občany nemáme peníze, a pro imigranty  se můžeme roztrhnout. Když si je pozvala Merkelová ,tak proč je rozděluje mezi státy,


Nepřihlášený uživatel

#164

2015-12-18 18:28

nechci afričany v evropě je snad afrika multikulturni neni tak proč jenom my mame byt multikulturni přečtete si korán muslimové netoleruji jina naboženstvi tak proč ma evropa tolerovat fašistickogenocidnirasisticky islámskou sračku at se odpalujou třeba někde v americe když za to muže

Nepřihlášený uživatel

#165 Re:

2015-12-18 18:57

#25: -  islámizace a genocida evropy

 islám hlasa nadřazenost a zabijijou lidi jine víry už se bliží 3 SVĚTOVÁ VÁLKA mezi islámem a zapadem tak jak to předpověděl nostradaumus  začněte čist bibly zjevení 13 dravé šelmy vládou zemi tohle cele je spiknuti ktere začlo už ve starověku nemylete si že prorok mohamed sam vytvořil islám  řimsko katolicka cirkev vznikla ve 4 stoleti to oni pomohly mohamedovy vytvořit islám aby mohly zničit křestany a židy řimsko katolika cirkev toho hodně provedla v minulych stoletich


Nepřihlášený uživatel

#166 Re: Re:

2015-12-19 20:41

#165: - Re:  budoucnost

 obžalovaný povstante jelikož se v zákonech této republiky nevyzná už ani prase mužete si výši trestu vytočit na kole štěstí

islámofob

#167 angela merkel new fuhrer

2016-02-12 13:23

 velkej černej bimbas

 horda nadržených negru placených z usa mužou znásilnit i vás zprava od  adama bartoše 


Nepřihlášený uživatel

#168

2016-02-13 05:43

Přivážejí s sebou poměry, ze kterých utíkají, a nepřicházejí s dobrými úmysly. Tisíc let jsme s jejich vražednými obyčeji válčili, a teď si nějak koupili eurounijní šíbry.

okamurovec putinovec islámofob

#169 americké lži světu

2016-02-13 13:42

#152: Franci - Re:  evropu nezachranila amerika ale  sovětsky svaz 

 nad berlinem v roce 1945 zavlala vlajka sovětskeho svazu to amerika šiři propagandu že jsou hrdinove sovětsky svaz porazil fašisty mužeš si zjistit pravdu ale amerika vytvořila 2 světové války protože to financovaly světovy bankeři rothschildove a rockefelerove a navic to američane vytvořily evropskou unii a většina statu evropy je take členem nato a brusel je vedeny washingtonem dnes světovy bankeři financujou islámskou imigraci do evropy tohle je současti na 3 světovou válku s islámem     albert pike to předpověděl v roce 1871 plan na 3 světové války aby pomohly nastoleni nového světového řádu  válka s terorem neexistuje 11 zaři 2001 bila předem planovana demolice zemřelo tam 3000 lidi navic world trade center vlastnily žide ten den tam nezemřel žadny žid protože zatim stal izraelsky mosad 11 zaři 2001 bilo plan davida rockefelera aby lide měly  strach s terorizmu a proto amerika mohla omezovat zakony lidem protože tohle je take plan nového světového řádu  davat lidem rfid čipy totalni kontrola nad lidmy samozřejmě nam budou řikat že je to pro naše bezpeči ale to je take lež rfid bude sloužit jako jedina elektronicka měna abiz mohl kupovat a prodavat američane žadni hrdinove nejsou jsou to nejhorši nepřatele pro lidstvo islám je na 2 mistě proto maji take štvavou kampan proti rusku jedinej narod co zautočil v sýrii proti islámistum navic amerika vytvořila teroristy jako al kaidu a taliban proti rusku už jednou si bivaly prezident ronald reegan pozval do bileho domu členy talibanu proti společnemu nepřitely rusku a islámský stát vytvořily taky američane na svrhnuti bašara assada v sýrii amerika navic financuje teroristy a vydělavaji na zbranovem prumyslu amerika všude vytvaři války a chaos  mužou za situaci v iraku sýrii libyi ukrajina  jugoslavie humanitarni bombradovani  navic finančni trh usa řidijou židovšti sioniste kteři chcou vyprovokovat 3 světovou válku a nenavidijou rusko ktere jim v tom chce zabranit  americka vlada a vlada evropske unie si pomahaji svět ovlada globalni elita bankeřu  jde jim o moc a ovladnuti světa na lidech jim nezaleži proto je všude propaganda a lži v televizi tohle lide nesmi vědět  multikulturalizmus zatim jsou žide zkuz se podivat na videa na you tube david icke rothschildovsky sionismus nebo multikulturalismus  a podivej kde je multikulturalismus  v africe nebo indii islámských zemi žadneho bělocha neuvidiš ani čína nebo japonsko neni multikulturni   protože multikulturalismus je legalni genocida bíle rasi z rasi ze ktere žide maji strach a pokud chtěji ovladat cely svět tak musijou ničit civilizace nad kteryma pak mohou vladnout   to   je     nový světový řád               ktery chtěji žide 


Nepřihlášený uživatel

#170 Re:

2016-02-14 06:21

#168: -  

 Islámský stát má v plánu “dobýt” Evropu a “připravuje největší náboženské čistky v historii".

"150 milionů nebo 500 milionů, na tom nezáleží, je to jen technický problém. Jsme připraveni to udělat.” Islámský stát označil nedávné koordinované útoky v Paříži, při kterých zemřelo 132 lidí, za “první bouři”.

Nebojí se Britů ani Američanů, mají strach z Izraelců. Izraelská armáda je pro ně skutečné nebezpečí. Nemůžeme je (IS ) porazit současnou strategií. Izraelci ale umí bojovat partyzánskou válku.

 

BB

#171

2016-02-15 20:36

Myslim, ze bychom tyto lidi meli prijmout. Dat jim praci, prijmout deti do skol, naucit je nasim zakonum a ohlidat, aby je dodrzovali. Tito lide utikaji z valky, z domovu...Nemelibychom je hostit, ale ucit je, prijmout mezi sebe a dat jim sanci.


Nepřihlášený uživatel

#172

2016-02-16 02:51

 Po městě jdu, a aj,  tři tlusté mladé araby s bíbrem potkal jsem, an zevlují, fotografujíce, u  palpostů  poblíž středisek sportovních.   Tu náhle pocit přepadl mne, že válka světová běží, nikoho na názor neptajíc se.  Zbraň patřičnou ni municí nemaje, znechuceně konstatoval jsem, že ani metodiky příslušné z rukávu nevysypu.


Nepřihlášený uživatel

#173 Re:

2016-02-16 02:55

#171: BB -  

 Tito lidé jsou směsí uprchlíků a útočníků. Protože jde o naše životy, měli bychom tyto dvě skupiny pozorně rozlišovat.


Nepřihlášený uživatel

#174

2016-02-17 04:58

Detroit, centrum