Karle Schwarzenbergu, dodržte slovo a skončete v politice!

JanSev

/ #199 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-14 16:33

#160: Petr Eichler - Re: Re: Re: Re: Re:

Omlouvám se, že na Vás reaguji až nyní, ale neměl jsem čas se sem dostat.


Jelikož jsem četl, pouze Vaši reakci na jeden článek, ve kterém jste se opřel trochu důrazněji do jiného pisatele, zapadl jste v tu chvíli u mne do skupinky dalších Karlových fanatiků, kteří nikdy neuznají porážku a budou kopat kolem sebe. Dle Vašich dalších reakcí jsem si vědom, že Vám dlužím omluvu, že jste normální člověk, který pouze hají normálním způsobem své rozhodnutí a nepatříte do té fanatické skupiny, kteří (když to přeženu) jsou schopní udělat na M.Z. i atentát jen aby se nedostal na Hrad a dosadili tam K.S. Doufám, že mou omluvu přijmete.

Pokud se jedná o sliby k odstupu, děkuji za rozšíření obzorů. V roce 96 mi bylo pouze 6 let, že to tehdy sliboval jsem nevěděl. Na většině stránek, které jsem kvůli druhému kolu voleb prošel, jelikož v prvním kole neprošel můj favorit (jednalo se o Dienstbiera), chtěl jsem si k oběma kandidátum zjistit, co nejvíce. A k těmto slibům jsem nevěnoval moc pozornosti.

U Sudet, ano jedná se o kecy vytržené z kontextu a ze všeho ostatního. Co mi vadilo víc než-li jejich vytažení, ale bylo, že je K.S. vyvedl na světlo na radu svého volebního štábu, následně se k nim vyjádřil nejednoznačně, po té se snažil vyvrátit svoje tvrzení, že to bylo pochopeno jinak (stejně jako nevěděl, že podepsal smlouvu ACTA, když už se vědělo o rozsahu amnestie cca 14 dní, tak přišel s tím, že s amnestií nesouhlasí apod.), protože by přišel o řadu voličů, a nakonec ještě hodí vinu na M.Z., že toto téma vytáhl na denní světlo on.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...