Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

antiglobalista

#13676 Re: Re:

2017-05-10 06:53

#13664: Evropan - Re:  

A hele, tady se to zase rozjelo - sereštroll je zpět s novými úkoly v jandovo-chovancově bezmozkovém trustu pod heslem podle Kalergiho: "My vám ukážeme, že Rusko je největší hrozba Evropě a my vyvolení mírotvorní ussraelští světovládci s mírovým NATO vás od něho osvobodíme..." Pořád meleš stejný trolský čipoviny a nechápeš, že jsi jen užitečný idiot na jedno použití. Evropu rozvracejí globalisté, a to nezměníš, ani kdybys stokrát nazýval černé bílým, jak ti přikazují. EUROMED je i tvůj hrob - pokud tedy nepřijmeš zotročení islámem. Ohledně německého a rakouského příhraničí jsi zaspal dobu, tam už mají mnohem závažnější problémy, jak ukázala nedávná vražda před Lidlem v Bavorsku. To určitě zvýší popularitu tvé oblíbené soudružky ze STASI (nebyli to náhodou Stalinovi poskoci?). Kulturní obohacení se netýká místních lidí, to je ale nad tvé síly pochopit. Otepluje se nejen kulturně, a tak můžeme čekat příliv "turistů" ze západní Evropy. Tak bacha, hlavně v Plzni na autobusáku a v centru Prahy. Uvidíme, za jak dlouho se dopracujeme k výjimečnému stavu jako bývalá sladká Francie, dnes v podstatě severní Afrika. Zednářský poskok Makaron už ji nejspíš dorazí. A když pořád kritizuješ něčí češtinu, tak v Pravidlech zjistíš, že žádné "Natoš" neexistuje, experte. Turbodiplomy z politicko-kulturně-genderově-multikulti korektních liberálně-neomarxistických euroškol na takto pokročilé znalosti nestačí? "Tak to má být, tak je to správně," praví klasik. Tak to elity chtějí.

Nepřihlášený uživatel

#13677

2017-05-10 07:37

Jestli si frantíci libují ve vraždění vlstních lidí teroristy, jejich věc, ale ať tu muslimskou nepřizpůsobivou svoloč netáhnou jinam do Evropy, kde ještě netrpí takovým sebemrskačstvím a kulturní degenerací! Česká republika je především domovem českého národa. Česká republika by pak měla být vlastí všem lidem, kteří jí budou považovat za svůj domov a tak se k ní chovat - s respektem k jejím zákonům, klutuře, tradicím i společenským hodnotám. To ale muslimové nejsou, ti vyvyšují své zvyky nad naše a našimi zákony pohrdají. Tudíž u nás pro takové lidi není prostor!

Evropan
Nepřihlášený uživatel

#13678 Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-10 10:30

#13676: antiglobalista - Re: Re:  

Docela by mě zajímalo, odkud si ten článek zkopíroval, protože na tvoji mozkovnu je výkon tak dlouhý souvislý text dát dohromady. Ale netuším, s kým si mě pleteš, když mě řadíš mezi fanoušky chovance ministerstva vnitra. Naopak je mi proti srsti jeho snaha ústavně pojistit právo na automatické zbraně. Ty se pak prodávají v Bruselu na tržnici ...

Ale jinak máš pravdu - jsem globalista, příznivec NATO a EU, žiji v příhraničí, kde žádní utečenci nejsou, jsem fanoušek Angely Merkel a myslím si, že slušným a reprezentujícím prezidentem naší země by byl pan profesor Drahoš. Vadí mi, že u nás dojde k 600 znásilněním ročně a policie nic nevyřeší. Vadí mi, že kdejaký hulvát může přepadnou a zranit člověka typu Petry Kvitové a "pomáhat a chránit" s tím nic nedělají. Vadí mi, že Al-Asad nechal pozabíjet více než 400 tisíc Syřanů a Putin to kreje blokováním všech návrhů na řešení krize v Sýrii. Vadí mi, že Russko napadne Ukrajinu, sebere jí kus území, a zaplacení Čecháčci to v diskusích oslavují, stejně jako v roce 1939 nadšeně vítali fašisty. 

A to, že se necháváš od někoho oteplovat a fascinují tě pornofilmy s Jandou, to sem, prosím, netahej. To jsou snad tvé osobní úchylky, nebo ne?

Martin Pospíšil
Brno

#13679 Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-10 19:24

#13646: Evropan - Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové 

 No hezká pohádka, až na to, že nikdo té dívce fyzickou likvidací nevyhrožoval a jestli jo, tak jen pár přiblblých puberťáků, co se cítí na netu anonymní a velmi silní, ale děvčeti se pochopitelně ani nezkřiví vlásek, neboť to nikdo z nich nemyslel vážně (a ty to moc dobře víš, tak tady nehraj divadélko), zatímco po celém světě (od Nigérie přes Keňu, Súdán, Egypt, Srýtii, Irák, Írán, Pákistán, až po Indonésii) rukou muslimů ročně umírají tisíce křesťanů (a stovky i zde v Evropě) bez povšimnutí západního, tzv. křesťanského světa.

A ta vaše rádoby idylická propaganda s hodným děvčátkem a zlým náckem má jednu drobnou vadu. Tihle tzv. náckové nikoho neprovokovali, jen si uspořádali svoji akci, kde mělo pár řečníků přednést svůj proslov, pak se projít městem a rozešli by se zase domů, nebýt zakomplexovaných antifáckých potratů, kteří každou vlasteneckou akci využijí k vylévání svých mindráků a provokaci s cílem vyvolat co nejvíce konfliktů, kteří záměrně překřikovali a přebubnovávali proslovy řečníků (jak ubohé vyjádření nesouhlasu, ale co od těchto hlupáků čekat, jo holt přemíra fetu příliš intelektu neprospívá), dětinsky blokovali na každém rohu pochod, stále pronikali policejními kordony a záměrně vyvolávali šarvátky, zatímco ti hrozní "extrémisté" disciplinovaně šli městem a až na pár jedinců se nenechali vyduněnýma palicema vyprovokovat. Byl jsem u toho od začátku do konce, tak moc dobře vím, o čem mluvím. To jen kdybys na mě zkoušel nějaké pohádky o tom, jak zlí náckové pobíhali městem a mlátili všechny afáky hlava nehlava, neboť články na antifa.cz, kde evidentně čerpáš nejvíce mouder, jsou ukázkovou knihou demagogie. Afácká chátra samozřejmě moc dobře ví, že ať se stane cokoliv, média si to jako vždy překroutí k obrazu svému a udělají ty agresivní provokatéry z nás a většina lidí, kteří tam nebyli a čtou to z novin nebo slyší z TV či rádia, to sežerou i s navijákem.

Kéž by tak antifa, k niž se toto děvče dle podkolenek pyšně hlásí, organizovala poklidné happeningy jako tahle krajní pravice, bylo by to super. Bohužel tihle skuteční extrémisté zapalují auta, ničí výlohy, rabují obchody, pálí policisty pomocí molotovových koktejlů, ale to je vlastně ve jménu "pravdy a lásky", já zapomněl. Ve jménu té se může i zabíjet lidi, ale běda jak někdo pod pláštíkem "lži a nenávisti" poklidně projde městem, to je z toho humbuk ve všech médiích.

Takže tohle byl z tvé strany poněkud slabší pokus. Šup šmudlo zpátky na hate free a zkus to znovu, třeba to tentokrát bude lepší.

Evropan
Nepřihlášený uživatel

#13680 Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-10 21:44

#13679: Martin Pospíšil - Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové 

Jasně - Dělnická strana a jim podobní jsou naprosto mírumilovní puberťáci a nás na každém rohu ohrožují vrazi z Nigérie, Keni, Súdánu, Egypta, Sýrie, Iráku, Íránu, Pákistánu a Indonésie. V Brně asi jo, vždyť už je to vlastně Asie. Má to nevýhodu - byl jsem v Keni, Sýrii, Egyptě i Iránu, a nikdo mě tam neohrožoval. V Indonésii jsem dokonce strávil tři měsíce, a tak příjemné a ochotné lidi jsem třeba u nás v křesťanských Čechách nepotkal. Naopak si, pokud dobře vzpomínám, vaše poklidné národovské akce v Praze již vyžádali několik zraněných a jednoho mrtvého v metru. A to je jen to, co vím, protože "pomáhat a chránit" vás celkem úspěšně kryjou.

Jinak posílám odkaz na článek o výhružkách - proč by si to asi vymýšleli, co ?

http://breclavsky.denik.cz

 


Nepřihlášený uživatel

#13681 Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-11 07:38

#13679: Martin Pospíšil - Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové 

     Jak je možné, že  je policie nedržela od sebe dál? Že je pustila až dočista k sobě?

     Takhle to vypadá, že to policie celé zrežírovala, a že antifáci jsou policejní agenti.  Ať si klidně na sebe bubnují, ale kilometr od sebe.


Nepřihlášený uživatel

#13682 Re: Re: Re:

2017-05-11 08:25

#13676: antiglobalista - Re: Re:  

   Trol se neopravuje. Trol je agresívní pomatenec a je silně kontraproduktivní brát ho vážně.

    Máte-li co říci, nedegradujte pravdu na pouhou odpověď šílenci. Dodáváte mu tím vážnost.  Navíc lidé si vás  spletou, a to je jeho hlavní cíl.

   Nemůžete prokázat větší službu pravdě než tím, že ji očistíte od věcí falešných. Tím, že ji mícháte s hnojem, ji znehodnocujete.

  


Nepřihlášený uživatel

#13683 Re:

2017-05-11 09:10

#13653: -  

 Mají oči, ale nevidí. Mají uši, ale neslyší. (Ezechiel)

Mají rozum, ale nechápou.

Tohle prase se ohání ÚČR a pritom ji podkopáva sám

#13684 Tohle prase se ohání ÚČR a pritom ji podkopáva

2017-05-11 10:23

NEJVÍCE KŘIČÍ TEN CO PORUŠUJE ÚSTAVU ČR 8BODU S ÚČR PRASE MARXISTICKÉ

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,USVIT,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat voliče, demagogicky oblbovat voliče,občany, útočit na emoce fake zpravodajstvím. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

VÁŽNÉ UPOZORNĚNÍ ZE STANICE SVOBODNÉ SLOVO. 

Na 90% mají být volby do parlamentu 2017 v ČR, v případě neúspěch vládních stran u krajských voleb, zrušeny!!!
Další zajímavá informace. Proč byly přesunuty Rakouské volby. Má to co do činění s výsledkem presidentských voleb v USA 2016.

VICE-POZOR!!! Volby v ČR 2017 mají být zrušeny na dobu 10 let!!!

Nejvíc křičí ten co Ústavu ČR porušuje

#13685 Nejvíc křičí ten co Ústavu ČR porušuje

2017-05-11 10:32

Článek 2 ČR VLÁDA PORUŠUJE
(1) Stát je založen na demokratických hodnotách a nesmí se vázat ani na výlučnou ideologii, ani na náboženské vyznání.

Oddíl druhý

Politická práva

Článek 23-ODZBROJENÍ PORUŠENI USTAVY A OCHRANY OBČANU!!!JE TRESTNÉ
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

27 Led 2017 Sobotkův režim tvrdě trestá restauratéra, který odmítá ilegální imigranty a islám VICE-0Sobotkův režim tvrdě trestá restauratéra, který odmítá ilegální imigranty a islám 


Nepřihlášený uživatel

#13686 To prase s ČSSD se ohání ústavou a sám ji porušuje prasstitutka G.Sorose

2017-05-11 10:43

NEČEKEJ NA VOLBY K.... JDI KONAT JSTE V PRÁVU
POLITICI NEMAJ PRÁVO MENIT STÁT DEMOKRATICKY
LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD

Hlava první

Obecná ustanovení

Článek 1 VLÁDA PORUŠUJE A UŽ MĚLA BÝT ROZPUŠTĚNA Z DUVODU PODVODU A KORUPCE!!!A PÁCHÁNI GENOCIDY NA NÁRODU
Lidé jsou svobodní a rovní v důstojnosti i v právech. Základní práva a svobody jsou nezadatelné, nezcizitelné, nepromlčitelné a nezrušitelné.

Článek 2 ČR PORUŠUJE A NAROD MA PRAVO NA OBRANU
(1) Stát je založen na demokratických hodnotách a nesmí se vázat ani na výlučnou ideologii, ani na náboženské vyznání.

Článek 3
(1) Základní práva a svobody se zaručují všem bez rozdílu pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického či jiného smýšlení, národního nebo sociálního původu, příslušnosti k národnostní nebo etnické menšině, majetku, rodu nebo jiného postavení.
(2) Každý má právo svobodně rozhodovat o své národnosti. Zakazuje se jakékoli ovlivňování tohoto rozhodování a všechny způsoby nátlaku směřující k odnárodňování.
(3) Nikomu nesmí být způsobena újma na právech pro uplatňování jeho základních práv a svobod.

Článek 4
(1) Povinnosti mohou být ukládány toliko na základě zákona a v jeho mezích a jen při zachování základních práv a svobod.
(2) Meze základních práv a svobod mohou být za podmínek stanovených Listinou základních práv a svobod (dále jen "Listina") upraveny pouze zákonem.
(3) Zákonná omezení základních práv a svobod musí platit stejně pro všechny případy, které splňují stanovené podmínky.

COŽ ČR PORUŠUJE JE PODÁNIM NA DEMISI VLÁDY

(4) Při používání ustanovení o mezích základních práv a svobod musí být šetřeno jejich podstaty a smyslu. Taková omezení nesmějí být zneužívána k jiným účelům, než pro které byla stanovena.

Oddíl druhý

Politická práva

Článek 23-ODZBROJENÍ PORUŠENI USTAVY A OCHRANY OBČANU!!!JE TRESTNÉ
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

Článek 17-CO VLÁDA PORUŠUJE TAKÉ

(1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.
(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.
(3) Cenzura je nepřípustná.

(4) Svobodu projevu a právo vyhledávat a šířit informace lze omezit zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost, ochranu veřejného zdraví a mravnosti.

ČR PORUŠUJE NIC NEPOSKITUJI A LŽOU VEŘEJNOSTI A CENZURUJÍ
(5) Státní orgány a orgány územní samosprávy jsou povinny přiměřeným způsobem poskytovat informace o své činnosti. Podmínky a provedení stanoví zákon.

Oddíl první

Základní lidská práva a svobody

Článek 7 ČR SNAŽI SE ZNEUŽIT A JE TO TRESTNÝ ČIN VUČI OSOBĚ
(1) Nedotknutelnost osoby a jejího soukromí je zaručena. Omezena může být jen v případech stanovených zákonem.
(2) Nikdo nesmí být mučen ani podroben krutému, nelidskému nebo ponižujícímu zacházení nebo trestu.

Hlava první

Základní ustanovení

Článek 2

(1) Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.

VLÁDA PORUŠUJE 7 BODU S USTAVY KTERÁ JE NEDOTKNUTELNÁ!!!!!A NEZMĚNITELNÁ VUČI ČLOVĚKU!!!!

Marek Obrtel a František Krejča o plánovaném odzbrojování občanů
VICE-ODZBROJENI PORUŠENI USTAVY LID MÁ PRÁVO NA OCHRANU MAJETKU A OSOBY ČLOVĚK NESMI TRPĚT UJMOU

VICE-Jirka Cernohorsky odkazuje vlastizradcom

Cech z Prahy

#13687 Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-11 15:09

#13678: Evropan - Díky Bohu za naše členství v EU a NATO 

On si te neplete, to ty se otevrene hlasis k tomu, ze stojis na strane ceskych loutek brusele, vcetne Drahose.
Obcane beze zbrani, teroriste se zbranemi - je toto tva vize idealni budoucnosti?
Policie, jak vi vetsina lidi u nas, je dobra jen na vybirani pokut. Jeji necinnosti se divi jen nekdo zcela mimo realitu. Zato policie v zapadni Evrope je uplne k nicemu, ma oficialne svazane ruce a odchazeji z ni lidi.
Falesne zpravy mainstreamu o Syrii, zajmove sfere Ruska, vyvratila napr. americka kongresmanka Gabbard, ktera ji pred casem navstivila. Krizi tam vyvolal kdo? Komu vadil zasah Ruska proti IS? Kdo IS podporoval? Komu to vsechno, vcetne invaze islamistu do Evropy, hraje do not?
Ukrajina je dalsi zajmova sfera Ruska, kterou i tak z velke casti ovladli globalisti.

Evropan

#13688 Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-11 19:47

#13687: Cech z Prahy - Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO 

Rusko někdy bojovalo proti Daeš (nebo jak ty píšeš proti Islámskému státu?). Vždyť Putin tam jen drží ochrannou ruku nad masovým vrahem Al-Asadem, který již má na svědomí více než 400.000 mrtvých, a jen méně než promile byli fanatičtí islamisté. Proti Daeš bojují hlavně Kurdové podporované demokratickým světem.

A to, že je Ukrajina v nějaké mocenské sféře Ruska nemá nic společného s tím, že by si Ukrajinci neměli sami rozhodovat o své budoucnosti. Na Krymu už poznali, že je žádná skvělá budoucnost s Putinem nečeká, a v Donbasu je jen otázka času, než se tam samovládci navzájem pobijí. Jen doufejme, že při tom zase za podpory Russáků nesestřelí nějaké civilní letadlo. A co sever Gruzie. Ten je také možný obětovat, protože je to zájmová sféra Ruska? A nejsme my náhodou také zájmová sféra Russka?

No jasně, odpověď dorazí, až ti pošlou instrukce z jejich ambasády, kde se teď buď ožírají nebo chrápou. A Češi v Praze nemají háčky a čárky? Asi nebudeš mít českou klávesnici, že?

Cech z Prahy

#13689 Re: Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-12 08:37

#13688: Evropan - Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO 

Rusko nikdy nebojovalo proti IS, USA nikdy nebojovaly v Zalivu, naciste nikdy nenapadli Polsko? Revize historie, k tomu neni co dodat. 'Demokracii' se uz jen smeju. Stal se z ni idealni nastroj manipulace. Porovnavat pocty obeti vychodnich a zapadnich velmoci je k nicemu - je jich prilis na obou stranach.

Jestli nechapes, co jsou mocenske sfery velmoci, tak si o tom neco nastuduj. Na ctrl-c/v stale stejnych tvrzeni moc casu nepostrebujes, tak ho vyuzij lip. My jsme uprostred Evropy a velmoci z vychodu i zapadu se tu snazi ruznymi metodami etablovat - kontrolou politiku, investicemi, dotacemi, rozkladnymi ideologiemi a neziskovkami atd. Podle toho to tady taky vypada, viz nejnovejsi pokud o majdan. Psal o tom uz pan Dolejsi ve sve slavne Analyze 17. listopadu. Ta nikdy neztratila ze sve aktualnosti, spis naopak.

Pisu sam za sebe, nejsem poplatny zadnym velmocem ani jejich ideologiim a pral bych si neutralitu CR po vzoru Svycarska a skutecnou monarchii, ne parlamentni s kralem jako figurkou bez realne moci. Proc mit prezidenta-saska (od roku 1939 dodnes) a ne krale, jako byl zvoleny 'nejvetsi Cech' Karel IV.?

Ceskou klavesnici mam, jen jsem zvykly online psat bez nabodenicek. Jestli to je tvuj nejsilnejsi argument proti me a dukaz, ze jsem Rus...

Evropan

#13690 Re: Re: Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-12 10:59

#13689: Cech z Prahy - Re: Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO 

Opírat celou svoji znalost historie o jedniný článek člověka, který není zrovna klasickým historikem, tak to určitě dělat nebudu, viz. https://cs.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Dolej%C5%A1%C3%AD

Ale bych bych docela rád, pokud mi sem dáš nějaký odkaz na to, kde všude Rusko bojuje s Daeš (nebo jak ty píšeš s Islámským státem)? Je to snad na hranicích s Tureckem, kde Turci sestřelili jejich stíhačku. Jediný nárazníkový bod, o kterém vím já, je Palmyra, a tam zrovna moc velké úspěchy nemají. Navíc Palmyra je spíše historický symbol, strategický význam má dnes relativně malý.

Obdobně počty obětí východních a západních velmocí - já jsem psal o tom, že Putin kryje zvěrstva Al-Asada, a to nění žádná válka proti Daeš/Islámskému státu. Ostatně i Asadovci vládnou Sýrii prakticky jako králové. Otec Háfiz A-Asad nechal třeba zplynovat až 25.000 obyvatel města Hamá. Jistě, byli tam i teroristi z muslimského bratrstva, ale nebylo jich rozhodně 25.000 a ne všichni je podporovali. Většina mrtvých v tom byla absolutně nevině, ale to v případě "království" nevadí. Ne každý vládce je jako Karel IV. a ne každý se měl za Karla IV. dobře. Ono i za Marie Terezie nebylo úplně špatně.

No a pokud se označíč nickem "Cech z Prahy" a nepoužíváš nabodeníčka, tak docela prasíš češtinu :

- Cech z Prahy - to jak "Čech z Prahy" nebo je to zástupce nějakého pražského cechu, třeba hrnčířského,

- Proc mít prezidenta-saska - to jako "proč mít prezidenta-šaška" nebo "proč mít prezidenta Saska", i když Sasko žádného prezidenta samozřejmě nemá. 

Prostě z toho vycházejí nesmysly. Jestli tě uráží nadávka do Russáka, tak to chápu a omlouvám se, ale proč tedy nepíšeš česky, když se označuješ za Čecha? Tady v té diskusi je několik "přispěvatelů", kteří sem dávají zprávy z areronetu, a někdy zprávy z russákova přeloží na překladač a tuto nečeskou češtinu bez háčků a čárek tu inzerují jako vlastenecký počin. Přitom čeština je tak krásná, i když pro cizince dost šišlavá. Jazyk je přece jeden ze základních znaků národa (tím nemyslím nic nacionalistického).

 


Nepřihlášený uživatel

#13691 Fašisticka Vláda proti Fašistickemu Babišu hra na Demokracii začíná

2017-05-12 11:10

Babiš: Můžete mě i zabít, ale nebudu rezignovat, neodejdu z politiky! Celý parlament proti Babišovi. Opakuje se scénář jako z dob likvidace Víta Bárty, jenom to má drsnější okraje. Proč Němci nezahráli Slovákům hymnu po hokeji? Boj proti slovanským národům je v plném proudu!

V poslanecké sněmovně celý dnešní den probíhá jednání s názvem „Zneužívání moci ministrem financí Andrejem Babišem vůči nezávislým institucím demokratické společnosti” a je to přehlídka osobních útoků mezi členy vládní koalice a přetřásají se tři audio nahrávky, které uveřejnila skupina Julius Šuman s napojením na český „Deep State“, který od roku 1989 definoval polistopadové mocenské struktury v zemi. Podrobnosti jsme psali včera zde. Andrej Babiš dnes prohlásil, že neodstoupí z funkce ministra, museli by ho zabít [1]. Co je ovšem daleko důležitější, to je opakování modelů, které tu už jednou byly. Snaha vyštípat z vládních struktur a z parlamentu cizí non-establishment element už v minulosti proběhl v případě Věcí veřejných a Víta Bárty. Ty procesy tenkrát a dnes probíhají úplně stejně. Rozdíl je ovšem v tom, že Vít Bárta byl laboratorním pokusem, který se měl o několik let později opakovat v celé Evropě. A právě Andrej Babiš je druhou verzí pokusu globalistů o likvidaci národních tezí řízení a jejich nahrazení globálním managementem. Současný český parlament představuje nekompatibilní element pro Novou Evropu a musí být zničen. Berlín o to usiluje už dlouhou dobu.

VICE-http://www.aeronet.cz


Nepřihlášený uživatel

#13692 Re: Re: Re: Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-12 11:18

#13690: Evropan - Re: Re: Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO 

 Mysli šišly. Šišly myšli. Šišly šišly. Mušli pošly. Šušly kušly. Došly kyšli. Odešli a zase přišli. Flušli pišli.


Nepřihlášený uživatel

#13693 Plán nacku barbarossa 2 Fake válka na strach národů

2017-05-12 11:20

Moskva 9. května 2017 – oslava porážky plánu „Barbarossa“. A Merkelová v Soči a plán „Barbarossa 2“. VIDEA

Odbitím 10. hodiny 9. května 2017 začala v Moskvě oslava 72. výročí vítězství Rudé armády nad fašismem. Je to každoroční oslava konce 2. světové války, v Rusku zvané Velká vlastenecká válka. A slovo „vlastenecká“ považuji za důležité zdůraznit, protože mnohým uniká, že Rusko vedlo válku obrannou (jako už mnohokrát ve své historii),a že to, co Rusko rok co rok slaví, není „pouze“ porážka fašismu, ale je to především oslava, že ruský národ – v té době zaostalý a těžce se vzpamatovávající z 1. světové války, z Říjnové revoluce a následné občanské války – dokázal svou zemi ubránit před nejvyspělejší armádou té doby! Ba dokonce to zaostalé Rusko bylo zemí, kde tato armáda utrpěla svou první porážku (Velká vlastenecká válka – Bitva o Moskvu). A jaká je to ta síla, nad kterou se nepodařilo zvítězit Švédům, Polákům, Osmanům, Napoleonovi ani Hitlerovi? Odpověď je v názvu právě té poslední války: VLASTENECKÁ!

Ach to divadlo proti Rusku plánem je vzít všem národům práva a svobody pak zlikvidovat 90%lidské rasy NWO pomocí falešných bojů proti terorismu 

http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#13694 Všechno platí Bankéři Fake boje proti terorismu atd

2017-05-12 11:23

World War 3 Časová osa co se děje ted-Act-2-3-4-5

To jsou, domnívám se, že fáze plánovaného třetí světové války :

  • Prelude - události, které vedly k zahájení třetí světové války, včetně 11.září 2001.
  • Act 1 - Blízký východ . Rozšířený konflikt, aby celý region do plamenů války, vyvolané Íránu či ozbrojenci v Pákistánu za použití severokorejské jaderné zbraně dodané. První scéna v tomto zákoně je americká invaze do Iráku 20. března 2003.
  • Act 2 - Izrael ve válce - proti ní arabskými sousedy, případně Palestiny. Bude vytvořen palestinský stát, aby všichni Izraelci budou zcela odděleny od Palestinců (poslouchat pozor na zmínku o smlouvě o 7 let, které mají být potvrzeny světová jednička - pravděpodobně Bush), jen pro Izrael brutálně zaútočit na Palestinu krátce poté.
  • Act 3 - Dálný východ - Vlasy-zvyšování jaderné konfrontaci, která ohrožuje existenci lidstva - Peter Lemesurier, autor knihy The Armageddon Script, str. 223, napsaná v roce 1981. Zahrnuje Čína napadající Tchaj-wanu a jaderný výbuch na Korejském poloostrově.
  • Akt 4 - narušení důvěry v systém ' tak těžké občané budou v panice do vzdát svobody a ústavní formu vlády. Plán vyzývá k rozpuštění americké ústavy, vyvolané výrazným dost "teroristický" útok. Konečným záměrem je zavést globální vládu a jednu světové náboženství.Islám!!666 jediná autorita
  • Act 5 - Zhroucení USA a další západní ekonomiky a morálky.
  • Akt 6 - Výrazné snížení populace s použitím přírodních a člověkem způsobených katastrof.
  • Opona . Kdo může říct, jak tato válka skončí?

Oba Biblická proroctví a plán Ilumináti stanovit, že Izrael je klíčem. Třetí světová válka je plánováno na začátek, kdy Izrael jde do války proti svým arabským nepřátel. Potom a teprve potom budou všechny ostatní prvky se nezačnou objevovat a budou dělat tak v rychlém sledu. Tento plán je mít jeden katastrofu po druhé v takovém rychlém sledu, že předtím, než lidé mohou psychicky i emocionálně zvládnout jednu katastrofální zprávy události, budou hit s jiným. Je také přesnější říci, že dokud všechny prvky pro WW3 jsou na místě, plán nebude zahájeno.

I když by bylo naivní navrhnout konkrétní časový harmonogram událostí, které vedly až k a včetně světové války 3, víme, že plány pro světové válce 3 jsou značně pokročilé a naši vedoucí zapojené do tohoto tajného plánu čekají jen na pravé straně signál před totální válka začíná.

Jsme v posledních fázích přípravy, aby tak globalizovalo světu, že zednářská New Age Christ (Antikrist), se může objevit obdržet veškerou politickou a ekonomickou moc světových vládců. To je Illuminati plán a biblická proroctvíZjevení 17: 12-17 ).

Podle slov Petra Lemesurier, autor knihy The Armageddon Script:

Jejich scénář je nyní psáno, pouze s výhradou úpravy na poslední chvíli a jevištní-směry. Na jevišti sám o sobě, i když ve tmě, je téměř připraven. Dolů do jámy, podzemní orchestr již ladění nahoru. Na poslední chvíli, pochozí díly jsou i dnes zaplňují. Většina z hlavních aktérů, jeden podezřelí, se již začaly své role. Brzy to bude čas, aby přišli na pódium, připravené pro opona stoupat. Čas k akci se přišli.
VICE-WORLD WAR 3 BIBLICKÉ POČÁTKY 
VICE-Všechny války jsou dobře naplánované Banker Wars ... Včetně WWIII
Babiš a svině Židovská G.Soros budou vládnout

#13695 Babiš a svině Židovská G.Soros budou vládnout ten co dotuje Terorismus a Fake Uprchlíky :-D

2017-05-12 11:26

VIDEO: Babiš předvedl leninský proslov ve sněmovně. Zkorumpovaná pakáž z České televize, nejsem politik, nejsem jako vy, OKD, kupónová privatizace, Boris Vostrý, Bakala, Economia a nikdy nerezignuji! Babiš převzal metodiku Donalda Trumpa!

Andrej Babiš měl ve středu v poslanecké sněmovně proslov, který je natolik klíčový pro studium procesů řízení, že jsem se rozhodl základní pasáž z druhé části jeho projevu tady publikovat. Důrazně doporučuji všem čtenářům AE News, aby si poslechli Babišovu rétoriku, protože tento projev se stal hlavním klíčovým manifestem Andreje Babiše pro nadcházející volby na podzim. V posledním pořadu zde minulý pátek na Svobodném rádiu jsem vysvětloval, v čem spočívá tzv. leninská cesta, která v dnešním moderním pojetí byla naposledy aplikována během volební kampaně Donalda Trumpa. Je to doktrína a systém vymezení se kandidáta proti establishmentu, proti politikům tradičních stran a vytahování kauz a historických příkladů korupce na veřejnost, přičemž cílem je ukázat křivost politického systému, politických stran a jednotlivých politiků establishmentu.

Babiš a svině Židovská G.Soros budou vládnout ten co dotuje Terorismus a Fake Uprchlíky :-D A všem média platí 500,000USD a vládám loutkovim typu ČSSD,ANO A DALŠÍ ŠPÍNY 6,700EUR za Fake Uprchlíky 

http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#13696 Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-12 12:47

#13692: - Re: Re: Re: Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO 

Ze všech tvorů na zemi je člověk jediný, který jí, i když nemá hlad, pije, i když nemá žízeň, mluví, ačkoli nemá co říct. (klasik) 

Fu..of.The NATO
Nepřihlášený uživatel

#13697 IS má americké kerky f. Of.the NATO

2017-05-12 15:10

ISIS s USA kerkama to sou mě teda NATO mírovou armádou teroristé 

ISIS USA kerky co maj složky od NATO fuj tajksel 

https://youtu.be/F76K3mEDeIk 

Loutky od G.SOROSE alias prasstitutky

#13698 Sobotka a Babiš přijali Arabské migranty

2017-05-12 16:07

Dvě děvky od G.SOROSE jak dlouho si necháte srat na hlavy je čas lynčovani svini jste v právu nebo chcete bejt další Německo kde demokracie není a nikdy nebyla fašisti ve vládě vám to jen podsouvají tu jejich Fašistickou demokracii 

Sobotka a Babiš přijali Arabské migranty zazady národa zrada a porušovani ÚČR 

https://youtu.be/YAd6XWfUcU8

Obecná ustanovení

Článek 1 VLÁDA PORUŠUJE A UŽ MĚLA BÝT ROZPUŠTĚNA Z DUVODU PODVODU A KORUPCE!!!A PÁCHÁNI GENOCIDY NA NÁRODU
Lidé jsou svobodní a rovní v důstojnosti i v právech. Základní práva a svobody jsou nezadatelné, nezcizitelné, nepromlčitelné a nezrušitelné.

Článek 2 ČR PORUŠUJE A NAROD MA PRAVO NA OBRANU
(1) Stát je založen na demokratických hodnotách a nesmí se vázat ani na výlučnou ideologii, ani na náboženské vyznání.


Nepřihlášený uživatel

#13699 Stop Vakcínam stop bioterorismu na lidech

2017-05-12 18:03

Světová zdravotnická organizace (WHO)

deklaroval virus Zika globálního zdraví "nouzové"

v pondělí (únor 01, 2016)

aniž bychom mohli mět podrobností o této nemoci.

Takže tady jsou některé skutečnosti, dokud nebudeme mít získano více informací ...

VICE-Kdo je vlastníkem Zíka Virus? - Rockefeller Foundation

VICE-Rockefeller Foundation Předpovídá 13,000 mrtvý v olympijských hrách v Londýně 2012

 


Nepřihlášený uživatel

#13700

2017-05-12 18:05

První Tier

Na nejvyšší úrovni pyramidy najdeme VICE-George Soros ", na VICE-Davida Rockefellery ',