Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR


Nepřihlášený uživatel

#776

2016-12-28 22:35


Nepřihlášený uživatel

#777

2016-12-29 10:17

Nechci je. Ve své mysli přinášejí to nejhorší, co kdy člověk vymyslel proti člověku. Kdybych je podpořil, stal bych se spoluviníkem nekonečné záplavy vražd.


Nepřihlášený uživatel

#778

2017-01-01 22:28

Merklová, prdel si polib. Jestli tak toužíš po středověkým obohacení je to tvoje věc, ale netahej tu svoloč sem! Už tak jste se Evropě naškodili dost!


Nepřihlášený uživatel

#779 Re:

2017-01-02 20:29

#778: -  

 Teď budou ještě sluníčkáři držkovat, že policie "diskriminovala" severoafričany na silvestra, když u nich prováděla kontroly. Asi by si přáli zase stejný hromadný ataky jako loni. Kéž by vjel nějakej čmoud s náklaďákem napěchovaným trhavinama do nějakýho sluníčkovýho shromáždění a poslal je všechny na onen svět. Ten den bych slavil do konce života jako hlavní svátek!

Vlastenec

#780 Události z letošního Silvestra

2017-01-11 22:06

V Merkelistánu prý byl oproti loňsku klid. Německé straně zelených se zdála kontrola podezřelých přistěhovalců ze strany policie nepřiměřená a diskriminační. Zato že minulý rok povětšinou nečinně přihlíželi řádění imigrantů na německých dívkách diskriminační jistě nebylo. V Dortmundu vypatlaná šéfka zelených asi nebyla:

Dortmund - uprchlÍci útočili na policii, hořel kostel a došlo i na sexuální útoky

A v Polsku taky ne:

Imigranti zavraždili v Polsku na Silvestra 21-letého muže

Vlastenec

#781 Německo po útoku v Berlíně mění pravidla, budoucím teroristům bude dávat náramky

2017-01-11 22:12

Německo rozšíří možnost použití elektronických náramků pro sledování extremistů, kteří mohou představovat nebezpečí. Zjednoduší také podmínky jejich vzetí do vazby. Na těchto i dalších opatřeních se dohodli němečtí ministři vnitra a spravedlnosti Thomas de Maiziére a Heiko Maas, kteří tak chtějí zabránit opakování předvánočního útoku z Berlína.

Při útoku kamionem na vánoční trh v německé metropoli Tunisan Anis Amri minulý měsíc zabil 12 lidí a další desítky zranil. 11 lidí, kteří byli po útoku ve velmi vážném stavu, stále zůstává v nemocnici, další zranění už byli propuštění domů.

Masakr vyvolal ve spolkové republice velkou diskuzi i proto, že Amriho několik měsíců sledovaly německé tajné služby a Německo se ho také neúspěšně pokoušelo vrátit do jeho vlasti. Navrhovaná opatření mají do budoucna německým orgánům v podobných případech usnadnit postup.

No to je teda opatření, to vám povím. Stejný náramek měl na ruce terorista z Francie a stejně to nezabránilo dalšímu vraždění. Němci jsou možná vzdělaný, pracovitý národ, ale jinak jsou to úplně blbé ovce, které se nechají zfanatizovat tu šovinistou Hitlerem, tu potrefenou pravdoláskařskou svazačkou Merkelovou.

Vlastenec

#782 Maďarsko už nevpustí jediného migranta. Na hranice posílá lovce lidí

2017-01-14 10:46

Maďarsko na své území pustí pouze migranty, kteří dostanou azyl. „Na vyřízení žádosti musí počkat v tranzitních zónách vybudovaných na hranicích,“ uvedl ve čtvrtek na tiskové konferenci šéf úřadu vlády János Lázár. Důvodem je podle něj zvýšená hrozba terorismu a další bezpečnostní rizika související s migrační krizí. Šéf úřadu vlády předpokládá, že migrační tlak se v průběhu roku opět zvýší.

 

„Podzimní a prosincové schůzky Evropské komise a Evropské rady nedokázaly vyřešit migrační krizi. Také situace migrantů, kteří už jsou na území Evropské unie, je nadále problematická,“ řekl Lázár.

 

Ve čtvrtek složilo přísahu prvních 532 policistů určených k ostraze hranic Maďarska. Takzvaní hraniční lovci budou sloužit především u bezpečnostní bariéry na srbsko-maďarské hranici. Přísahy se zúčastnil i maďarský premiér Viktor Orbán.


Nepřihlášený uživatel

#783 Re: Maďarsko už nevpustí jediného migranta. Na hranice posílá lovce lidí

2017-01-15 19:24

#782: Vlastenec - Maďarsko už nevpustí jediného migranta. Na hranice posílá lovce lidí 

 To je hezká věc, ale jako jediní Maďaři moc nezmůžou. Takový přístup by měly zvolit bez vyjímek všechny evropské státy. Dokud bude Merklice všechny hlásně zvát, budou přicházet další a další a když to nepůjde přes Maďarsko, najdou si skulinu jinudy. Tudy cesta nevede. Kéž by bylo v Evropě více Orbánů!


Nepřihlášený uživatel

#784 Re: Afghánec znásilnil v pražské nemocnici sestřičku!!

2017-01-15 19:37

#673: Vlastenec - Afghánec znásilnil v pražské nemocnici sestřičku!! 

 Tak jsme konečně kulturně obohaceni, hurá! :-(


Nepřihlášený uživatel

#785 Re: Re: Mezi "uprchlíky" je infiltrována spousta speciálně vycvičených teroristů Islámského státu

2017-01-17 18:56

#695: - Re: Mezi "uprchlíky" je infiltrována spousta speciálně vycvičených teroristů Islámského státu  

 Jedinou obranou,kterou proti infiltraci teroristů do společnosti papaláši vymysleli,je vytvoření takzvaných úřadů proti dezinformaci a falešné propagandě,kde budou moderní Koniáši sledovat lidi,aby o těchto skutečnostech nemluvili a vše,co by mohlo mluvit proti islámu budou okamžitě dementovat,označovat jako propagandu a autory těchto informací kriminalizovat a stavět mimo zákon.Že už o tom píší hlavní německé sdělovací prostředky znamená,že se blízí pomalu volby,a lidi mají pocit,že se začíná konečně něco dít pro jejich bezpečnost.Což je podle toho,co dosud němečtí politici předváděli a předvádí jen slabý předvolební trik,podvod a masáž znejistělé a obavami o budoucnost ustrašené veřejnosti.

Vlastenec

#786 Proč chtějí všichni imigranti do Německa?

2017-01-19 18:27

 

Mrkněte, proč chtějí všchni imigranti do Německa?

 

Německo ochotně podporuje islamizaci vlastní země a tím i holokaust proti vlastním lidem!

 

Vlastenec

#787 DONALD TRUMP, USA. Hádejte proč tento projev neodvysílala média? Uslyší to někdo v Česku?

2017-01-19 20:47

 

Projev Donalda Trumpa

 

Tento Trumpův projev dokonale popisuje situaci nejen v USA, ale kdekoliv na světě. Zkuste najít jedinou nepravdu, nebo pochybení v tomto vyjádření! Klidně by to mohl odříkat u nás, hodilo by se to úplně stejně.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#788

2017-01-20 10:03

Takže máme PRVNÍ ČEŠKU ZAVRAŽDĚNOU MUSLIMSKYMI TERORISTY v Berlíně, první českou zdravotní sestřičku ZNASILNĚNOU MUSLIMSKÝM "uprchlíkem" a prvního OFICIÁLNÍHO MUSLIMSKÉHO TERORISTU, co se přčidal k IS!!!! LIDÉ BDĚTE, TOHLE VÁŽNĚ CHETE??!! Opravdu chcete aby se toto STALO NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ VASEHO ŽIVOTA A UMÍRÁNÍ TŘEBA VAŠICH DĚTÍ????!!!! Opravdu budete zase volit CSSD, ANO, KDU??? Sobotku, Babiše a Bělobrádka??!! Ty kteří Vam tady již dnes VOZÍ NATRVALO MINIMÁLNĚ 6000 Podobných????? Lidé vzpamatuje se a bojujeme u voleb tak abychom nemuseli bojovat v zákopech!!!!! Bojujte spolu se mnou!!! VOLME SPD Tomio Okamura!!!


Nepřihlášený uživatel

#789

2017-01-27 08:15

Že mladí lidé, kteří se narodili TADY, nemohou založit rodinu, protože za bydlení dají celý svůj výdělek, to nikoho nezajímá. Ale s uprchlíkama najednou musíme být solidární...

Proč MUSÍME být solidární s uprchlíkama a naopajk NESMÍME  být solidární s místními občany???


Nepřihlášený uživatel

#790 Re:

2017-01-30 08:34

#789: -  

 Asi že to vykřikuje banda profesionálních darmošlapů. Normální lidi se věnují poctivé práci.

Vlastenec

#791 Škola v Německu omluvila muslimské studenty z připomínky holokaustu. Ti pak ještě hanili Izrael

2017-01-31 22:20

Vedení školy v německém městě Gelsenkirchen ve spolkové zemi Severní Porýní-Vestfálsko dovolilo muslimským studentům bojkotovat pietní akci při příležitosti Mezinárodního dne památky obětí holokaustu. Ti poté ještě hanili Izrael. Ředitel školy to podle listu Der Western uvítal s tím, že postoj části studentů podnítí diskuzi.

Antisemitismus na vzestupu

Izraelský deník upozornil, že se míra antisemitismu v Německu v letech 2015 až 2016 meziročně zdvojnásobila a připomněl případ z roku 2014. Tři muslimové tehdy podpálili synagogu. Soud nižší instance - a v lednu letošního roku i odvolací soud - rozhodly o tom, že nešlo o antisemitismus, nýbrž žhářský útok s cílem upozornit na to, jak se „rozhořel konflikt mezi Izraelci a Palestinci“. Synagogu ve městě Wuppertal přitom v roce 1938 vypálili nacisté.

Tak se na to podívejme. Merkelovic zrůda si vychovává další generaci nacistů. Němci se nepoučili ani po těch zvěrstvech, co v minulosti napáchali. Vždycky představovali zlo a nikdy se to nezměnilo!


Nepřihlášený uživatel

#792

2017-02-03 13:12

uprchliky ano.ale lidi normalni.kteri nepotrebuji vyuku,jak se chovat v civilizaci.lide,kteri jsou jakymkoliv zpusobem schopni obohatit evropu.at je to treba jen tim,ze poctive pracuje. ale natahat si zmetky,kteri neumi zit,kteri maji na prvnim miste svou stupidni viru?k cemu jsou evrope tihle lide?

Fadol Židler

#793 Re:

2017-02-04 00:59

#792: -  

 Však se taky nikdo nehrne k bůčkům, kteří neumí žít, kteří mají na prvním místě svůj stupidní fotbal. K čemu jsou v Evropě tihle lidé?

Čech

#794 Re:

2017-02-05 17:30

#792: -  

 Na imigrační krizi existuje snadné řešení,jen není díky sluníčkovýmu lobbingu vůle jej prosadit. Pro začátek se zpětnou platností změnit zákony o slučování rodin,ekonomické imigranty bez průkazů vyvést na pronajmutý domov,oni by si cestu domů našli,zrušit sociální dávky ,není možné,aby například měli bydlení a ostatní za dara a dostávali v česku 21 000 kapesného,když naši důchodci i polovina pracujících na to nedosáhne,neziskovky a jiné zločinecké organizace okamžitě přestat dotovat z peněz daňových poplatníků a další věci. Do pár měsíců by se to rozkřiklo a další už by se sem nehrnuli, jak prosté.


Nepřihlášený uživatel

#795 Re: Re:

2017-02-09 21:55

#794: Čech - Re:  

 Už se to dávno rozkřiklo a proto se k vám nikdo nehrne :)) I v Sýrii vědí, co jste za knedlovepře.


Nepřihlášený uživatel

#796

2017-02-20 09:19

Lidi proboha neblbněte, podívejte se co se děje v Evropě, to chcete u nás? Známá byla v Londýně, v tom avizovaném multikulti ráji a když vylezla z divadla, nějaký okuklený bastard ji vytrhl mobil z ruky a zmizel. To mohla být ještě rád, že se jí nic víc nestalo. Pořád budou tvrdit, jak imigranti nepředstavují riziko, ale koukněte před pár lety angličtí policajti jen s pendrekama, dnes ozbrojení samopaly. To přece ne kvůli těm bezúhoným láskurozsévajícím přistěhovalcům. To mají spíš nosit po kapsách valentýnská srdíčka.

Kolega z práce byl na služebce v Mexiku, v metru ho okradli (mobil, peněženku, doklady, všechno pryč) a to se lidi diví a zpílají Trumpovi, že na hranici s Mexikem staví plot. Po tom všem budu kritizovat Orbána, který stejným plotem zachránil svoji zemi od náporu těchhle negramotů. Já nevím čím jsou všichni sluníčkáři tak zfanatizovaní, že tohle svinstvo tak vítají, ale buďme rádi za to bezpečí, co zde máme, jsme jednou z nejbezpečnějších zemí světa, buďme rádi za ty naše cikány, protože proti tomu co se sem žene, jsou to andílci. Snažme se tenhle klid a bezpečí zachovat i dalším generacím nebo chcete aby na nás vzpomínali Chcete aby vaše děti vyrůstaly v neustálém strachu a obavách o život, jako ve Francii kde už dva roky panuje výjimečný stav? Tohle já pro naše děti a vnoučata vážně nechci. Tak už se probuďte vy co to nevidíte a stál přehlížíte. Je za minutu dvanáct!


Nepřihlášený uživatel

#797 PETICE PROTI ANDREJI BABIŠOVI - PODEPISUJTE !!!!!!!

2017-02-23 17:43

PODEPIŠTE SE POD PETICI ZA ODSTOUPENÍ OLIGARCHY BABIŠE:

https://www.petice24.com/petice_za_odstoupeni_andreje_babise


Nepřihlášený uživatel

#798 Re:

2017-03-11 11:31

#796: -  

 Už se začíná pomalu projevovat účinek Trumpovy politiky - nelegálních imigrantů z Mexika - i bez započetí výstavby zdi - přichází do Spojených států o cca 40 % méně. Kéž by se podobné opatření podařilo i zde v Evropě. My tupani si pro migranty ješt jezdíme až k libijským břehům, aby si to náhodou cestou nerozmysleli. A pak že je tahle imigrační vlna nahodilý, nikým neorganizovaný jev. Tůdle, na to jim může skočit fakt jen bezmozkoidní sluníčkář s IQ lešenářské trubky.


Nepřihlášený uživatel

#799 Povstaňte! Turecký list burcuje Turky v Nizozemsku k boji

2017-03-14 19:33

Do ostré kampaně před blížícím se dubnovým referendem o zásadním posílení pravomocí prezidenta Recep Erdogana se nezapojují jen politici, ale také Erdoganovi nakloněná média. List Yeni Akit dokonce nepřímo vyzval k povstání Turků žijících v Nizozemsku.

„Nizozemsko má 48 tisíc vojáků. A v Nizozemsku žije na 400 tisíc Turků,“ napsal deník. Přestože se nejeví pravděpodobné, že by se necelý půlmilión příslušníků turecké menšiny chystal ve zhruba 17miliónovém Nizozemsku na převrat, část Turků na Erdoganovu propagandu slyší.

Doufám, že si po tomhle žádný euroblb nemyslí, že přijmeme třeba jen jediného muslimského uprchlíka. To může udělat jen totální sebevrah. Jestli v těchhle volbách Geert Wilders nevyhraje, tak v příštích volbách vyhraje Erdogan a Nizozemsko nadobro skončí. Doufám ve zdravý rozum Holanďanů.


Nepřihlášený uživatel

#800 Re: Povstaňte! Turecký list burcuje Turky v Nizozemsku k boji

2017-04-23 08:38

#799: - Povstaňte! Turecký list burcuje Turky v Nizozemsku k boji 

 Je jasné, že muslimské Turecko se celou dobu přetvařovalo a dělalo jakoby bylo proevropské, ale doopravdy se celou dobu připravuje být vůdčí zemí při obsazení Evropy muslimy. Poslední události v Holandsku to přímo dokazují. Šílené na tom je, že mu k tomu pomáhá Německo včele s Merkelovou. Uvědomujete si vůbec, že Turecko je po vojenské stránce 3 nejsilnější na světě? Víte co se stane, když sem pustí imigrantské muslimy, vyzbrojí je a i po vojenské stránce je bude podporovat a zaútočí s nimi v druhé vlně? A v Evropě dojde k převratům a Turci žijící v těchto zemích vytvoří druhou frontu a začnou pobíjet Evropany? Evropa skončí a zachrání nás jedině Rusko, nebo USA. USA je ovšem daleko, tak jedině Rusko, které bude taky ohroženo. Ale naše země bude zničena, protože poprvé v historii tudy projde hlavní fronta bojů. Moc se na to tedy netěším.