Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIPE - dej si pozor !!!!!

#2726 MIPE - dávej si pozor, konečně na Tebe dojde.

2013-04-05 19:29

MIPE - dej vědět jak jsi dopadl.

#2727 Jak efektivně zjistit riziko demence?

2013-04-05 19:44


Nepřihlášený uživatel

#2728 Re: Dnes po snídani jsem byl zase v Alpách. No nádhera

2013-04-05 20:19

#2696: MIP - Dnes po snídani jsem byl zase v Alpách. No nádhera

Mipe, jeďte blíže k Alpám nebo ještě dál. Vaše nářky mají několik velikých trhlin. Nemá cenu Vám říkat, že můjotec- komunista nestřílel z Aurory, dokonce ani jeho otec v době výstřelu z Aurory nebyl na světě, dokonce ani nelikvidovali třídního nepřítele ( jsou ročníky 1935 a 1954), Vy si jistě myslíte, že mů děda ve 13 letech znárodnil Váš majetek nebo, že můj táta v 6 letech obsadil Váš zámek? Psáno Vaším jazykem.. jste debil, ale nemá cenu se s Vámi bavit. Jmenuji Vás internetovou plačkou, protože pro mne nic jiného nejste.


Nepřihlášený uživatel

#2729 Re: Re: Emigrant a chartista je normální na rozdíl od MIPA a BLBů z TŘEBONĚ

2013-04-05 20:20


Nepřihlášený uživatel

#2730 MIPe, dnes jsem si namazal nohy Alpou. No nádhera.

2013-04-05 22:28

#2728: - Re: Dnes po snídani jsem byl zase v Alpách. No nádhera

Doporučuji vřele http://www.alpa.cz. Ale pospěš si, než ti to nějaký komunista vyfoukne!  Znáš je! Kdysi ti sebrali pas, teď by ti vykoupili Alpu!

MIP

#2731 Re: MIPe, ty ses nejspíš zbláznil!

2013-04-06 07:42

#2720: - MIPe, ty ses nejspíš zbláznil!

No vidíš, a MNĚ pas sebrali, jako odpověď na příspěvek nějakého trouby, že se to "nedělalo" jsem to tu popsal na základě vlastní zkušenosti, někdo jiný potvrdil, že se tak dělo a ty jsi sem hystericky napsal blábol o "lhaní" a očerňování komunistů. Protože zrovna tobě pas nesebrali! To je přece důkaz, že se tak nedělo vůbec! K tomu trapné líčení, jak vaše rodina byla sice těžce pronásledována (že se nezamyslíš, jaké k tomu komunisti měli právo, jestli něco takového je v normální lidské společnosti, kde nevládnou zločinci a gangsteři, vůbec možné - asi na to zamyšlení prostě nemáš), ale ty jsi přesto měl za komunistů to, co je všude, kde nevládnou komunisti, úplná samozřejmost: cestovní pas (k cestám do "spřátelených" zemí tábora socialismu, kdepak kam kdo chce !) a mohl jsi chodit i do školy. Jestli takový příspěvek není extrakt úplné blbosti tak už nic jiného. A k Alpám si zajíždím, buď bez obav (a také jinam, kam chci, nikdo mi neříká co smím a co ne, nepotřebuji ničí milostivé povolení). Jednak tam takoví blbci jako ty nežijí (když komunisti získali v Československu 40% hlasů, volilo je v Rakousku, i přes okupaci Rusáky, 2,5%) a je to nádhera pobýt mezi normálními lidmi, jednak jsem to nesměl celý život (když lžu a pomlouvám komunisty, tak odpověz na jednoduchou otázku: proč, PROČ jsem tam nemohl jezdit dávno, i za vlády komunistů ?). A teď můžeš, ty vymytý mozku, zase napsat, že lžu.

MIP

#2732 Dnes do Alp nejedu, není pěkné počasí

2013-04-06 08:23

#2728: - Re: Dnes po snídani jsem byl zase v Alpách. No nádhera

Konečně píšeš, komsomolko, jak ti v té vaší komunistické rodince "zobák narostl". Alespoň něco pravdivého v tvých příspěvcích. Jinak jsem netvrdil, že tatík-bolševík střílel z Aurory, to bys musela být tak leda dcera Valdimíra Ilijiče a Nadi Krupské a tak špatně na tom přece jen nejsi. Ono stačí, že by chtěl střílet - kdyby mohl. A dokonce mi (ani mé rodině) tvoji loupežničtí předci (dali se přece ke straně zlodějů a násilníků) NIC, ale vůbec nic "neznárodnili" ani "neobsadili" (=neukradli). Ne proto, že by nekradli, ale nám nebylo materiálně co vzít. Vzali mi "jen" můj život .... přinutili mne žít tak, jak jsem nechtěl. Takže se nediv, že zjevy, jako je tvůj tatík-bolševík zrovna nemiluji. Ale kdyby dnes drze nevylézali zase na světlo, tak bych jim nevěnoval ani myšlenečku, něco takového za to nestojí (jako se nijak nezabývám ani jinými druhy zločinců - pokud mi přímo nezkříží cestu. Ty zločince ber v původním smyslu slova, jak ho čeština krásně vyjadřuje: zločinec = ten, který činí zlo druhým. Jestli tvůj děd či tatík-bolševík navíc také porušili nějaké zákony při své podpoře zločinného komunismu samozřejmě nevím).

Ale odběhla jsi poněkud od toho, jak to bylo s tím tvým dědou, jeho bratrem a zcestovalým synovcem. Doufám, že jste toho zběhlého bratra na plenárním zasedání rodinné komunistické buňky patřičně vyloučili z rodiny! Že se nestydíš, volička komunistů, ho dnes připomínat!


Nepřihlášený uživatel

#2733 Re: MIPe, ty ses nejspíš zbláznil!

2013-04-06 09:44

#2720: - MIPe, ty ses nejspíš zbláznil!

Čéče, to vypadá, že jste těm komoušum vysloveně vděčnej za to, že vám pozavírali příbuzný a sebrali váš soukromý majetek.


Nepřihlášený uživatel

#2734 To jste se opravdu zbláznili?

2013-04-06 11:22

#2733: - Re: MIPe, ty ses nejspíš zbláznil!

To jste se všichni zbláznili? Je opravdu projevem lásky ke komunistům to, že někdo říká pravdu? Platí i opak? Je nezbytně nutné, aby ti, kteří nemají komunisty rádi lhali?

Takže ješte jednou. Přes všechno, co nám komunisti udělali jsem já i ostatní členové naší rodiny měli cestovní pasy. Mohli jsme s nimi, stejně jako většina lidí vyjet do NDR, Maďarska, Rumunska a Bulharska, jinám ne. Nikdo nám ale nikdy pas nechtěl vzít. Všichni jsme vystudovali vysoké školy, nikdy nám během studií a ni před studiemi nikdo nekladl žádné překážky díky našemu původu, nebo minulosti naší rodiny.  Nikdo z nás nebyl v KSČ nebo v podobných organizacích. V mém okolí nevím o případu, kdy by tomu bylo jinak.

Podobně nikdo z nás neměl problémy se zaměstnáním. Samozřejmě komunisti měli v zaměstnání zajištěný karierní postup a já ne. Na rozdíl od nich jsem se ale cítil svobodnější, ani tehdy mě nedonutili lhát. Je ovšem pravda, že se o to nestnažili tak intenzivně jako MIP. Osobně si myslím, že je to tím, že  byli inteligentnější než MIP. O jejich inteligenci ale nemám valné mínění.

Můžu ale nabídnout i jinou, taky pravdivou příhodu. Když jsem dostal v 80. letech nabídku práce na jedné americké universitě, nejdřív mi v Praze řekli, kolik bych jim za to, aby mě pustili musel platit a potom mi řekli, že s tím, co by mi zbylo bych byl chudák a tak mě v mém vlastním zájmu tu práci neumožní. Dobře vymyšlené. Můj americký plat byl nadprůměrný i na americké universitní poměry. Mám ještě někde pracovní smlouvu z university, na které chybí jediný podpis. Můj! A přesto stále tvrdím, nikdo mi pas nesebral, a všichni jsme bez problému vystudovali VŠ a dělali práci ve svém oboru.

Takže jak, MIPe a ostatní? Proč jste tak podobní předlistopadovým komunistům, kteří taky chtěli stále překrucovat pravdu?

MIPe, jeď se zase po snídani kouknout na ty Alpy a popiš nám orgasmus, který jsi při tom dostal!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2013-04-06 12:11



Nepřihlášený uživatel

#2736 Re: To jste se opravdu zbláznili?

2013-04-06 12:28

#2734: - To jste se opravdu zbláznili?

Klasická lež... Jenom retardovaný, nebo bolševický pako se mohlo za bolševika cítit svobodně. Ten šílený kyd, jak jste byl komoušům vlastně vděčný, že jste nemohl jet učit na univerzitu. Kvalita hodná bolševického demagoga. A orgasmický konec vašeho příspěvku, svědčí nejenom o vašem vzdělání, ale především o tom, že jste pouhý, bolševický, prolhaný šmejd. Slovo pravda si prosím do své prolhané bolševické tlamy neberte, nepatří tam.

 


Nepřihlášený uživatel

#2737 Chápání psaného textu je tvůj problem.

2013-04-06 12:54

#2736: - Re: To jste se opravdu zbláznili?

To opravdu nechápete psaný text?

"svobodnější" ... nikoliv "svobodně". Slovo "svobodnější" je komparativ (druhý stupeň). Svobodnější, než kolegové, kteří byli v KSČ a kteří museli kývat jak jim strana přikázala. To jsem já nemusel. Kde je něco o vděčnosti? Prosím o odkaz. Měl byste to pro nás, retardované lépe vysvětlit. To Vám dělá normální myšlení takové problémy?

Z čeho usuzujete, že jsem komunisty miloval, nebo že je miluji? Protože nelžu? Vše, co píšu je do slova a do písmene pravda, přestože se vám to nelíbí.

Prosím vysvětlete větu "A orgasmický konec vašeho příspěvku, svědčí nejenom o vašem vzdělání, ale především o tom, že jste pouhý, bolševický, prolhaný šmejd." Podle Vás orgasmus dostávají jenom nevzdělanci nebo bolševici?  Nebo jenom lháři? Pokud se pokládáte za vzělaného, pravdomluvného nebolševika, máte zjevně smutný život!

MIPE - dej vědět jak jsi dopadl.

#2738 Jak efektivně zjistit riziko demence?

2013-04-06 13:47

MIPE - řekni nám něco inteligentního

#2739 Napiš třeba něco o banánech a ranním výletu do Alp po tvé snídani.

2013-04-06 14:04

MIP

#2740 Re: To jste se opravdu zbláznili?

2013-04-06 14:16

#2734: - To jste se opravdu zbláznili?

Tak tedy také já ještě jednou: i když diskutovat s idiotem je asi sotva přínosné pro kohokoliv (a to beru v úvahu, že dotyčný idiot-nepřihlášený uživatel naposledy č. 2734- má komunisty vymytý mozek a je tedy jen ubohou obětí jejich zvůle; že jde o idiota svědčí jeho idiotské vyšklebování se mému "orgasmu při koukání na Alpy", což nikdo normální nemůže napsat), přesto, abych jeho ubožácké argumenty trochu poopravil, musím zde napsat toto:

nikdy jsem nepolemizoval s tím, co zažili za bestiality komunistů jiní - já psal jen o sobě (starý, vousatý vtip z této doby: "Máš se dobře? Tak to musíš být pěkná svině!"). Mně pas VZALI, problémy se zaměstnáním jsem MĚL (byl jsem dokonce v této době "jistot", po které jiní idioti dnes stůňou, NEZAMĚSTNANÝ pro politické názory, mám na to i "papír") a nikdy jsem nikoho NENUTIL lhát.

To že nějaký 2734 mohl vyjet dokonce do Maďarska (!), že s inteligencí, kterou tu svými příspěvky nejlépe předvádí on sám dokonce vystudoval vysokou školu (sic!) a že nezná ze svého okolí nic jiného neznamená, že má právo sprostě mne nazvat lhářem. Já zase z mého okolí znám spoustu těch, co na tom byli podobně jako já.  Možná, že by neškodilo, kdyby si vysokoškolsky vzdělaný 2734 představil, že já jsem se asi pohyboval v jiné společnosti než on: u komunistické řiti, kde trávil léta on, byl na mne a můj žaludek trochu příliš silný vzduch. Dokonce je natolik sprostý, že mne přirovnává k nějakým "předlistopadovým komunistům" (mimochodem, oni se komunisti nedělí na žádné "před-" a "polistopadové" - je to stále jen tentýž lidský odpad a šmejd - viz práskač Falmer-Filip, Grebeníček ml. i st., estébák Kučera-Zeman, péesácký pohůnek Sloup....mám pokračovat? Při svém vysokoškolském vzdělání tě to mohlo napadnout také).

Ale mne takovýto šklebící se idiot urazit nemůže. Ano, šklebící se idiot. Svoboda cestovat (co cestovat, prostě si zajet) k Alpám (mám k nim ani ne 2 hodiny rozvážné jízdy autem) je mu důvodem k pošklebování. Idioti se ovšem bezdůvodně smějí často všemu - přejme jim to.

Abych mu dodal další důvod k pošklebování hodném idiota, přidám ještě jeden zážitek. Já totiž se jindy, po snídani, mohu jet podívat dokonce na Šumavu. Ano, idiote, zaškleb se, na Šumavu, tam, kam jsem za komunistů 40 let nesměl. V mé sbírce pohlednic je jedna, která má jako dokument doby pro mne nevyčíslitelnou cenu: není to žádná vzácná litografie z přelomu století, jen pohlednice z Českého Krumlova z roku 1946. Je na ní jakési shromáždění občanů Krumlova k státnímu svátku. A na rubu popisek: "České pohraničí je už navždy naše !". Nemohlo být většího omylu. Jedni fašisti sice odtáhli, rudí fašisté se už ale chystali občanům zatnout tipec. Voliči-idioti jim to 40% hlasů ve volbách podstatně ulehčili. A pouhé dva roky po té, co bylo "České pohraničí už navždy naše !" nad ním převzali vlastnictví na celých 40 let komunističtí vrahounští pacholci typu Sloup, Kučera-Zeman a podobní. Kdo se o tom "navždy naše" třeba na Šumavě chtěl přesvědčit, mohl skončit s kulkou v hlavě nebo jako zadržený "narušitel" dlouhá léta v kriminále.

Takže dnes, šklebící se idiote č.2734, pociťuji orgasmus i při cestě na naši českou Šumavu. Když jsem tam jel za komunistů, nastoupili už v Budějovicích (Prachaticích, Vimperku) do vlaku pohůnci od PS a "podezřelé" ihned buzerovali legitimováním, výslechem kam a PROČ jede atd. To byl "orgasmus", komunistický orgasmus! Jistě mi napíšeš, že tobě ani nikomu z tvé rodiny se na cestě z Prahy do Benešova nic podobného nikdy nestalo a že tedy lžu. Tak tohle si rovnou odpusť. Já věřím, že ty jsi naopak pociťoval orgasmus při tom bohatém životě socialistických prožitků, který komunisté nabídli osvobozeným pracujícím (i pracující inteligenci) místo nějakých cest do Alp nebo na Šumavu: stranické schůze se zajímavým programem, protiimperialistické manifestace, oslavy slavných výročí s rozjásanými průvody a mávátky, závazkové hnutí, dobrovolné brigády, socialistické soutěžení, odznak Juldy Fuldy a spartakiády... a pro ty nejlepší dokonce (!) odborářská rekreace (za odměnu) v zotavovně ROH "Jizerka" (v dostatečné vzdálenosti od hranic tábora míru, samozřejmě). To byl pro takové jako ty orgasmus na orgasmus. To jsi si zaorgasmoval! Asi mají pravdu ti, kdo tvrdí, že přepínání sexuálních sil vede k předčasné demenci. Takže já, když vidím takové, jako ty, si orgasmus dopřávám s rozumem: jednou do Alp, podruhé na Šumavu.

MIP JE UŽ TADY, PÍŠE NÁM Z ALP

#2741 Už píše o ALPĚ, banánech, jak jel vlakem s peesáky na šumavu...

2013-04-06 14:37

Má to po snídani http://www.hovno.sk/gallery/detail/id/2896
2 hodiny rozvážné jízdy autem.

Asi mají pravdu ti, kdo tvrdí, že přepínání sexuálních sil vede k předčasné demenci
http://www.hovno.sk/gallery/detail/id/2896
Tak to má MIPE být - VÝBORNĚ

#2742 Stačí MIPOVI rozkázat a hned poslechne chudák dement - přepínal se

2013-04-06 14:45

ROZKAZ MIPOVI v 14.04,- hod. #2739 Napiš třeba něco o banánech a ranním výletu do Alp po tvé snídani.2013-04-06 14:04

SPLNĚNO MIPEM v 14.16,- hod.
MIP #2740 Re: To jste se opravdu zbláznili?2013-04-06 14:16


Chudák MIP dostal asi stařecký orgasmus, jak nám hned píše, hlavně , že si to i on konečně přiznal, co my tady víme již dlouho.
Asi mají pravdu ti, kdo tvrdí, že přepínání sexuálních sil vede k předčasné demenci.
Olin

#2743 MIPE ještě skoč na tuhle petici a dělej, neflákej se, čekáme !!!!

2013-04-06 14:53

Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Nepřihlášený uživatel

#2744 Re: Chápání psaného textu je tvůj problem.

2013-04-06 15:14

#2737: - Chápání psaného textu je tvůj problem.

Naopak, žiji celkem v pohodě... Nemám totiž v palici takovej zmatek. Jsem totiž dnes, naprosto svobodný, bez komparativů, s nimiž dodnes máte evidentně problém vy. Jinak kývat jste kdysi musel i vy, a je jenom k vaší smůle, že jste si toho nějak nevšimnul. Kdybyste nekýval jak strana přikázala, tak byste se nemrknul ani do toho Rumunska. Bez pasu totiž nešlo... Kdo nekýval, přišel třeba zrovna o ten pas... Je poněkud divné, že týpek vašeho vdělání nerozpozná ani to, že pokud někdo nemohl vycestovat kam chtěl, je prostě špatně!  A k tomu vašemu závěru. Patrně si o sobě myslíte jak nejste vtipný. Opravdu nejste. Je to od vás pouhý přiblblý pokus o zesměšnění někoho jiného, přesně na úrovni těch, kteří sem dokáží leda tak "nalinkovat" hovno.

 


Nepřihlášený uživatel

#2745 MIPe, s tebou to nakonec půjde, jen se na tebe musí pomalu!

2013-04-06 15:20

#2740: MIP - Re: To jste se opravdu zbláznili?

MIPe, s tebou to nakonec půjde!. Chce to ale po malých krůčcích, abys na to mentálně stačil. Větší logické kroky tě zjevně vyčerpávají.

Takže: 
Ve svém příspěvku 2718 píšeš "Lžeš ty, ty sprostý lháři a komunistický blbče. Tím neříkám, že tvůj případ není pravdivý: už z tvého příspěvku čiší prdelvlezizmus nejvyššího stupně, podlézavost a bezpáteřnost - jen bezpáteřná protoplasma, skutečně mazlavé lidské lejno, "nový" socialistický člověk, může katanům své vlastní rodiny (!!) - je-li pravda co zde píšeš - takto nechutně lézt do řiti. Ty ti tedy vymyli mozek jedna radost!  To víš, že takové polepšené blbečky také potřebovali (a "vychovávali") a možná i odměnili. Jenže naštětí nebyli všichni takoví, aby lízali důtky, kterými bolševik třískal jejich rodinu. A prožitky doby komunistického svinstva takových, kteří páteř měli, jsou pak trošinku jiné."

Zde je nepatrný rozpor. Píšeš: ""Lžeš ty, ty sprostý lháři" ... "neříkám, že tvůj případ není pravdivý". Musíš se rozhodnout, buď lhář, nebo je příběh pravdivý. A teď zase píšeš "nikdy jsem nikoho NENUTIL lhát", ale můj pravdivý příběh odmítáš. Tak jak, už se konečně rozhodni! Pravda, nebo lež? Obojí současně nejde.  Dál píšeš o "vlezdoprdelismu", "lezení do řiti"  a o "vzduchu u komunistické řiti". V tom ti nemůžu pomoci a nemůžu s tebou kvalifikovaně diskutovat. Já jsem "u komunistické řiti" nikdy nebyl, a jaký tam je vzduch nevím, ale když o tom tak zasvěceně píšeš, tak jto tam jistě znáš. Asi jsi tam nějaký čas strávil a potom se ti to přestalo líbit, což si dovedu představit. Já jsem si to odpustil a nikdy jsem toto prostředí nevyhledával. Poděl se se svými zážitky a sděl je nám, kteří jsme do komunistické řiti nelezli.

Já ti tvé utrpení, dřívější i současné, které zde názorně demonstruješ, nepopírám. Jen by mě zajímalo, co jsi jim udělal, že tě tolik pronásledovali. Jak jsme se už shodli (vidíš, že to půjde!), zabavený majetek nabytý před rokem 1948, ani to, že někdo pocházel z rodiny vzdělaných lidí nebyl důvodem ani k zabavení pasu, ani k nemožnosti studovat. Takže cos jim udělal? Když už jsi u těch práskačů, tak nezapomeň na Plavce - Štětinu (byl taky u komunistů).

MIPe, užij si Alpy, Šumavu a třeba i Skaliské hory. Je dobře, že tě to ještě sexuálně dráždí, měl by ses ale podělit s námi o podrobnější zážitky z toho orgasmu. Já se tam bohužel hned tak nedostanu a tak si o tom rád od tebe něco přečtu.

Pokud věříš, že jsem se účastnil nějakých stranických schůzí se zajímavým programem, protiimperialistických manifestací, oslav slavných výročí s rozjásanými průvody a mávátky, závazkového hnutí, dobrovolných brigád, socialistického soutěžení, odznaku Juldy Fuldy a spartakiád, tak jsi vedle. Především předpokládám, že na stranické schůze zvali jenom straníky a to jsem nikdy nebyl (už jsem psal, že jsem nebyl nikdy v KSČ, teď to rozšířím, ... ani v žádné jiné politické straně). Pamatuji si ale, že k nám na střední školu chodil občas agitovat takový mladý svazák, který mluvil stejně blbě jako ty, měl podobný slovník a my jsme vždycky řvali smíchy nad těmi blbostmi, co říkal. Nebyl jsi to tehdy náhodou ty sám? Z ničeho tě neobviňuji, ale ta podobnost ve výrazech a ve schopnosti "logicky a smysluplně" argumentovat je opravdu zarážející.

Pokud se týká Rakušanů, tak jistě víš, co je největší úspěch rakouské diplomacie: Přesvědčit svět, že Beethoven (narozen v Bonnu) byl Rakušák a Hitler (narozen v Braunau) byl Němec. Takže si dovedu představit volební preference Rakušanů po 2. světové vojně.

Mimochodem, to, že se vymanili v roce 1955 z vlivu SSSR, který je navíc po válce okupoval byl opravdový mistrovský kousek rakouské diplomacie  a nejspíš to zlomilo někomu v SSSR vaz.  Teď mám Rakušany rád, mám tam několik přátel.

Vyraz do Alp a dýchej zhluboka čerstvý vzduch. A hlavně napiš, co jsi komunistům udělal, že ti vzali pas. To pořád jenom zamlžuješ!

MIP

#2746 Neobyčejně inteligentnímu vysokoškolákovi s cestovním pasem

2013-04-06 16:10

Trochu výše jsi se někoho jiného ptal, zda chápe psaný text. Při svém vysokoškolském vzdělání ho nechápeš asi ty, což tu s tupostí sobě vlastní chceš stále dokazovat. Lžeš což samozřejmě nevylučuje, že tvůj prdelvlezlý životní příběh není pravdivý (ostatně to je známá komunistická metoda demagogie-mezi pravdu míchat drzé lži). Jistě se to mohlo někomu tak stát, to ovšem neznamená (což při svém vysokém vzdělání zřejmě nepochopíš), že tvoje osobní zážitky nemusí být a ani nejsou obecně platné, už třeba já mám zcela jiné. Přesto mne drze nazveš lhářem nebo neméně drze tvrdíš, že tě nutím lhát (jak tě asi mohu na internetu "donutit", demente?). Dvakrát jsem už napsal, že tvůj "příběh" nevyvracím, nemohu, neznám tě, něco takového, jako jsi ty nikdy nepatřilo mezi mé známé či dokonce přátele a o poskoky komunistů a jejich životní peripetie jsem se nezajímal. Takže s tím rozporem to asi bude jinak - je jen v tvé dementní hlavě.
O mé "utrpení" se nestarej, přežil jsem ho, navzdory bolševickým zločincům a "užitečným idiotům" jako jsi ty, kteří jim vládu usnadňovali. Do toho, co jsem JÁ udělal komunistům je ti velký kulový, nejsi pokud vím můj zpovědník a jestli tě to zajímá jako fízla , tak máš smůlu. Podstatné je a při svém vyskoškolsky trénovaném mozku bys to mohl i snad chápat, že ať jsem jim udělal cokoliv, odebrání cestovního pasu nebo vyhození z práce NEBYL ŽÁDNÝ ZÁKONNÝ TREST ani za vlády komunistů! To byla totiž přesně ta komunistická nezákonost, která tu panovala, to komunistické svinstvo, které idioti a křiváci jako ty podporovali, protože se jich to momentálně "netýkalo". Byla to msta na někom, koho zavřít dost dobře přece jen nemohli. Stejná msta, jako postihnout jeho děti nepovolením studia atd. - ty to ovšem neznáš, ty jsi měl příkladně tvarovanou páteř a přesto ti komunisti nic neodepřeli. ZÁZRAK SOCIALISMU! Měli tě vystavovat v Muzeu dělnického hnutí, oddělení Úspěchů budování a váchovy nového člověka.
A s tou profesurou v Americe to bylo také asi trochu jinak, než takovému blbovi jako ty namluvil nějaký soudruh z pasovky a blb tomu věří dodnes. Oni asi i komunisti věděli, že poslat takového blbce do Ameriky by vážně poškodilo pověst celé Československé socialistické republiky.... protože v té Americe by tě prokoukli eins-zwei.... Takže komunisti si dělali starost o sebe, ne o tvoje výdělky.

Nepřihlášený uživatel

#2747 MIPe, zase máš pravdsu, jako vždy.

2013-04-06 18:23

#2746: MIP - Neobyčejně inteligentnímu vysokoškolákovi s cestovním pasem

Jen tě trochu poopravím: A s tou profesurou v Americe to bylo také asi trochu jinak, než takovému blbovi jako ty namluvil nějaký soudruh z pasovky a blb tomu věří dodnes. Oni asi i komunisti věděli, že poslat takového blbce do Ameriky by vážně poškodilo pověst celé Československé socialistické republiky.... protože v té Americe by tě prokoukli eins-zwei.... Takže komunisti si dělali starost o sebe, ne o tvoje výdělky.

Jak jsi přišel na to, že jsem měl dělat profesora? Já jsem tam měl přece mýt záchody. Proč si myslíš, že mě to říkal někdo z pasovky? To přece do kompetence pasovky nespadalo. Pasovka přece byla plně vytížena zabavováním pasů různým MIPům. Jsem ale rád, že jsi mi objasnil, že komunisti nechtěli poškodit pověst Československé socialistické republiky a proto mě tam neposlali. Protože, mezi námi dvěma, co by v Americe s takovým blbcem, jako jsem, já dělali. Hned by mě prokoukli, jak se říká v Americe eins-zwei, a poslali by mě abych se raději jel po ránu přibližovat k Alpám.

Už nejsi ani zábavný, klidně si ve své zlobě třeba pukni. Nejsi normální, jsi nemocný člověk, případ pro psychiatra. Končím, další reakci nečekej, zvítězil jsi. Doufám, že až se zase někdy dostanu do Česka, tak tě nepotkám. Nazdar.


Nepřihlášený uživatel

#2748

2013-04-06 18:48

Dneska ráno po snídám : Kurňa, co dnes budu dělat? Vyvezu rodinku někam blíže k Alpám ? :-))) A pak si říkám : A žádné Alpy, raději pojedeme na Šumavu, jsme přece Češi, ne? Do Alp jezdí Mopslík, třeba bychom ho potkal, jak tam onanuje na šutru a kochá se pohledem do údolí. A teď se dozvím,že on jezdí i na Šumavu. Je to starej komouš, kvůli němu budeme s rodinou sedět doma, protože nás nikam nepustí.

Nepřihlášený uživatel

#2749 dotaz

2013-04-06 20:30

Mope, nebyl Váš otec bratr Vaší matky? Nebyl zároveň i Vaším strýčkem? Kdy přesně se degenerace ve Vašem rodě objevila? Jste první postižený nebo už je vás víc? Nemáte náhodou ryze habsburský pysk?

Nepřihlášený uživatel

#2750

2013-04-06 22:11

Jojo, svazáci, bolšouni a podobné kreatury... Jste v prostě piči. Tudíž reagujete přesně po vašem... Sprostoty, sprostoty, argument žádnej... Takže, "Čest srabi"...



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...