Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Jindra

#4427 Re: Re: Re: Demonstrace za naši kulturu a bezpečnou zem! Všichni jste srdečně vítáni!

2015-10-09 17:43

#4417: Martin - Re: Re: Demonstrace za naši kulturu a bezpečnou zem! Všichni jste srdečně vítáni! 

 Díky mohutné masírovací kampani zejména ČT (babička alibisticky nahlas uvažuje, že pro ni už to néééní, ale pro svá vnoučata (!) dá hlas  p r o  vstup do EU.... a podobné "reklamy") mnozí, a nejen staří, ale i nepřemýšlející či naivní dali svůj hlas. A tak "pro vsup do EU" prošlo těsnou většinou... Teď to odskakujeme všichni, kteří byli proti!


Nepřihlášený uživatel

#4428

2015-10-09 17:47

Otče náš, jenž jsi na nebesích, dej aby ta zasraná kolaborantská děvka MERKELOVÁ konečně chcípla !!!


Nepřihlášený uživatel

#4429

2015-10-09 17:53

Vystupme z tohoto orwellowského spolku dříve než bude pozdě!


Nepřihlášený uživatel

#4430 DULEŽITÉ

2015-10-09 17:56

Rozhlasový večer s šéfredaktorem AE News

Čas letí jako bláznivý a máme tu opět pátek. Skalní fanoušci AE News už mají určitě nakoupené brambůrky a něco dobrého k pití, protože dnes večer od 19:00 bude na rádiu Svobodný Vysílač CS další diskusní pořad s našim šéfredaktorem. Probírat se budou všechny klíčové domácí i zahraniční události za uplynulý týden, dojde řada i na ostře sledovanou kauzu norskými úřady ukradených synů paní Michalákové, bude se mluvit o nebezpečném vlivu českých neziskovek na chod a rozhodování uvnitř státu, diskutovat se bude o Norských fondech, servilitě a pokrytectví českých politiků ve zmíněné kauze. Dojde řada i na poslední vývoj v Sýrii a nasazení ruských střel s plochou dráhou letu, které vyvolaly hotový poprask v americkém Pentagonu. A dostane se i na poslední novinky ohledně uprchlické krize v EU. A pochopitelně ani dnes nebudou chybět telefonické a skypové dotazy posluchačů.

Všichni jste srdečně zváni k poslechu. Záložní stream, pro případ výpadku hlavního streamu, bude k dispozici zde. Záznam pořadu bude k dispozici na konci této pozvánky v průběhu víkendu.


Nepřihlášený uživatel

#4431 Re: Re: Re: Konspirační teorie ?

2015-10-09 18:12

#4409: - Re: Re: Konspirační teorie ? 

 Madam Merkelová, bohužel není blbá, jen tak vypadá, nebo se tak chová ! ... Kdyby byla blbá, dalo by se to omluvit její blbostí !

Ona je navedená a pořádně asi i zaplacená (podplacená) ... čili je neomluvitelně za vše zodpovědná, a doufám, že ji jednou za to stihne trest (aspoň ten Boží: ... mlýny melou sice pomalu, ale vytrvale !)

Zítra se stěhuju k Vám ! Díky za Vaši štědrou nabídku !

#4432 Re: Už se těším, že od zítra budu bydlet u Vás doma !

2015-10-09 18:25

#4415: Martin - Re:  

 ... "Super, zítra se k Vám domů stěhuju i s rodinou. Bydlíte v domku nebo v paneláku? ... Že byste mi, prosím napsal svoji adresu, abych věděl kam mám zítra přijet. ... A vezmu si s sebou asi 10 členů rodiny ! Píšete, že, cituji:

"Myslim si, ze kazdej ma pravo zit, tam kde chce, bez ohledu na to, jestli se to ostatnim libi nebo ne!"

Víte: ... já a moje rodina chceme po domluvě rodinné rady všichni bydlet u Vás, a to: ... bez ohledu, jestli se Vám to líbí, nebo ne!

Z právnického hlediska je Vaše vyjádření jako závazná smlouva, uzavřená mezi Vámi a případným kýmkoliv, kdo by chtěl zrovna u Vás bydlet !

Proto očekávám urychleně, abyste zde sdělil svoji adresu!


Nepřihlášený uživatel

#4433 Re:

2015-10-09 18:29

#4407: -  

 A to máte pravdu, zůstaňte, nebude to žádná škoda, a můžete být pro EU přínosem !

Svata Vaclav

#4434 Pozor!!!!!!!!!!!!!

2015-10-09 18:31

Podivejte se na tu hrůzu...vláda i media lidi krmí samou lží a přitom sem ty davy m.u.slimáků přímo zvou!!!!!!https://emigratetoczechrepublic.wordpress.com/

PROTI ISLÁMOFAŠISMU

#4435 ISLÁM = ZLO

2015-10-09 18:33

JSEM ZÁSADNĚ PROTI VLNĚ STUPIDITY, NENÁVISTI A XENOFOBIE MNOŽÍCÍ SE V EVROPĚ, JAK VIDNO TŘEBA TADY:

PROTI ISLÁMOFAŠISMU

#4436 ISLÁM = ZLO

2015-10-09 18:37

I TYHLE NESMYSLNÉ POULIČNÍ AGRESE SE MI NAPROSTO PŘÍČÍ: IMIGRANTI ITÁLIE

A TYHLE SAMOZŘEJMĚ TAKY: IMIGRANTI FRANCIE

A ABY NEDOŠLO K MÝLCE, ŽE JSEM SNAD NĚJAKÝ NENÁVISTNÝ XENOFOB, TAK I TYHLE MANÝRY OSTŘE ODSUZUJI! MASAKROVÁNÍ ZAJATCŮ

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#4437 Re:

2015-10-09 18:43

#4428: -  

 Jestli se podobné modlitby odříkají při mších, tak (ač ateista) asi začnu chodit do kostela ;-)


Nepřihlášený uživatel

#4438

2015-10-09 18:51

CELOU DOBU TU JDE O NWO PROTO JE ZVOU PAK TO ZACNE

Tomáš

#4439 Re: Re:

2015-10-09 18:57

#4415: Martin - Re:  

 Jako emigrant už se nemáte k osoudu České republiky co vyjadřovat. Jednou jste odešel otočil se k této zemi zády, tak si zůstaňte kde jste a nechte nás napokoji. A podotýkám, že nikdo nemá právo žít v naší zemi proti vůli jejích občanů. V téhle zemi mají prioritní rodové právo žít potomci těch, kteří tuhle republiku svými rukami zbudovali a je jen našim svrchovaným právem, vybírat si, koho si sem vezmeme a kdo pro naši zemi představuje potenciální hrozbu. A už vůbec zde nemá co pohledávat někdo, kdo nechce ctít naši kulturu, dodržovat naše zákony a vyznávat naše životní hodnoty. A to tihle imigranti zásadně nedělají, naopak sem tahají svoje zvyky a především to, před čím sami utíkají - islám. Jestli myslí Merkelová, že pro Německo jsou přínosem, ať si jich vezme pro mě za mě třeba 10 milionů, sama si kope svůj hrob. Občané České republiky a ostatních zemí Visegradu, potažmo celé východní Evropy však o imigranty z islámského světa nestojí a nikdo jim nemá právoi nařizovat, aby tyto imigranty přijali, neb jde o suverénní země a ne ničí vazaly.


Nepřihlášený uživatel

#4440 Re: Pozor!!!!!!!!!!!!!

2015-10-09 18:57

#4434: Svata Vaclav - Pozor!!!!!!!!!!!!! 

ZNÁTE NĚJAKÉHO HACKERA?  

Zkuste takový názor nejprve hájit v USA, a potom mluvte do Česka !!!

#4441 Re: Re: Každý může žít, kde chce, a to bez ohledu, zda se to ostatním líbí, nebo ne !

2015-10-09 19:05

#4415: Martin - Re:  

 ... Vážený pane Martine,

... tak to pláčete na nesprávném hrobě, ale možná, pokud jste emigroval do USA: ... Vás brzy nějaký agent, po přečtení Vašeho příspěvku přinejmenším navštíví a bude vyšetřovat !? ... Myslím z FBI nebo CIA a možná Vás ounačí za nepřítele státu !?

Protože dle Vás každý může žít tam, kde chce, a to bez ohledu, zda se to ostatním líbí, nebo ne !?

Plakejte, plačte na B. Obamově hrobě: ... Milióny Mexičanů chtějí žít v USA, a on jim v tom ten blbý xenofob Obama brání plotem mezi USA a Mexikem !!!??? Ale oni na to mají právo, ať se to Amíkům líbí nebo ne !? ... S takovou politikou skončíte buď vyhoštěn, nebo v kriminále !

Takže, milej emigrante Martine, nic ve zlém, ale jste mimo realitu, nebo aspoň své názory dštíte na čechy a evropany, kdybyste stejné názory šířil ve svobodné zemi USA, asi by se Vám tro šeredně nevyplatilo !"

Xenofob obecný

#4442 :-)

2015-10-09 19:24

Nehorázně dlouhá fronta stojících aut na dálnici, slunce pere, až to sere, na obloze ani mráček. Všichni jsou zvědaví,co se tam vpředu děje. Najednou zepředu přijde člověk a postupně vysvětluje vzteklým řidičům: "Cestu zablokovala skupina afrických běženců a prý, když nedostanou každý 50 000 kapesné a azyl v ČR, tak se polijí benzínem a upálí se. Proto dělám sbírku, aby už ta jejich pitomá blokáda skončila." Jeden z řidičů se zeptá: "A kolik jste už vybral?" "No, zatím mám 16 litrů benzínu, 23 litrů nafty a 62 zapalovačů. Ale sirky už neberu, nemám je kam dávat..."

Co dělá antifák, když stojí na kopci a rozhlíží se do dálky? Studuje dálkově právnickou fakultu.

Baví se dva sluníčkáři: „Představ si, že zdražil benzín.“ „To mně to nevadí, stejně tankuji vždycky za 500.“

Dva sluníčkáři se sprchují ve sprše a jeden povídá druhému: „Proč s sebou máš ten deštník?“ „Abych se pak nemusel utírat.“

Víte, proč Merkelová tiše cupitá kolem lékárny? Aby neprobudila léky na spaní.

Šabatová s Uhlem jdou do lesa na vánoční stromeček. Hledají celé hodiny a pak Šabatová povídá: „Nevezmeme teda nakonec ten bez ozdob?“

Proč pije Merkelová mlíko v obchodě? Protože je na něm napsáno zde otevřít.

Co dělá Merkelová, když stojí u domu a tiskne na něj ucho? Poslouchá house.

Víte co říct havlistovi, když je mu zima? Aby si stoupl do rohu, tam je 90 stupňů.

Víte, proč sluníčkář přelézá průhlednou zeď? Protože chce vědět, co je na druhé straně.

Takhle se ptá mladá Šabatová své maminky, co se stane s lidmi, co umřou a maminka odpoví: „Promění se v prach a Šabatová: „Tak na mojí skříni zemřelo hodně lidí.“

Jde Merkelová po pláži a říká: „Kokodák, tady je ale zrníček.“

Merkelová sedí u psychiatra a ten jí říká: "Napíši vám recept." "Pane doktore, vy taky rád vaříte?"

Dva vlastenci se baví v autobuse: „Sluníčkáři mají v hlavě vakuum.“ V tom se otočí sluníčkář sedící před nimi a povídá: „Lepší vakuum než nic.“

Jdou dva sluníčkáři po poušti a jeden z nich nese okno. "Proč s sebou táhneš to okno?" diví se kolega. "Když mi bude horko, tak si ho otevřu."

Dienstbier jde do obchodu a uvidí termosku. Zeptá se prodavače: „Co to je?“ „To je výborná věc! Když do toho dáte něco teplýho, tak to zůstane teplý, a když do toho dáte něco studenýho, tak to zůstane studený!“ Dienstbier si termosku koupí a příští den potká ve sněmovně Zaorálka. Ten se ho zeptá: „Co to máš?“ „To je termoska! Když do toho dáš něco teplýho, tak to zůstane teplý, a když do toho dáš něco studenýho, tak to zůstane studený!“ „A co v tom máš?“ „Kávu a zmrzlinu!“

Jak se pozná dům havlisty? Má na anténě feferonku. Pro ostřejší obraz.

Víte, proč sluníčkáři chodí ve dvou?" Protože jeden umí číst a druhej psát.

Šabatová si vychvaluje plynový sporák: „To je tak dobrá věc. Před týdnem jsem ho zapálila a pořád ještě hoří.“

Dienstbierovi se narodil syn, dá mu politicky korektní jméno Mohamed. Jde se na něj podívat do porodnice. V přízemí je cedule ´Geniální děti´. Dienstbier se zaraduje a ptá se, kde leží jeho syn Mohamed. "To musíte do čtvrtého patra," radí mu sestřička. Dienstbier říká, že s géniem by byly stejně jen problémy a jde výš. V prvním patře je nápis ´Normální děti´. Jde zase výš a v druhém patře je nápis ´Lehce retardované děti´. Jde výš, ve třetím patře je napsáno ´Totálně debilní děti´. Dienstbier si povzdechne a stoupá do čtvrtého patra. Tam je místnůstka a ne dveřích je napsáno: ´Mohamed´.

Frau Merkel drží v ruce těhotenský test a povídá svému muži Hassanovi Ibn Fatáhovi: „Prý když ho dobře vyplním, budu mít dítě.“

Merkelové se ptá obsluha pizzerie: „Chcete to na 4 nebo 8 kousků?“ „4, po osmi bych byla moc tlustá.“

Jak utopit Merkelovou? Dejte na dno bazénu zrcátko.

Kdy má Merkelová 2 mozkové buňky? Když otěhotní.

Víte, co dělá Merkelová, když jí vyroste na bradavce chlup? Koupí si o chlup větší podprsenku.

Víte, co udělá Merkelová, když nemá marmeládu? Vymačká si ji z koblížku.

Merkelová se ptá na letišti: „Prý dnes letí červené lodičky, tak bych ráda věděla, v kolik.“

Kolik je celkem vtipů o Merkelové? Žádný - všechny jsou pravda!

Papír a televizní obrazovka snesou vše !

#4443 Re: Není nad pravdu, která vítězí nad lží a mainstreamovou nenávistí !

2015-10-09 19:26

#4418: -  

"Dneska zrovna na NOVĚ - zprávy ... kde se o těch 4 Ruských raketách, "Co spadly, a zasáhly Írán" mluvilo. Buď se jedná o nové, zase úplně jiné rakety, a opět 4, nebo masmédia zaspala s křížkem po funusu ! ... Jistá masáž, psychologická válka !

Co kdyby vyšlo najevo, že USA sponzorovala, vycvičila a založila ISIL ?"

...

A něco pro pobavení:

"Víte, od čeho jsou objektivní média, ať veřejnoprávní, či soukromá - mainstream !? ... Že po shlédnutí objektivních zpráv víte méně, než jste věděli před jejich shlédnutím !"

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#4444 Re: Re: Není nad pravdu, která vítězí nad lží a mainstreamovou nenávistí !

2015-10-09 19:34

#4443: Papír a televizní obrazovka snesou vše ! - Re: Není nad pravdu, která vítězí nad lží a mainstreamovou nenávistí ! 

 Vy sledujete zprávy na Nově? To máte ale hodně silný žaludek, závidím. Co děláte za práci, patologa?


Nepřihlášený uživatel

#4446 Re: Re: Re: Není nad pravdu, která vítězí nad lží a mainstreamovou nenávistí !

2015-10-09 20:03

#4444: - Re: Re: Není nad pravdu, která vítězí nad lží a mainstreamovou nenávistí ! 

 občas se chcu pobavit a občas si chcu zanadávat ! :-) ... člověk si při tom tak krásně odpočine !


Nepřihlášený uživatel

#4447 Re: Re: Re: Re: Není nad pravdu, která vítězí nad lží a mainstreamovou nenávistí !

2015-10-09 20:11

#4446: - Re: Re: Re: Není nad pravdu, která vítězí nad lží a mainstreamovou nenávistí ! 

 Někdo dobrovolně nadává u fotbalu, někdo zase u zpráv a někdo si drásá nervy u hororu. Holt každý jsme jiný.


Nepřihlášený uživatel

#4448 Re: Re:

2015-10-09 20:48

#4415: Martin - Re:  

 Žijete v schizofrenní zemi, která ničí celý svět a chyba nás Čechů je, že nás nikdy anglosaské země nepřijmou jako rovnocenné a někteří lidé jako např. Havel si to mysleli, jsme Slovani a tím je to dané. Neposloucháme dějiny, Jana Husa za zdravý rozum upálili, Mnichov a zrada s tím související nás měla poučit, teď nám diktuje Němka, která není hloupá, je v tom buď nějaký záměr nebo možná má Obama z těch odposlechů celého světa něco hodně nechutného i na tuto Němku. 

Být Váma, tak si dám zrcadlo před sebe a stydím se po zbytek života, kde žiju. |Není většího hovada než agresora USA, který díky svým zájmům zabíjí v každém světadíle nevinné lidi.


Nepřihlášený uživatel

#4449

2015-10-09 21:06

ZAS TO ČESKÉ ŠVEJKOVSTVÍ - VLÁDA NEUMÍ ŘEŠIT LETITÉ DOMÁCÍ PROBLÉMY (JAKO JE I ZAČLENĚNÍ ROMŮ DO NAŠÍ SPOLEČNOSTI), ALE CHVÁSTÁ SE JAK SPOLUVYŘEŠÍ EVROPSKÝ MEGAPROBLÉM... TO JEDEN FAKT ŽASNE

 


Nepřihlášený uživatel

#4450 Re:

2015-10-09 21:23

#4438: -  

 a to je přsně ono NWO jen yabalené do humanity.