Výzva voličů: Miloši Zemane, zveřejněte své dárce podle zákona!

Výzva voličů: Miloši Zemane, zveřejněte své dárce podle zákona! / Oznámení / Přidejte se jako dobrovolníci před volbami / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2018-01-20 09:47

Ty čuráku majznerů,

protektorátní MAGORE !!!.

Toho Lháře, Politickou Nulu, Podvodníka a Havloidního fašouna Drahoše,
může volit tak akorát takový DEBIL a Pravdo-lhářskařská BESTIE, jako jsi ty sám !!!

Zeman sice není to nejlepší, ale v letošní nabídce, spolu s Hannigem, byl a je jediný vhodný kandidát na prezidenta.

Ten tvůj komikovědec Drahoš
a ta jeho uslintaná SEMETRIKA,
v čemkoliv nesahají prezidentskému páru Zemanových, ani po podrážky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#2

2018-01-20 17:15

Drahoše do koše!!!!!

Nemám zájem o prezidenta islamistu, co by nám do země inportoval tísíce musulmanů, ani o prezidenta, kterému se líbí malinkaté děti. Proto volím M. Zemana. Zeman nedopustí, aby naši zemi zatáhli do područí přisluhovačů USA.

Drahoše do koše!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#3

2018-01-27 15:35

Pan inženýr Miloš Zeman je opět naším prezidentem a žádný Majzner z pražské kavárny na tom nic nezmění.


Nepřihlášený uživatel

#4

2018-01-31 18:28

Havloidi jsou nový druh obtížného hmyzu.


Nepřihlášený uživatel

#5

2018-02-04 14:55

Podoruji tuto petici,protože není možné aby nám stále vládl již 30let PROGNOSTICKÝ ÚSTAV - A TO NEJEN V PODOBĚ PREZIDENTA ZEMANA,ALE I BÝV.PREZ.KLAUSE, Všichni kamarádi z Prognostáku nás podvedli, okradli,a my se jim máme skládat na volební kampaně? Tak oni si žijou ze svých lehce vydělaných milionů a miliard /prezid.plat je přes 200 000 Kč/a budou se smát napáleným občanům, kteří je zvolili, do obličeje?Jsme celému světu pro smích!!!
AntiGerman

#6

2018-02-04 14:57

Je neskutečné jaký hloupý národ jsme. Nedivím se Němcům, co tu prováděli za obou světových válek. Třebaže s tím  nesouhlasím, a měla by být petice za to, aby nás Němci odškodnili za způsobená příkoří a hrůzy.  Podoruji tuto petici,protože není možné aby nám stále vládl již 30let PROGNOSTICKÝ ÚSTAV - A TO NEJEN V PODOBĚ PREZIDENTA ZEMANA,ALE I BÝV.PREZ.KLAUSE, Všichni kamarádi z Prognostáku nás podvedli, okradli,a my se jim máme skládat na volební kampaně? Tak oni si žijou ze svých lehce vydělaných milionů a miliard /prezid.plat je přes 200 000 Kč/a budou se smát napáleným občanům, kteří je zvolili, do obličeje?Jsme celému světu pro smích!!!

KatamaranXiňa

#7 Co je všechno možné v čr

2018-02-04 15:01

NEROZUMÍM TOMU PROČ BYLY ZALOŽENY NEJMÉNĚ 3 ZCELA ZBYTEČNÉ PETICE NA TÉMA DEALERKY DROG A PROSTITUTKY TEREZY!  MÁTE V ÚMYSLU SNAD POSLAT PETICI JEJÍM VĚZNITELŮM A OBŠŤASTŇOVAČŮM V PÁKISTÁNU, KTEŘÍ JI VĚZNÍ???

NEPODEPISUJI-AT SI TO TA KU..V.A ODPYKÁ V PÁKISTÁNU MEZI MUSLIMY!MOŽNÁ PŘIJME I JEJICH ŠÍLENOU VÍRU! Měla se kde učit - Podobná lehkoživka žijící z výnosů z trestné činnosti působí v lokalitě Ostrava-Radvanice, kde vlastní nemovitost - jde o osobu s poruchou osobnosti s patologickými rysy a narušenou psychikou - osoba dl.vysušených světlých vlasů, ročník 1953, vyžilého zevnějšku, ženského pohlaví,vypadající na 80let, jezdící v červeném Nissanu. Šmíruje všechny místní obyvatele a neustále sbírá a zneužívá veškeré, i osobní informace o všech známých, a porušuje zákony i telefonováním za jízdy. Jsou indicie že také řídí pod vlivem amfetaminů. Se zákonem měla problém i v zahraničí. Rodina ji exkomunikovala. To je doporučením i všem kdo ji znají!Rovněž tato osoba se živila prostitucí v minulosti.

anitizeman

#8 Re: Pražskou kavárnu ani podvodné euro nechceme

2018-02-04 15:06

#3: -  

Ale i tak.......není možné aby nám stále vládl již 30let PROGNOSTICKÝ ÚSTAV - A TO NEJEN V PODOBĚ PREZIDENTA ZEMANA,ALE I BÝV.PREZ.KLAUSE, Všichni kamarádi z Prognostáku nás podvedli, okradli,a my se jim máme skládat na volební kampaně? Tak oni si žijou ze svých lehce vydělaných milionů a miliard /prezid.plat je přes 200 000 Kč/a budou se smát napáleným občanům, kteří je zvolili, do obličeje?Jsme celému světu pro smích!!!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2018-02-10 17:20





Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...