Karle Schwarzenbergu, dodržte slovo a skončete v politice!


Nepřihlášený uživatel

#151 Re:

2013-02-12 12:55

#5: Rudý sračky -

Nechte se prosím ve svém vlastním zájmu vyšetřit.


Nepřihlášený uživatel

#152

2013-02-12 12:57

TAHNETE S CELOU PETICI DO HAJZLU KAREL NEODSTOUPI KAREL JE BEST TAK VYTE CO SI MUZETE ?
Pes

#153 Re: Re: Re: Re:

2013-02-12 12:57

#145: P.Eichler - Re: Re: Re:

To o dokládání byla jen narážka na to, jak chcete po diskutujících, aby každý výrok nějak doložili...

Já nevidím žádnou histerii voličů M.Z. Proč by měli histeričit když M.Z. vyhrál? To nedává smysl. Spíš vidím histerii voličů K.S. Namátkou: komentáře na tomto blogu, umělecká fronta a Hřebejkova "rudá a hnědá prasata", prohlášení "to není můj prezident", a našlo by se toho mnohem víc. Tohle mi přijde jako histerie. Tahle petice je jen o tom chytit K.S. za slovo a požadovat jeho dodržení...

A mimochodem: Některé hospody nabízely pivo zadarmo za to, že zvolíte K.S. Opačnou nabídku jsem nikde nezaregistroval...

JanSev

#154 Re: Re: Re: Re:

2013-02-12 13:13

#132: P.Eichler - Re: Re: Re:

Jedná se o majetek, který získal na začátku 90.let. Tehdy už se nějakou dobu znal s Vácavem Havlem, kterého spolu se zbytkem charty77, vítával na jednom ze svých panství. Ve chvíli, kdy se V.H. stal prezidentem zažádal, ho o prolomení restituci majetku orlické větve (Orlík, Čimelice, Sedlec atd.). Toto rozhodnutí bylo napadeno, jelikož se jedná o český majetek a K.S. se nechal adoptovat strýcem z Rakouska, tudíž dle českého práva zanikají jeho majetkové vazby na majetek jeho rodiny. V.H. spolu s K.S. se prosadili o prosazení Rakouského práva, kde majetek zůstává i po adopci. Ale podle toho, co tvrdí nikdy se nezřekl českého občanství (tehdy ještě teda Československého). Tudíž sumasumárum se mělo jednat dle českého práva.

 

Kecy o sudetech, jsou jasně dané. Vytáhl je sám jeho volební štáb, bohužel pro něj se k tomuto tématu vyjádřil nejasně, toho se chopil M.Z. a další a on se musel hodně snažit, aby dal vše vrátil zpět a podailo se mu dát i prsty od toho, že to vytáhl on a hodil vinu na M.Z (díky novinám, kterého všechny propagovaly). I dle politologů a expertů bylo v jeho řeči  nejasně řečeno, zda myslel, že bychom měli sud. Němcům vrátit Sudety, či ne. Omluvu už má za sebou, tu doporučil Havlovi a ten se omluvil.

Taky píšete proč to neudělal M.Z. V roce 2003, slíbil, pokud neuspěje ve volbách na prezidenta, stáhne se z politiky. Neřekl, ale, že natrvalo. Nebýt žádostí o navrácení, zřejmě by i zůstal mimo. Takže jak vídite M.Z. narozdíl své slovo od K.S. dodržel.

V jiných svých reakcích máte, že my (zastánci M.Z) jsme schopni vyvolat občanskou válku. Ale vysvětle te mi, jak je tedy možné, že před prvním kolem to ještě šlo, ale nyní, když přijdu na fakultě do posluchálrny a zmíním se o M.Z., tak zastánci K.S. se okamžitě seberou a odejdou na druhou stranu posluchárny a když se k nim člověk přiblíží, tak ho oslví téměř stylem: "Co tu chceš ty zastánce vo*a, měl jsi volit jistou nás všech", a  pomalu člověka odnesou v zubech. Na druhém konci místnosti sedí zastánci M.Z a pár lidma z tábora K.S, kteří se s volbou smířili a baví se v pohodě a chtěli by se tak bavit i s druhým táborem a podle debaty co jsme měli by to tak bylo i v případě prohry M.Z., ale to by na nás koukali ostatní shora. A není to jen u nás na fakultě. X lidí co znám z různých VŠ, co volilo M.Z. to má podobný. Mimochodem jsem student 22let.

A na závěr mezi náma dvěma. Váš stzl kopání a urážení kolem sebe koresponduje i s ostatními příznivci K.S. Buď všichni srovnejte krok (tak jak by to udělala aspoň většina nás), a nebo jestli vám to až tak vadí, tak emigrujte. Nikdo Vás tady nedrží.

Prasopes Zeman

#155 Poéma o Zemanovi

2013-02-12 13:28

Hovno čurbes prd
Zeman to je zmrd
vypadá jak tlusté sele
ať už táhne DOPRDELE !!!!

Nepřihlášený uživatel

#156

2013-02-12 13:30

Kurva uš si uvědomte, že Zeman na Hrad nepatří:

https://www.youtube.com/watch?v=Z1NhSelD5Vk

Nepřihlášený uživatel

#157

2013-02-12 14:09

A Karel tam už tuplem nepatří a neptří ani do politiky

http://www.youtube.com/watch?v=zk4LL_JTyNc
Petr Eichler

#158 Re: Re: Re: CHUCPE ať se ti ucpe

2013-02-12 14:53

#150: - Re: Re:

No jo jenže problém máš v tom, že s tvým kámošem Pavlem nemám nic společného. Jen jednoho blba co se mne s ním stále nějak snaží propojit. Je mi přes 50 a vzhledem k mému politickému profilu za komunistů by men ani na žurnalistiku nepřijali. Mimochodem když jsem takový pravičák, že nevolím Zemana jak mohu být nácek ? To byli odjakživa levičáci. BLBE.


Nepřihlášený uživatel

#159

2013-02-12 15:01

He, co to je? Si dali scuka bolšani a nácci všech krajin v téhle petici?!? Karel si z vás dělá piču, mamrdi... A vůbec víte co? Spláchněte se do hajzlu !!!
Petr Eichler

#160 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-12 15:29

#154: JanSev - Re: Re: Re: Re:

Asi nemá smysl odpovídat, ale dobrá začnu od konce.

"Váš styl kopání a urážení kolem sebe koresponduje i s ostatními příznivci K.S."

Čímpak jsem urazil váš útlocit ? Nepoužívám žádné hrubé výrazy,a bych se odlišil od vašeho tábora. Teda s jednou výjimkou. Toho vola co mi neustále cpe jakéhosi pubertálního hajlujícího novináře odkudsi z Čech. Kdybych se nepodepisoval svým jménem, ale třeba Kajínek, nikoho by nenapadlo mne s ním spojovat.

"V jiných svých reakcích máte, že my (zastánci M.Z) jsme schopni vyvolat občanskou válku. Ale vysvětle te mi, jak je tedy možné, že před prvním kolem to ještě šlo"

Nejspíš proto, že voliči M.Z. podporovali i jiné kandidáty. Ale i před prvním kolem se diskuse hemžily vyhrožováním šibenicemi a podobně. Jestliže nejsou schopni vydýchat vítězství svého kandidáta, co by dělali v případě jeho prohry ? Opravdu tu občanskou válku ?

Kecy o Sudetech jsou jen kecy, navíc zkreslené a vytržené ze souvislostí, protože nikdo žádné majetky vracet nechce. A vůbec jeďte se do Sudet podívat dnes. Ne támhle do Špindlu nebo na turisticky atraktivní místa. Já jsem ze "Sudet" a je mi smutno z toho jak to tam chátrá. Sudety bylo normální území k životu 1918-1938. Bohužel, po válce dorazil živel anonymních partyzánů, a lidí kteří neměli k tomu kraji vztah, do té doby dobře ukrytých před válkou a českých.
Co neukradli to vyplenili. Byla to taková pomsta za vlastní neschopnost bránit svoji zemi. Někteří se dokonce mstili na ženách,dětech a starých lidech. Např ubíjeli malé děti lopatami (Přerov - Švédské šance). Hlavně to nebyli ti, co skutečně bojovali. Opět někteří vytahují "sudety". Mnozí o něčem takovém neměli donedávna ani tušení, protože dějepis ve škole,prolézali s odřenýma ušima. Po 40 letech socializmu, zůstalo pohraničí vybydlené. Po roce 1990 se toho mnoho změnilo a na mnohých místech také díky německým penězům.

"Taky píšete proč to neudělal M.Z. V roce 2003, slíbil..."

To je jen příklad a reakce na bezmezně hloupu petici. M.Z. svůj dochod z politiky nesliboval jen v r.2003, ale již v r. 1996 a dále a dále. Nejdřív to bylo:

- až přivede ČSSD k volebnímu vítězství

- pak zase jestli obsah jeho kufříku nebude pravda

- pak až skončí volební období

- pak když neuspěje s prezidentskou kandidaturou v r.2003

A hlavně vždy ty sliby, dle jeho slov byly definitivní.

Jak jsem již psal. Nevolil jsem ho (v prvním kole jsem volil paní Roithovou), nijak zvlášť mi nevadí a jeho volbu respektuji. Vadí mi však davy, momentálně jeho fanoušků napadající každého kdo s nimi bezvýhradně nesouhlasí. Je po volbách a je na pět let zvolený prezident. Tak co lidi blbnete ?

Stan

#161

2013-02-12 15:30

Z úrovně příspěvků v téhle diskusi je krásně vidět, kdo jsou Karlovi příznivci. Docela mi z toho běhá mráz po zádech...

Nepřihlášený uživatel

#162

2013-02-12 15:31

jsem proto,aby skončili všichni v této vládě,jsou nekompetentní a lidem se jen vysmívají,jejich drzost a arogantní chování nezná mezí
Prasopes Zeman

#163

2013-02-12 15:33

Zemane PÍPNI
a pak CHCÍPNI
ty KURVO
kule ti URVO !!!!
Bombay

#164

2013-02-12 15:36

Jestli si myslíte že se z vás karel posere tak to si myslíte špatně rudá chátro. Ten se z vás neposere ten na vás sere už teď. Zdar

Nepřihlášený uživatel

#165 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-12 15:45

#153: Pes - Re: Re: Re: Re:

Máte pravdu. Proč hystečit. A ty sprosté výpady proti panu Zemanovi začaly až poté co jsem se já a pár dalších žzačalo ptát kde ty údajné výpady jsou. Podívejte se. Začaly nejdřív anonymě  a taky si porovnejte čas. Pak si z toho udělejte vlastní závěr Nesouhlasím s takovou sprostotou ani na jedné straně.

"Tahle petice je jen o tom chytit K.S. za slovo a požadovat jeho dodržení..."

Jenže ve všech odkazech autora petice se hovoří o ROKU 2014. Není tedy petice poněkud předčasná ?

A pročpak v rámci objektivity nesepisujete petici nepožadujete, aby Miloš Zeman dodržel slovo a odešel definitivně z politiky jak slibuje už od r.1996 ?

Kdo teda vyvolává neustále nějaké hystrie ?


Nepřihlášený uživatel

#166 http://www.petice24.com/petice_za_prohlaeni_miloe_zemana_ijicim_bohem_na_zemi#form

2013-02-12 15:54

Pes

#167 P.Eichlere, nastuduj si dějepis

2013-02-12 16:18

P.Eichlere, nejdřív byly z území Sudet vyhnáni Češi, byly tam útoky sudetských němců na české četníky a četnické stanice, sudet. němci udělali puč a musela tam zasahovat naše armáda. Poté vyhnali Čechy a ty co nechtěli odejít perzekuovali. Až budete příště psát o odsunu, nezapomeňtě v rámci objektivity zmínit taky ten začátek.
Fašisti jsou extrémní pravice, to by mohl vědět snad už každý. Takže vaše pravičáctví by šlo s fašismem dobře dohromady. Asi nejste ani Čech, když kopete za odsunuté němce.

http://cs.wikipedia.org/wiki/NSDAP

Národně socialistická německá dělnická strana (NSDAP), též označovaná jako nacistická strana, byla německá krajně pravicová[3] politická strana...

http://cs.wikipedia.org/wiki/Vyhn%C3%A1n%C3%AD_%C4%8Cech%C5%AF_ze_Sudet_v_roce_1938

To je hrůza, kolik Čechů nezná vlastní dějiny a nechá se zblbnout nějakým knížetem... Raději si to nastudujte, než začnete něco psát! (Zřejmě propaganda typu Habermanův mlýn funguje, co?)

Nepřihlášený uživatel

#168 Re: P.Eichlere, nastuduj si dějepis

2013-02-12 18:13

#167: Pes - P.Eichlere, nastuduj si dějepis

Tak za prvé si netykáme. A Habermannův mlýn ? Víte do Bludova od nás bylo asi 6 km a Habermannova manželka pocházela od nás a nebyla ani zčásti židovka. Můj dědeček měl pekárnu a s Habermannem obchodoval takže tu historii znám i když byla poněkud jiná než ve filmu. Faktem je, že Habermaan byl slušný člověk a od nacistů se distancoval celou válku. To vám řekne každý z ještě žijících pamětníků.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Masakr_na_%C5%A0v%C3%A9dsk%C3%BDch_%C5%A1anc%C3%ADch

Pro případ, že budete chtít zas někoho poučovat. Charakteristika fašismu

* Nadřazuje zájmy celku (národa, státu) nad zájmy jednotlivce
* Usiluje o totalitní stát (nikoliv však ve všech svých formách), proklamuje snahu o udržení disciplíny a plynulého chodu státu
* Vše je podřízeno jedinému zájmu: stát musí fungovat „jako hodinky“ (cit. Mussolini)
* Stojí v opozici vůči demokracii a liberalismu, spolu s cizinci a přistěhovalci je považuje za původce všeho špatného
* V čele státu požaduje silného vůdce (vůdcovský princip)
* K potlačení opozice využívá násilí a moderní metody propagandy a cenzury
* Zavádí korporativismus
* Zavádí přímou či nepřímou, zjevnou či skrytou státní kontrolu či ochranu veřejných forem soukromého vlastnictví (holdingů, akciovek a jiných korporací), tzv. ekonomický fašismus
* Podporuje klientelistické a mafiánské vazby vyhovující ekonomickým a politickým zájmům režimu a s jejich pomocí upevňuje ekonomickou a politickou kontrolu země
* Demagogicky zneužívá možnosti propagandy, manipuluje s fakty a idejemi a zvyšuje kontrolu médií

Projevy násilí jsou v ideologii fašismu spíše podružné. Samozřejmě, italští fašisté nebyli rozhodně žádní beránci a nedá se to tvrdit ani zastáncích španělského fašismu nebo německého nacismu. Ale celková násilnost fašistického hnutí byla podmíněna spíše okolnostmi doby. Dnes se fašistické ekonomicko-společenské postoje šíří pokojnou, mírumilovnou cestou, pod pláštíkem demokracie. Málokdo by označil dnešní mainstreamovou levici za fašistickou - ale při bližším pohledu jsou charakteristiky fašismu a dnešní progresivní levice takřka shodné.
Fašismus je především ekonomický a společenský směr, jehož středobodem je, stejně jako u ostatních levicových ideologií, naprosté podřízení jednotlivce kolektivu. Fašismus je kolektivistickou ideologií - vidí jednotlivce jen jako nepodstatnou složku společnosti, přičemž právě společnost je tím, co důležité. A pro jednotlivce z toho plyne pouze jeden jediný účel: sloužit údajnému blahu společnosti. Nebo, přesněji řečeno, hlasatelům tohoto údajného blaha. "Veřejnému blahu" je podřízeno celé fungování ekonomiky. Podniky sice zůstávají formálně v soukromých rukách, jsou však zatíženy bezpočtem regulací, které mají za cíl sloužit veřejnému blahu. Majitel je pouze správcem, jehož nejvyšší morální povinností je co nejlépe nakládat se svým majetkem, ovšem nikoliv ve svém vlastním, sobeckém zájmu, ale v zájmu společnosti. A mnoho podnikatelů takové zásahy státu do ekonomiky vítá, protože vidí možnou spolupráci s režimem jako cestu k zajištění výhodnějších pozic v ekonomice na úkor svých konkurentů. Toto partnerství antikapitalistických velkopodnikatelů s fašistickým nebo nacistickým režimem je jedním z důvodů častého omylu, kdy je nacismus a fašismus pokládán za extrémně pravicovou ideologii, za jakýsi zvrhlý, "morálně vykolejený" kapitalismus. Ve skutečnosti však je snaha některých podnikatelů získat na trhu nefér pozici pomocí partnerství s vládou v ostrém rozporu s jakoukoliv racionální definicí kapitalismu.


To je hrůza, kolik Čechů nezná vlastní dějiny a nechá se zblbnout nějakými články z Blesku. Nikdo nepopírá, že byli v r.1938 vyhnáni Češi. Ale koneckonců koho vyháněli ? Starce, ženy a děti. Na těch se "hrdinně" mstili partyzáni posledních dnů. Moc mužů v produktivním věku nezůstalo.

A opět jsme u toho. Netolerance zloba a závist. Vy a vám podobní jste schopni vyvolat občanskou válku protože se vyskytne někdo, kdo s vámi bezvýhradně nesouhlasí

P.Eichler

#169 Re: Re: Re:

2013-02-12 19:12

#150: - Re: Re:

Už mám tvou IP adresu a brzy budu mít i tu poštovní.

- přečin pomluvy podle § 184 odst. 1 trestního zákoníku

- předstupek proti občanskému soužití podle §49odst.1pism.c) č 200/1990

 

Shakalik

#170 Co je důležité

2013-02-12 19:21

Tak důležité je, že vyhrál zdravý rozum a byl zvolen člověk, který má všech pět pohromadě a již nyní podniká důležité kroky k zastavení řádění české pseudopravice, již nyní prohlásil, že bude vetovat zákon, který umožnil ilegální straně LIDEM její spornou existenci (skutečně je nikdo nevolil). Zeman je takové světýlko na konci tunelu, které signalizuje výsledek příštích voleb, kde ODS a TOP 09 dostanou takový nářez až se jim z toho začnou svírat chodidla v pěst.

Nepřihlášený uživatel

#171

2013-02-12 19:24

Sliby se mají plnit a to nejen o Vánocích,do politiky je třeba dostat mladší ročníky,které místo spánku budou něco dělat pro naši společnost

Nepřihlášený uživatel

#172 Re: Re: Re: Re:

2013-02-12 19:40

#145: P.Eichler - Re: Re: Re:

Jen nechápu povolební hysterii jeho voličů a nedovedu si představit co by se dělo kdyby ve volbě neobstál. Prohlačovali byste volby za neplatné nebo byste přímo vyvolali občanskou válku.

Tak teď jste ujel :-D mám pocit, že právě ze strany voličů Karla Schwarzenberga je to dost útočné na všech webech a facebooku čtu jen hlášky jako komoušský prasata, rudé svině nebo socky a už vůbec se podívejte na ty naše umělce, jak zpochybňují volby a snaží se nevím o co. Takže hodíme zpátečku ano protože, právě to jak se menšina v tomto státě chová, že neuznává demokratickou volbu většiny a že místy až agresivně vnucují své názory a neuznávají právo jiných na vlastní názor a to až tak odporným způsobem že mám obavy, že když veřejně někomu sdělím, že jsem volil Zemana tak dostanu přes držku. Tohle to už tu jednou bylo a říká se tomu Nacionalismus.


Nepřihlášený uživatel

#173 Re: Zeman je takové světýlko na konci tunelu

2013-02-12 19:48

#170: Shakalik - Co je důležité

Tak to máte úplnou pravdu. A pořádnýho. Svítil Grossům, Kavanům, Baštům, Krausům a dalším. Oddlužená banka za 1,-Kč. Za státní peníze postaven provoz pro dnes již dávno neexistující firmy Philips která navíc nesplnila své závazky. :-)))))))))


Nepřihlášený uživatel

#174

2013-02-12 20:19

Nadešel čas zase zvednout hlavu a přestat se o politice bavit jenom i piva.

Nepřihlášený uživatel

#175 Re:

2013-02-12 20:31

#10: -

Po přečtení příspěvku 5, 9, 10 mi Schwarzenberga začíná být líto. Jestli má takovéto podporovatele, to se tedy má! Ta úroveň!! Jiné argumenty pro svoje názory už tihle inteligenti zřejmě nemají.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...