Stop šikanování Vlada!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Stop šikanování Vlada!


Nepřihlášený uživatel

#226

2013-11-23 00:15

Toto co jste udělali Vladkovi je fakt nehorázná sprosťárna-je mi z toho zle a smutno.Jen se modlím a doufám že to Vladko-se svou rovnou páteří od vás ustojí.Opravdu je to hnus.

Nepřihlášený uživatel

#227

2013-11-23 00:15

Vlado je člověk, který nás nejvíc baví už 90 dní a já ho mám ráda i s jeho výbuchy. Jiný člověk by takovou nespravedlnost nesnesl a možná nebýt puštění ventilu by použil i fyzického násilí. Chování štábu k Vladovi mi připadá jak hon a štvanice na člověka.

Nepřihlášený uživatel

#228 Re:

2013-11-23 00:16


Nepřihlášený uživatel

#229

2013-11-23 00:16

souhlas
Petra

#230 Re: Re: Jaká šikana???

2013-11-23 00:17

#213: - Re: Jaká šikana???

K čemu se jako měl snížit? Pořád nechápu, co myslíte tou šikanou? Že mu řekli, ať jde na samotku? To je šikana? Je to hra o pět milionů. Vlado se nevyjadřuje pěkně, když vybouchne. Každému ujedou nervy, dá se to pochopit, ale je třeba aby si to uvědomil a dokázal se i omluvit. Což Vlado dokázal a tím je pro mě borec. Vyhraje to, víme to všichni. Je to možná trochu nespravedlivé, protože Vlado je prostě legenda a to ho zvýhodňuje neskutečně. Jenže to si tu nikdo z jeho fanoušků pořád nechce přiznat. Já mu i tak výhru ze srdce přeju. V této řadě prostě nebyl člověk výraznější jak on. Ale pokud má tu výhru získat, tak musí počítat s tím, že to nebude procházka růžovým sadem. Bojovat a hrát znamená i postavit se takovým situacím, které se tu nesmyslně nazývají šikanou. A nejvíc mě pobavilo podávání trestních oznámení :-) Lidi, nejste snad opravdu tak hloupí.


Nepřihlášený uživatel

#231

2013-11-23 00:18

hádky Vlada nebyli bezdůvodné ,co se týká Reginy udělala si z vily azylový dům a její výstupy přenáší na hráče ještě k tomu lže a věří i své lži.Ukazují jen to špatné ,ale příčinu hádky už ne.Na Vlada je už delší dobu velký nátlak ze všech stran.Je to hra o 5 mega ,ale nikdo nebyl pod takovým nátlakem. Ruku na srdce kdo by to z hráčů vydržel .

Nepřihlášený uživatel

#232

2013-11-23 00:19

Myslím si, že štáb i ŠŠ jsou těžce zamindrákovaní, protože nemají ani co se za nehet vejde chování Vladka- slušnost, smysl pro humor, charisma, hravost a morální chování čest a to je asi moc na jejich rychlokvašné kariery, podle toho taky tato reality vypadá, jak vypadá a k jeho výbušnosti, já byt na jeho místě, tak tu Reginu preventivně co hodinu vyfackovala, aby tu hubu držela a neryla, pak se nedivte, že reguje jak umí. Doufám, že tento na hlavu postavený trest zrušíte, není důjstojný ani pro něj ani pro vás. Vlado umí udělat spoustu legrace, ale to vy ne, neuvědomujete si, že vaše blbé scénáře nás diváky nebaví, my se chceme bavit. \ještě k Regině, proč vy sami neřeknete pravdu o jejím dítěti , aby ze sebe nedělala zaslouženou matku, když to není pravda, ale vy fér hrát neumíte, zabili jste pořad na který se spousta lidí těšila.Jste špatní a je mi z vás k poblití.

Nepřihlášený uživatel

#233

2013-11-23 00:19

Je to šikana a již nemám slov!!!Primě jsem napsala nespočetkrát, ale jsou tam asi samí masochisti!

Nepřihlášený uživatel

#234

2013-11-23 00:20

Prima by si měla přiznat,že kdyby nebyl ve vile Vlado,byla by sledovanost minimální a ještě podráži nohy soutěžícímu,kterého lidi milují.Přijde mi izolace Vladka trapná,nespavedlivá a ponižující po vyhraném duelu,kam Vlada posílají lidi,kteří mu věnují svoje sms a chtějí vidět pořádnou oslavu a né zavřeného Vlada v ložnici!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#235

2013-11-23 00:21

na to aby jste měli sledovanost tak jste ho oslovili a to byl dobrej, víte jakou má základnu fanoušků, sypou se vám díky němu peníze od lidí co ho podporujou, díky němu je sledovanost tam kde je, bez něj by to byl jen propadák, a místo oslavy z duelu, ho čeká ponížení, a šikana, to přece nejde takhle, a vynést rozsudek jménem republiky, to nesmí jen tak někdo zneužívat, doufám, že na toho kdo tohle vymyslel půjde jedno trestní oznámení za druhým, takhle se k sobě lidé nechovají, je to od vás sprosté a ubohé, styďte se!!!!!!!!!!!!!!!!! tohle má být zábavná reality show, a né ponižování jednoho člověka,lidé chtějí zábavu a dívat se na televizi a odreagovat se a né přihlížet takovému teroru z vaší strany

Nepřihlášený uživatel

#236 Re: Jaká šikana???

2013-11-23 00:21

#205: Petra - Jaká šikana???

Já se jen divím , že už tam dávno nesoutěžíš , když je to taková legrace, třeba by ti to taky pomohlo :)))


Nepřihlášený uživatel

#237 Re: Re: Re: Jaká šikana???

2013-11-23 00:34

#230: Petra - Re: Re: Jaká šikana???

Vlado je stabem od pocatku staven do situaci, kdy snadno vybuchne. Ne, nelibi se mi jeho vybuchy, ale ve valne vetsine pripadu bych nejspis jednala stejne. Sikanou neni jen vynucena samotka, ale i zakaz jakekoli cinnosti od stabu, ktery vi, ze mu terapie praci pomaha zvladat stres. Zadny jiny soutezici tak prisne tresty nedostal. Zadny. Trapny pokus o podminecne vylouceni Thomase Castella nebyl dotazen do konce, prestoze tento pan opakovane porusoval pravidla, coz vsichni, kdo se divali na online kamery, videli.

Za sikanu lze rovnez povazovat navraceni divaky vyrazene Reginy, ktera svym chovanim, jiste na pokyny stabu, ovlivnuje dej ve vile a zvlaste pak utoci zejmena na Vlada.

Podle meho nazoru lze kontejnerova reality show delat zajimaveji, nez si zasednout na jednoho cloveka a tomu pobyt zneprijemnovat, co to jde.

 


Nepřihlášený uživatel

#238 Re:

2013-11-23 00:39

#51: -

REGINA CELÝ VEČER HULÍ A CHLASTÁ JAK SE TO SLUČUJE S JEJÍMI PŘEDNÁŠKAMI O ZDRAVÉM ŽIVOTNÍM STYLU.VLADO MĚL CELÝ VEČER TANČIT A NÁS BAVIT. ZA NAŠE SMS BY JSME SI TO ZASLOUŽILI.


Nepřihlášený uživatel

#239

2013-11-23 00:39

Takové totální shození Vladka ! Co to má být! Tohle mi někdo udělat a já být tam, okamžitě žaluji TV Prima za takovou hnusotu!
elle

#240 Re: Re: Re: Jaká šikana???

2013-11-23 00:40

#230: Petra - Re: Re: Jaká šikana???

Souhlasím s tebou. Vlado nezvládá emoce a měl by se z toho poučit. Mně ale nepřijde fér, že to štáb vytáhl teď, kdy přišel vítězně z duelu a měl slavit. Místo toho dostal trest. A mně od začátku nepřipadá fér, že Vlado šel do vily narozdíl od ostatních už s velkou fanouškovskou základnou. Lidi ho znali, k ostatním si museli najít cestu a poznat je. Dala jsem lidem ve vile šanci a nechtěla jsem automaticky vyvolávat, Vlado je nejlepší. Ale on zase opravdu je a přeju mu to znovu :)


Nepřihlášený uživatel

#241 Re:

2013-11-23 00:40

#85: 4% -

styďte se, fuj

Suldovská Lenka
Nepřihlášený uživatel

#242 Teror v přímém přenosu

2013-11-23 00:44

To jak se chce Vladka TV Prima zbavit ,je viditelné už spoustu dní a tak ho deptá psychicky a to neprávem .Je vidět ,že mu nechtějí dát výhru protože si mysleli ,že nedojde tak daleko a že bude mít takových fanoušků a tak on trpí vlastně kvůli nám ,že ho máme rádi , protože je takoví jaký je. Bohužel TV Prima tam neměla nikoho lepšího než je pan Vlado a tak když jim vydělal peníze šup sním přes palubu. Bohužel TV Prima zapomněla , že se fanoušci opravdu budou dívat 24 hod. denně a uvidí tam všechny nepravosti které tam dělají soutěžící a porušování pravidel od štábu a jejich přehlížení hrubých porušování od soutěžících . Pana Vladka ukazují úplně jiném světle při sestříhaných přímých přenosech.Není pravda ,že by dostal tak bezdůvodný záchvat vzteku ,byl vyprovokován a ne jednou a to i úmyslně . Vždy to vzal na sebe a omluvil se i , když za to mohl někdo jiný . Nedivím se, když tam jsou tak odlišné povahy v uzavřeném prostoru a jak víme jsou tam povahy ,že se z nich lidem dělalo špatně a nemohli se na ně ani dívat. Jestli se tito lidé dívali tak vlastně nejvíce jen pro ,že je tam jediný charakterní a pracovitý, pečlivý , starostlivý,laskaví,skromný, zábavný pán Vlado,který nikdy nebyl k nikomu nepoctiví. Spíše jak mohl,tak pomohl. Pouze lidé, kteří mu ubližovali nadávkami do buzerantů a byli falešní a on je nemusel .On má svou hrdost a nikdy by se nesnížil k podlostem jako spolubydlící,kterým čest a poctivost nic neříká. Kdyby mohl,tak by odešel,a takovým to lidem by se vyhnul z daleka,ale tam je vázán smlouvou a taková to situace výbuchu steku pak musí nastat,ale výbuchy steku tam měli všichni.Obdivuji lidi ,kteří tam jdou se nechat zavřít na tak dlouho ,ale bohužel on je mezi těmi lidmi jako v trni.Prostě nechápu proč ho tam TV Prima tolik týdnů psychicky deptá ,že i já ,která čekám na operaci srdce,jsem ne jednou málem zkolabovala a myslím si ,že jsem nebyla sama komu bylo opravdu moc špatně ztěch situací ,které štáb VV tam předváděl , vždyť to byl teror v přímém přenosu a vy nemůžete nic dělat ,když vidíte ty úmyslné taktiky a to upozorňuji pouze na pana Vláda.Ostatním se úmyslně povolovalo porušování pravidel.Prostě se tam neměřilo nikdy sejným metrem.Spolubydlící jsou pokrytci a prolhaní lidé a od nich se pravda nedá čekat.Nehledě na to,že když tam byla Regína jako soutěžící, tak soutěžící moc dobře všichni věděli co je zač a věděli že má sebou i drogy ( marihuanu )a když jsme to slyšeli i mi diváci tak,že to slyšel i štáb VV a nic se nedělo.Při jeho terorizování jsem já sebrala ze zoufalství odvahu a napsala jsem TV Primu a Terezce,že už je to neúnosné se dívat na likvidaci osobnosti člověka za to že si ho tam sami pozvali a teď se jim to nehodí do scénáře. Děkuji,že jsem mohla napsat svůj názor


Nepřihlášený uživatel

#243

2013-11-23 00:47

svatá Tereza řekla, že miluje tuto hru, a miluje asi i tuhle šikanu, tak to je stejná ubožačka jako celý štáb a ať už raději nemluví o tom, jak moc tuhle hru miluje
elle

#244 Re:

2013-11-23 00:56

#243: -

Ať si o Tereze myslím cokoliv, do tohoto bych ji netahala, ona do dění ve vile nezasahuje a logicky nemůže jít jako moderátor ani svým vyjádřením proti Primě a štábu VV.


Nepřihlášený uživatel

#245 Re:

2013-11-23 00:57

#242: -

Moc hezky napsano, prejeme vam vsichni mnoho zdravi a at se operace podari !! Mnoho stesti a zdravi. PS: I OD VLADKA

 

prášulka

#246 Re:

2013-11-23 00:58

#218: -

Dobře napsané,naprostý souhlas!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#247

2013-11-23 01:00

to má chudák pikat za to že regína je kráva a on jí nesnese v blízkosti se nedivým že vybouchnul
prášulka

#248 Šedivou Šárku vyhodit!!!

2013-11-23 01:12

Tato produkční naprosto zkazila show hotel Paradise,která musela být také předčasně ukončena pro malou sledovanost!Doufám,že tato paní,již nebude mít šanci zkazit další show.To,že je lesbicky zaměřená a kamarádka Páji a Mirky,které se "čirou náhodou" dostaly společně z 8tisíc uchazečů do vily,bych jí celkem prominula,ale již se začíná ukazovat,že štáb okatě protěžuje Páju k vítězství a proto se jim Vladko jako vítěz nehodí!!!!Mirka sice na svém FB popírá,že by se znaly se ˇ3árkou,ale je nahrávka,kdy Mirka jasně Páje říká:Neboj,Šárka to zařídí!!Pája tam tiše proplouvá na zádech Vladka,neboť při návštěvě ve vile,kde Mirka mohla spát s Pájou v posteli,jí ona poradila,drž se Vlada!!!Už jen toto,že vůbec mohla jít do vily...koho tam měl jako podporu Vlado??!!Nikoho ani tam,ani v duelu,jednou dokonce hysterickou maminku,aby ho to rozhodilo!!Štáb Vladovi okatě podráží nohy,ničí ho psychicky a systematicky,je to opravdu týrání a šikana a pčitom na něm jediném vydělávají!Jsem silně přesvědčena,že vítěz je od začátku vybran:Pavlína,která tam nikdy nic sama nevymyslela,u každého úkolu jen držkovala,nic jí nebavilo,byla stále otrávená,umí jen kroutit zadkem a přežvykovat jako kráva!Tohle u mě není vítěz,vítěz má být ten nejlepší a tím je jedině VLADO!!!!

Nepřihlášený uživatel

#249

2013-11-23 01:14

z online kamer..směju se..Fish Fishmistr
Dáma ve vila je která???? Ta, co Vladovi několikrát řekla, že je hovado? Nebo ta, co plivnula Thomasovi do obličeje? Nebo ta, co v přímém přenosu pohovořila, že někomu vykouřila péro? Nebo jak si společně zahráli flašku a zdělovaly si, jak se jim líbí, když je jim lízána Pí..??? Tak, jak se mohl Vlado provinit špatným chováním k nějaké dámě?????? Jestli je takto na Primě chápána dáma, tak potěš koště. Která dáma, že tomu tam šéfuje?

Odpovědět · 38 · Už se mi to nelíbí · Sledovat příspěvek · Upraveno · Před 34 minutami

Nepřihlášený uživatel

#250

2013-11-23 01:18

štábe tohle není pravda co Vy tvrdíte,protože Vy vyvoláváte hádky záměrně a posíláte do vily odpadlíky,kteří nemají úroveň..takže já být Vladem bych se nikdy takové spodině neomluvila...a nemluvte za nás,protože ty hádky jste vyvolali Vy a záměrně..my Vás sledujeme a víme od začátku,že už Vladovi škodíte víc jak 3 týdny...Vy by jste se měli omluvit Vladovi za tu šikanu a za ty hádky,které jsou umělé vyvolány jen,aby poškodily jediného soutěžícího....větší sviňárnu jsem za svůj život nezažila!!!Od začátku,jde vidět,že on je jediný soutěžící,který baví celou ČR a Vy ke konci útočíte pouze na jediného soutěžícího..vím,že je to psychologická hra,ale všichni stejným metrem,ale Vy pořád útočíte jen na Vlada..na nikoho tak neutočíte a ani jste neútočili a o úkolech,které byly směřovány směrem k Vladovi se záměrem ho vyprovokovat..je to hnus a tady už nejde o hru,ale o šikanu jednoho soutěžícího...míníte tím pokračovat i zítra s bývalými hráči,kteří jen umí chlastat,kouřit,žrát atd. a mají na Váš příkaz pokračovat v šikaně?