Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.


Nepřihlášený uživatel

#2076 Re: Re:

2012-08-22 14:45

proud

#2077 Re: Re: Re:

2012-08-22 14:54

#2076: - Re: Re:  

 

Ja si myslim,ze kazdej soudnej clovek kterej sleduje drahu HV a i Popelku jako takovyho,ma uplne jasno,a to i v pripade,ze by neslo o dalsiho"mrchozrouta",ale normalniho cloveka.Staci jen vedet jakym zpusobem ji ukradl a pripomenout si plky v TV.Tady neni vubec co resit.Popelkova HV je mrtva!Pohrbil ji.Ale zase to berme pozitivne,zrno se samo oddeluje od plev.Kazdej kopanec je poucenim,predstav si tu skodu,kdyby se pretvaroval a "nekam" to stacil dotahnout.No fuj!Proto rikam,ze je treba poucit vsechny lidi a vratit jim dustojnost,moralku a umeni premejslet,chut se spoluucastnit a kontrolovat si vybudovany.Moralka a vlastenectvi je zaklad....proud
proud

#2078

2012-08-22 15:06

HV jsem sledoval od jejiho vzniku,stejne jako sleduju HV-N,prvni mi byla blizka nazorama stejne jako ta nova , i kdyz to neni co si presne predstavuju,porad je to seriozni a dobre myslena vec u ktery je par dobrejch lidi,at si vonime svejma nazorama,nebo ne,prvni znicil Popelka,druha se doufam pouci,neustrne a pujde cestou pokroku.Kdyz ne,aspon nema zajem skodit,ale pomahat.Uz to je velky plus.Chce cestu poradku a klidu k pozitivnim zmenam.Tomu fandim..........proud

Nepřihlášený uživatel

#2079 Re:

2012-08-22 18:01

#2078: proud -  

 

Petře děkujeme za pochvalu a slibuji, že ze své cesty, tak jako to učinil prospěchář Mr.Popelka neuhneme a budeme pro náš cíl stále dělat úplné maximum.....stefi HK
proud

#2080 Na vedomost se dava :-)

2012-08-22 18:10

Nevim jak kdo,ale ja se tak trochu poucil z occupy,toho dobryho i spatnyho.Takze se nic neokupuje,nic nespini,nenici,necmara,nikde neprekazi,ale poradaj se "diskusni vecery" s poustenim dokumentu a diskusema k nim,samozrejme zadny vstupny,piti a svacu si kazdej nosi sam,kdyz ma potrebu :-).Povida se,resi se,ale to hlavni,seznamujou se lidi,jednak mezi sebou,jednak s vecma ktery se dejou a hledaj se reseni,planuje budoucnost.Neformalni setkavani lidi a davani prostoru ke vsemu co si kdo chce rict.Je to v soukromi a je to v klidu.Aparat je totalne namydlenej,nic s tim nemuze delat ;-).Zadny provokace,zadny vandalstvi.Ceka se jestli se to chytne a jakou to bude mit odezvu,podle toho se budou delat dalsi kroky,ucime se spolecne vychazet ,navrhovat a rozhodovat o programu a tematech.Skromny zacatky,uz padly navrhy na spolecny taboraky s muzikou nebo kytarou,pivkem a grilovanim.Fantazii se meze nekladou.Zasada je slusny chovani a vyjadrovani. ..........proud

Nepřihlášený uživatel

#2081 Re: Na vedomost se dava :-)

2012-08-22 21:59

#2080: proud - Na vedomost se dava :-) TAk začni třeba i tímto. Podle občana Jaroslava Kuchaře je třeba vrátit morálku do stavu, kdy:
pekař nebude šidit rohlíky, řidič neodjede od nehody, chlapi začnou držet slovo. Manažer obchodní firmy pak odmítne antidatovat datum spotřeby, stavitel nedá úplatek ouřadovi a člověk od telefonního operátora podá trestní oznámení na kartelovou dohodu krytou ČTÚ. Novinář se nebude podílet na evidentně placené dehonestující kampani a jiný nalezne odvahu prosadit článek zveřejňující nepříjemnou pravdu proti zájmům inzerentů. Podnikatel přesídlí zpět firmu z daňového ráje do ČR. Slušný státní zástupce pak dotáhne tutlanou kauzu k soudu a další slušný soudce možná odsoudí velkou rybu. Každý může být kamínkem, který spustí lavinu, jejímž výsledkem bude kompletní výměna establishmentu. 

400 roků starý sonet Williama Shakespeara:

Znaven tím vším, já chci jen smrt a klid, 
jen nevidět, jak žebrá poctivec, 
jak dme se pýchou pouhý parazit, 
jak pokřiví se každá dobrá věc, 
jak trapně září pozlátko všech poct, 
jak dívčí cudnost brutálně rve chtíč, 
jak lidskou slušnost korumpuje moc, 
jak zchromlá vláda na nás bere bič, 
jak umění je pořád služkou mocných, 
jak blbost zpupně schopným poroučí, 
jak prostá pravda je všem jenom pro smích, 
jak zlo se dobru chechtá do očí. 
Znaven tím vším, už chci být, lásko, v hrobě, 
jen nemuset tím sbohem dát i tobě. 



 

proud

#2082

2012-08-22 22:37

Demokracie je trik, jak zruinovat jakoukoliv zemi.
Podstata zastupitelské demokracie je, že si hlupáci podle reklamy v masmédiích zvolí někoho, koho vůbec neznají, ale média o něm vytvoří příznivý obraz. Má sympatický xicht, kravatu, padnoucí oblek, velké vize a myslí to s námi všemi dobře a je moudrý a spravedlivý a nejlepší a nic špatného se o něm neříká.
Takoví lidé neexistují, na které by se nic špatného nenašlo. Právě proto jsou to téměř vždy jen bílí koně různých mafiíí a zájmových skupin, které se postarají, aby se na ně nic negativního NESMĚLO napsat a pokud se to už napíše, aby to ostatní média zpochybnila a hlavně aby se nikomu NEVYPLATILO jít proti nim.
Ve výsledku si spousta hlupců zvolí lidi, kteří v médiích vypadají jako slušní, v soukromí jsou sprostí jak dlaždiči, mají za sebou často socialistickokomunistickou minulost, v devadesátých letech kradli jak straky, jsou členy nejrůznějších představenstev a mafií, ale hlavně, jsou loajální kmotrům, kteří za vším vždy stojí.
Co je ale na zastupitelské demokracii (mafiánském způsobu vládnutí) nejhorší je, že neexistuje žádná odpovědnost za následky. Neexistuje důvod, proč by nastrčení blbci zvolení beztrestní chytráci bez špetky zopdovědnosti na základě bezzubých zákonů napsaných zlodějům přesně na míru neměli rozprodat vše co mají a dát to k dispozici kamarádům za pár babek. A o tom to celé je.
Mají na to jen 4 roky. Vědí to. Musí si nahrabat na desetiletí dopředu. Legálně to nejde. Podle mne berou všichni a stále. Všechny ty nevýhodné miliardové ztráty pro republiku jsou malinkatá domů pro ty, kdo o tom rozhodli a to je to hlavní, o co tady jde.
Klidně zaprodat národ do otroctví, klidně rozprodat cokoliv, co jsem dostal do správy, za čtyři roky odpařit a zprivatizovat a rozprodat všechno co jde, hlavně ať jsem já osobně v plusu a mám na nový baráček, na post v představenstvu na pozici ve státním podniku, na dobrý doživotní džob ve firmě lobbystů, kterým jsem vyšel vstříc.
Není absolutně žádný důvod a žádná motivace se o svěřený majetek starat dobře. Naopak. Je maximální motivace ho zpeněžit a bokem při tom cokoliv získat.
Za to, že předáte hospodářství v lepším stavu než bylo na začátku žádná odměna není, ale pokud ho rozprodáte nebo rozdáte vše, co má nějakou cenu, tak za to jednak není trest a jednak máte odměny nedaněné a jste doživotně zajištěni.
Může se někdo divit, že v té naší demokracii úplně všichni mocní kradou až se hory zelenají, rozdávají si astronomické odměny z peněz nás všech, z bezejmenných idiotů volených idioty se stávají multimiliardáři dělající zázračné kšefty s darovanými akciemi, ale i vším ostatním a v politice snad neexistuje člkověk, který by si za čtyři roky nenahrabal do konce života a ještě někdy snad chtěl pracovat jako normální člověk a živit se rukama či hlavou od do. Už nikdy. Čtyři roky a majetky nás všech na to v pohodě stačí. Jen toho vlastní republika rok od roku méně.
Zvedneme daně, zavedeme poplatky, zhoršíme služby státu občanům. Žádný problém.
Ať žije demokracie.
Ať žije mafie.
Tuhle jsem viděl někde vtip, jak mladý nadaný synek říká tatínkovi, že by se chtěl dát na cestu organizovaného zločinu, že to prý vynáší nejvíc a otec zvedne hlavu z novin a zeptá se, zda ve státní správě nebo mimo ni.
A přesně o tom to je.
Celá ta velká komedie je jen o vládě mafií, tunelování už z principu systému a neustálém oblbování davu, kterému se vnucuje iluze, že má na něco vliv...........taky zajimavej clanecek.......proud
proud

#2083 Re: Re: Na vedomost se dava :-)

2012-08-22 22:38

#2081: - Re: Na vedomost se dava :-) 

 

Vsak to o ty moralce taky je:-).........proud

Nepřihlášený uživatel

#2084

2012-08-23 11:35

Jediným řešením současné ekonomické a společenské situace je snažit se realizovat následující body: vyrovnaný rozpočet na všech úrovních veřejné správy, štíhlý stát, co nejnižší úroveň přerozdělování a byrokracie, omezení státních regulací a dotací, omezení a snížení daní a distancování se od eurozóny a současné EU, klidně i formou vystoupení z EU.

Hezký den a nevzdávejte se.
proud

#2085

2012-08-23 14:42

JSME SOBCI a to je zalezitost nezvladnutyho ega.Delame vsechno presne obracene,nejdriv pro sebe,pak teprv pro druhy........kdyz zbyde.........a presne tohle system podporuje a umi toho perfektne vyuzivat!
Stejne se stavime k financim,prirode,vyrobam,rodine,zivotu........stoji to za zamysleni,co by bylo,kdyby se tenhle zpusob prevratil,nejdriv vsem,pak sobe,nebo proste jen vsem naraz,i sobe......
Ten, kdo ma vetsi radost z davani,nez z brani asi tusi o cem pisu........
to je tak trochu i o ty moralce a rozumu.......a system vyhrava,staci mu k tomu jen podporovat nase temny pudy a vlastnosti a zamestnat nas,nemusi delat vic a slapeme jak hodinky.Stavme se zady k sobectvi a bezohlednosti a nebudem se stacit divit tem zmenam,uz jen to samo o sobe by nas posunulo zatracene dopredu,pridat k tomu jeste zodpovednost,nebylo by vlastne ani nic moc co resit,v blizky budoucnosti.....proud
proud

#2086 Re:

2012-08-23 14:52

#2084: -  

 

Nase sance je v opetovnym ziskani co nejvetsi ekonomicky ,hospodarsky samostatnosti statu,navrat moralky a cti,poctivosti,vlastenectvi a z nich vyplivajici zodpovednosti.Narovnani financniho systemu jako sluzebnika.To znamena novej zebricek hodnot postavenej na cloveku,jeho zivotnich jistotach a prirode v prvni rade.Dokonala kontrola a funkce ridicich a zakonnejch mechanismu.Podileni se vsech na chodu statu,stat jsme prece my.Decentralizace.Ekonomika zalozena na potrebach lidi a statu,prirode,hospodareni,ne vydelavani za kazdou cenu,k cemu je pak sebevrazednej "rust",ten je dobrej jen pro bankere,ale lidi zotrocuje.Stejne jako slavna "svetovost",houby,nejdriv je treba udelat si doma poradek a pak se starat o "svet".To je na adresu EU!Tam kdyz pujdu,tak jedine jako rovnocennej clen v naprosto vsem,jinak tam nemam co hledat,at si najdou jinyho outsidera o kteryho si budou cistit boty a nechaj se jim zivit.To stejny plati o NATU,zcela zbytecnym fizlovi a agresorovi sveta,vojaku mocnejch proti vsem ostatnim!.......proud
proud

#2088 Re: Re: Re:

2012-08-23 19:31

#2087: - Re: Re:  

 

Ne:-))))))))))),ja nejsem na "papalasovani" stavenej,mam rad svou praci a kolem sebe prima lidi.A chybi vzdelani,nechal bych to mladsim a bystrejsim :-),ale za poklonu dik,me se spis dostava jinejch hodnoceni,neco jako treba naivni marxistickej snilek a podobne,ale to si urcite poslechl Jules Verne taky,tak se tim akorat bavim :-).........proud
proud

#2089

2012-08-23 19:36

navic bych si osobne nedal na hrade vetsi zivotnost,v soucasny dobe,nez tak.....tejden,dva,pak bych se stal obeti nejaky "nehody", a tak by tam dopadnul kazdej poctivej clovek,kterej by na ty zlodeje a jejich pany neco hodne kompromitujiciho nevedel a odmitnul by jim "poslusnost" ,az tak daleko jsme se uz dostali.......proud

Nepřihlášený uživatel

#2090

2012-08-23 22:11

Kapacita českých věznic - elegantní řešení. Jak na to?

Osadit mřížemi budovy na těchto adresách a souřadnicích:

Valdštejnské náměstí 17/4
118 01 Praha 1
GPS souřadnice: 50° 05′ 24,7″ N 14° 24′ 18,9″ E

Sněmovní 176/4
118 00 Praha-Malá Strana
257 171 111
GPS souřadnice: 50°5'23.368"N, 14°24'14.214"E

Více netřeba, jen časem přeměnit podzemní garáže na mučírnu. Osazenstvo více nepotřebuje, spát jsou tam zvyklí, hlady nezahynou a bezpečnostní rámy tam mají.

Budovy smí během stavebních úprav opustit jen občané bez poslanecké a senátorské imunity. Expresně odvolaný ministr spravedlnosti JUDr. Jiří Pospíšil, který půjde poslední, zamkne a zahodí klíč. Ostatní pouze pokud věrohodně doloží původ veškerého svého majetku a majetku svých příbuzných.

Nepředpokládám, že toto nouzové opatření přinese justičních omylů. Naopak, značně se přiblížíme civilizovaným zemím v boji s korupcí a definujeme jeho zcela nový rozměr. Cělý svět se od nás bude učit!

Doporučuji načasovat tak, aby v budovách právě probíhalo hlasování o státním rozkradopočtu pro rok 2013, očekávám vysokou účast. Lukáš Janouš|
proud

#2091 Re:

2012-08-24 13:20

#2090: -  

 

jako vtip,dobry :-).......proud
proud

#2093 Re:

2012-08-26 23:40

#2092: proud -  

 

...ale par veci me tam krapet mate,napriklad ty regiony,nevim proc,ale cpe mi to otazku:za koho kopou........proud

Nepřihlášený uživatel

#2094

2012-08-29 00:28

I krávy se poučí … politici nikdy

Když krávě obkroužíte pastvinu elektrickým ohradníkem, po obdržení několika málo ran se toto inteligentní zvíře velmi rychle poučí a už svůj mokrý čumák nestrká, kam nemá. Převážná část našich vrcholných politiků nejenže opakovaně a soustavně strká své „čumáky“ kam nemá, ale navíc se ani nepoučí. Asi proto, že ty „rány“ za ně schytává někdo jiný. Jsme to my – tedy mlčící občanská většina.

Co všechno se bude muset stát, aby politici alespoň ty největší ze svých kravin (omlouvám se skotu ženského pohlaví) přiznali a začali je napravovat, když po dobrém to nejde? Kolik let ještě budou muset daňoví poplatníci nedobrovolně přispívat na statisíce vyžírků v přebujelé státní správě, na statisíce programových vykradačů sociálních podpor, na početnou řadu velmi podivných organizací a institucí, z nichž mnohé nejenže vykonávají své „bohulibé“ poslání jen na oko a hlavně ve svůj vlastní prospěch, ale dokonce s využitím státních dotací ještě svou aktivitou našemu státu ekonomicky značně škodí?

Množství věcně naprosto chybných, zbytečných a neodborných zákonů, vyhlášek a prováděcích předpisů již dosáhlo takové výše, že při jejich striktním dodržování by již stát nebyl schopen dále fungovat.

Není daleko doba, kdy většinu potravin budeme muset dovážet, protože na většině zemědělské půdy se budou pěstovat politiky dotované energetické plodiny.

Jak to, že politici nejsou schopni pochopit, že vyrábět litr dotované příměsi do pohonných hmot při spotřebování 1,2 litru klasického paliva je volovina (omlouvám se skotu mužského pohlaví)?

Jak to, že politici nejsou schopni pochopit, že zbytečné zvýšení DPH na potraviny odvede mnoho set tisíc lidí žijících v příhraničních oblastech do obchodů za našimi hranicemi?

Jak to, že nedokážou pochopit v podstatě obdobnou situaci u navýšené spotřební daně na pohonné hmoty, která znevýhodňuje naše podnikatele i občany?

Jak to, že nechápou doslova tragické důsledky jakýchkoli dotací, které pokřivují tržní podmínky a vedou přímou cestou ke stále masivnější korupci a rozkrádání?

Jak to, že …. ? Jak to, že … ? Jak to, že … ?

Vím, že každý z čtenářů by byl schopen do nedokončených vět dosadit řadu svých poznatků a že by k těm třem ještě přibyla početná řada dalších. Vraťme se tedy myšlenkově k začátku tohoto článku.

Připustíme-li, že několik ran od elektrického ohradníku pastviny do čenichu kravičky či volka má na tyto jedince výrazný výchovný a argumentační účinek (přestanou dělat kraviny a voloviny), můžeme aproximací dojít k poznatku, že totéž bude platit i na naše zblblé politiky, kteří kraviny a voloviny plodí v míře mnohem více než malé. Vzhledem k tomu, že kolem poslanecké sněmovny, senátu a vlády těžko natáhneme elektrický ohradník, připadá mi jako rovnocená rána pěstí do čenichu.

Já použiji tu svou ! Přidá se někdo další ?     Václav Husák a jeho pěst

proud

#2095 Re:

2012-08-29 01:10

#2094: -  

 

Docela by me zajimalo,jestli jste se vy,anebo kdokoliv jinej zkusili zamyslet nad tim,jestli to co politici delaji je skutecne z hlouposti(vazne si nemyslim,ze se na takovy posty dostavaji vylozeny blbci),anebo jestli nejde o zamer,a kdyz ano,kdo muze z cely ty umele navozovany situace profitovat a jak? ;-),zkuste to,schvalne co vam vyjde.........proud
cesar

#2096 konec slušného policejního prezidenta

2012-08-29 21:07

zdravím zase po čase a hned k věci odvolání Pana Lessyho je podle mého názoru neoprávněna myslím že je to předposlední hřebík do rakve této vlády ten poslední by mohl být poslanec Tluchoř z ODS který by zřejmě podle svých slov nepodpořil balík reforem nečasovy vlády---ale spět k Lessymu-ODS jasně předvedla lidu že nechce bojovat z korupcí a vězme že bez Pana Lessyho by národ ani nevěděl co se v politice děje kolik špíny z ní vylezlo v jeho funkci na povrch-musí být každému jasné že to byla politicka akce-tím víc se budu zajímat o tuto kauzu protože se týká mého kraje-Zlín-

Nepřihlášený uživatel

#2097

2012-08-29 21:21

Psal jsem dnes všem na mail, že to chce svolat za pana PP Lessyho do Prahy velkou demonstraci a podpořit ho. Je potřeba, aby ODS a nejen ona věděla, že si nenecháme věčně srát na hlavy a že už toho je přespříliš, co se v tomto státě děje. Nesmíme jim nechat klid, musí o nás vědět. Nechce to petici, ale demonstraci. Národe probuď se, už toho bylo dost !!........stefi HK
cesar

#2098 Re: Re:

2012-08-29 21:22

#2095: proud - Re:

zdravím proude musím na tohle reagovat ja sem se nezkoušel zamyslet já to vím že jsou ne v politice ale ve špatném tiátru-politika totíž je úplně o něčem jiném nebo by měla být-znám spoustu politiků kteří nesahají obyčejným lidem ani po kotníky-myslíš že by se někdo z nich dokázal bavit o věcech které řešíš třeba ty a tady?? je jen s podivem že tyto stránky už někdo z nich nezakázal ale třeba už jejich černá síla ochabuje....:-))))

cesar

#2099 Re:

2012-08-29 21:27

#2097: -

ok kdy a kde ale to chce trochu osvětu lidé o tom musí vědět dnes v práci jsem jen slyšel "toho už bylo a nic s tím nenaděláš"tyto slova mě kopou čím dál víc a víc s tím něco dělat...