MARTIN KONVIČKA. PETICE PROTI JEHO STÍHÁNÍ ZA BOJ PROTI ISLÁMU.


Nepřihlášený uživatel

/ #27

2015-11-29 12:01

Martin Konvička a jeho spolupracovníci mají právo na svobodné vyjadřování svých názorů, i když s některými jejich výroky nemusí každý občan souhlasit. Ústavně zaručené a absolutní právo svobody projevu je obzvláště významné v této době, kdy je zásadním způsobem ohrožena bezpečnost a budoucnost republiky. Kriminalizovat v takové situaci kritické hlasy vystupující na obranu národa a jeho státu, je záměrným oslabováním našich obranných mechanismů, podvratnou činností a ultimátním vlastizrádným aktem.

Protinárodní a vlastizrádná vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL a státní aparát pod její kontrolou denně porušují ústavu republiky a naše zákony tím nejzávažnějším možným způsobem. V rozporu s přáním drtivé většiny občanů České republiky odmítají adekvátním způsobem chránit státní hranice a administrativně otevírají brány masivní imigraci a následné islamizaci naší společnosti.

Pokud má vláda a státní správa dojem, že rodící se opozici bude možné touto nebo jinou metodou kriminalizovat a účinně zastrašovat, mýlí se. Podobné metody narůstajícímu společenskému tlaku nezabrání a k větší podpoře vládní politiky nepovedou. Naopak. Každým dalším konfrontačním krokem odpor občanů proti vládě poroste. Důsledky podobného jednání budou pro Sobotkovu administrativu a její podporovatele zničující.