Hodnoceni na inzertním portálu bazos

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Hodnoceni na inzertním portálu bazos

Jedna z poškozených bazošem

#1 Souhlas

2012-02-18 02:20

máš recht,kdyby to fungovalo za tím účelem,za jakým má,například opravdu varování před neseriozními prodejci...Ale tam to funguje tak,že si tam masíruje ego kdejaký zakomplexovaný pitomec,který se nudí....a vysvětli to lidem....Původní záměr se minul účinkem...

#2 Re: Souhlas

2012-02-18 02:32

#1: Jedna z poškozených bazošem - Souhlas

Přesně tak. A admin s tim nic nedělá a akorát si hrabe peníze za topování.


Nepřihlášený uživatel

#3

2012-02-18 08:55

Je to hodnocení naprosto nevhodné,každý si může vyřizovat osobní účty,na úkor chovatele a poškozovat mu chov,veškerou jeho práci,kterou vkládal několik let,do chovné stanice,mu je zhaněna.Bazoš to má odkoukané od Aukra,tam si také píšou lidi co chtí! Nová

Nepřihlášený uživatel

#4

2012-02-18 10:02

Je smutné ,že tu mají přednost lidičky který chtějí upravit cenu podle sebe a nebo se rozhodnete jím pejska z nějakého důvodu neprodat a oni Vás scela jednoduše mohou za toto rozhodnutí potrestat.A my si za to ještě musíme zaplatit .

Nepřihlášený uživatel

#5

2012-02-18 10:12

hodnocení ,není proto ,aby někdo pochválil ,ale aby plival a špinil.
rozpoutává se tady nekalá pomluva .a spoustu lodi se již bojí zde inzerovat. když ho nepomluví ikradou mu fota a používají jako vlastní .

Nepřihlášený uživatel

#6

2012-02-18 10:49

Přesně jak říkáte, často hodnotí lidi, kteří inzerenta ani neznají, jen si chtějí pomasírovat ego nebo pošpinit konkurenci. Administrátor řekne, že neoprávněné hodnocení musí u inzerce zůstat půl roku! Znám plno lidí, co na bazoši přestalo inzerovat a jsou znechuceni.

Nepřihlášený uživatel

#7

2012-02-18 12:25

je nechutné ,jak se anonymně obouvají do chovatelů konkurenti ,či jen nudící se lidé .kteří vědí ,že mohou plivat takto beztrestně

Nepřihlášený uživatel

#8

2012-02-18 20:45

Mnoho mých přátel skončilo s chovem štěnátek z důvodu právě hodnocení na bazoši chovatelé,kteří nevydrželi konkurenci záměrně píší špatná hodnocení dobrým chovatelům,aby mohli samy dál prodávat svá štěnata hodnocení na bazoši mi připadá jako mafie vyřizování si účtů je to trapné a jen to poškozuje dobré lidi sama jsem to zažila maminka onemocněla a já darovala její štěně čivavy jen proto,že se nedostalo i na ty kteří chtěli psa dále zpeněžit dostala jsem taková hodnocení,že mě ani ve snu již nenapadne na bazoši inzerovat...ps.je to pouze můj vlastní názor

Nepřihlášený uživatel

#9

2012-02-18 23:46

Bazos je můj oblíbený inzertní server, a hodnocení bylo nejspíš původně pojato jako dobrá věc. Byla by, kdyby mezi námi nebyli závistivci, kteří se tímto snaží jen poškodit toho, kdo jim leží v žaludku. Prodávala jsem přes bazos.cz štěňátka jorkšírů a jedna naše sousedka tam napsala takové nesmysly do hodnocení, že jsem inzerát musela stáhnout a inzerovat jinde. Zašlo to až to takových krajností, že její nesmyslné pomluvy řešila policie a magistrát města... Údajně jsem chovala psy v otřesných podmínkách, krmila je houskovýma knedlíkama, byli zavření ve sklepě v klecích apod. Dokonce to vygradovalo až v kontrolu z krajské veterinární správy - pan veterinář se nesatčil divit - u nás spí totiž psi v posteli, žerou Royal Canin a mají plnou skříň oblečků atd... paní vesele v pomlouvání dál pokračuje, ale už ne tak veřejně a tam, kde se to dá dokázat. Způsobilo mi to hodně nepříjemností. A nejhorší je, že ani slovo z jejího hodnocení nebyla pravda... Poctivého člověka to pak mrzí a zlý člověk má radost. Z tohoto důvodu jsem pro zrušení hodnocení.

Nepřihlášený uživatel

#10 Re:

2012-02-24 01:42

#9: -

Moje slova...

 


Nepřihlášený uživatel

#11

2012-03-09 17:54

Dobry den.Znam velice dobre jednu pani kterou Stop mnozirna tak velice poskodila na dobrem jmene ze se mi vubec nechce verit ze toto je v dnesni dobe beztrestne mozne.Za vsechny super pejskare Jesetova.

Nepřihlášený uživatel

#12

2012-03-09 18:37

Dobrý den, podepsala jsem se proto, že jsem také jedna z těch, kteří jsou neprávem napadáni, i adminem portálu Bazoš a není jim dovoleno se tomuto bránit. Vilímová Hana
"Petr"

#13

2012-03-09 19:23

Dobrý den.Má manželka byla poškozena záporným hodnocením od (stop-množírnám@seznam.cz).Dost jí to bolí protože ten kdo píše tyto hanebnosti vůbec nemá ponětí v jakých podmínkách u nás pejsci žijí.Admin Bazoše ji zablokoval inzeráty protože se domnívá že jsme množírna.Já se domnívám že tyto hanebnosti pochází od samotného admína.Co ještě dodat??? Jen to,že tady není spravedlnost.
Doma my rodiče říkaly "Boží mlýny melou pomalu,ale jistě"Možná to platí i tady.

Nepřihlášený uživatel

#14

2012-03-14 15:30

"Stop množírny" dokážou lidi zpracovat i takhle: http://zvirata.bazos.cz/inzerat/14902592/CIVAVA-JORKSIR-BIEWER.php :-))
Hodnocení může na bazoš dávat kdokoliv. Když budu prodávat auto a v inzerci bude někdo prodávat stejné, tak mu tam klidně můžu dát hodnocení "Nekupujte to, je to hroznej sráč a chce za to šílený prachy". Já pak budu mít větší šanci na to, že prodám to své. Adminovi bazoše to ale přijde úplně v pořádku.

Nepřihlášený uživatel

#15 Nesouhlasím

2012-03-16 18:27

Hodnocení slouží jako upozornění, jako možnost vyjádřit zkušenosti s určitým člověkem. Já jsem pro komentáře, je to možnost, jak se vyvarovat špatné koupi. Na bazos chodím právě kvůli tomu, že jinde se moc komentovat nedá, tady se aspoň nespálím. Je otázkou, jestli tu náhodou neprotestují právě špatní prodejci :)
Alík

#16 Re: Souhlas

2012-03-16 18:29

#1: Jedna z poškozených bazošem - Souhlas

Já si tedy myslím,že by tam to hodnocení mělo zůstat,přece jednám tak,abych se nemusela bát nějakých nařčení a tak podobně.Myslím že to není od věci,a je to na všech inzetrních serverech.

Marcela

#17 Souhlas s hodnocením

2012-03-16 18:38

Já s hodnocením souhlasím,je to všude at už nakupujete na Aukru,E-BAY nebo kdekoliv jinde.Pokud člověk chová zvířata s láskou a péčí,určitě nemá strach z negativních hodnocení.Hodnocení se bojí právě lidé,u kterých není vše v pořádku a naprosto se jim nelíbí,že se to o nich rozkřikne.Slušný člověk se nemá čeho bát.

Anonymous

#18

2012-03-16 22:52

Já s hodnocením také souhlasím, ale pokud má úroveň a nemůže hodnotit kdekdo. Když se v hodnocení dočtu, že ten či onen je takový a makový, tak si nic nekoupím a on zrovna bude ten, komu právě škodí konkurence, která čerpá právě ze svých osobních zkušeností. To znamená, že doma kouká na to, co dělá a jinýmu to napíše do hodnocení, aby právě to svoje prodal. Kdyby mohli hodnotit jen ti, co koupili, či prodali, pak by bylo hodnocení věrohodné jako je třeba právě na aukru nebo sbazaru. Na bazoši to ale takhle nechodí, tam si jen konkurence masíruje své ego na úkor jiného.


Anonymous

#19 Re: Souhlas s hodnocením

2012-03-16 22:55

#17: Marcela - Souhlas s hodnocením

Ano? Dejste mi svůj mail, pod kterým tam inzerujete a zítra mi sem napište, jak se vám líbí, co vám tam napíšu, pak si o tom popovídáme :o)

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-03-16 22:56



Anonymous

#21 Re: Nesouhlasím

2012-03-17 01:08

#15: - Nesouhlasím

Ano, přesně tak. Hodnocení MÁ sloužit jako upozornění, jako možnost vyjádřit ZKUŠENOSTI S URČITÝM ČLOVĚKEM. Na bazoši má možnost vyjádřit cokoliv úplně každý s kým se mu zachce!!! Kdyby se mohli vyjadřovat jen ti, co tu zkušenost mají, pak by bylo vše v pořádku, ale opak je pravdou. Ve vašem případě zůstává otázkou, jeslti vy nejste buď jeden z kohokoli jakkoli hodnotících nebo jestli nejste přímo admin, který inkasuje peníze za to, že někomu kazí reputaci, v opačným případě umožňuje kamarádům prodejce kladně hodnotit. Pokud věříte hodnocení na bazoši, kde kladně hodnotí kamarádi a záporně konkurence, pak je mi vás upřímě líto a měl byste se vrátit do reality.

Maja

#22

2012-03-17 01:21

S hodnocením na bazoši nesouhlasím a jsem zvědavá,jestli napíše ten email p.Marcela,která s hodnocením souhlasí,protože i já bych jí tam napsala totální nesmysl a vymyšlené pomluvy když jí to nevadí??!..ono to totiž nefunguje jako hodnocení od kupujícího,ale jako hanění od kdejakého "čtenáře" Takže s hodnocením nesouhlasím

Anonymous

#23 Marcela

2012-03-17 01:26

Ještě lepší by byl telefon. Mail si změní a jede s čistým štítem dál, ale z telefonního čísla musí nejdřív vyvolat ten kredit. Jo být opravdu ta "množírna", která si po každým negativním hodnocení změní mail a telefon a pak se tu vytahuje, jak je čistá a super chovatelka, tak taky nestávkuji. Změním mail, telefon a jede sá dál, že jo, Marcelo?

Nepřihlášený uživatel

#24

2012-03-17 01:45

Pokud je ale p.Marcela normální slušná chovatelka,která již má své jméno,email,telefon a chov,za který se nemusí stydět a v klidu s čistým svědomím prodává svá zvířátka..je přece cituji:"chová zvířata s láskou a péčí,určitě nemá strach z negativních hodnocení.Hodnocení se bojí právě lidé,u kterých není vše v pořádku a naprosto se jim nelíbí,že se to o nich rozkřikne.Slušný člověk se nemá čeho bát."...no nemá se čeho bát,možná jí tam jen napíše jakýsi anonym něco,co jí naštve,poškodí,protože to bude blábol a třeba jí to tam bude psát hodně dlouho..pak třeba p.Marcela změní názor:D

Anonymous

#25 Re:

2012-03-17 01:48

#24: -

Myslím, že dřív změní ten telefon a mail a jestli opravdu věří, co tam kterýkoli idiot (nebo kamarádka) napíše, pak teda potěš koště...