Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Necipujtenas.cz

/ #7 "Hrůza: Dopad čipování: Vyřežou psům čip! ČR, E"

2013-10-21 19:39

Tragické případy/Rizika "čipování"/Články, Publikace, Texty: Krátce z obsahu článku:
"Společenství webu Necipujtenas.cz kontaktovali občané České republiky a Španělska: Poukázali na informace o další vážné trhlině v systému povinného čipování domácích mazlíčků, který sám o sobě už mnohdy způsobuje patologický dopad na celou naši společnost a Západní civilizaci. Stále častěji se totiž v Evropě objevují konkrétní případy opuštěných/ztracených/odcizených, přitom očipovaných zvířat, kterým někdo krutě vyřeže ze živého těla implantované mikročipy v obavě z identifikace chovatele a následného postihu.

Na prvopočátku takových zavrženíhodných činů stojí právě systém násilného vynucování čipování ze strany složek výkonné/zákonodárné moci. Ty bohužel mnohdy jednají pod vlivem finančně zainteresovaných lobbistických skupin a schvalují bezcitnou/neohleduplnou legislativu: její dodržování vyžadují skrze městskou policii. Svoboda volby je tím v parlamentní demokracii zakázána (SIC!). Ke všemu se pak přidávají těžké dopady ekonomické krize, civilizační problémy (stres), vliv strachu z různých forem perzekuce, ale samozřejmě i zločinné pohnutky, kriminalita, vandalství.

Hororový fenomén „čipořezačů“ vzniklý v důsledku vynucování mikročipování již dokumentují i české sdělovací prostředky. Byl také velmi prozřetelně předvídán např. odborníkem ze Strany svobodných občanů (Svobodní) panem Ing. Zapletalem, jenž přesně před tímto vývojem varoval zastupitele Ostravy ve svém diskusním příspěvku z 20. března 2013. Zároveň představil zdejším „voleným zástupcům lidu“ jasné řešení dané situace a to hned o měsíc později na dubnovém zasedání zastupitelstva."

Celý článek k dispozici zde: http://www.necipujtenas.cz/fakta/rizika-cipovani/hruza-dopad-cipovani-vyrezou-psum-cip-cr-e.aspx

http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/cut-off-microchip-crime-slany-sept...