Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

proud

#2126

2012-09-01 13:27

Ovsem k tomu je potreba se sjednotit,finance odkazat do patricnejch mezi a norem,osvobodit se od stavajiciho systemu a zacit si vazit tisice letama proverenejch hodnot dobryho charakteru,tedy moralky,jednoty statu jako bezpecnyho pristavu,prirody jako zivitelky a uznavani a vzajemnyho respektu.Ochrany statniho majetku,zpetny vybudovani sobestacnosti statu a nezavislosti.Zlikvidovani umelyho zadluzeni statu.Vybudovani zivotnich jistot. Osvobozeni zdravotnictvi a vzdelavani ze jha sprostyho vydelavani a navratu k poslani a zodpovednosti,kvality a znich vyplivajiciho ocenovani.Navraceni norem a kontrol s ohledem na zdravi lidi v prvni rade.Zakladnich moralnich pravidel,spravedlnosti a zodpovednosti pro vsechny bez rozdilu. Dalo by se toho napsat hodne o tom co je spatne a co je potreba,bylo by to opakovani se dokola.K tomu vsemu je treba si jen uvedomit co ridi svet,jak a za jakym ucelem,jaky prostredky pouziva k ovladnuti nas vsech a vsech zdroju.Pak budeme vedet kam a proc se podela nase statnost,za jakym ucelem se co deje planovane s lidma a kdo z toho bude profitovat.Pak si uvedomime o co jsme prisli,prichazime a jeste muzeme prijit a udelat tomu pritrz.........proud
proud

#2127

2012-09-01 13:44

Ceka nas hodne prace a hodne zmen,predevsim v nasem mysleni a vnimani sveta navratem k lidskejm hodnotam a potrebam,misto zvysovani majetku jen "vybranejch" jednotlivcu.Jinej postoj a vyuziti vsech technickejch vymozenosti v zajmu celku.Kazdej dum uz dnes muze bejt energeticky samostatnej,skoro zadarmo.Technologie dokazou vyrabet bez driny za predpokladu usetreni prace a casu vsem,ovsem zase jen tehdy,kdyz misto vyuzivani technologii k bohatnuti jedincu,budou vyuzivany pro blaho vsech.To bylo jen par prikladu moznejch zmen kterejm se brani jen kvuli mamonarstvi,aby byl nekdo vic nez ostatni.Ukazka toho co dokaze mamonarska bezohlednost,karierismus a sobectvi na ukor vsech.V tom dnes zijeme,ackoliv se muzeme mit vsichni dobre.Ovsem bez otrokaru a otroku,za predpokladu,ze se budeme vsichni snazit pro nas vsechny a naucime se dobre hospodarit,protoze komercni zajmy skupin a jednotlivcu vsem temhle vecem branej,aby nas udrzeli dole a nedovolili nase osvobozeni se(za ucelem vlastniho nadrazovani se, vlatnich mocenskejch zajmu a ziti v blahobytu nam ostatnim tezko predstavitelnym,natoz za takovejch umele nastolovanejch podminek dosazitelnym),vsichni muzeme dobre a dustojne zit beze strachu z budoucnosti,premejslejte o tom,to stoji za trochu namahy......proud

Nepřihlášený uživatel

#2128

2012-09-01 18:09

Bla bla

Nepřihlášený uživatel

#2129 Re: Re:

2012-09-01 18:12

#2125: proud - Re:  

 

Petře opravdu smekám a upřimně konstatuji, že to je velmi dobře a pravdivě napsané.....stefi HK
CESAR

#2130 Re:

2012-09-01 20:08

#2124: -

zdravím jsem velmi zvědav na odpověď pokud nám ji poskytnete-podle mě je to jasné!!!!!!!!DEMISI!!!!!!!

cesar

#2131 Re:

2012-09-01 20:12

#2128: -

KDO SI ŽE TO ZESMĚŠŇUJEŠ???ten CHlap má sakra pravdu

cesar

#2132 Re:

2012-09-01 20:15

#2127: proud -

zdravím PROUDE plně souhlasím-jen tady u nás je to trochu složité plno lidí tohle nechápe...ale my si poradíme:-)

proud

#2133 Re: Re:

2012-09-01 20:57

#2132: cesar - Re:  

 

Ahoj chlapi,je prima si precist,ze je nas vic a jsme na jedny lodi:-),vazim si toho.Nevadi ze je to slozity,ono je to slozity vsude,lidi jsou "zpracovany a zpracovavany" systemovou masinerii,ale probouzej se z toho osklivyho,naoko pekne zabalenyho snu.Je to znat cim dal tim vic.A cim vic jich bude vedet pravdy o tom co se delo a deje a co se chysta a celym tom zradnym mechanismu,tim driv si to nenechaj libit a neco s tim udelaji.Z rozumu,protoze se stanou zpatky zase lidma a ne z nenavisti a bez soudnosti,a o to jde,aby bylo lip a nestalo to zivoty a zdravi,jen je potreba vysvetlovat,pracovat s nima a ukazovat jim kovare,aby se zbytecne nerozcilovali,nezdrzovali a nerozptylovali s kovarickama..........proud

Nepřihlášený uživatel

#2134

2012-09-02 15:35

Vážení za vše vděčíme Václavu Havlovi, proto mu Spokojený občan dodatečně děkuje

Děkuji Havlovi, že přinesl svobodu, demokracii a kapitalismus.
Děkuji Havlovi, že jako jiní, nemohu kdykoli a kamkoli cestovat, protože na to nemám.
Děkuji Havlovi, že jako loutka státu rozdával svá „moudra a vize“ venku a doma nepřekážel mocným v plundrování republiky, vstupu do NATO a EU.
Děkuji Havlovi, že se podílel na rozbití Československa. Toto zneuctění díla a odkazu pana Masaryka a desetitisíců padlých podílejících se na vzniku svobodného samostatného státu, dneska, nejen vládnoucí horda, ještě z hrdostí vyzdvihuje jako Havlův přínos pro stát.
Děkuji Havlovi, že spolu z Dybou, Klauzem a jinými, za pakatel nechal rozprodat 70% státního a národního majetku cizákům. (ČKD, Škoda, Pilsner Urqell, Bižuterie, České sklo, Tatra, Zbrojní průmysl, Mattoni, Porcelán atd.)
Děkuji Havlovi, že pro jeho „světonázor a politický rozhled“ náš stát přišel o 80% světových trhů a odbytišť našich výrobků, (Asie, Afrika, Jižní Amerika, Rusko atd.)
Děkuji Havlovi, že nechal totálně rozpadnou a zkrachovat naše zemědělství.
Děkuji Havlovi (Ježkovi, Klauzovi a jiným) za kuponovou privatizaci a tím zlegalizování možnosti rozkrádání toho co ještě ve státě zbylo.
Děkuji Havlovi za nezaměstnanost, protože nemusím mrznou ve frontě na banány,ale stát v teple na pracáku, kde se poskytuje štědrá“ sociální“ pomoc i těm, kteří nikdy nepracovali, nepracují a pracovat nebudou.
Děkuji Havlovi, že skoro 70% občanů za práci nedostává ani polovinu průměru celostátního platu.
Děkuji Havlovi, že za odpracování více jak čtyřiceti tří let, pobírám důchod ve výši třetiny průměrného celostátního platu.
Děkuji Havlovi za jeho slova o svobodném sebeurčení národů, pak schvalování a doporučování vysílání naší armády, po boku agresora, do Kosova, Iráku, Afganistánu.
Děkuji Havlovi za jeho příkladné morální vlastnosti. Ještě neuvadly květiny na hrobě ženy, která se po celý život o něj starala v jeho deliriích, a už se pelešil s jinou.
Děkuji Havlovi za jeho oduševnělou a smysluplnou dramatickou činnost.
Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí!
Proto, že já nezapomenu!
©fjbs
proud

#2135 Re:

2012-09-02 15:50

#2134: -  

 

Havel je historie.............me zajima co bude,co bylo me zajima jen jako latka k uceni a pouceni se,uz nic vic! Na co se mam hrabat v marastu a otravovat si ducha a sebevedomi,kdyz je potrebuju na ceste dopredu?!!!.........proud
proud

#2136

2012-09-02 16:10

Nikdo neujde nasledkum svejch cinu,ani ti kdo si blahove myslej,ze svet je velkej......... krome tech,ktery se jim vyhnou pomoci smrti,s tim by mel kazdej z nas zit a podle toho jednat.....proud
proud

#2138 Re:

2012-09-03 18:02

#2137: -  

 

dobrej trouba !.....tak uz nam to zacina,nepripomina vam to neco?Neco z historie,od sosusedu?,krik po ceskym Adolfovi? Me silne,tim spis ze vim,ze se historie opakuje,to napovida nakonec vic veci co se dejou,ze ano? Tohle je jen dusledek....proud
proud

#2139

2012-09-03 20:16

A kdyz to dopustime,dame za pravdu takovejm zakuklenejm "vocasum"! Rikam to porad,ze je treba zacit opravdu pouzivat vlastni hlavy a rozum a poohlidnout se po stary,dobry moralce,aby se zase nenalitlo stvacum.......proud

Nepřihlášený uživatel

#2140

2012-09-03 23:08

Suverenita bude protestovat před sněmovnou
Suverenita – Blok Jany Bobošíkové odmítá zvýšení DPH i finanční církevní restituce.
3.září 2012 - 18:24
Členové Suverenity proto přijdou zítra ( v úterý 4. září ) po poledni před Poslaneckou sněmovnu sdělit poslancům osobně naše výhrady, informovala strana v prohlášení pro Prvnizpravy.cz.

„Jezdíme po celé republice a nepotkali jsme občana, který by považoval zvýšení DPH a vyplácení miliard církvím za řešení, které by mohlo vést k prosperitě České republiky, jak se nám snaží nabulíkovat experti Nečas, Kalousek a jejich nohsledi z NERVu. Nezbývá mi než znovu konstatovat, že naší zemi vládnou političtí impotenti a škůdci,“ prohlásila na Olomoucku v Bobobusu Jana Bobošíková.

„Suverenita nesvolává demonstraci, víme, že na ty vláda kašle a nic si z nich nedělá. Členky vedení strany, které nejsou v tuto chvíli v kampani u našeho Bobobusu, se pokusí před Sněmovnou přesvědčit poslance, aby církevními restitucemi a neodůvodnitelným zvýšením DPH definitivně neposlali naši zemi do finančního kolapsu a chudoby. Kdyby se nám podařilo přesvědčit jediného poslance vládní koalice, pomohli bychom zachránit Českou republiku,“ uvedla statutární místopředsedkyně Jana Volfová.

Suverenita se dlouhodobě netají svým negativním postojem k finanční restituci církevního majetku a zvyšování DPH. Předsedkyně Bobošíková několikrát prohlásila, že pokud projdou církevní restituce, má Suverenity připravenu ústavní stížnost, a že jako prezidentka republiky by církevní restituce v současné podobě nikdy nepodepsala.

Suverenita rovněž podporuje žádost prezidenta republiky Václava Klause o osobní záruky předsedů koaličních stran, že nedojde k prolomení hranice 25. února 1948 a zpochybnění Dekretů prezidenta Beneše.

Nepřihlášený uživatel

#2141

2012-09-03 23:09

Demise vlády Petra Nečase
Předseda vlády

Petr Nečas

nábřeží Edvarda Beneše 128/4,

118 00 Praha 1

Věc: Prohlášení nedůvěry občanů České republiky z 3. 9. 2012 - demise vlády.

My, občané České republiky, jsme nespokojení se současným stavem politické, hospodářské, morální situace a způsobem vládnutí stávající koalice pod předsedou vlády Petrem Nečasem. Vláda nemá koncepci rozvoje státního hospodářství a již dávno ztratila důvěru občanů.

Česká republika byla po roce 1989 s přispěním politiků Václava Klause, Miroslava Topolánka a Petra Nečase, za spolupráce Miroslava Kalouska a některých politiků ČSSD a koaličních vlád rozkradena a zadlužena takovým způsobem, který nemá v historii ČR obdoby. Pod údajnou privatizací státního majetku došlo k jeho rozkradení kmotry, lobbisty, politiky a mocnými, kteří se drží svých funkcí již 20 let. Přišli jsme o průmysl, zemědělství, o potravinovou soběstačnost, ztratili jsme úroveň školství. Zdravotnictví začíná být opět nedostupné a je tu jen pro někoho. Ve školách a ve společnosti se dělí žáci, studenti a občané na bohaté a chudé. Rozdíly nezakryjí ani uniformy ve školách. Velké množství rodin se dostalo do velmi vážné životní situace, mnoho důchodců i dětí a rodin žije na pokraji bídy, mnoho občanů není schopno platit náklady na bydlení.

Na druhé straně je mnoho bohatých, kteří ovládají tento stát, průmysl, politiku, údajně nezávislé vyšetřovací orgány Policie ČR, státní zástupce i soudce. Již není neobvyklé, že se prodávají řidičská oprávnění, vysokoškolské diplomy, pozice ve vysokých funkcích na úřadech státu a kupuje se beztrestnost. Státní úředníci si vyplácí statisícové odměny v době, kdy někteří lidé nemají peníze na základní životní potřeby. Stát je zadlužen cca 1,5 bilionů korun a dál se ročně zadlužuje řádově v částkách 100 miliard korun. Nemáme již na důchody, nemáme pro lidi práci, nebudeme mít na podpory v nezaměstnanosti. Stát, firmy, občané se stávají závislí na bankách. Vydobytá demokracie se stává nesvobodou pro občany, kteří nemají peníze a jsou závislí na státu. Korupce je všude a ve všech částech našeho života od státních zakázek až po sport, školství a neobejde se bez ní ani zdravotnictví a občanský život. Životním stylem se staly herny, drogy, bezpracný zisk, půjčky. Mladí lidé nezakládají rodiny.

Žádáme Petra Nečase, aby podal demisi vlády a odstoupil.

Žádáme předčasné volby.

Žádáme, aby policie začala šetřit všechny privatizační podvody.

Žádáme, aby státu bylo vráceno, co bylo ukradeno. Chceme prověřit majetek politiků a zestátnit ho, pokud neprokáží jeho legální nabytí.

Žádáme zastavení církevních restitucí a církev žádáme, aby se vzdala nároku na majetek, který sama nakradla v dobách, kdy vládla, vraždila, upalovala nevinné lidi.

Dne 3. 9. 2012
CESAR

#2142 !!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!

2012-09-04 08:53

zdravím je to tady!!!den ode dne je to silnější lidé stále více volají po změně-I slovo má teď takovou sílu-LIDI ODHOĎTE STRACH A SKEPSI A DŮRAZNĚ PŘIPOMEŇME ŽE MY JSME VELIČINA TOHOTO STÁTU KTERÁ DÁL NEHODLÁ TRPĚT DALŠÍ KAUZY ZLODĚJINY HLOUPOST A NELEGITIMNOST TÉTO VLÁDY-NEDĚKUJEME ODEJDĚTE ALE ZAPLAŤTE STÁTNÍ DLUH-- http://www.verejnydluh.cz/
proud

#2143 Re: !!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!

2012-09-04 09:19

#2142: CESAR - !!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!! 

 

To by ho zaplatit meli,jinak maji problem,protoze lidi jim ho hodej na hlavu,proc by meli platit neco,co si za ne vzal nekdo jinej a rozfofroval to? Navic jeste zamerne zpusobil a zpusobuje "dluhovou" situaci? Samozrejme ze si budu muset pujcit,kdyz znicim sobestacnost statu a zaprodam ho tem co z dluhu druhejch nejen zijou,ale i je ovladaj? To by si mel kazdej zjistit jak to funguje a vsichni bysme si to meli rychle "osetrit"......proud
CESAR

#2144 Re: Re: !!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!

2012-09-04 10:10

#2143: proud - Re: !!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!

zdravím Proude z mého pohledu a cítění mě ovládají jen přes výběr daní ostatní je jim zapovězeno...

proud

#2145 Re: Re: Re: !!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!

2012-09-04 11:21

#2144: CESAR - Re: Re: !!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!! 

 

Ahoj cesare,ono asi takhle,kez by jen pres ty dane,ale oba vime,ze to tak neni a kdyz,ne nadlouho,stat ma svy "paky" jak nas ovladat.Necejtis ze na tebe muze jen diky tomu,ze nezavdavas pricinu,nebo o tobe jeste nevi,az to udelas,poznas svoje.A dane,to je taky kapitola sama pro sebe,tim myslim vsechny dane,i DPH.Ona je to vic ,sikovne zamaskovana,zlodejna,nez daneni.Je to proste o celym systemu,vsak vime oba,o co jde:-)......proud
CESAR

#2146

2012-09-04 23:40

zdravím poslanci neschválili program jednání a ve vzduchu je tolik očekávaný pád vlády-uvidíme jestli sabotéři z ods v čele s Tluchořem vydrží stát za svým...
CESAR

#2147 Re: Re: Re: Re: !!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!

2012-09-04 23:53

#2145: proud - Re: Re: Re: !!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!DEMISE!!!

zdravím ty jsi něco takového zažil?"poznals svoje"?já jsem přímo sledoval v přímém přenosu na vlastní oči jak se určitá skupina politiků rozhodla  sistematicky likvidovat obyčejného člověka který byl a je v právu a proč zrovna jeho?no protože vede dlouholetý spor se sousedem který má v rodině jistého člověka a ten má známosti dalo by se říct nejvýš ale tento poslanec mu nesahá ani po kotníky--jejich síla ochabuje každým dnem--..........!


Nepřihlášený uživatel

#2148 Re:

2012-09-04 23:57

#2141: -

je třeba tvořit tyto koncepce ale je taky třeba vystoupit z anonimity...