MARTIN KONVIČKA. PETICE PROTI JEHO STÍHÁNÍ ZA BOJ PROTI ISLÁMU.


Nepřihlášený uživatel

#26

2015-11-29 09:53

Min. spravedlnosti JUDr. Robert Pelikán ( právník = profesionální lhář ) nestojí za řeč. Jeho bratr Petr Pelikán ( arabista a podle mě islámu rozumí ) sice veřejně neřekl proč konvertoval na islám, ale alespoň je takový frajer, že přiznal, že je kulturní rasista, poněvadž chápe, že různé kultury jsou nekompatibilní a odsuzuje zavádění multikulturalismu. Takže pro všechny zástupce neziskovek, které Čechy označují za rasisty, xenofoby a islamofoby doporučuji zhlédnutí debatního klubu s Petrem Pelikánem https://www.youtube.com/watch?v=fRjbri5d1cg.

Nepřihlášený uživatel

#27

2015-11-29 12:01

Martin Konvička a jeho spolupracovníci mají právo na svobodné vyjadřování svých názorů, i když s některými jejich výroky nemusí každý občan souhlasit. Ústavně zaručené a absolutní právo svobody projevu je obzvláště významné v této době, kdy je zásadním způsobem ohrožena bezpečnost a budoucnost republiky. Kriminalizovat v takové situaci kritické hlasy vystupující na obranu národa a jeho státu, je záměrným oslabováním našich obranných mechanismů, podvratnou činností a ultimátním vlastizrádným aktem.

Protinárodní a vlastizrádná vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL a státní aparát pod její kontrolou denně porušují ústavu republiky a naše zákony tím nejzávažnějším možným způsobem. V rozporu s přáním drtivé většiny občanů České republiky odmítají adekvátním způsobem chránit státní hranice a administrativně otevírají brány masivní imigraci a následné islamizaci naší společnosti.

Pokud má vláda a státní správa dojem, že rodící se opozici bude možné touto nebo jinou metodou kriminalizovat a účinně zastrašovat, mýlí se. Podobné metody narůstajícímu společenskému tlaku nezabrání a k větší podpoře vládní politiky nepovedou. Naopak. Každým dalším konfrontačním krokem odpor občanů proti vládě poroste. Důsledky podobného jednání budou pro Sobotkovu administrativu a její podporovatele zničující.


Nepřihlášený uživatel

#28

2015-11-29 16:01

Islám a jeho právo šária je zasahováním do ústavních práv obyvatelů demokratické země jako je ČR. Pokud sami muslimové nebudou reformovat islám ve smyslu zavržení středověkých nehumanistických a nedemokratických praktik, pak je Islám v ČR ideologie neslučitelná s naší ústavou a zákony.

Nepřihlášený uživatel

#29

2015-11-29 19:36

Policie obvinila Martina Konvičku z podněcování k nenávisti vůči skupině osob. K tomu mělo docházet na Facebooku v letech 2011–14. Proč přišlo obvinění podle vás až teď? Policie si to asi dosud ověřovala a chtěla mít jistotu.

Ano a tu jistotu policie dostala, hned poté, co se Konvička objevil na pódiu poblíž Zemana.

Účelové trestní stíhání jako pomsta za vystoupení poblíž prezidenta by mohlo naplňovat znaky trestného činu:

§ 158 Zneužívání pravomoci veřejného činitele se sazbou až 10 let odnětí svobody

Pavel

#30 podepisuji

2015-11-30 19:15

Postavit pana Konvičku mimo zákon je součást přípravy na volby, aby se jim do rybníku nedostala štika a tu zahnívající  bažinu české politiky nerozvířila. Teď se ještě zbavit Okamury a každého, kdo je veřejně činný a nebojí se říci pravdu. Je to taktika zastrašování a hrozby každému, kdo by se chtěl obdobně veřejně angažovat. Dělo se to před rokem 1989, děje se to i po něm. Svoboda, demokracie jsou prázdné pojmy, které nebyly v této zemi nikdy naplněny. Neplatí už ani v západní evropě. Vždy jsme pro ně byli jen levná pracovní síla a ne partneři. Např. uměle podražená koruna vůči euru. Teď nás chtějí připravit o jedinný bonus, který proti nim máme a to malé procento muslimů žijících na ůzemí ČR.


Nepřihlášený uživatel

#31

2015-11-30 20:16

Tuto petici samozřejmě podepíšu. Dosud jsem byl víceméně apolitický. Dnes, ve svých 65 letech, zvažuji vstup do některé z
politických stran, které to s republikou myslí upřímně a snaží se zastavit tok imigrantů a zamezit pokračování vyžírání státu "našimi" nepřizpůsobivými občany.

Nepřihlášený uživatel

#32

2015-11-30 21:43

Držím panu Konvičkovi palce. Jeden z mála politiků, který vystoupil na obranu svojí země proti islámské totalitě, i když riskoval své postavení a věděl, že bude mít v tomhle sluníčkovým fašistánu problémy, za což mu děkuji. Ostatní politici neudělali nic na obranu naší země, jen podlézají Merkelové, Junckerovi a ostatním. Hanba jim!


Nepřihlášený uživatel

#33

2015-12-01 20:46

Pro informaci pro ty, co milují muslimy: Jejich koran uvádí: Sůra 2, verš 191: Zabíjejte nevěřící všude, kde je dostihnete. A vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití. Avšak nebojujte s nimi poblíže Mešity posvátné, dokud oni s vámi zde nezačnou bojovat. Jestliže však vás tam napadnou, zabte je!_ Súra 8, verš 17: Nejste to vy, kdo je zabili, ale Bůh je zabil; a nevrhals ty, když jsi vrhal, nýbrž byl to Bůh, kdo vrhal, aby vyzkoušel věřící zkouškou dobrou, od Něho přicházející, vždyť Bůh slyšící je, vševědoucí!_Súra 4, verš 34: Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými. Berte si za manželky ženy takové, které jsou vám příjemné, dvě, tři, čtyři... A ctnostné ženy jsou pokorně oddány a ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je!

aleš007

#34 Konvičkovi fandím

2015-12-03 09:55

ale petici nepodepíšu, protože si myslím, že trestní stíhání je šancí, jak může Konvička veřejně prezentovat své názory.

Kampaň proti němu je hysterická, ale žádného soudu se bát nemusí.

 


Nepřihlášený uživatel

#35 Phavda a láska očividně nezvítězila

2015-12-03 11:19

a obyčejný občan opět ryje držkou v zemi.


Nepřihlášený uživatel

#36 Re: Nepodepisuji

2015-12-08 21:58

#3: - Nepodepisuji 

 Správně napsané

H

#37 Re: Nepodepisuji

2015-12-10 03:57

#3: - Nepodepisuji 

 Plně se ztotožňuji, což ovšem lidé bez schopnosti kritického náhledu stejně nepochopí.


Nepřihlášený uživatel

#38

2015-12-10 09:21

Konvička něco plácnul a možná toho lituje, ale muslimští okupanti toho moc nenamluví, zato konají. NEW YORK 2993, Madrid 191, Londýn 52, Tunis muzeum 22, Tunisko pláž 38, Paříž Charlie Hebdo 12, Egypt 224, Paříž 130, Mali 27 a mnoho dalších obětí islámu mimo válečná území. Kde skončili? V hrobech a krematoriích, mnozí neidentifikovaní roztrhaní na "moučku". Místo toho, aby se civilizovaný svět bránil, POLITICI prosazující zvrhlou ideologii multikulturalismu vítají statisíce potencionálních teroristů do domovů místních obyvatel a živí je z jejich peněz. Kdo JE bude žalovat?


Nepřihlášený uživatel

#39

2015-12-15 11:39

Předlouhá jest řada těch, kteří kvůli rukou islámu o svůj život přišli. Přesto lze stále nalézt hlasy evropských promuslimských populistů, kteří jeho neškodností argumentují, jeho radikalizaci nečinně přihlížejí a zavádění nelidského práva šaria v evropských muslimských komunitách se nejenže nezdráhají, ale mnozí jej dokonce podporují. Proto se táži, proč oni tohle dělají? Proč jdou jasnou cestou vstříc záhubě naší demokracie? Jsou snad petrodolary saudských šejků či hlasy potenciálních muslimských voličů dostatečnou náplastí za ztrátu naší demokracie a všech hodnot, na nichž Evropa stojí? Vy, milí islámofilové, pohleďte do vašich srdcí, stojí vám to skutečně za to? Opravdu v sobě nenajdete ani trošku vlastní hrdosti?


Nepřihlášený uživatel

#40

2015-12-22 05:39

Doc.Konvička bojuje proti náboženské totalitě,která ohrožuje celý západní svět.Jemu patří poděkování.

Nepřihlášený uživatel

#41

2015-12-22 17:39

martin konvička je borec podporuju ho islám do 21 stoleti nepatři muslimové jsou zrudy větši zmrdy jsem nikdy nepoznal a potkat nechci už stejně mame dost problemu s romy a cikany ještě si sem mame pouštět muslimy to nikdy do plynu s negrama martina konvičku chcou zavřit ale muneeba hasana alrawiho nikdo neřeši zatim co šíři ve sve mešitě k nemuslimum nenávist naše zakony jsou dobre jen pro islámisty to samy vladimír sánka nebo mohamed abbas co potporuje kamenováni žen to nikdo neřeši a vlada dal kolaboruje


Nepřihlášený uživatel

#42 Re:

2015-12-22 22:38

#41: -  

Do plynu patříš sám, pičo s pivním výtokem. Vlastně ne sám, s celou svou knedlovepřovou rodinou.


Nepřihlášený uživatel

#43 Re: Re:

2015-12-23 20:16

#42: - Re:  do plynu pujdeš ty zmrde

 potporuješ cikany a romy nic nedělaji a berou socialku a pivní výtok maš ty demente nejdřive si přečti korán a pak mě uražej jednou ti stejně nějakej islámista uřizne hlavu možna to chceš a nebo konvertuj a mlat svou hlavou 5 denně o zem muslimové jsou zrudy jen si přečti co dělaj bílim farmařum v jihoafricke republice ti jsou ještě umirněni ale muslimové ti ukažou pravej islám svuj nazor naně nezměnim a běž do hajzlu skurvenej sluničkaři


Nepřihlášený uživatel

#44 Re: Re: Re:

2015-12-24 21:54

#43: - Re: Re:  

 Zkus u toho svého chrochtání psát čárky a oddělovat věty. Bude ti líp rozumět, ty pochcaná národní kundo. Nebo si otevři lahváče, ať se zklidníš. 


Nepřihlášený uživatel

#45 Re: Re: Re: Re:

2015-12-26 09:47

těšim se aš tě jednou zabijou muslimaci a když mluviš o chrochtani tak to o tobě musi řikat že seš jen vyžrany tlustoch co se rad hada smrt idiotum a muslimakum islám je zřejmě tve naboženstvi smrt islámu vlastizradcum a sluničkařum potkad tě odejdeš s rozbitou hubou a když řikaš že nepišu čarky za to nemužu mam dizleksii  tak se neser do problemu lidi taky maš mnoho chyb a chlast nesnašim stejně jako kouřeni ale ti si dej pivo a mindraky řeš u psichologa ne semnou seš my u prdele


Nepřihlášený uživatel

#46 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-07 09:44

 

 v evropě zrovna probiha hidžra muslimové přichazeji do evropy jako uprchlici a až jich tady bude dost nastolijou si svoji islámskou vladu většina znich jsou muži ve věku 18 až 40 let v bojeschopnem stavu probiha islámska okupace bez boje prorok mohamed take praktikoval hidžru když z mekky šel do mediny tak začal praktikovat hidžru ta nikdy neskončila islám expanduje stejně jako v severni africe ktera bivala křestanska saudska arabie take bejvala křestanska pakistan bival hinduisticky afghanistan budhisticky islám je vojenska doktrina prorok mohamed je falešnej prorok s vymyšlenim bohem allahem a pravo šaria neni pravo protože protože si vinocuje poslušnost ohavnejma přikazy ze středověku jenom se divim v 21 stoleti existuje něco takoveho vlada potporuje islámskou imigraci takhle se civilizace vraci do středověku neznam žadneho muslima kterej bi něco dokazal žadnej znamej vědec  doktor  spisovatel  vynalezce  inženir  astronom  nebo fizik matematik podle muslimu je planeta placata jsou to sami zmrdi barbaři burani vrazi pedofilove rasisti vyžirkove obchodnici s drogama nasilnici hovada nosijou debilni turbany a nočni košilku s plnovousem jako gandalf  5 denně se modly na koberečku hlavou o zem lituju jejich žen a děti žena je tam vystavěna jako jejich majetek a slouži jim jako vyrobna děti bez vlastnich prav a děti se uči korán střilet s kalacha a radikalizuji se v mešitach nenavidi vše neislámske žadnej muslim nemuže dostat naše prava zvlašt když je nenavidi a američane jsou zmrdi že davaj zbraně islámskemu státu take je vytvořily stejně jako al kaidu a taliban osn pro lidska prava chrani hlavně muslimy a ne svobodu a demokracii největši spojenec ameriky je saudska arabie ktera nedodržuje lidska prava a jim prodavaji zbraně tanky a dalši věci kde plati wahabizmus nejtvrdši jadro islámu jakej je rozdil mezi saudskou arabii a islámským státem islámský stát dovoly ženam řidit to je vše 11 zaři 2001 bila planovana demolice jak vytvořit falešnou válku s terorem al kaida taliban islámský stát nejsou teroriste všichni jsou muslimové kteři potporuji islám a dělaji vše podle koránu a prava šarii to islám je problem a ne islámský radikalizmus tohle je plán na 3 světovou válku mezi zapadem a islámem aby amerika mohla vytvořit nový světový řád a vyřešit si sve dluhy před krachem rusko se spojilo s čínou proti dominanci usa tak jim to nevijde čína ma největši armadu na světě a nejsilnějši ekonomiku a rusko ma největši jaderny arzenal na světě a nejsilnějši armadu specnaz s těmahle 2 velmocemy nedokažou vzdorovat amerika neni tim čim bivala ani jejich armada neni tak silna stejně jako jejich pochybna válka s terorem kterou nedokaži vyřešit a ani nechtěji amerika s nikym nevalči jen problem vytvaři pro chaos a války jedina teroristicka organizace na světě je nato


Nepřihlášený uživatel

#47

2016-02-09 12:06

Jiří Pelikán je odpovědný za vyloučení více než 10 tisíc vysokoškolských studentů po roce 1948.

Petr Pelikán je islamista.

 


Nepřihlášený uživatel

#48 Re: Re: Nepodepisuji

2016-02-17 18:19

#5: Tomáš - Re: Nepodepisuji 

 Všechny proroky byly monoteisty a hlasili k monoteismu. Zěme byla pujčena p. Bůhem člověku poprvé Adamu, pak NOE atd. to znamená nevěřicí tu jakoby hoste a kolonizatory a ne naopak jak hlasí t.č. jsme doma. Vše proroky byly potrestany za víru, proto poslední prorok byl chraněn p. Bůhem a poslední Kniha taky, proto dnes štvé nevěřících nemožnost reformaci Islámu. Naposled Islám nepřišel s posledním prorokem, naopak Islam byl od začatku stvoření člověka , Adama prvního proroka, dále pokračuje , protože zznamená poslouchat Stvořitele. Předtím než psat komentář doporučuji trochu IQ rozšiřit.


Nepřihlášený uživatel

#49

2016-03-16 13:35

Považuji za potřebné jednoznačně odmítnout kriminalizaci Martina Konvičky i kohokoliv jiného na základě výroku na internetu, který je s oblibou často označován za jediné či poslední svobodné médium. Jsem pro svobodu slova a projevu pro všechny, odmítám politickou korektnost a kriminalizaci nonkonformních knih, článků, projevů či hudebních vystoupení.


Nepřihlášený uživatel

#50

2016-03-26 10:30

je stíhán za to že se demokraticky vyjádřil, už nežijeme v demokratickém systému? A pokud ano tak jak je možné že zde probíhá doslova veřejně propagace islámu s jejich silně nedemokratickými prvky které se absolutně neslučují s námi uznávanými lidskými právy???