Petice PRO pořádání koncertu skupiny Ortel v Počátkách


Nepřihlášený uživatel

#51 Z kritiků si nic nedělej, mohou tě jen posílit Tome

2015-08-17 07:33

Jak sám říkáš: Rovně stůj naslouchej a nenech mluvit lháře,pravdu svou v srdci měj ,plivni jim do tváře.

Jaryn

#52

2015-08-17 09:09

Tomáše jsem viděl poprvé vystupovat samotného,jen v akustice,a hned tehdy mě napadlo srovnání s Karlem Krylem.Nejen obsahem textů,ale i tím humbukem kolem-tehdejší potentáti měli plné kalhoty stejně jako ti dnešní.Držím palce ;)


Nepřihlášený uživatel

#53

2015-08-17 11:33

Tuhle kapelu ovjevil asi pred rokem tatka na internetu a od te doby nam v aute nehraje nic jineho. Mame doma vsechny cd atd. Hrozne se mi libi texty i nazory skupiny. Nechť více jest takovýchto patriotů v naší vlasti

Ráďa

#54

2015-08-17 13:35

By mě zajímalo, kterejm pošahanejm dementům tahle hudba vadí. Nějakejm vlastizrádnejm krysám, co opovrhují svou zemí, Tak ať táhnou tam, kde se budou mít líp sakra!!


Nepřihlášený uživatel

#55

2015-08-17 17:52

Zase se chce nějaký pošuk na kauze Ortelu zviditelnit. Ale každý takový útok nás vlastence jen posiluje a posouvá nás dál. Dobře víte, že spravedlnost Na naší straně, za námi stojí celý národ, vás je jen hrstka politiků a akademiků, my se vámi umlčet nedáme!


Nepřihlášený uživatel

#56 Re: Tady máte ty lživé informace. Jen dal podporuje nácky.

2015-08-17 20:02

#8: - Tady máte ty lživé informace. Jen dal podporuje nácky. 

 Náckové?? Fakt? Poslouchám Ortel už léta a nic nacistického jsem tam ještě neslyšel..


Nepřihlášený uživatel

#57

2015-08-17 21:04

Chudoba ducha.
Martin

#58 Ortel

2015-08-18 10:18

Doteď jsem tuhle kapelu neznal, nevěděl jsem, že je to ta co nahrála hymnu DS,ale tahle petice mě dohnaly si je pustit a fakt super. Pravdivý texty, slušná muzika – dávám do playlistu. Vřele všem počátčanům doporučuji se jí zúčastnit a na blbý pindy pár aktivistů se vyprdněte, nejsme za bolševika, aby vám přikazovaly co poslouchat a co ne..


Nepřihlášený uživatel

#59

2015-08-18 14:23

Tomáši, držím ti palce, ať ti blbečci hážou jak chtějí klacky pod nohy, buď takový jaký jsi byl, nevzdávej to! Všichni ti, kdo tě tak kritizují, jen papouškují propagandu anemají svůj vlastní názor..nebo závidí, že se nebojíš říct, co si skutčně myslíš, na to ti tydýti nemaj koule, jsou to zákeřný svině, co umí jen bodat kudlu do zad, pseudohumanitickej odpad, o kterej bych si ani kolo nevopřel

Lotos

#60 Ortel = druhý Kryl – říká nepohodlné věci, proto je třeba jej umlčet

2015-08-19 07:08

Největší paradox je, když blázni říkají duševně zdravým, že jsou fenoxobové, rasisté, nácci, extremisté apod. A nakonec se z nich vyklubou úchylové, kteří lijí sperma do nádob se svěcenou vodou jako třeba psychicky chorý Kohout.


Nepřihlášený uživatel

#61

2015-08-19 14:32

Ortel, jedna z nej českých skupin. Co na srdci, to na jazyku, žádný pokrytecký sračky. Čtvrtý místo v slavíkovi naprosto zasloužený. Příště snad stane na stupni vítězů.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-08-19 21:26


Michael Rejholec

#63 Re: Tady máte ty lživé informace. Jen dal podporuje nácky.

2015-08-20 00:34

#8: - Tady máte ty lživé informace. Jen dal podporuje nácky. 

 Co ty xenofobní nulo, bojíš se cti kterou jsi nikdy nepoznal? Bojíš se  lidí kteří stojí při své vlasti a stojí si za svým názorem? Musíš zde publikovat anonymně ? Přiznej své jméno a nes jako člověk odpovědnost za své veřejné jednání, označuješ slušné lidi za nácky? Kdo je vlastně nácek, jsi schopný definovat ten tvůj pojem bez použití wikipedie?? Jsi tak omezená existence, že se skrýváš za anonymní příspěvek ??? Čeho se bojíš? Snad jsi demokrat jako já a tak ti svobodný názor nemusí dělat těžkou hlavu... Chci znát tvé jméno, hrdino...

DS

#64 Opravdu je pravda xenofobie či extremismus?

2015-08-21 22:29

Ortel poslouchám už asi osm let a jejich písničky se mi líbili od začátku.Dokud nebyli známí,tak byl relativní klid.Největší hysterie se rozjela vloni kvůli Českému slavíkovi a víceméně trvá dodnes.Ale co je rasistického na pravdivých textech?Není snad pravda,že v kriminále je už Čech menšinou?Nebo co je nepravdivého na Mešitě?Zajímavé je,že ač je to (dle pseudohumanistů) xenofobně rasistická píseň,tak tato písnička mi přišla na mailu z různých koutů republiky s dovětkem,že je to píseň tak pravdivá,až z toho mrazí..Kromě pana Černoše(kterého nehodlám komentovat,protože tak mimózní názory jsem už dlouho nečetl)proti Ortelu vystoupil i senátor Štěch,který doporučil,aby v Počátkách Ortel nebyl,protože nepovažuje tvorbu Ortelu za kvalitní kulturu-no tak to už je síla.Pane senátore,věřte že mě mrzí,že jsem Vám dal v minulosti hlas,už se tak nestane,protože zase z mého hlediska nejste kvalitní politik,ale jen stejný přicmrndávač jako pan premiér.Kryla se taky pokoušeli umlčet a je smutný,že dnes se jím nejvíc ohánějí ti,kteří jeho památku akorát pošlapali.Doufám,že Ortel tu nějaký čas ještě bude a moc se na něj teď do Počátek těším.Pojede nás několik a ani jeden z nás není xenofobní rasista,naopak -máme otevřené oči a vidíme jak se věci mají.Byl jsem na jejich koncertě několikrát,nikdy tam nedošlo k výtržnostem a vše bylo v poho,stejně jako kapela,neboť kluci si na nic nehrají,rádi se s fanoušky vyfotí či pohovoří.A tak to má být..


Nepřihlášený uživatel

#65

2015-08-22 20:05

Chodím na Ortel pravidelně a nikdy tam nebyly žádný problémy, tak ať mi žádná guma netvrdí, ž jde o náckovskej koncert. To si zase parta znuděných dementních humanistů našla terč k trefování. Nahnat je do fabriky k pásu, ať je přejdou ty roupy.


Nepřihlášený uživatel

#66

2015-08-23 09:50

Stojím na straně Ortelu, celé je to jen hon na čarodějnice. Že se jeho aktéři nestydí.


Nepřihlášený uživatel

#67

2015-08-23 20:19

protoze miluji cechy,slovaky a ceskou hudbu plnou pravdy...........................

Nepřihlášený uživatel

#68

2015-08-23 20:35

Jsem zhnusen nechutnou štvavou dehonestační kampaní proti kapele Ortel a otevřeně opovrhuji všemi, kteří se k ní přidají. Ortel je v současné záplavě mainstreamových sraček jedna z mála poslouchatelných kapel a komu se to nelíbí, ať si prdel políbí.


Nepřihlášený uživatel

#69

2015-08-24 19:06

Ortel v nás probouzí hrdost, vlastenectví, nikoliv nacismus. Kluci jen tak dál. A ti radoby humanisté by měli sedět za vlastizradu. V dnešní době by se ani Kryl nehodil do krámu. I on zpíval o pravdě.


Nepřihlášený uživatel

#70

2015-08-25 12:33

Vy primitivové zasraní co ho odsuzujete : tenhle člověk se nám snaží otevřít oči a Vám kterým to nedochází přeji at Vám muslimové vraždí vaše potomky a nebojte se je to za dveřmi ,bude to dost rychlé jste zaslepení a nevidíte co se kolem nás ve světě děje ,amerika se snaží nacpat nám sem co nejvíce tyhle havěti aby se ona jich zbavila ... a Evropa již je smetištěm těchto kreatur ...


Nepřihlášený uživatel

#71

2015-08-26 10:07

Jeden si myslel, že po revoluci zvítězí pravda a láska, ale opak se ukázal pravdou. Klukům, co poukazují na pravdu v téhle "demokracii" hážou klacky pod nohy a sepisujou proti nim petice, zatímco v médiích se lže ostošest a to je v pořádku,hmm..

Riko

#72 Re: Opravdu je pravda xenofobie či extremismus?

2015-08-27 08:35

#64: DS - Opravdu je pravda xenofobie či extremismus? 

 Moc by mě zajímalo, co je podle toho pablba Štěcha kvalitní kultura. Kdyby se v obci producírovali polonazí úchylové z gay pride??? Kdyby promiskuitní gayové zpívali o morálních prasárnách a kazili morálku mládaže? Nebo kdyby jako pussy riot masturbovali krucifixem či zmrzlým kuřetem nebo znesvěcovali kostely? Házeli kočky na zdi fastfoodů nebo prováděly oplzlý tanečky na hrobech padlých vojáků? Kdyby prostřednictvím textů nabádali k braním drog, opěvovali vandalismus, sprejerství a jiný svinstva? Nějací zfetovaní pankáči, anarchisté a nihilisté? Či snad zmutovaný transcosi fousatý zpěvačky? To jste tedy pořádná hovada! Myslím, že čtvrté místove Slavíkách jasně ukazuje, že se Ortel lidem líbí a má co nabídnout. Tak nechť všichni systémem naprogramovní plivači špíny laskavě zavřou hubu a šoupají nohama.


Nepřihlášený uživatel

#73

2015-08-27 14:35

Byl jsem na Ortelu několikrát a nezaznamenal jsem žádnej konflikt, nic protizákonýho, hlavněže na akci dohlíželo švestek pomalu jak proti chuligánům na fotbale, prostě trapas.


Nepřihlášený uživatel

#74

2015-08-28 06:54

Jo jasně, každej, kdo poukazuje na problémy v ČR je nácek :D To jsme tedy náckové snad všichni ! Až na tu krávu Šabatovou, ta spadá do jiné kategorie, do *** :D


Nepřihlášený uživatel

#75

2015-08-28 20:33

Vážení muzikanti - kapelo ORTEL, chci vám kluci zlatí moc a moc poděkovat za vaše skladby a písničky. Když poslouchám Defenestraci, tak neudržím slzy. Jste prostě frajeři, nebojíte se vyjádřit to, co máte ve svých srdcích. S manželem si posloucháme vaše písničky a jsme hrdí na to, že v současné době, v naší rozkradené zemi, v době, kdy se děje spousta křivd a nepravostí, kdy nám imigranti vyhrožují a hrnou se do naší země, kdy nejsou finance pro naše nemocné děti, ale pro cizince, kteří jsou tady neprávem ano - tak jsou v naší zemi i takoví mladí, kteří bojují za pravdu