BOJKOT UMĚLCŮ

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno BOJKOT UMĚLCŮ

Dan Mach

#126 Bojkot umělců

2016-10-30 07:15

Tak jak jste trávili první večer bez českých umělců. Fakt jste nešli do divadla? No vlastně tam stejně nechodíte. A nechali ste vypnutou televizi i v hodpodě. Ani koutkem očí jste na obrazovku nezahlédli?

Já totiž na rozboru sledovanosti žádný bojkot nezaznamenal. Nebude to jen další propadák po té neslavné demonstraci na Václavském náměstí?


Nepřihlášený uživatel

#127

2016-10-30 07:29

Kdepak jste byli páni umělci ,páni akademici,když stavkovali odboraři a zaměstnanci bylo jich přes 100 000.pročpak jste je nepotpořili?Kdepak jsre byli když se začal rozkrádat staní majetek a nevyhlasili jste tyden nepokojů a nezačali jste stávkovat?Je smutné když hrstka lidi skočila na to divadlo pana Hermana,který si celý přiběh hezky připravil,ale bohužel udělal hodně chyb,to tomu jeho přibuznemu  p.Bredymu nevadí ,že se jeho  prabratranec  se schází v Mnichově s náckama,jejiž předkové jeho a jeho celou rodinu zavřeli do koncentraku a část jeho rodiny tam nechali splynovat???Páni umělci napřed řešte příčnu a zjistěte si dostatek informaci o podivném divadle pana Hermana ,měli byste se stydět a né jej podporovat!!!My nepatřime ani na západ ani na východ jsme ve středu Evropy ,my máme obchodovat a spolupracovat na všechny strany na východ na západ na jich a na sever.Jen v USA mají hodně starosti s nerostnými surovinami v Rusku na Sibiři ,proto chtějí válKu proti Rusku ,zbrojářská mašinerie potřebuje mít stále zisky z valek a,že u toho umírají lide jejim jaksi šuma-fuk!!Pani umělci a akademici jestli chcete atomovou válku můžete se přihlasit do přední linie  za USA ať to neprošvihnete!!!


Nepřihlášený uživatel

#128 Re:

2016-10-30 07:32

#127: -  

 A kdepak jste byl vy? Asi koukal na video s českými umělci ...


Nepřihlášený uživatel

#129

2016-10-30 07:35

Nesouhlasím s peticí-Týdny občanského neklidu -
Jak si můžete dovolit tvrdit,že můj "podpis byl potvrzen" pod vaší peticí,když jsem nic NEPOTVRZOVAL,tímhle způsobem honíte reference??? jak ubohé,ale co člověk může čekat od takových jak jste vy(schválně píši malé "v" ve slově "vaší a vy")protože jste 00.
juno

#130 Re: Bojkot umělců

2016-10-30 07:38

#126: Dan Mach - Bojkot umělců 

 Vážený Dane Machu, z Vašeho psaní čiší jen pohrdání. Házíte do jednoho pytle všechny.Jsou tací co do divadla nechodí, na televizi nekoukají, někteří ji dokonce už nevlastní.A jistě spousta lidí nebyla na tom Vašem proslulém Václaváku na demonstraci. Jak jen se dá vysvětlit, že mezi takovými jsou i vysokoškoláci? Hmmm ?Každý si kulturu představujem jinak. Za sebe mohu říct,že v klasickém divadle jsem byla naposled snad před dvanácti lety. A víte, že mě to nějak nepoznamenalo? Mám knihy, jsou ochotnická divadla, kde za nízký až mrzký peníz tito lidé hrají s nadšením. A nestěžují si, že mají za hraní málo peněz.Chodí totiž ještě do práce a hrají pro radost, ne pro peníze. A jsou mezi nimi perly.A že jste nezaznamenal na rozboru žádný bojkot? Zatím opravdu stále o tom nejde. Takoví jako jste Vy, nám nadávají do spodiny a přitom "spodina" má víc rozumu než Vy sluníčkáři. Vy jste nejradši vrátili otrokářskou dobu a revoltujíci minimálně zahnali do ohrady, aby nepřekáželi  ve Vaší hře na knížata a šlechtu.Panu presidentovi jde o blaho naší celé země, kdežto Vy ji rozdělujete a kouskujete na sluníčkáře a povl. Pohrdáte lidmi, kteří Vás prakticky živí. (když nedáš půdě živiny, stane se neplodnou) To i pan Okamura je daleko větší vlastenec než Vy a já se stydím za Vás.


Nepřihlášený uživatel

#131

2016-10-30 07:43

Myslím že tu neni čo písať,je to skurvená havloidno-sereš-ovská zapredaná zberba,ktorá predá aj svoju rodinu, nezaslúžia si žiadnu pozornosť,akurát lamo okolo krku za vlastizradu!!!

Nepřihlášený uživatel

#132

2016-10-30 07:55

Cesti umelci?Nejhorsi spodina Ceske republiky!Hnus a spina !
Demokrat

#133 Re:

2016-10-30 08:14

#127: -  

 Proč by měly tyhle lehkoživky stávkovat za obyčejného občana ČR? Vždyť životy pouhého "plebsu" jim jsou naprosto volné. Pražská smetánka je národ uprostřed národa, těmi "méněcennými" občany opovrhují. Z našich daní, koncesionářských poplatků a vstupných z kin, divadel a koncertů si žijí nad poměry, ale tím to hasne. Oni dokážou zvednout své líné zadky jen, když jde jim o kejhák. A prý že na Staromáku byli i traktoristi. Ti určitě mají na podobné tragické divadýlka čas. Ti tak budou podporovat tuhle nabubřelou sortu elitářských příživníků.

Dan Mach

#134 Re: Re: Bojkot umělců

2016-10-30 08:23

#130: juno - Re: Bojkot umělců 

Jak si tady můžete přečíst pod peticí, jsou tady tací, kteří pohrdají všemi bez rozdílu. Stačí, pokud jsou umělci nebo pokud se vyjadřují negativně k osobě prezidenta. A nekončí to jen u pohrdání. Následuje označení za sluníčkáře či pražskou kavárnu, jak vám to předepsal váš prezident prostřednictvím svého mluvčáčka, pak následují výhružky a demonstrace se šibenicemi. Nevšiml jsem si, že byste se od toho někdy distancoval. To je ta demokracie podle vašeho?

Já se vyjádřil pohrdavě jen k osobám, které se podepsaly pod tuto komunistickou petici. A těm patří mé pohrdání, a to všem. A že se za mě stydíte? Vždyť vy se tady stydíte i podepsat, tak nechápu jak mě tady můžte známkovat. Jsme malý národ, ale můžeme být i hrdý národ. A hrdý národ se nemá co stydět, když někdo kritizuje prezidenta, který si to svou činností zaslouží.

Okamůru, toho tuneláře vlastní strany, je snad zbytečné zmiňovat. Ten sebere prachy a zmizí do Japonska. Ale aspoň vím, jaký typ vlastenců uznáváte.


Nepřihlášený uživatel

#135 Re: Re: Re: Proč? Proto.

2016-10-30 08:25

#122: - Re: Re: Proč? Proto. 

 no,tak naštěstí toho moc není...Ale jinak to je přesně ono Vy chytráci...Každej máme doma hromadu věcí z číny...Což nám nepřineslo vůbec nic, na rozdíl od čínanů...Neinvestovali tady ani korunu, kupují jen hotové věci a tím že se změní vlastník z čecha na čínana republice nepřinese ani pracovní místa, ani finance...A ta vepřovka hned řekne čínan tady investoval miliardy...prdlajs, koupil si tady majetek...ukažte mě jedinou tovarnu, cokoliv kde vytvořil čínan v ČR pracovní místa. A máte pravdu prezident není hloupý. A proto z Vás má akorát prdel...jedinej jeho cíl je bejt prezident a vás "obyčejný lidi" k tomu akorát zneužil...viz  jeho hlášky že je tady 80 procent blbců...To je taky jedinej výrok se kterým se dá souhlasit...


Nepřihlášený uživatel

#136 Re:

2016-10-30 08:37

#3: Jiří Weiss -  

 

Jiří Weiss(" Měl jsem dvanáct příbuzných, když jsem odjížděl z Čech. Po návratu jsem nenašel nikoho.") byl český režisér a scenárista. Mezi jeho vůbec nejznámější a umělecky nejhodnotnější filmy patří Vlčí jáma s Jiřinou Šejbalovou, Miroslavem Doležalem a mladičkou Janou Brejchovou v hlavní roli. (Wikipedie)
 
Narození: 29. března 1913, Praha
Úmrtí: 9. dubna 2004, Santa Monica, Kalifornie, USA. Této diskuse te neúčastní. Prznění svého jména se bránit nemůže.

Nepřihlášený uživatel

#137

2016-10-30 08:57

Podepsal jsem tuto petici proto, že nesouhlasím s tím jak Praha (kavárenští povaleči a sluníčkáři) káže, jak se má chovat celá republika a přitom myslí jen na osobní prospěch, který schovávají za demokracii a svobodu. A protože jsem také svobodný, tak jejich názory neberu. Chovají se protiústavně a nátlakově přes media a náměstí prosazují své zájmy. Když vidím reklamu s pane Bartoškou, jak se propůjčil k reklamě s lenochodem, tak mě to stačí, kam tohoto herce zařadit. A p.Horáček ať si vzpomene jak se měl za komančů a teď si hraje na moralistu a zastánce svobody a demokracie.


Nepřihlášený uživatel

#138

2016-10-30 09:01

podepsáno,souhlasím

Nepřihlášený uživatel

#139 Re:

2016-10-30 09:24

#137: -  

 přijedte se někdy do Prahy podívat, nikdo se tu opravdu nikde nepovaaluje po kavárnách...Lidi tady chodí do práce a možná v ní jsou déle než vy..on vám tady nikdo nic nedá a aby člověk zaplatil byt který stojí 5 mega, nebo nájem 20 tisíc musíte se sakra otáčet. To že je někde shromáždění na to má každý plný právo. A jestli mluvíte o staromáku, bylo tam plné náměstí(to dokázali naposled hokejisti v Naganu) a byli tam lidi z celé republiky a proběhlo to v naproté slušnosti...

Eva

#140 Re:

2016-10-30 09:35

#14: -  plně s vámi souhlasím.

 


Nepřihlášený uživatel

#141

2016-10-30 09:45

Pražští "umělci" představují fašismus. Opovrhují demokratickými principy - volba, referendum a chtějí rozhodovat manipulováním davem. Takhle začínal Musolini i Hitler ...

Nepřihlášený uživatel

#142

2016-10-30 09:51

zrušit jim,veškeré dotace
dakota015

#143 Re:

2016-10-30 09:53

#2: -  Pomatenče-myslíte ,že je platí Zeman, Musí si na živobytí vydělat. Neberou dávky jako vy..

 

dakota015

#144 Re:

2016-10-30 09:57

#3: Jiří Weiss -  JJ, poslouchejte takové,jako hůlčičku, bílou,nebo Laufra.

 


Nepřihlášený uživatel

#145 Re:

2016-10-30 09:58

#11: ludena -  

 Ja jsem slysel, ze nekteri berou i 12.500....!!


Nepřihlášený uživatel

#146 Re:

2016-10-30 09:59

#129: -  

 Dve nuly jsou urcite vice nez jedna, to je fakt.

juno

#147 Re: Re: Re: Bojkot umělců

2016-10-30 10:03

#134: Dan Mach - Re: Re: Bojkot umělců 

 Vážený pane Machu.Mluvit negativně a sprostě je velký rozdíl. Vždyť se vyjadřují prakticky v tom smyslu, že je to největší zločinec. To z čeho jej obviňují, to už by se mělo dokázat. Protože ho nemáte rád, sbíráte všechny drby o něm a máte radost, že si přihřejete polívčičku.Věříte ochotně všemu, co vypouštějí z pusy Vaši "soukmenovci"Nepleťte sem mluvčího,i když to je možná trochu neštěstí,. Já sleduji hlavně prezidenta. Tolik urážek co už se o něm prohlásilo, to nezažil snad nikdo.Mnohé jsou už na soud. Dráždí Vás, že je velice inteligentní a přemýšlivý. Já Vás neznámkuji, jen píši, jak to objektivně vidím já.Neznamená, že souhlasím nekriticky se vším, co pan president řekne, ale nesvádějte na něj vše, co se Vám nelíbí.Taky jste se ozýval, když se tady po revoluci začala rozkrádat naše země ve velkém? Slavná provatizace, pochlebování američanům, kdy se dokonce mluvilo že by tuším, že to byla Madelaine Albrigth kdo by nám dělal  prezidentku. Jako by jsme neměli dost vlastních dobrých lidí. Nebo "knížepán", až takhle hluboko se kavárenští a jim podobní ponižují a skládají své kosti až k zemi. Proto se za takové stydím.Opakuji, že pan president vidí hodně daleko dopředu, což nikdo z Vás neumí.A pan Okamura se jmenuje tak jak píši, nikoliv tak , jak se ho snažíte zesměšnit. Dělá pro nás daleko víc, než kdokoli ze sluníčkářů.Tak jako já, nepatřím mezi komunisty, tak možná vy nepatříte mezi "kavárnu".Ale tuto petici jsem podepsala i se svým jménem a telefonem. Takže já se nestydím podepsat pane Machu, pokud se tak opravdu jmenujete. Jen do diskuze jsem napsala přezdívku, což není neobvyklé.

Vlastenec je ten, kdo stojí za svou zemí, nepoklonkuje cizincům, jak je zde  poslední leta zvykem. Měl by být hrdý na to že je Čech. Pokud nejste hrdý, děláte něco špatně. Ne ti druzí, ale Vy.

 

no name

#148 Re: Proč?

2016-10-30 10:06

#50: - Proč? 

 Nějak se mi vašemu vyjádření nechce věřit, buď žijete ze zlodějen pak ano mohl by jste se bát, nebo se cítíte být němci nebo .. je milion možností, ale rozhodně nenapíšu to co řekli ti tajtrlíci na Staromáku - že jste hloupí Moravané

Matthewcz

#149 Re:

2016-10-30 10:07

#11: ludena -  

 co jim brání v tom jít hrát za 10tis/ natáčecí den? Tu úžasnou možnost sám si vybrat povolání má  dnes každý. 

juno

#150 Re: Re: Re: Re: Proč? Proto.

2016-10-30 10:09

#135: - Re: Re: Re: Proč? Proto. 

 Vážený, já nehodlám jít na plastiku a sešikmit si oči, ani se natírat na žluto.Vy nám ukažte, kolik dřívějších ČESKÝCH továren tady zůstalo? Čí je to asi vina? A je to jen číňan kdo si zde koupil majetek? Není to snad i rusák, němec a tak dál? Jinak mám tušení že těch 80% blbců, myslel asi někoho jiného z jiné skupiny :-))