Adopce deti homosexualnim parum

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Adopce deti homosexualnim parum

Martin

#1 Ano povolil bych to...

2013-09-14 22:22

Ano povolil bych homosexuálním párům adoptaci dětí k výchově, jelikož kolik dětí a kolik homosexuálních párů by ráno bylo rodiči, ačkoliv nemohou, jen protože jsou jinak sexuálně orientováni, když se všude mluví o diskriminaci romů, tak v tuto situaci jsme diskriminováni mi jako homosexuálové, jelikož proč tedy nemáme právo na to se starat a vychovávat dítě legální cestou, proč v případě homosexuála, že můžeme starat jen o vlastní děti, proč nemůžeme si adoptovat dítě?? Však jsme jako ostatní lidí, jestli je to z obavy, že by dítě pak také mohlo mít sexuální sklon k homosexualitě snad neovlivní to kdo ho vychovává, ale je to geneticky dané, jinak bych musel být asi heterosexuál, jelikož mí rodiče jimi jsou, ale já jsem homosexuál, nepřebral jsem jejich praktiky, jsem homosexuál a nestydím se za to, ale stydím se za náš stát, který není připravený na homosexuální páry, které by vychovávali adoptované děti, když oni sami v homosexuálním páru je zplodit nemohou, tak proto by náš stát měl být tak benevolentní a povolit právě i adoptaci homosexuálním párům, jistě jsou domovy dětí kapacitně plné, proto bych rád touto cestou tam našel pár volných míst, tím, že by se povolila adoptace dětí homosexuálům. Když byl v nedávné době odvysílán pořad Výměna manželek a byl tam homosexuální pár Petra a Petra, docela asi většina našeho národa koukala, jak se Petr co byl v jiné rodině, jak se tam staral o domácnost a jakou péči a lásku dal těm dětem, v mnohých případech by se právě heterosexuální páry mohli stydět za to, že takovou péči a lásku nedají svým potomkům. Když v roce 17.11.1989 byla SAMETOVÁ REVOLUCE, zvonilo se klíčema, myslelo se, že se bude v budoucnu mít náš spát lépe, a má se bohužel tak jak má...jistě jsou dané pochyby o tom jak by daná výchova homosexuálních párů dopadla do budoucna, ale když již zde u nás ve společnosti jsou, jsou to lidé jako každý jiný, ale mají rádi stejné pohlaví, jistě o tom ani nevíte kolik jich v průběhu vašeho běžného dne potkáte, a říkáte si to by byl asi vzorný otec neb matka pro dítě, ale bohužel protože je jinak orientovaný tak na to v našem státě nemá nárok, aby si mohl adoptovat potomka a považovat ho za vlastního....my homosexuální páry by jsme nedělali adopci jako někteří z heterosexuálních páru z toho důvodu, že se tím dá přijít na pěkné peníze za adoptační péči, my by jsme to dělali z toho důvodu, že nemůžeme mít přirozenou cestou vlastní potomky. Proto bych tímto chtěl velice rád pořádat náš Český národ, aby byl benevolentní alespoň on, který má taky docela důležitou roli v tom aby pomohl k povolení a schválení naší zaujatou vládou adopraci dětí do péče homosexuálních párů.

Anonymous

#2 Re: Ano povolil bych to...

2013-09-14 22:35

#1: Martin - Ano povolil bych to...

Plně souhlasím s tím co jste Martine napsal


Nepřihlášený uživatel

#3 Re: Ano povolil bych to...

2013-09-15 15:52

#1: Martin - Ano povolil bych to...

Nejste náhodou registrovanej partner autora petice?


Nepřihlášený uživatel

#4 autor petice

2013-09-15 16:04

Neni, nejsem ani registrovany. :-)

Nepřihlášený uživatel

#5

2013-09-15 17:50

Děti patří tam, kde budou milovány.

Nepřihlášený uživatel

#6

2013-09-15 19:30

Jasně, dnes když někomu něco nejde, tak si o to prostě řekne...
anonym

#7 Re:

2013-09-15 20:18

#6: -

Ano. :) je to tak všude. A Vám někdo nikdy nepomohl? :) Ve vší úctě, když Vám něco nejde (ať je to cokoliv) neřeknete si o to? jsme slušní a poctivý - narozdíl mnohdy od oponentů našeho názoru :) my nekřičíme, nenadáváme - jen chcem zrovnoprávnění a to ve vší slušnosti :)

Martin

#8 Re: Re: Ano povolil bych to...

2013-09-15 23:35

#2: - Re: Ano povolil bych to...

Děkuji, napsal jsem to tak jak jsem to cítil a myslím si, že je to pravdivé

Martin

#9 Re: Re: Ano povolil bych to...

2013-09-15 23:36

#3: - Re: Ano povolil bych to...

Ne to opravdu nejsem registrovaným partnerem autora


Nepřihlášený uživatel

#10 Re: PŘESNĚ

2013-09-16 15:56

Brigita Štolcová

#11 Re: Ano povolil bych to...

2013-09-25 14:36

#1: Martin - Ano povolil bych to...

ANO,PLNĚ S MARTINEM SOUHLASÍM

Michaela Kudrnová

#12 Určitě povolit

2013-11-08 09:34

Vůbec mi nejde do hlavy, proč by homosexuální páry nemohli adoptovat dítě. Mnohdy by to byli mnohem více milující a starostliví rodiče, než některé hetero páry. Dítěti by dopřáli všechno co potřebuje, milovali by ho.
Kolik dětí v dnešní době žije na ulici, okrádá ostatní nebo žije v rodině, kde ho nechtěli nebo v rodině, kde to neklape. Po ústavech a dětských domovech. A zbytečně. Sama, kdybych si měla vybrat, raději bych dítě svěřila do rukou homosexuálního páru, než do domova nebo ho jen tak opustila.
Rozhodně jsem pro to, aby i tyto páry mohli adoptovat.

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2013-12-14 14:34



Nepřihlášený uživatel

#14 Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

2013-12-14 18:59

#13: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola - JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

Hele, a už si zkusil nějakýho toho smrada vyrobit?


Nepřihlášený uživatel

#15

2013-12-14 19:03

Netuším, proč by měl být šermink pinďourama argumentem pro adopci dítěte! Vysvětlete bukvice prosím...

Nepřihlášený uživatel

#16

2014-09-05 18:39

Řekněme ano stejným právům pro všechny.

Nepřihlášený uživatel

#17

2014-09-09 16:00

Myslím si že i homosexuálové mají právo mít děti !!

Nepřihlášený uživatel

#18 Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

2014-12-01 17:47

#13: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola - JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola 

 A tohle má být vyjadřování vzdělaného člověka?

Pravda Boží

#19 Přísloví 21:29  Svévolník vystupuje s nestoudnou tváří, přímý jde však rovnou cestou.

2015-01-17 23:41

Římanům 1:16  Nestydím se za evangelium: je to moc Boží ke spasení pro každého, kdo věří, předně pro Žida, ale také pro Řeka.
17  Vždyť se v něm zjevuje Boží spravedlnost, která je přijímána vírou a vede k víře; stojí přece psáno: `Spravedlivý z víry bude živ.´
Římanům 1:18  Boží hněv se zjevuje z nebe proti každé bezbožnosti a nepravosti lidí, kteří svou nepravostí potlačují pravdu.
19  Vždyť to, co lze o Bohu poznat, je jim přístupné, Bůh jim to přece odhalil.
20  Jeho věčnou moc a božství, které jsou neviditelné, lze totiž od stvoření světa vidět, když lidé přemýšlejí o jeho díle, takže nemají výmluvu.
21  Poznali Boha, ale nevzdali mu čest jako Bohu ani mu nebyli vděčni, nýbrž jejich myšlení je zavedlo do marnosti a jejich scestná mysl se ocitla ve tmě.
22  Tvrdí, že jsou moudří, ale upadli v bláznovství:
23  zaměnili slávu nepomíjitelného Boha za zobrazení podoby pomíjitelného člověka, ano i ptáků a čtvernožců a plazů.
24  Proto je Bůh nechal na pospas nečistým vášním jejich srdcí, takže zneuctívají svá vlastní těla;
25  vyměnili Boží pravdu za lež a klanějí se a slouží tvorstvu místo Stvořiteli - on budiž veleben na věky! Amen.
26  Proto je Bůh vydal v moc hanebných vášní. Jejich ženy zaměnily přirozený styk za nepřirozený
27  a stejně i muži zanechali přirozeného styku s ženami a vzplanuli žádostí jeden k druhému, muži s muži provádějí hanebnosti a tak sami na sobě dostávají zaslouženou odplatu za svou scestnost.
28  Protože si nedovedli vážit pravého poznání Boha, dal je Bůh na pospas jejich zvrácené mysli, aby dělali, co se nesluší.
29  Jsou plni nepravosti, podlosti, lakoty, špatnosti, jsou samá závist, vražda, svár, lest, zlomyslnost, jsou donašeči,
30  pomlouvači, Bohu odporní, zpupní, nadutí, chlubiví. Vymýšlejí zlé věci, neposlouchají rodiče,
31  nemají rozum, nedovedou se s nikým snést, neznají lásku ani slitování.
32  Vědí o spravedlivém rozhodnutí Božím, že ti, kteří tak jednají, jsou hodni smrti; a přece nejenže sami tak jednají, ale také jiným takové jednání schvalují.


Nepřihlášený uživatel

#20 Bůh je láska a pravda

2015-01-18 00:16


Nepřihlášený uživatel

#21

2015-01-19 14:10

ja sem pro pestounskou peci na zkousku, ktera by mohla prerust v osvojeni, ale v osvojeni zrusitelne


Nepřihlášený uživatel

#22

2015-03-29 21:06

Když se mají rádi, je to jejich záležitost, ale není možné, aby do takového "vztahu" bylo zavlečeno bezbranné a nic nechápající dítě, a to vlastně pouze pro uspokojení sobeckého nejistého "mateřského" pudu.


Nepřihlášený uživatel

#23

2015-06-28 21:31

Proti samotným homosexuálům nic nemám, ale propagační akce typu gay pride bych (i když nejsem křesťan) zakázal.Mohlo by nakonec dojít k tomu,že majoritní heterosexuálové budou vytlačeni na okraj společnosti.Homosexualita může být tolerována pouze tehdy,když homosexuálové budou uznávat hodnoty majoritní heterosexuální společnosti a nebudou se je snažit měnit k obrazu svému!Heterosexualita je normální.Homosexualita nikoliv,ale může být heterosexuály tolerována.Registrované partnerství směřující k osvojování dětí bych nepovolil.Výchova dítěte musí směřovat k tomu,že dítě bude chápat heterosexualitu jako normální stav věcí.Funkční rodina se skládá z muže,ženy a dětí.


Nepřihlášený uživatel

#24 Josef Koukal - Pod praporem odlišnosti

2015-08-06 09:29

Musel bych být Shakespeare nebo Vančura, abych dokázal slovy vyjádřit svůj obdiv k ženám. Nejde o žádnou abstrakci, mám na mysli onu tvořivou sílu, která dává lidstvu nevyhynout.

Přiznám se však, že na dané téma necítím potřebu řečnit řekněme na náměstí, a už vůbec ne přitom křepčit nebo se obnažovat.

Možná nebudu sám, koho pochody typu Prague Pride uvádějí do rozpaků. Nemusím samozřejmě rozumět všemu, ale jedna z věcí, jejichž smysl mi uniká, je demonstrace odlišné sexuální orientace formou pochodu v ulicích hlavního města země, která patří k nejtolerantnějším na světě.

Pokud by homosexuálové byli v Česku pronásledovanou skupinou, dovedu si představit, že bych se i já k průvodu typu Prague Pride solidárně připojil. Proti té nespravedlnosti.

Nic takového se ale neděje. Homosexuálové nejsou dávno zákonem diskriminováni. Poslední nerovnost padla uzákoněním registrovaného partnerství.

Jejich aktuální snaha o adopce dětí homosexuálními páry představuje kvalitativně jiný problém, a přiznávám, že zde vidím i hranice své vlastní tolerance. To ale není předmětem tohoto textu.

Na smýšlení společnosti nemohou pochody typu Prague Pride změnit nic k lepšímu. Možná dokonce naopak.  Kdo je tolerantní, bude i dál. Koho sexuální odlišnost pohoršuje, bude znechucený o to víc.

 

Osvěta? Provokace?

Letošní ročník ozvláštnil nečekaný spor mezi celebritami české římskokatolické církve.

Kněz Tomáš Halík, který v minulosti vykonal mnohé v oblasti dialogu mezi věřícími různých vyznání a je pramálo podezřelý z nekalých úmyslů, se rozhodl poskytnout na půdě své farnosti prostor pro část doprovodného programu akce homosexuálů.

Kardinál Dominik Duka mu to nakonec zakázal. Jde o zajímavý střet, v němž se nešťastně potkaly dva principy, na něž je křesťanství právem hrdé. Tolerance, již v této věci prezentuje Halík, a ochrana tradičních hodnot, za níž stojí Duka.

Halíka ctím, v konkrétním sporu ale straním Dukovi. Nejde o to, že konzervativní přístup má církev v popisu práce. Řekl bych však, že Duka má v tomto ohledu větší jasno v prioritách.

V Česku počátkem 21. století nejsou fakticky ohroženi homosexuálové, nýbrž tradiční rodina. Jakkoli se všechny politické strany zaklínají ve svých programech její podporou, reálná sociální politika mladé lidi k zakládání rodin demotivuje. Děti se stávají luxusem, řada funkčních párů předstírá před úřady, že spolu nežijí, protože je to daňově výhodnější.

Pro koho, když ne pro konzervativní kruhy, zejména pak církve, je určeno toto téma?

Alternativní modely je třeba tolerovat, budovat na nich společnost ale nelze.


Nepřihlášený uživatel

#25 Re: Josef Koukal - Pod praporem odlišnosti

2015-08-16 18:34

#24: - Josef Koukal - Pod praporem odlišnosti 

 Všimněte si, že dnes jsou nejvíce opomíjeni obyčejní lidé. Ten kdo ctí zákony je v nevýhodě k těm co je porušují. Pokud už někde policisté zasáhnou proti nedodržování pořádku, tak mají hned na krku advokáta. Zájmy a potřeby obyčejných lidí nikoho nezajímají. Hlavně se musí vyjít vstříc lidem v něčem odlišným, dnes to jsou muslimští uprchlíci.