Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIP - na Vaše dotazy zasílám svou diagnózu

#2801 Už MIPA nechejte - má dost chudák.

2013-04-19 22:13

".....Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká. "

http://vtipy.netroof.eu/item/6560/bcjaroslav-kak/
e.t.

#2802

2013-04-22 17:15

skurvenej komunistickej ksindle táhni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heller -Omlouváme se -za svou debilitu MIPÁK nemůže

#2803 Vidíš MIPE i e.t. Ti říká aby jsi táhl.

2013-04-22 19:43


Nepřihlášený uživatel

#2804 Re:

2013-04-25 17:54

Slavek

#2805

2013-04-25 18:02

Uplne s vami souhlasim je mi 57 roku nezapomenu na to jak drive bylo jsem normalni delnik ktery cdelal manualne mrzi me ze jsem se dozil teto doby protoze muj deda a tata se musi v hrobe obracet

Nepřihlášený uživatel

#2806 Re: Re: ODS - Anna Kohoutová - ředitelka-Motto "Jestli něco opravdu chcete, tak pro to koukejte něco

2013-04-25 19:09

#967: - Re: ODS - Anna Kohoutová - ředitelka-Motto "Jestli něco opravdu chcete, tak pro to koukejte něco udě

Uvedené

je lež. V období 2006-2010 členem rady nebyl a proti nesmyslným prodejúm vystupoval. Viz zápisy.

Jihočech Rapid

#2807

2013-04-25 21:39

Vy komoni co tu obhajujete rudou ztvůru Baborovou co takhle říct mi vaše pošahaný rudý pindy do očí? To byjste si netroufli he protože bych vás zrochal jak bič vy zasraný rudý kundy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jana Vrbová

#2808 MIP

2013-04-26 18:48

Jako součást studie psychologie osobnosti při své práci z psychologie jsem vypsala všechny příspěvky podepsané jako MIP a předložila je skupině kvalifikovaných psychologů a sociologů. Podle jejich vcelku jednoznačného vyjádření není MIP jedna osoba, ale podle různého stylu textu je to skupina lidí. Dále jsme analyzovali znalosti reálií této skupiny z doby před rokem 1989, zejména šedesátých a sedmdesátých let. Přizvali jsme dva historiky z nichž jeden externě spolupracoval s ÚSTR i když teď, po současných změnách v tomto ústavu, už od spolupráci ukončil. Dospěli jsme opět k dosti jednoznačnému závěru, že skupina MIP je tvořena lidmi ve věku do 20 let, pravděpodobně mužského pohlaví, kteří uvedenou dobu znají jenom z novin nebo televize. To, co zde píšu není v žádném případě jakékoliv hodnocení politických postojů skupiny MIP, ani kohokoliv, kdo s touto skupinou vedl dialog.
MIP

#2809 Re: MIP

2013-04-26 20:45

#2808: Jana Vrbová - MIP

Polib si rudá krávo Baborová. Odkdy se podepisuješ Jana Vrbová ty náno ?

Jana Vrbová

#2810 Re: MIP

2013-04-26 21:38

#2808: Jana Vrbová - MIP

 

Protože vidím, že výsledky, které jsem zde publikovala vzbuzují emotivní reakci, chci sdělit, že se nehodlám do jakékoliv diskuse zapojovat. Popsala jsem pouze to, co jsme zjistili lexikální a sémantickou analýzou sebraného textu. Tím pro mě tato zajímavá úloha končí. Nemám nic proti nikomu zde diskutujícímu, politické postoje diskutujících se mě netýkají. Pokládám výsledek za pozoruhodný a hodlám ho publikova v některém sociologickém časopise. Děkuji všem, kteří mi poskytli bohatý a zajímavý studijní materiál, zejména potom skupině MIP.


Nepřihlášený uživatel

#2811 Re: MIP

2013-04-27 07:21

#2808: Jana Vrbová - MIP

Koukám Vrbová, že bádání odbornice vaší úrovně je slušná šaškárna...


Nepřihlášený uživatel

#2812 Re: Re: MIP

2013-04-27 07:23

#2810: Jana Vrbová - Re: MIP

No tak drž pec a nemel...

MIP

#2813 Pravá tvář komunistů

2013-04-27 09:08

Toto je pravá tvář komunismu, komunistů a jejich nohsledů. Tedy, ačkoliv jde o věci a osoby hnusné, ne plky estébáckého práskače kolegů v zaměstnání Vojtěcha Filipa, když nás dnes poučuje, co je to demokracie, ne hysterické štěkání stalinistické fanatičky Semelové na hrobě vraha Gottwalda, ani sprostá drzost jiného stalinisty Grebeníčka, nestydícího se mezi stoupence komunistů započítat i jejich oběti.... To vše jsou jen „třešničky na dortu“, komunisticky řečeno „nadstavba“. „Základna“, pravá podstata komunistů, je něco jiného: ty sprosté diskusní příspěvky sprosté lůzy, tvořící základ strany komunistů, ty odkazy na – hovno. To hovno jim tu ovšem už někdo vtipně omazal o jejich sprosté komunistické tlamy. Sice se neobyčejně zuřivě rozštěkali na mne (proč zrovna na mne, ale ať si poslouží), zato argumentace „hovnem“ ustala. Zato se objevila jiná, ještě lépe ukazující skutečnou duševní, morální a lidskou úroveň komunistů a jejich stoupenců: odkazy na fotografie nějakých postižených ubožáků(„příspěvky" č.2801, 2803....). To je prosím argumentace komunistů, to je komunistický „vtip“! Bylo by snadné zde ve stejném duchu napsat, že tato fota jsou z kartotéky členů KSČ, neboť vyfotografovaní ubožáci jsou velice podobní tvářím, které kdysi visely na tabuli cti nejlepších milicionářů a zasloužilých členů KSČ před Okresním výborem KSČ v našem městě. Ale toto je věc vážnější: naprosto stejně, fotografiemi různých postižených a dementních chudáků se přece Hitlerovi nacisté a jejich propaganda snažili zesměšnit, dehonestovat své odpůrce: Židy, komunisty (!), církev....a zdůvodnit bestiální zacházení s těmito nepřátely nacistů. Nic nemůže lepší dokázat, jak komunismus a fašismus vyrůstají ze stejného podhoubí, že rekrutují své příznivce mezi stejným lidským šmejdem, že to jsou opravdu rodní bratři z jednoho vrhu bestiality. Už jen toto, tyto fotografie, na které zde komunisti odkazují v diskusi, přece jasně dokazuje, že komunisté do vedení rady kraje nepatří, přesně jak to říká petice.... Ani soudružka Baborová, ani jiný, nepochybně stejně vykutálený komunistický „inteligent“ Vytiska. Ani žádný jiný. Ta „slušná paní“ (jak ji tu také někdo už nazval), soudružka Baborová, by přece, byla-li by opravdu „slušná“, musela už dávno zde vystoupit veřejně s tím, že s takovýmito stoupenci nechce mít nic společného. Nic takového ovšem neudělala (ani ona, ani žádný jiný komunista) – protože je zástupcem, reprezentantem, takovéhoto lidského póvlu, protože není o nic lepší! Co chcete čekat od člena nebo stoupence hnutí, které od svých členů dokonce ani nepotřebuje, aby mysleli – viz slavný výrok Klementa Gottwalda (dodnes uctívaného svatého našeho komunistického hnutí): „Soudruzi, za vás myslí strana!“ Ano, člen KSČ(M) ani mozek nepotřebuje....
Chtělo by to příspěvky zde „diskutujících“ soudruhů vydat před příštíma volbama jako materiál, který má mnohem větší vypovídací schopnost o komunistech než všechny plky „programu“ KSČM. Vydat s jasným dotazem voličům:
„Opravdu chcete, aby t o h l e bylo Vaším zastupitelem, aby t o h l e Vám vládlo?“
MIP

#2814 MIP jako předmět psychologického bádání

2013-04-27 09:31

#2808: Jana Vrbová - MIP

Skoro si chci vážit Vašeho zájmu zrovna o mé názory, což si snad ani nezasloužím. Proto Vás chci upozornit, že jste se svými závěry vcelku "vedle jak ta jedle". Být hodnotitel Vaší práce tak na nějaké obhájení můžete klidně zapomenout. Jediné, co jste - s pomocí skupiny "kvalifikovaných" - poznala je, že jako MIP se tu podepisuje více přispěvatelů - mimo jiné komunističtí blbečci, snažící se moje příspěvky "vyvrátit" idiotským pošklebováním. Na to ovšem jeden nemusí být zrovna student psychologie osobnosti a mít k tomu ještě "poradce" aby poznal, co asi napsal skutečný "MIP" a co pošklebující se komunistický blb, jako "MIP" se také podepisující....

S  těmi "historiky" bych se pak fakt sám rád seznámil.... S někým, kdo "dospěje k jednoznačnému závěru", že je mi 20 a "uvedenou dobu znám jenom z novin ..." To asi spíše tito "historikové" ji znají z novin. Kdyby měli zájem, mohl bych jim o této době NA ZÁKLADĚ OSOBNÍCH PROŽITKŮ dlouho vyprávět, aby se příště neztrapňovali podobnými "vědeckými" závěry.

Jestli Vás při psaní Vaší práce tito "poradci" ovlivnili, máte velkou smůlu, ale asi jste si je vybrala sama. Příště si třeba budete volit "poradce" opatrněji, nebo se spolehnete, spíš než na takové, na vlastní rozum. V tom Vám přeji mnoho úspěchů!

Mimochodem: vlastní rozum byste měla zapojit v každém případě: to, o čem se tu "diskutuje" (píši v uvozovkách, protože argumentaci stoupenců soudružky Baborové - přečasto jen argumentaci "hovnem" či fotografií nějakého ubožáka - nelze dost dobře považovat za diskusi) je věc, ke které by měl KAŽDÝ zaujmout nějaké stanovisko - zvláště je-li student a tedy spíše mladý člověk s životem před sebou. Mně na tom už tak moc nesejde, ale takovým "neutrálům" jako Vy hrozí, že si to prožijí při své "neutralitě" všechno znovu. Těmto "neutrálům" bych to nakonec i přál....

poš

#2815

2013-04-28 12:32

BI A BI KOMANČE DO HLAVY !!!!!!!!!!!§

JEŠTĚ PŘÍDOU NOVÍ MAŠÍNI A S KOMUNISTICKÍM MOREM ZAMETEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pechus

#2816 do prdele s komunistama!

2013-04-28 15:32

zasrani curaci. uz mate komunistu prezidenta a ted jeste tohle? ja bych zalozil petici za zakázání komunistů v ČR. už jen kvůli tomu že je zakázaný fašismus. je to v podstate to same akorat komunisti zabili víc lidí za své éry. všichni komunisti by si to meli sami hodit. A nechaou lidi co je znbova voli.za komunistu se nic nesmelo, nikam se nesmelo a kazdy musel drzet hubu. to chcete? Ja rikam, zakázat komunismus (ČSSD TAKY, JE T OSTEJNA PAKÁŽ) a Zemana, toho curaka vyhodit z okna. zdar komunističtí buzeranti :)
Jana Vrbová

#2817 Alpa je fakticky velmi nebezpečná, To Vám MIP v příspěvcích dokazuje.

2013-04-28 20:00

MIPE až se vrátíš z blázince - nezapomeň - čekáme. #2785 MIPE - přeskoč na Petice proti obsazení res

#2818 MIPE - přeskoč na Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

2013-04-28 20:03


Nepřihlášený uživatel

#2819 JOJO

2013-04-29 05:18

Mip se sem vrací jako Jojo, jeden by už řekl, že si dal pohov, že odjel posnídat k Alpám nebo na oběd pod Eiffelovu věž, možná by si mohl jet zaplavat do Karibiku, mohl by si vzít svojí jachtu a někam odplachtit, ale to on ne, on leze furt sem a otravujete tady.
PS. Nejsou pobyty na Červeňáku delší? Nebo, že by utekl uprostřed léčby?

Nepřihlášený uživatel

#2820 Re: JOJO

2013-04-30 00:38

#2819: - JOJO

di do hajzlu ty ruda pico!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2013-04-30 01:38


Jana Vrbová

#2822 Re: MIP jako předmět psychologického bádání

2013-04-30 01:47

#2814: MIP - MIP jako předmět psychologického bádání

Jsem autorkou příspěvků 2808 a 2810 a tohoto. V této diskusi se ale objevil příspěvek 2817 podepsaný mým jménem, který jsem nenapsala. Proto znovu prohlašuji, že žádné další komentáře kromě 2808 a 2810 jsem nepsala a tento můj příspěvek je poslední. Cokoliv by se v budoucnu objevilo s podpisem Jana Vrbová nemá se mnou nic společného.


Nepřihlášený uživatel

#2823 Re: Re: MIP jako předmět psychologického bádání

2013-04-30 06:42

#2822: Jana Vrbová - Re: MIP jako předmět psychologického bádání 

 Vidíte, milá dámo, jména přispěvovatelů se tu zneužívají....jak Vám sdělil i pan MIP, tvrdíc, že není autorem některých z jemu přisuzovaných příspěvků....

Váš, pravděpodobně zcela smyšlený výzkum toto neodhalil?:-)) Myslím, že byste měla oprášit svůj diplom, stejně jako skupina Vámi jmenovaná...

Ale znovu opakuji, nevěřím, že k nějakému výzkumu vůbec došlo....s tím, co ze svých studií psychologie znám, jde ve Vašem případě o plácnutí do vody....

Zkuste poopravit můj dojem a napište mi, prosím, co Vám výzkum řekl o zdejších zastáncích soudružky Baborové a komunismu vůbec?


Nepřihlášený uživatel

#2824

2013-04-30 10:27

Rudí serou rudé hovno že jim není rovno. Študáci z třeboně to je naděje národa narozdíl od rudých hoven !!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#2825 Re:

2013-04-30 10:34

#2824: -

To myslíte ty študáky, co byli letos přijati k osmiletému studiu bez přijímacích zkoušek? No to bude elita národa! Nebyl náhodou jediným přijímacím kritériem písemný závazek k účasti na demostracích Hellera a Dolejšího? Kohoutová musí bejt zoufalá, když si tam bere kdejakou nepříliš inteligentní chamraď.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...