Stop šikanování Vlada!

Stop šikanování Vlada! / Oznámení / Změna / Komentáře

Marie Bartošová

#51 Re:

2013-11-25 08:42

Ano,měli jsme se ozvat dříve,ale za sebe můžu říci,že jsem z toho byla v takovém šoku,že se něco takového může dít v přímém přenosu,že trvá chvíli než si uvědomíte,to není film,to je realita a pak se ve vás zvedne vlna odporu a zhnusení,vzteku a bezmoci,jak to zastavit,pak se ještě diví,že diváci ze sebe chrlí i nadávky,ale to je z bezmoci...Když na vaše protesty Prima ještě přitvrdí,tak už proto mé hlasy má Vlado,jen mu přeji,aby to vůbec ustál ve zdraví..Podepisuji petici není mi lhostejné,deptání člověka on-line..Šikanu bytostně NESNÁŠÍM


Nepřihlášený uživatel

#52

2013-11-25 10:56

štáb vyvolených by měl být potrestán
Ema

#53 Re:

2013-11-26 12:17

#19: -

Ahoj, policie s tím nic neudělá. Já jsem kvůli tomu, že mi hned v pátek v noci po duelu, jak Vlada začali šikanovat, přišlo špatně kolem srdce a celou noc jsem kvůli tomu neusnula, zavolala na 158, aby mi poradili, na které telefonní číslo policie mám volat a popsala jsem, co se děje ve Vile Vyvolených, že to už není normální, že je tam zfetovaná slečna Holásková, která už před 8 lety ohrožovala tehdejší soutěžící nožem. Bohužel mi službu konající policajt nejenom neporadil žádné číslo, ale řekl mi, že žádná policie tam nepůjde a řešit to nebude, jelikož Prima má se soutěžícími sepsané smlouvy.

Chtěla bych vidět ty smlouvy, kde stojí, žee je mohou druzí šikanovat a jakýmkoli způsobem terorizovat. OK, tak jsem chtěla volat do Primy a mluvit s někým ze štábu. Našla jsem si na netu jejich telefonní číslo a zavolala. Zvedl to nějaký noční strážný, který prý nikoho ze štábu neviděl, neví kde jsou, a když jsem tedy chtěla kohokoli z vedení Primy, který má službu, bylo mi řeceno, že tam není vůbec nikdo.

Takže jak vidět, stačí SMS-ky diváků, jinak si Prima a úchylové, kteří jsou tam zaměstnáni, může dělat, co chce. Fuj, ještě nyní mi je špatně při vzpomínce na tu páteční noc a sobotní dopoledne.

A nepomůžete si. Horší než za socializmu, tam pomohlo pohrozit ÚV KSČ a hned každý skákal.

 


Nepřihlášený uživatel

#54

2013-11-26 21:48

Jsem moc ráda,že se vyskytl někdo,kdo se postavil za Vlada, za to,aby byla dodržována fér hra !!!!Přesto,že petici Stop šikanování Vlada podepsalo přes 1500 diváků Primy, ŠIKANA POKRAČUJE, rekapitulace jsou stále zaměřovány tak,aby Vlada ukázaly v tom nejhorším světle,Vlada podporuji i nadále, ale je smutno,kam až může dojít závist a sobectví , k čemu se štáb Primy dokázal snížit !!!Poděkování autorce petice Tereze Bílkové

Nepřihlášený uživatel

#55

2013-11-27 13:37

VV4 jsou posazeny na přiznání lesbického páru Pavly a Mirky, od počátku je směřováno k výhře jedné z nich a vše co se děje a jak se děje tomu nasvědčuje. To, že byly u Pavly v duelu ukázány úmyslně vyšší procenta než u Vlada, infa, která si ty dvě špitaly, ztráta hard disků bez vloupání a objasnění atd...Za vším hledej ženu a její jméno je Šárka Šedivá, kamarádka těch dvou.
Mimochodem, nepředpověděla Zdena Regína, že VV4 vyhraje žena? To, že i poslední noční show k tomu bylo nasměrováno, je víc než patrné...Vladka použili jen k větší sledovanosti, že se jim to vymklo z rukou je evidentní, tak teď nezbývá, než si počkat do pátku a dozvědět se, kde byla pravda a jak si štáb se vším poradí.
To, že Vladko převyšuje všechny o několik levelů a výhru by si jako nejlepší zasloužil, nemusím doufám připomínat...

Nepřihlášený uživatel

#56

2013-11-27 21:26

Milá Terezo,teď jsem si přečetla Vaši zprávu o šikaně na Vladka, úžasné,sleduji to také dlouho do noci,taky jsem už musela vypínat,protože mi to psychicky ničilo se dívat na tu nespravedlnost,krásné ,fotky jsem si stáhla, super psaní,Vladko musí vyhrát a vyhraje , bude mi moc chybět až VV skončí,zdraví Jitka

Nepřihlášený uživatel

#57

2013-11-29 18:59

Je to očividně zmanipulované. Chudák Vlado, až zjistí, že to všechno Pája jenom hrála.